Το Discord έχει κολλήσει Έλεγχος για ενημερώσεις σε Mac;

Το Discord έχει κολλήσει Έλεγχος για ενημερώσεις σε Mac; 6 Διορθώσεις για δοκιμή

Όταν μια εφαρμογή ενημερώνεται, συνήθως φέρνει σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων ή νέες δυνατότητες για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας. Αλλά όταν μια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε τακτικά δεν μπορεί να ενημερώσει, όπως το Discord, μπορεί να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε πραγματικά την υπηρεσία.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Discord μπορεί να κολλήσει στον έλεγχο για ενημερώσεις στο Mac σας. Εάν προσπαθείτε να ενημερώσετε το Discord και αντιμετωπίζετε προβλήματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Γιατί το Discord έχει κολλήσει στον έλεγχο για ενημερώσεις στο Mac σας;

Το Discord λαμβάνει τακτικά νέες ενημερώσεις στην εφαρμογή του, με νέες δυνατότητες και διορθώσεις σφαλμάτων που συμβάλλουν στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη. Έχει ακόμη και αρκετούς πελάτες δοκιμών, όπως Discord Canaryπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λαμβάνετε τις περισσότερες ενημερώσεις “bleeding edge” πριν από τους περισσότερους άλλους χρήστες.

Ωστόσο, η διαδικασία ενημέρωσης μπορεί να διακοπεί. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα δικτύου που εμποδίζει τη σύνδεση του Discord με τους διακομιστές του—είτε στο τέλος σας είτε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου διακοπής λειτουργίας του διακομιστή Discord.

Διαβάστε επίσης: Το Discord έχει κολλήσει σε μια γκρίζα οθόνη

Άλλες αιτίες μπορεί να είναι μια κατεστραμμένη εφαρμογή Discord με παλιές ρυθμίσεις ή αρχεία προσωρινής μνήμης. Διένεξη με άλλη εφαρμογή ή υπηρεσία στο Mac σας, όπως α σύνδεση σε VPN) μπορεί επίσης να φταίει.

Εάν το Discord έχει κολλήσει στον έλεγχο για ενημερώσεις στο Mac, θα πρέπει να εντοπίσετε και να διορθώσετε την αιτία του προβλήματος. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω βήματα για να σας βοηθήσουν.

1. Αναγκαστικά Κλείστε το Discord και επανεκκινήστε το Mac σας

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Discord που δεν ενημερώνεται στο Mac σας; Το προφανές βήμα είναι να το αναγκάσετε (και το Mac σας) να επανεκκινήσει. Μια γρήγορη επανεκκίνηση μπορεί να καθαρίσει την ενεργή μνήμη σας, να αφαιρέσει τυχόν προσωρινά αρχεία και να επανεκκινήσει όλες τις εκτελούμενες υπηρεσίες και διεργασίες που μπλοκάρουν τις ενημερώσεις σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε αναγκάζοντας το Discord να τερματίσει και να το επανεκκινήσετε χειροκίνητα. Η επανεκκίνηση του Mac σας θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας, εάν αυτό δεν λειτουργήσει. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Για να αναγκάσετε το Discord να κλείσει, πατήστε το Εικονίδιο μενού Apple > Αναγκαστική αποχώρηση.
 1. Επιλέγω Διχόνοια από το Αναγκαστική έξοδος εφαρμογών μενού και πατήστε Αναγκαστική διακοπή για να βεβαιωθείτε ότι θα κλείσει.
 1. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε το Discord για να δείτε εάν το πρόβλημα επιλύθηκε.
 2. Εάν όχι, κάντε επανεκκίνηση του Mac σας στη συνέχεια πατώντας το Εικονίδιο μενού Apple > Επανεκκίνηση.
 1. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση πατώντας Επανεκκίνηση στο αναδυόμενο μενού.
 1. Μετά την επανεκκίνηση του Mac σας, επανεκκινήστε την εφαρμογή Discord και δείτε εάν ενημερώνεται κανονικά.

2. Ελέγξτε το Discord για διακοπές λειτουργίας

Το Discord είναι μια υπηρεσία που βασίζεται στο web και απαιτεί ενεργή σύνδεση με τους διακομιστές του Discord για να λειτουργήσει. Μπορεί να δείτε το Discord να έχει κολλήσει να ελέγχει για ενημερώσεις στο Mac σας, εάν δεν είστε αρκετά τυχεροί για να αντιμετωπίσετε μια περίοδο διακοπής λειτουργίας διακομιστή.

Ενδέχεται να προκύψουν διαταραχές κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συντήρησης, αλλά μπορεί επίσης να συμβούν απροσδόκητα. Εάν οι διακομιστές του Discord είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία και είναι απίθανο να κάνετε ενημέρωση.

Ευγνομονώς, Το Discord προσφέρει έναν ιστότοπο κατάστασης υπηρεσίας που αναφέρει την τρέχουσα κατάσταση της υπηρεσίας. Αυτό περιλαμβάνει την κατάσταση συγκεκριμένων λειτουργιών, όπως ειδοποιήσεις push και λήψεις πολυμέσων. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση του Discord στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο on X (πρώην Twitter).

3. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Όπως αναφέραμε, το Discord βασίζεται σε μια σταθερή σύνδεση με τους διακομιστές του για να λειτουργεί σωστά. Ο χρόνος διακοπής του Discord είναι μια αιτία, αλλά το πρόβλημα μπορεί να είναι πιο κοντά στο σπίτι, με ένα πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο που εμποδίζει τις ενημερώσεις του Discord. ΕΝΑ κακή, ασταθής ή σπασμένη σύνδεση θα αποτρέψει το Discord από τη λήψη ενημερώσεων.

Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τη σταθερότητα της σύνδεσής σας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως Ping από την εφαρμογή Terminal. Εκτέλεση της εντολής ping discord.com από το Τερματικό για μια σύντομη περίοδο (όπως 30 δευτερόλεπτα) θα σας επιτρέψει να δείτε εάν η σύνδεσή σας είναι σταθερή.

Εάν υπάρχουν διακυμάνσεις στον χρόνο απόκρισης ή εάν βλέπετε πολλά χαμένα πακέτα, η σύνδεσή σας πιθανότατα έχει πρόβλημα με τον αποκλεισμό ενημερώσεων του Discord. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές πιο συνηθισμένες επιδιορθώσεις αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως αυτές που ακολουθούν.

 • Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας αποσυνδέοντάς το από την πηγή ρεύματος και συνδέοντάς το ξανά μετά από 30 δευτερόλεπτα. Μια γρήγορη επανεκκίνηση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο ενδέχεται να επιλύσει προβλήματα σύνδεσης.
 • Μετακινήστε το Mac σας πιο κοντά στο δρομολογητή σας ή χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο Ethernet για να συνδέσετε το Mac σας απευθείας σε αυτό. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τυχόν προβλήματα σήματος Wi-Fi.
 • Ελέγξτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης με τον ISP σας. Εάν η σύνδεση αποσυνδέεται τακτικά, αυτό μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα που απαιτεί συντήρηση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας.
 • Απενεργοποιήστε τυχόν ρυθμίσεις VPN ή διακομιστή μεσολάβησης που ενδέχεται να επηρεάσουν τη σύνδεσή σας. Τα VPN μπορεί να επηρεάσουν τις συνδέσεις με υπηρεσίες όπως το Discord. Για να απενεργοποιήσετε ένα VPN, ανοίξτε Ρυθμίσεις συστήματοςπατήστε Δίκτυο > VPN, και πατήστε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση—η σύνδεση θα εμφανιστεί ως Ασύνδετος Μετά.
 • Μπορείτε επίσης να διασφαλίσετε ότι τυχόν συνδέσεις διακομιστή μεσολάβησης είναι απενεργοποιημένες προσδιορίζοντας τον διακομιστή μεσολάβησής σας στο Φίλτρα & Proxies λίστα και επιλογή άτομα με ειδικές ανάγκες από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του.

4. Διαγράψτε τα αρχεία προσωρινής μνήμης Discord σε Mac

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Discord να κολλάει στον έλεγχο για ενημερώσεις στο Mac σας, μπορεί να είναι πρόβλημα με τα αρχεία προσωρινής μνήμης Discord.

Για παράδειγμα, μια ενημέρωση που έχει διακοπεί θα μπορούσε να σταματήσει το Discord να προχωρήσει με μια ενημέρωση. Τα ίδια τα αρχεία μπορεί να χρειαστεί να διαγραφούν με μη αυτόματο τρόπο για να ξεκινήσει ξανά σωστά η διαδικασία. Σε αυτήν την περίπτωση, η εκκαθάριση των αρχείων προσωρινής μνήμης της εφαρμογής σας είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτό ισχύει μόνο για χρήστες που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα-πελάτη Discord. Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού Discord, μπορείτε απλά διαγράψτε τα αρχεία προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησής σας για να επιτύχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα και να αναγκάσετε τον ιστότοπο Discord να επαναφορτώσει σωστά.

Για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης Discord, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Βεβαιωθείτε ότι το Discord έχει κλείσει πλήρως χρησιμοποιώντας το Αναγκαστική διακοπή μενού. Πάτα το Εικονίδιο μενού Apple > Αναγκαστική διακοπή και επιλέξτε Διχόνοια από το πλαίσιο μενού πριν πατήσετε Αναγκαστική διακοπή να το κλείσω.
 1. Μόλις σταματήσει να λειτουργεί το Discord, ανοίξτε το Ευρίσκων app και πατήστε Πηγαίνω > Μεταβείτε στο φάκελο.
 1. Στο αναδυόμενο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε ~/Βιβλιοθήκη/Υποστήριξη εφαρμογών/Discord και πατήστε Εισαγω.
 1. Ενώ κρατάτε το Ctrl πλήκτρο, επιλέξτε το Κρύπτη, Cache κώδικακαι Φάκελοι GPUCache.
 1. Κάντε δεξί κλικ στους φακέλους και επιλέξτε Μετακίνηση στον Κάδο απορριμμάτωνΜετακίνηση στο Binεάν η τοπική σας ρύθμιση έχει διαφορετικό όνομα για το φάκελο Κάδος απορριμμάτων).
 1. Κάντε δεξί κλικ στο Φάκελος απορριμμάτων στο Dock σας και επιλέξτε Αδειος κάδος Άδειος Κάδος). Εάν σας ζητηθεί, επιβεβαιώστε την επιλογή σας.
 1. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Discord για να επιτρέψετε να ξεκινήσει ξανά η διαδικασία ενημέρωσης.

5. Εναλλαγή σε (ή Μακριά από) Πελάτη δοκιμών Discord

Το Discord έχει δύο προγράμματα-πελάτες δοκιμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε νέες δυνατότητες και διορθώσεις σφαλμάτων πριν τις δημοσιεύσετε στο κοινό. Αυτά είναι τα ΒήταΔημόσιο τεστ) πελάτης (PTB) και το Καναρίνι πελάτης. Το πρόγραμμα-πελάτη Beta περιλαμβάνει σχεδόν έτοιμες επιδιορθώσεις και δυνατότητες, ενώ το Canary είναι πιο «αιμορραγικό», με αλλαγές που ενδέχεται να εμποδίσουν το Discord να λειτουργήσει όπως αναμένεται.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι δοκιμαστικές εκδόσεις είναι ακριβώς αυτό — για δοκιμή. Εάν μια πρόσφατη έκδοση αυτών των δοκιμών πελατών προκαλεί απροσδόκητα προβλήματα με τις υπηρεσίες Discord, ίσως χρειαστεί να επιστρέψετε στον σταθερό πελάτη. Ωστόσο, μπορείτε να μεταβείτε στο πρόγραμμα-πελάτη δοκιμών για να αποκτήσετε πιο γρήγορα πρόσβαση σε μια ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων ή σε νέα έκδοση λειτουργιών.

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε. μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα-πελάτη δοκιμής Discord και να το εκτελέσετε μαζί με τη σταθερή έκδοση του Discord. Για να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη δοκιμής Beta, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Σελίδα λήψης Discord και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Αίσθημα πειραματισμού ενότητα και, στη συνέχεια, πατήστε το Κατεβάστε το Δημόσιο Δοκιμαστικό Build κουμπί για λήψη του αρχείου εγκατάστασης.

Για να κάνετε λήψη του Discord Canary, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Δικτυακός τόπος Discord Canary (με τη διεύθυνση URL canary.discord.com). Μοιάζει με τον ιστότοπο του Discord, αλλά ο σύνδεσμος λήψης θα αλλάξει για να διασφαλιστεί ότι θα κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη Canary. Πάτα το Λήψη για Mac κουμπί στο επάνω μέρος για να το κάνετε αυτό.

Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης Beta ή Canary, εκτελέστε το αρχείο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να το εγκαταστήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκκινήσετε το ξεχωριστό πρόγραμμα-πελάτη Discord από το φάκελο Applications στο Finder ή μέσω του Launchpad—θα πρέπει ωστόσο να συνδεθείτε κατά την πρώτη εκκίνηση.

6. Επανεγκαταστήστε το Discord στο Mac σας

Εάν καμία από αυτές τις επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί, μπορείτε να καταργήσετε την εφαρμογή Discord και να την εγκαταστήσετε ξανά στο Mac σας. Με την κατάργηση της εφαρμογής και την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του προγράμματος-πελάτη, θα λάβετε ούτως ή άλλως την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος-πελάτη—δεν απαιτείται ενημέρωση.

Αυτό μπορεί να παρακάμψει τυχόν προβλήματα με την ενημέρωση σε μια συγκεκριμένη έκδοση πελάτη στο Mac σας. Για να επανεγκαταστήσετε το Discord στο Mac σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Βεβαιωθείτε ότι το Discord δεν εκτελείται. Εάν είναι, κλείστε το πλήρως στο Mac σας.
 2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Ευρίσκων εφαρμογή και επιλέξτε το Εφαρμογές ντοσιέ.
 3. Εντοπίστε το Διχόνοια εφαρμογή στη λίστα.
 4. Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Μετακίνηση στον Κάδο απορριμμάτων Μετακίνηση στο Bin).
 1. Μόλις η εφαρμογή μετακινηθεί στο φάκελο Trash, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Trash στο Dock και επιλέξτε Αδειος κάδοςΆδειος Κάδος).
 1. Μόλις αφαιρέσετε το Discord, ανοίξτε τον ιστότοπο Discord και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος-πελάτη.
 1. Εκτελέστε το αρχείο του προγράμματος εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Μόλις εγκατασταθεί το Discord, εκκινήστε το μέσω του φακέλου Launchpad ή Applications και συνδεθείτε.

Αντιμετώπιση προβλημάτων Discord σε Mac

Μην αφήνετε τα προβλήματα ενημέρωσης του Discord στο Mac σας να εμποδίζουν τη συνομιλία με φίλους. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις macOS. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το Discord web client ως προσωρινή λύση.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να διορθώσετε το κίτρινο περίγραμμα κατά την κοινή χρήση οθόνης στο Discord

Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook στο iPhone σας

Έχει κολλήσει το iPhone σας στο λογότυπο της Apple;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *