4 τρόποι χρήσης του ChatGPT σε Mac

4 τρόποι χρήσης του ChatGPT σε Mac

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για ιδέες, πληροφορίες ή βοήθεια, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτό στο macOS. Αν και μπορεί να μην υπάρχει επί του παρόντος επίσημη εφαρμογή OpenAI ChatGPT για Mac, υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι χρήσης του ChatGPT σε Mac.

1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο ChatGPT

Ένας από τους πιο προφανείς τρόπους χρήσης ChatGPT γίνεται με επίσκεψη στον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Safari. Απλώς συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας και βάλτε το OpenAI να λειτουργήσει.

Εάν επισκέπτεστε συχνά τον ιστότοπο, μπορείτε εύκολα να τον προσθέσετε στους σελιδοδείκτες του Safari ή στη γραμμή αγαπημένων σας για γρήγορη πρόσβαση.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή ChatGPT που δεν λειτουργεί στο iPhone

Με ενεργή την ιστοσελίδα, επιλέξτε Σελιδοδείκτες > Πρόσθεσε σελιδοδείκτη από τη γραμμή μενού. Επιλέξτε Σελιδοδείκτες, Αγαπημένα ή φάκελο, επεξεργαστείτε προαιρετικά το όνομα και εισαγάγετε μια περιγραφή και επιλέξτε Προσθήκη.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα; Ελέγξτε τη λίστα μας με διορθώνει κατά τη χρήση της εφαρμογής web ChatGPT.

2. Κατεβάστε το MacGPT

Εάν ενδιαφέρεστε για ταχύτερη πρόσβαση στο ChatGPT, μπορείτε να το προσθέσετε στη γραμμή μενού του Mac με την εφαρμογή MacGPT. Μπορείτε να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας ChatGPT και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για υπολογιστές Mac με ή χωρίς κλειδί OpenAI API.

  1. Επισκέψου το MacGPT τοποθεσία, επιλέξτε Κατεβάστεκαι ακολουθήστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε την εφαρμογή από Gumroad όπου μπορείτε προαιρετικά να δώσετε μια δωρεά στον προγραμματιστή της εφαρμογής.
  1. Πρόσβαση φάκελο “Λήψεις” του προγράμματος περιήγησής σας και ανοίξτε το αρχείο ZIP και, στη συνέχεια, επιλέξτε MacGPT για να ανοίξετε το παράθυρο της εφαρμογής και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OpenAI.
  1. Χρησιμοποιήστε το MacGPT για να ανοίξετε την εφαρμογή στη γραμμή μενού σας. Από εκεί, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί του με τον ίδιο βασικό τρόπο όπως το ChatGPT στον ιστό.
  1. Χρησιμοποιήστε τις καρτέλες στο επάνω μέρος για εναλλαγή μεταξύ των Ντόπιος και Ιστός έκδοση και το μενού εικονίδιο (τρεις γραμμές) επάνω αριστερά για να ανοίξετε την πλαϊνή γραμμή για το ιστορικό συνομιλιών σας.
  1. Για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, επιλέξτε το μηχανισμός εικονίδιο στο παράθυρο της γραμμής μενού.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ των καρτελών για διάφορες ρυθμίσεις, όπως η προσθήκη ενός κλειδιού API στο Γενικός καρτέλα ή ενεργοποιώντας τη δυνατότητα εισαγωγής πεδίου κειμένου στο Στη γραμμή αυτί.

Ανοιξε το Γραμμή μενού καρτέλα για να προσαρμόσετε το εικονίδιο και το πλάτος του παραθύρου κατά το άνοιγμα της εφαρμογής από τη γραμμή μενού.

3. Εγκαταστήστε ένα εργαλείο από το Mac App Store

Εάν προτιμάτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής από το Mac App Store και όχι από ένα τρίτο μέρος στο διαδίκτυο, αυτή είναι μια άλλη επιλογή. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές ChatGPT για να διαλέξετε, αλλά εδώ είναι μερικές επιλογές δοκιμής πριν αγοράσετε για να ξεκινήσετε.

Γεια σου AI

Το HelloAI είναι μια καταπληκτική εφαρμογή με επιπλέον δυνατότητες που θα απολαύσετε. Χρησιμοποιήστε το Κουβέντα καρτέλα για να κάνετε τις ερωτήσεις σας, το Βιβλιοθήκη καρτέλα για να δείτε το ιστορικό συνομιλιών σας και το Εμπνευση καρτέλα για ιδέες που βασίζονται σε κατηγορίες όπως Εκπαίδευση, Χόμπι και Προγραμματισμός.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε πώς θέλετε να απαντήσει το HelloAI. Χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο πλαίσιο μηνύματος, μπορείτε να επιλέξετε από επιλογές όπως το Fast ChatGPT για σύντομες απαντήσεις ή το Summarizer για τη σύνοψη μεγάλου κειμένου.

Θα λάβετε επίσης ένα ενσωματωμένο εικονίδιο γραμμής μενού για γρήγορες ερωτήσεις χωρίς χρήση του παραθύρου της εφαρμογής.

Το HelloAI διατίθεται δωρεάν με 10 ερωτήσεις. Στη συνέχεια, οι συνδρομές αγορών εντός εφαρμογής ξεκινούν από 3,99 $.

ChatG: Απεριόριστο AI Chat Bot

Μια άλλη καλή επιλογή είναι το ChatG: Unlimited AI Chat Bot. Αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει επίσης λειτουργίες μπόνους που δεν θα βρείτε στον ιστότοπο ChatGPT.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημόσια chatbots ή να δημιουργήσετε τα δικά σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στο AI Writing Engine, να δείτε τη συντόμευση AI Chat και να ελέγξετε τη δημιουργία AI Image (λειτουργία επί πληρωμή).

Θα λάβετε επίσης ένα εύχρηστο εικονίδιο γραμμής μενού με αυτήν την εφαρμογή, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε μια γρήγορη ερώτηση.

ChatG: Το Unlimited AI Chat Bot διατίθεται δωρεάν με 3.000 μηνιαίες πιστώσεις λέξεων. Οι αγορές εντός εφαρμογής ξεκινούν από 0,99 $.

AIPal: Ρωτήστε το AI Genius Chatbot

Μια τελευταία εφαρμογή macOS που πρέπει να δείτε είναι το AIPal. Με μια ομαλή και διαισθητική διεπαφή, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία και είτε να διαβάσετε είτε να ακούσετε την απάντηση.

Ξεκινήστε μια συνομιλία επιλέγοντας μια κατηγορία ή απλώς κάνοντας μια ερώτηση, λάβετε Προτάσεις με προτροπές που μπορείτε να προσαρμόσετε και δείτε τον Οδηγό τεχνητής νοημοσύνης για επιπλέον θέματα που μπορεί να σας αρέσουν.

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε απαντήσεις ή να τις μοιραστείτε ως PDF, κείμενο ή email, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ομιλίας και να προβάλετε τις απαντήσεις ως μπλοκ κώδικα που μπορείτε να αντιγράψετε.

Το AIPal: Το Ask AI Genius Chatbot είναι διαθέσιμο δωρεάν με συνδρομές αγορών εντός εφαρμογής που ξεκινούν από 4,99 $.

4. Χρησιμοποιήστε τις επεκτάσεις Chrome και ChatGPT

Ένας τελευταίος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Mac σας είναι να επωφεληθείτε από τις επεκτάσεις στο Google Chrome. Ως χρήστης macOS, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Safari, αλλά αν το Chrome είναι το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα.

ChatGenie για ChatGPT

Για να ανοίξετε το ChatGPT σε ένα εύχρηστο μικρό παράθυρο, ρίξτε μια ματιά στο ChatGenie. Μόλις εγκαταστήσετε την επέκταση, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OpenAI και καρφιτσώστε το εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων για γρήγορη πρόσβαση.

Το παράθυρο της επέκτασης μιμείται τον ιστότοπο ChatGPT με την κύρια οθόνη συνομιλίας και τις προηγούμενες συνομιλίες προσβάσιμες στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε να παρέχετε σχόλια με αντίχειρες προς τα πάνω ή προς τα κάτω καθώς και να αντιγράψετε την απάντηση.

ChatGPT για την Google

Ενώ η αναζήτηση πληροφοριών στον ιστό είναι συνηθισμένη, η επέκταση ChatGPT για Google για το Chrome μπορεί να σας δώσει γρήγορες απαντήσεις χωρίς να κάνετε κλικ σε πολλά αποτελέσματα αναζήτησης.

Μόλις εισαγάγετε τον όρο αναζήτησής σας στο πλαίσιο, θα δείτε την απάντηση της επέκτασης να εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε, να αντιγράψετε ή να μοιραστείτε την απάντηση.

Επίλεξε το μηχανισμός εικονίδιο στο επάνω μέρος του πλαισίου για να προσαρμόσετε το θέμα, το μέγεθος του κειμένου, τη γλώσσα και τις προτιμήσεις προτροπής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για Google με τις μηχανές αναζήτησης Google, Bing, Yahoo, Brave και άλλες μηχανές αναζήτησης επιλέγοντας τις επιλογές στις ρυθμίσεις.

Είτε χρησιμοποιείτε το ChatGPT για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, είναι απαραίτητο να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτό όταν το χρειάζεστε. Ενημερώστε μας ποια από αυτές τις μεθόδους για τη χρήση του ChatGPT σε Mac προτιμάτε.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να κατεβάσετε το ChatGPT στο iPhone σας

AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια έως 30.000 $ με AI

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bing Chat AI στο Google Chrome

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *