μαύρη οθόνη Roblox

Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος Roblox 277

Συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε ένα σφάλμα 277 ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Roblox στον υπολογιστή σας με Microsoft Windows; Οι πιθανότητες είναι ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι ελαττωματική ή οι διακομιστές του Roblox έχουν πέσει. Αυτές είναι οι κύριες αιτίες του προβλήματος, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιών. Θα σας δείξουμε μερικούς τρόπους για να επιλύσετε τον κωδικό σφάλματος 277 του Roblox και να κάνετε την εφαρμογή να λειτουργεί κανονικά. Ας αρχίσουμε.

Μερικοί άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά το Roblox και λαμβάνετε σφάλμα είναι ότι η εφαρμογή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση των Windows, τα αρχεία των Windows είναι κατεστραμμένα, τα βασικά αρχεία της εφαρμογής Roblox είναι κατεστραμμένα και πολλά άλλα.

Επιλύστε τα προβλήματα σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Όταν λαμβάνετε έναν κωδικό σφάλματος 277 στο Roblox, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Μια ελαττωματική σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι συχνά η αιτία του παραπάνω σφάλματος. Μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα της χαμένης σύνδεσης για να διορθώσετε το σφάλμα της εφαρμογής σας.

Για να ελέγξετε εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και αποκτήστε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Εάν ο ιστότοπός σας δεν φορτώσει, η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι ελαττωματική.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διορθώσετε μια ελαττωματική σύνδεση. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυό σας Wi-Fi, να επανεκκινήσετε το δρομολογητή σας, να διορθώσετε τα προβλήματα του προσαρμογέα δικτύου ή να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Αυτές οι συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων θα πρέπει να διορθώσουν το πρόβλημα σύνδεσής σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Roblox

Ελέγξτε εάν το Roblox είναι εκτός λειτουργίας

Εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί, αλλά το Roblox εξακολουθεί να έχει πρόβλημα, ελέγξτε αν οι διακομιστές του Roblox είναι εκτός λειτουργίας. Οι διακομιστές της πλατφόρμας ενδέχεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, προκαλώντας διακοπή της υπηρεσίας σε ολόκληρη την πλατφόρμα.

Μπορείτε να ελέγξετε την online κατάσταση της πλατφόρμας στο Κατάσταση Roblox ή το Downdetector ιστοσελίδα. Αυτοί οι ιστότοποι θα σας ενημερώσουν εάν οι διακομιστές της Roblox αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας.

Εάν διαπιστώσετε ότι το Roblox είναι όντως απενεργοποιημένο, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να περιμένετε έως ότου η εταιρεία επιλύσει τη διακοπή και επαναφέρει την υπηρεσία.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος Roblox 277

Εάν το Roblox δεν είναι απενεργοποιημένο, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε ένα σφάλμα 277, η πλατφόρμα μπορεί να έχει θέσει περιορισμούς στη διεύθυνση IP σας ή ο ISP σας μπορεί να περιορίζει τη χρήση του Roblox.

Σε αυτήν την περίπτωση, εάν χρησιμοποιείτε α VPN στον υπολογιστή σας, απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN και δείτε εάν αυτό σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Roblox. Η πλατφόρμα μπορεί να έχει απαγορεύσει τη διεύθυνση IP του VPN σας, την οποία μπορείτε να διορθώσετε απενεργοποιώντας τη διεύθυνση IP του VPN και επιστρέφοντας στην IP του ISP σας.

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε ήδη VPN, αποκτήστε μια εφαρμογή VPN και ενεργοποιήστε την υπηρεσία. Αυτό δίνει στον υπολογιστή σας μια νέα δημόσια διεύθυνση IP, βοηθώντας να παρακάμψετε τους περιορισμούς σας στο διαδίκτυο.

Ελέγξτε εάν το Roblox λειτουργεί σε άλλη σύνδεση δικτύου

Όταν η Roblox αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη σύνδεση με τους διακομιστές της, αλλάξτε το δίκτυό σας στο Διαδίκτυο και δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημά σας. Αυτό σας επιτρέπει να μάθετε εάν το πρόβλημά σας αφορά τη συσκευή ή το δίκτυο.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε επιπλέον σύνδεση στο Διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να μετατρέψετε το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android σε hotspot και να συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε αυτό το δίκτυο. Αυτό χρησιμοποιεί τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας.

Όταν το κάνετε αυτό, ξεκινήστε Roblox και δείτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες της εφαρμογής. Εάν το Roblox λειτουργεί όταν έχετε συνδέσει τον υπολογιστή σας στη σύνδεση Διαδικτύου του τηλεφώνου σας, η προηγούμενη σύνδεσή σας είχε προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου για να επιλύσετε τα σφάλματα σύνδεσής σας.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία συμβατότητας Roblox

Όταν το Roblox δεν λειτουργεί κανονικά στον υπολογιστή σας, ξεκινήστε την εφαρμογή σε λειτουργία συμβατότητας και δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημά σας. Η εφαρμογή σας ενδέχεται να μην είναι πλήρως συμβατή με την έκδοση των Windows, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος.

Μπορείς εκτελέστε το Roblox σε λειτουργία συμβατότητας στα Windows 11 και στα Windows 10 και επιλύστε τα προβλήματα συμβατότητας της εφαρμογής σας.

 1. Κάντε δεξί κλικ στο δικό σας Roblox συντόμευση επιφάνειας εργασίας και επιλέξτε Ιδιότητες.
 2. Πρόσβαση στο Συμβατότητα καρτέλα στις Ιδιότητες.
 3. Ενεργοποιήστε το Εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα σε λειτουργία συμβατότητας για επιλογή.
 1. Επιλέγω Windows 7 από το αναπτυσσόμενο μενού.
 2. Επιλέγω Ισχύουν ακολουθούμενη από Εντάξει στον πάτο.
 3. Εκτόξευση Roblox χρησιμοποιώντας τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας σας.

Διαγράψτε τα αρχεία καταγραφής Roblox

Το Roblox αποθηκεύει διάφορα αρχεία στα αρχεία καταγραφής εφαρμογών του. Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής, αξίζει να διαγράψετε αυτά τα αρχεία καταγραφής για να διορθώσετε ενδεχομένως το πρόβλημά σας. Η εκκαθάριση των αρχείων καταγραφής του Roblox στα Windows είναι τόσο εύκολη όσο και η διαγραφή άλλων αρχείων.

 1. Εκκινήστε το Τρέξιμο παράθυρο διαλόγου πατώντας Windows + R.
 2. Πληκτρολογήστε τα παρακάτω Τρέξιμο και πατήστε Εισαγω:
  %LocalAppData%/Roblox
 3. Κάντε δεξί κλικ στο GlobalBasicSettings_13.xml αρχείο στον ανοιχτό φάκελο και επιλέξτε Διαγράφω.
 1. Πρόσβαση στο κούτσουρα φάκελο στον ίδιο κατάλογο.
 2. Επιλέξτε όλα τα αρχεία καταγραφής πατώντας Ctrl + ΕΝΑ.
 3. Κάντε δεξί κλικ σε ένα επιλεγμένο αρχείο και επιλέξτε Διαγράφω.
 1. Κλείσε Εξερεύνηση αρχείων και εκτόξευση Roblox.

Διορθώστε τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος των Windows

Εάν η εφαρμογή Roblox εξακολουθεί να εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος 277, τα αρχεία συστήματος των Windows ενδέχεται να είναι κατεστραμμένα. Μια τέτοια βασική καταστροφή μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία των εγκατεστημένων εφαρμογών σας και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Roblox.

Ευτυχώς, η επιδιόρθωση κατεστραμμένων αρχείων στα Windows είναι εύκολη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο SFC (System File Checker) για να σαρώσετε και να διορθώσετε όλα τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος στον υπολογιστή σας. Αυτό θα πρέπει να επιλύσει όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα κατεστραμμένα αρχεία στον υπολογιστή σας.

 1. Ανοιξε το Αρχή μενού, βρείτε Γραμμή εντολώνκαι επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.
 1. Επιλέγω Ναί στο Ελεγχος λογαριασμού χρήστη προτροπή.
 2. Πληκτρολογήστε τα παρακάτω στο CMD παράθυρο και πατήστε Εισαγω: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
 1. Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη εντολή για να διορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία του συστήματός σας: sfc /scannow
 2. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας όταν διορθώσετε τα αρχεία σας.
 3. Εκτόξευση Roblox.

Αφαιρέστε και επανεγκαταστήστε το Roblox στον υπολογιστή σας

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, η τελευταία σας επιλογή για να διορθώσετε ένα σφάλμα 277 είναι να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το Roblox στον υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο αφαιρούνται όλα τα αρχεία εφαρμογών από το σύστημά σας, επιλύοντας τυχόν προβλήματα που προκαλούνται από αυτά τα αρχεία. Στη συνέχεια, εγκαθιστάτε ένα νέο αντίγραφο της εφαρμογής στον υπολογιστή σας.

Στα Windows 11

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις πατώντας Windows + Εγώ.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές > Εγκατεστημένες εφαρμογές στις Ρυθμίσεις.
 3. Επιλέξτε τις τρεις τελείες δίπλα Roblox και επιλέξτε Απεγκατάσταση.
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση στην προτροπή.
 2. Ανοιξε το Roblox ιστοσελίδα, κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Στα Windows 10

 1. Εκτόξευση Ρυθμίσεις πατώντας Windows + Εγώ.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές στις Ρυθμίσεις.
 3. Επιλέγω Roblox στη λίστα και επιλέξτε Απεγκατάσταση.
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση στην προτροπή.
 2. Κατευθυνθείτε προς το Roblox τοποθεσία, κατεβάστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας.

Πολλοί τρόποι για να απαλλαγείτε από έναν κωδικό σφάλματος Roblox 277

Το σφάλμα 277 του Roblox είναι εξαιρετικά απογοητευτικό καθώς αυτό το σφάλμα σας εμποδίζει να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στην εφαρμογή σας. Πολλά στοιχεία μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς, μπορείτε να επιλύσετε το σφάλμα χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω και παίξτε τα παιχνίδια σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ελπίζουμε ο παραπάνω οδηγός μας να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού Roblox

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *