Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια συνομιλία στο Instagram

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια συνομιλία στο Instagram

Θέλετε να διαγράψετε μια συνομιλία στο Instagram με τον πρώην σας, αλλά δεν είστε σίγουροι αν θα διαγραφεί εντελώς ή θα παραμείνει στο τηλέφωνό τους; Πώς να διαγράψετε τη συνομιλία ώστε να εξαφανιστεί; Ας καθαρίσουμε τον αέρα: ορίστε τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια ολόκληρη συνομιλία στο Instagram.

Διαγραφή μηνυμάτων Instagram: Κατάργηση αποστολής έναντι διαγραφής συνομιλίας

Το Instagram προσφέρει επί του παρόντος δύο τρόπους για να διαγράψετε τα μηνύματά σας.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Γιατί δεν μπορώ να στείλω ένα μήνυμα στο Facebook Messenger

Πώς να αποκτήσετε το Instagram στο Android TV

α) Κατάργηση αποστολής μηνύματος

Η κατάργηση της αποστολής ενός μηνύματος το αφαιρεί από το ιστορικό συνομιλιών για εσάς και τον παραλήπτη. Εξαφανίζεται ακόμη και από την ειδοποίησή τους, που σημαίνει ότι δεν θα τη δουν όσο δεν την έχουν δει πριν την αποστείλετε εσείς.

Ευτυχώς, το Instagram δεν έχει χρονικό όριο για την μη αποστολή απευθείας μηνυμάτων. Μπορείτε να αφαιρέσετε μηνύματα που στάλθηκαν πριν από εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια. Το μήνυμα αφαιρείται από το ιστορικό συνομιλιών σαν να μην στάλθηκε ποτέ.

Για να αναιρέσετε την αποστολή μηνύματος: Ανοίξτε τη συνομιλία, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα και πατήστε Μη αποστολή.

Υπόδειξη: Εάν θέλετε να διατηρήσετε σημαντικά μηνύματα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε email. Στο Instagram, το άλλο μέρος μπορεί να αποστείλει το μήνυμά του, ακόμα κι αν το αναφέρατε στην απάντησή σας (καθώς ολόκληρο το νήμα του μηνύματος εξαφανίζεται).

σι) πρόβατοea Chat

Η διαγραφή μιας συνομιλίας στο Instagram καταργεί ολόκληρη τη συνομιλία μόνο από τα εισερχόμενά σας στο Instagram. Η συνομιλία και τα μηνύματά της παραμένουν ανέγγιχτα για τον άλλο εμπλεκόμενο. Δεν θα ειδοποιηθούν και μπορούν να δουν το πλήρες ιστορικό συνομιλιών.

Για να διαγράψετε μια συνομιλία: Ανοίξτε τα εισερχόμενά σας στο Instagram. Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, κάντε σάρωση προς τα αριστερά στη συνομιλία. Σε τηλέφωνα Android, πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία. Στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγράφω και επιβεβαιώστε όταν σας ζητηθεί.

Εν ολίγοις, Δείτε τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια συνομιλία

Όταν διαγράφετε μια ολόκληρη συνομιλία στο Instagram (αντί να μην στέλνετε μηνύματα):

  • Στο τέλος σας: Όλη η συζήτηση εξαφανίζεται.
  • Στο τέλος τους: Η συνομιλία και τα μηνύματα παραμένουν αμετάβλητα. Δεν θα ειδοποιηθούν και θα συνεχίσουν να βλέπουν το πλήρες ιστορικό συνομιλιών.

Επιλογές πέρα ​​από τη διαγραφή και την κατάργηση αποστολής

Ενώ η διαγραφή και η κατάργηση αποστολής μηνυμάτων είναι χρήσιμες επιλογές, ακολουθούν άλλοι τρόποι για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα μηνύματά σας στο Instagram.

Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή μιας ολόκληρης συνομιλίας στο Instagram;

Το Instagram δεν προσφέρει προς το παρόν τρόπο κατάργησης αποστολής μιας ολόκληρης συνομιλίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε ως δια μαγείας να εξαφανίσετε όλα αυτά τα μηνύματα από το τηλέφωνο του άλλου ατόμου (εκτός αν έχετε το τηλέφωνό του ή δεν στείλετε κάθε μήνυμα ξεχωριστά).

Υπάρχουν υπηρεσίες και σενάρια τρίτων (όπως Instagram Mass Unsender ή Βοηθός Instagram) που ισχυρίζονται ότι δεν αποστέλλονται μαζικά μηνύματα Instagram, αλλά θα σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί όταν τα δοκιμάζετε. Αυτά συχνά παραβιάζουν το όροι χρήσης και ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Πώς να διαχειριστείτε συνεργατικές συλλογές στο Instagram

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *