το Roblox Chat δεν λειτουργεί

Κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για το Roblox Chat που δεν λειτουργεί στα Windows

Η δυνατότητα συνομιλίας με άλλους παίκτες Roblox μπορεί να εμπλουτίσει την εμπειρία παιχνιδιού σας, να διευκολύνει τον στρατηγικό συντονισμό και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που η εικονική συνομιλία παρουσιάζει λόξυγγα, με αποτέλεσμα η συνομιλία κειμένου ή φωνητικής συνομιλίας Roblox να σταματήσει να λειτουργεί στον υπολογιστή σας Windows 10 ή 11.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει λόγος να αρκεστούμε σε κάτι τέτοιο Θέματα Roblox. Παρακάτω, έχουμε παραθέσει όλες τις πιθανές λύσεις για να κάνετε τη συνομιλία Roblox να λειτουργεί στον υπολογιστή σας με Windows. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά.

Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος Roblox 277

Απενεργοποίηση του δρομέα Roblox στην οθόνη στα Windows

1. Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις απορρήτου του Roblox για να ξεμπλοκάρετε τα μηνύματα

Ένας συνηθισμένος λόγος για τον οποίο η επιλογή συνομιλίας μπορεί να μην εμφανίζεται ή να μην λειτουργεί στο Roblox είναι εάν έχετε προηγουμένως απενεργοποιήσει την επικοινωνία από το μενού απορρήτου. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Roblox στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στα αριστερά σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις Roblox

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Απόρρητο.

Ρυθμίσεις απορρήτου Roblox

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή Επικοινωνία για να επιλέξετε Προεπιλογή.

Επαναφορά ρυθμίσεων επικοινωνίας στο Roblox

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την προσαρμοσμένη επιλογή και να καθορίσετε ποιος μπορεί να σας στείλει μήνυμα χρησιμοποιώντας τα αναπτυσσόμενα μενού.

Ρυθμίσεις συνομιλίας Roblox

Επιστρέψτε στο παιχνίδι σας Roblox στη συνέχεια ελέγξτε εάν μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες.

2. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις περιοχής

Αρκετοί χρήστες στο α Ανάρτηση στο Reddit ανέφερε διόρθωση προβλημάτων με τη συνομιλία Roblox τροποποιώντας την περιοχή ρυθμίσεις στους υπολογιστές τους με Windows. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε.

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows + R συντόμευση πληκτρολογίου για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Τύπος έλεγχος στο πλαίσιο και πατήστε Enter.

Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου

Βήμα 2: Αλλάξτε τον τύπο προβολής σε Μεγάλα εικονίδια και επιλέξτε Περιοχή.

Ρυθμίσεις περιοχής στα Windows

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην περιοχή Μορφή για να επιλέξετε Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες) και, στη συνέχεια, πατήστε Εφαρμογή και μετά OK.

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις περιοχής στα Windows

3. Βεβαιωθείτε ότι η συνομιλία είναι διαθέσιμη για την εμπειρία Roblox

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιλογή συνομιλίας δεν είναι διαθέσιμη για όλες τις εμπειρίες Roblox. Ορισμένοι προγραμματιστές ενδέχεται να απενεργοποιήσουν τη συνομιλία για να παρέχουν μια πιο καθηλωτική ή κατάλληλη για την ηλικία εμπειρία. Επιπλέον, ορισμένες εμπειρίες Roblox ενδέχεται να υποστηρίζουν μόνο συνομιλία κειμένου, όχι φωνητική συνομιλία.

Δοκιμάστε να παίξετε εμπειρίες Roblox όπως Piggy, Outlaster και Wild West, οι οποίες υποστηρίζουν τη συνομιλία κειμένου και φωνής για να ελέγξετε αν λειτουργούν.

4. Βεβαιωθείτε ότι η φωνητική συνομιλία είναι ενεργοποιημένη

Η φωνητική συνομιλία μπορεί να εμφανίζεται γκριζαρισμένη ή να σταματήσει να λειτουργεί στο Roblox, αν δεν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία για τον λογαριασμό σας. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία μόνο εάν είστε 13 ετών και άνω και έχετε επιβεβαίωσε την ηλικία σου στο Roblox.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Roblox στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στα αριστερά σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις Roblox

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο Απόρρητο.

Ρυθμίσεις απορρήτου Roblox

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στην Ενεργοποίηση φωνητικής συνομιλίας.

Ενεργοποιήστε τη φωνητική συνομιλία στο Roblox 1

5. Ελέγξτε τη συσκευή εισόδου ήχου

Εάν η φωνητική συνομιλία δεν λειτουργεί στο Roblox ακόμη και αφού την ενεργοποιήσετε, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τη ρυθμισμένη συσκευή εισόδου ήχου στα Windows. Για να παρακάμψετε αυτήν την πιθανότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη συσκευή εισόδου ήχου στα Windows χρησιμοποιώντας τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ηχείου στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Ρυθμίσεις ήχου.

Ρυθμίσεις ήχου στα Windows 11

Βήμα 2: Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέξτε τη συσκευή ήχου στην περιοχή Εισαγωγή.

Συσκευή εισόδου ήχου στα Windows 11

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη δοκιμής, ηχογραφήστε λίγο ήχο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή δοκιμής. Μετά από αυτό, τα Windows θα πρέπει να υποδείξουν εάν το μικρόφωνο λειτουργεί καλά ή όχι.

Δοκιμή μικροφώνου στα Windows

Αν υπάρχει α πρόβλημα με το μικρόφωνό σας, ίσως χρειαστεί να μεταβείτε σε άλλη συσκευή εισόδου ήχου. Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνο που προτιμάτε έχει οριστεί ως η προεπιλεγμένη συσκευή εισόδου ήχου. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Ανοίξτε την εμπειρία που προτιμάτε στο Roblox και κάντε κλικ στο εικονίδιο Roblox στην επάνω αριστερή γωνία.

Roblox στις επιλογές παιχνιδιού

Βήμα 2: Στην καρτέλα Ρυθμίσεις, ορίστε τη συσκευή που προτιμάτε δίπλα στη Συσκευή εισόδου.

Συσκευή εισόδου Roblox στα Windows

6. Καταργήστε τη σίγαση των παικτών Roblox

Χρειάζεστε βοήθεια μόνο από συγκεκριμένους παίκτες στο Roblox; Αν ναι, πιθανότατα τα έχετε κάνει σίγαση. Δείτε πώς μπορείτε να τους καταργήσετε τη σίγαση.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εμπειρία σας στο Roblox και κάντε κλικ στο εικονίδιο Roblox στην επάνω αριστερή γωνία.

Roblox στις επιλογές παιχνιδιού

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Άτομα, εντοπίστε τον χρήστη που θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση και κάντε κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο όνομά του.

Κατάργηση σίγασης χρήστη στο παιχνίδι Roblox

7. Επισκευάστε ή επαναφέρετε το Roblox

Εάν η συνομιλία κειμένου ή φωνητικής συνομιλίας Roblox εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη εφαρμογή δυνατότητα επισκευής στα Windows να το φτιάξω. Δείτε πώς:

Βήμα 1: Πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + S για να ανοίξετε το μενού αναζήτησης. Τύπος Roblox στο πλαίσιο και επιλέξτε Ρυθμίσεις εφαρμογής.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις Roblox

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο κουμπί Επιδιόρθωση. Θα πρέπει να δείτε ένα σημάδι επιλογής δίπλα του μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επισκευή Roblox στα Windows

Εάν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το Roblox από το ίδιο μενού. Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα της εφαρμογής και θα επιλύσει προβλήματα που προκαλούνται από κατεστραμμένα αρχεία.

Επαναφέρετε το Roblox στα Windows

Αναζωογονήστε τις συνομιλίες Roblox

Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν τα μηνύματά σας Roblox χάνονται στην ψηφιακή άβυσσο ή αρνούνται να εμφανιστούν. Ας ελπίσουμε ότι μία ή περισσότερες από τις παραπάνω συμβουλές βοήθησαν στην επίλυση του προβλήματος και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συναδέλφους σας παίκτες Roblox όπως πριν.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bing Chat AI στο Google Chrome

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *