Η κατάσταση Whatsapp δεν εμφανίζεται

Η κατάσταση Whatsapp δεν εμφανίζεται :3 Διορθώσεις

Οι επαφές σας δεν μπορούν να δουν την κατάστασή σας στο WhatsApp αφού περάσουν 24 ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε. Ούτε εσύ μπορείς. Αλλά κάτι δεν πάει καλά αν η κατάσταση του WhatsApp δεν εμφανίζεται στις επαφές σας ακόμη και πριν περάσει ο χρόνος ή δεν μπορείτε να δείτε την κατάσταση του άλλου. Έχω μερικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Γιατί λαμβάνω μηνύματα από έναν αποκλεισμένο αριθμό

Πώς να μοιραστείτε αυτόματα την κατάσταση WhatsApp ως ιστορία στο Facebook

Πριν ξεκινήσεις

Έχετε δοκιμάσει αυτά:

  • Εγγραφείτε σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi ή μεταβείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας τους είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας. Ομοίως, ζητήστε από τις επαφές σας να αποθηκεύσουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας είναι σωστά. Μερικές φορές, η διαγραφή και η αποθήκευση της επαφής ξανά βοηθά και διαρκεί μόνο ένα λεπτό. Ενδέχεται να χάσετε προηγούμενες συνομιλίες/αρχεία, επομένως δημιουργήστε πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας.
  • Το WhatsApp σας προτείνει αποθήκευση αριθμών σε διεθνή μορφή πλήρης με κωδικό χώρας.
  • Δοκιμάστε την εφαρμογή Ιστού WhatsApp σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
  • Ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας.
  • Διακόψτε αναγκαστικά την εφαρμογή WhatsApp ή επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

1. Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις απορρήτου

Το WhatsApp έχει ρυθμίσεις απορρήτου Status που καθορίζουν ποιος μπορεί να δει την Κατάσταση, παρά το γεγονός ότι τα άτομα βρίσκονται ο ένας στη λίστα επαφών του άλλου. Για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου για την κατάσταση WhatsApp:

Ανοίξτε το WhatsApp, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Κατάσταση. Θα δείτε τρεις επιλογές:

  • Οι επαφές μου – όλοι όσοι ο αριθμός τους είναι αποθηκευμένος στις Επαφές σας θα βλέπουν τις ενημερώσεις κατάστασής σας.
  • Οι Επαφές μου Εκτός – Όλοι στις επαφές σας, εκτός από τα ονόματα που έχουν προστεθεί σε αυτήν τη λίστα, θα βλέπουν τις ενημερώσεις κατάστασής σας. Προσθέστε άτομα που δεν θέλετε να βλέπουν ενημερώσεις.
  • Μοιραστείτε μόνο με – Μόνο οι επαφές που έχουν προστεθεί σε αυτήν τη λίστα θα βλέπουν τις ενημερώσεις κατάστασής σας. Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι η λίστα φίλων ή η λίστα οικογένειας.

Πατήστε Επεξεργασία κουμπί για να προσθέσετε ονόματα. Τα βήματα για Android και iOS είναι τα ίδια εκτός από κάποιες μικρές διαφορές διεπαφής χρήστη.

Ζητήστε από τον φίλο σας να ελέγξει τις ρυθμίσεις απορρήτου της Κατάστασης για να βεβαιωθεί ότι είστε μέρος της λίστας στην οποία μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης.

Σημείωση: Οι αλλαγές στις ρυθμίσεις απορρήτου της κατάστασης δεν θα επηρεάσουν τις ενημερώσεις κατάστασης που έχουν ήδη αποσταλεί.

2. Ελέγξτε κάτω από την κατάσταση σίγασης

Μπορεί να έχετε βάλει σε σίγαση την κατάσταση κάποιου επειδή ανέβαζε πάρα πολλές ενημερώσεις κατάστασης για εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, οι ενημερώσεις κατάστασής τους θα εμφανίζονται στην ενότητα Σίγαση.

Για να ελέγξετε τις ενημερώσεις κατάστασης WhatsApp, μεταβείτε στο Ενημερώσεις καρτέλα, μεταβείτε στην τελευταία ενημέρωση κατάστασης και πατήστε Σίγαση να επεκταθεί για να το επεκτείνει. Εδώ θα βρείτε όλα τα προφίλ σε σίγαση που έχουν ενημερώσει την κατάστασή τους τις προηγούμενες 24 ώρες. Είναι αρκετά εύκολο να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο WhatsApp.

3. Ελέγξτε τη λίστα αποκλεισμένων επαφών

Λοιπόν, μπορεί να έχετε μπλοκάρει την επαφή τους ή να έχουν δική σας κατά λάθος, ενώ πίνετε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή σε κατάσταση κρίσης ή οργή. Είναι εντάξει. Συμβαίνει.

Για να ελέγξετε τη λίστα αποκλεισμένων επαφών:

Ανοίξτε το WhatsApp, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Αποκλείστηκε για να βρείτε μια λίστα με όλες τις επαφές που έχετε αποκλείσει μέχρι στιγμής. Πατήστε για να ανοίξετε την επαφή και επιλέξτε Κατάργηση αποκλεισμού ονόματος/αριθμού .

Σημείωση: Οι αποκλεισμένες επαφές παρατίθενται με αλφαβητική σειρά με αυτές που είναι αποθηκευμένες στη λίστα επαφών σας να εμφανίζονται πρώτα.

Και αυτό είναι όλο.

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε γάμο και κάποιος μοιράζεται τη φωτογραφία της ομάδας σας ως Κατάσταση WhatsApp, αλλά δεν εμφανίζεται στα smartphone Android ή iOS. Απογοητευτικό, σωστά; Ας ελπίσουμε ότι τώρα διορθώθηκε.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων στο WhatsApp; Μάθετε πώς να δημιουργείτε και να μοιράζεστε συνδέσμους κλήσεων στο WhatsApp.

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *