Το Discord συνεχίζει να ζητά την εναλλαγή της συσκευής ήχου στα Windows

Το Discord συνεχίζει να ζητά την εναλλαγή της συσκευής ήχου στα Windows

Εκτός από το κείμενο, το Discord είναι διασκεδαστικό και για συνομιλίες ήχου. Όταν συνδέετε ένα ακουστικό ή ηχείο στον υπολογιστή σας με Windows, το Discord το εντοπίζει αυτόματα και σας ζητά να επιλέξετε τη συσκευή ήχου που προτιμάτε. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση εάν το Discord συνεχίσει να σας ζητά να αλλάζετε συσκευές ήχου τυχαία.

Η παράβλεψη αυτών των προτροπών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα Το Discord ήχου δεν προέρχεται από τη συσκευή ήχου που προτιμάτε. Αυτή η ανάρτηση συγκεντρώνει μια λίστα λύσεων για να σταματήσει το Discord να ζητά επανειλημμένα την εναλλαγή συσκευών ήχου στον υπολογιστή σας Windows 10 ή 11.

Το Bluetooth δεν λειτουργεί με Discord σε Android και iPhone

1. Κάντε κλικ στην επιλογή «Να μην μου εμφανιστεί ξανά».

Όταν το Discord εμφανίζει την προτροπή για εναλλαγή συσκευών ήχου στα Windows, θα πρέπει συνήθως να βλέπετε την επιλογή “Να μην μου εμφανιστεί ξανά”. Η επιλογή του είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να εξαλείψετε οριστικά το μήνυμα «Εντοπίστηκε νέα συσκευή ήχου». Μόλις το κάνετε, θα πρέπει να επισκέπτεστε το μενού ρυθμίσεων του Discord όποτε θέλετε να αλλάξετε τις συσκευές εισόδου και εξόδου ήχου.

Ερώτηση Discord Detected Audio Device

2. Επιλέξτε την προτιμώμενη συσκευή ήχου στις Ρυθμίσεις Discord

Έχετε διαμορφώσει το Discord ώστε να προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της συσκευής ήχου με βάση την προεπιλεγμένη συσκευή που έχει οριστεί στα Windows; Εάν ναι, η εφαρμογή μπορεί να σας ζητά επίμονα να αλλάξετε συσκευές όποτε υπάρχει ένα αλλαγή στην προεπιλεγμένη έξοδο ήχου του συστήματός σας ή συσκευή εισόδου.

Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, πρέπει να επιλέξετε τη συσκευή ήχου που προτιμάτε στο Discord. Εδώ είναι τα βήματα για το ίδιο.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Discord στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο σε σχήμα γραναζιού στην κάτω αριστερή γωνία.

Μενού ρυθμίσεων Discord

Βήμα 2: Επιλέξτε την καρτέλα Φωνή και βίντεο από το αριστερό παράθυρο.

Discord Ρυθμίσεις φωνής και βίντεο

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε τα αναπτυσσόμενα μενού στην περιοχή Συσκευή εισόδου και συσκευή εξόδου για να επιλέξετε τις προτιμώμενες συσκευές ήχου.

Επιλέξτε Συσκευή ήχου στο Discord

3. Απενεργοποιήστε τις ανεπιθύμητες συσκευές ήχου

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι να απενεργοποιήσετε τις ανεπιθύμητες συσκευές ήχου στον υπολογιστή σας. Εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ήχου, μπορείτε να την αφαιρέσετε από τη λίστα. Για να απενεργοποιήσετε τις συσκευές ήχου στα Windows, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Έναρξη και επιλέξτε Ρυθμίσεις από τη λίστα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να πατήσετε το πλήκτρο Windows + I συντόμευση πληκτρολογίου για να ανοίξετε γρήγορα την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στα Windows 11

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Σύστημα και επιλέξτε Ήχος.

Ρυθμίσεις ήχου στα Windows 3

Βήμα 3: Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερες ρυθμίσεις ήχου.

Περισσότερες ρυθμίσεις ήχου

Βήμα 4: Κάτω από την καρτέλα Αναπαραγωγή, κάντε δεξί κλικ στην ανεπιθύμητη συσκευή ήχου και επιλέξτε Απενεργοποίηση. Επαναλάβετε αυτό το βήμα για να απενεργοποιήσετε όλες τις ανεπιθύμητες συσκευές.

Απενεργοποιήστε τη συσκευή ήχου στα Windows

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, το Discord δεν θα πρέπει να σας ζητήσει να αλλάξετε συσκευές ήχου στα Windows.

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Discord

Η εφαρμογή Discord στα Windows συγκεντρώνει δεδομένα προσωρινής μνήμης καθώς συνεχίζετε να τα χρησιμοποιείτε. Αν και αυτά τα δεδομένα προορίζονται να βοηθήσουν την εφαρμογή να λειτουργεί ομαλά και να βελτιώσουν την εμπειρία σας, μπορεί να καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου. Όταν συμβεί αυτό, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα με το Discord, συμπεριλαμβανομένου αυτού.

Για να το διορθώσετε, δοκιμάστε εκκαθάριση των υπαρχόντων δεδομένων προσωρινής μνήμης Discord στον υπολογιστή σας. Εφόσον αυτή η διαδικασία δεν επηρεάζει βασικά δεδομένα εφαρμογής, δεν υπάρχει λόγος να μην τη δοκιμάσετε.

Βήμα 1: Πατήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Windows + R για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Τύπος %appdata%/discord στο πλαίσιο κειμένου και πατήστε Enter.

Ανοίξτε το φάκελο Discord Cache

Βήμα 2: Στο παράθυρο Εξερεύνηση αρχείων που ανοίγει, επιλέξτε τους φακέλους Cache, Code Cache και GPUCache. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στο επάνω μέρος για να τα διαγράψετε.

Διαγραφή Discord Cache στα Windows

Επανεκκινήστε την εφαρμογή Discord μετά από αυτό και ελέγξτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

5. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις φωνής Discord

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, σκεφτείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις φωνής στο Discord και ξεκινήστε από την αρχή. Αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που προκαλούνται από εσφαλμένες ρυθμίσεις ήχου. Εδώ είναι τα βήματα για το ίδιο.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Discord και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην κάτω αριστερή γωνία για να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις.

Μενού ρυθμίσεων Discord

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το αριστερό παράθυρο για να μεταβείτε σε Φωνή και βίντεο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε και κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά ρυθμίσεων φωνής.

Επαναφορά ρυθμίσεων φωνής στο Discord

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Εντάξει για επιβεβαίωση.

Επιβεβαιώστε την επαναφορά των ρυθμίσεων φωνής Discord

Βάλτε ένα τέλος στις ατελείωτες προτροπές

Πολλές δραστηριότητες στο Discord απαιτούν τη χρήση της συσκευής ήχου σας, είτε θέλετε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις σε κανάλια φωνής, να παρακολουθήσετε μια ροή ή να λάβετε μέρος σε φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις. Ως εκ τούτου, τέτοια προβλήματα με τη συσκευή ήχου μπορεί να είναι ενοχλητικά. Ας ελπίσουμε ότι μία από τις παραπάνω συμβουλές σας βοήθησε να το διορθώσετε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Discord ειρηνικά.

Διαβάστε επίσης :Το Discord δεν ανοίγει στα Windows;

Το Discord έχει κολλήσει Έλεγχος για ενημερώσεις σε Mac;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *