Πώς να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο iPhone σας

Πώς να κατεβάσετε το ChatGPT στο iPhone σας

Το ChatGPT (Chat Generative Pre-trained Transformer) έχει κατακλύσει τον κόσμο, βρίσκοντας εφαρμογές σε σχεδόν κάθε μορφή εργασίας. Ωστόσο, περιέργως, δεν υπήρχαν επίσημες εφαρμογές για κινητά για αυτήν την υπηρεσία που υποστηρίζεται από AI μέχρι πρόσφατα.

Εάν είστε χρήστης iPhone, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την επίσημη εφαρμογή ChatGPT AI chatbot στο τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή.

MidJourney / Προτροπή από τον Sydney Butler

Σημείωση: Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, η εφαρμογή Android ChatGPT έχει ανακοινωθεί αλλά δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο κοινό. Μέχρι να διαβάσετε αυτό, το επίσημη εφαρμογή Android θα πρέπει να είναι διαθέσιμη σε τηλέφωνα Android παράλληλα με την υπάρχουσα εφαρμογή iOS και αναμένουμε ότι θα λειτουργεί ακριβώς όπως η εφαρμογή iPhone που παρουσιάζεται παρακάτω.

Προσοχή στις εφαρμογές τρίτων

Το να έχετε το ChatGPT σε μορφή εφαρμογής για κινητά χωρίς να χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε άβολα μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για κινητά είναι κάτι που όλοι θα ήθελαν, αλλά το OpenAI χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ετοιμάσει μια εφαρμογή για κινητά.

Από την έναρξή του, πολλές εφαρμογές ChatGPT έχουν αναπτυχθεί για το iPhone. Ωστόσο, οι περισσότερες εφαρμογές δεν ήταν επίσημες και απλώς χρησιμοποιούσαν το API του ChatGPT.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάτι διαφορετικό από μια εφαρμογή τρίτου μέρους για πρόσβαση στο ChatGPT για πολλούς λόγους. Η κύρια είναι η αποστολή περιεχομένου συνομιλίας μέσω τρίτου μέρους με δυνητικά ευαίσθητες πληροφορίες. Φυσικά, αυτό ισχύει και για το ChatGPT, αλλά τουλάχιστον με το OpenAI, υπάρχουν σαφείς πολιτικές απορρήτου και μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τις συνομιλίες σας που χρησιμοποιούνται για εκπαίδευση. Τώρα που διευκρινίσαμε γιατί θέλετε την επίσημη εφαρμογή, ας δούμε πώς να την κατεβάσετε.

Λήψη της επίσημης εφαρμογής ChatGPT

Η λήψη του ChatGPT από το App Store είναι απλή. Ωστόσο, καθώς υπάρχουν πολλές ανεπίσημες εφαρμογές κλωνοποίησης που ισχυρίζονται ότι είναι ChatGPT, θα εξηγήσουμε επίσης τον τρόπο αναγνώρισης του επίσημη αίτηση.

 1. Ανοιξε το App Store στο iPhone σας και πληκτρολογήστε «OpenAI ChatGPT» στη γραμμή αναζήτησης.
 2. Αναζητήστε την εφαρμογή με τίτλο OpenAI ChatGPT. Η επίσημη έκδοση έχει τη δήλωση «Η επίσημη εφαρμογή από το OpenAI» κάτω από τον τίτλο της εφαρμογής. Επιπλέον, το εικονίδιο έχει λευκό φόντο στολισμένο με το μαύρο λογότυπο OpenAI.
 1. Κάνε κλικ στο Κουμπί λήψης και επιβεβαιώστε τη λήψη. Αυτό θα εγκαταστήσει το ChatGPT στο τηλέφωνό σας. Εφόσον το έχουμε ήδη κατεβάσει, η εικόνα εδώ έχει ένα κουμπί λήψης αντί για ένα κουμπί “Λήψη”.

Από τη στιγμή αυτού του άρθρου, η εφαρμογή ChatGPT είναι κυρίως διαθέσιμη στις ΗΠΑ και σε μερικές άλλες χώρες. Αλλά να είστε σίγουροι ότι το OpenAI έχει σχέδια να επεκτείνει την προσβασιμότητα της εφαρμογής σε άλλες χώρες τις επόμενες εβδομάδες. Όπως σημειώθηκε παραπάνω, μια έκδοση Android είναι επίσης στα σκαριά για κυκλοφορία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του ChatGPT στο iPhone σας

Με την εφαρμογή ChatGPT εγκατεστημένη στο iPhone σας, μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε τη δύναμη αυτού του AI για άμεσες απαντήσεις σε σχεδόν οποιοδήποτε ερώτημα. Αλλά θυμηθείτε, αν και είναι ένα ισχυρό εργαλείο, μπορεί περιστασιακά να παρέχει ανακριβείς πληροφορίες. Ελέγχετε πάντα τα δεδομένα για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια και ακρίβεια.

Και πάλι, είναι συνετό να μην κοινοποιείτε ευαίσθητες πληροφορίες με το ChatGPT ή οποιοδήποτε chatbot AI μέσω του Διαδικτύου. Ενώ τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση και τη βελτίωση αυτών των μοντέλων αποθηκεύονται και αναλύονται, μπορεί να συμβεί ακούσια πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες. Το να διατηρείτε τις αλληλεπιδράσεις σας γενικές και μη ευαίσθητες είναι κρίσιμο για τη διασφάλιση του απορρήτου σας.

Δείτε πώς μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ChatGPT στο iPhone σας:

 1. Εκκινήστε το Εφαρμογή ChatGPT στο iPhone σας.
 2. Παρακέντηση Σύνδεση ή ‘Εγγραφείτε’ για την υπηρεσία που χρησιμοποιεί τον υπάρχοντα λογαριασμό OpenAI, Apple ID, λογαριασμό Google ή οποιοδήποτε άλλο email. Εάν είστε νέος χρήστης, πρέπει να εισαγάγετε το Όνομα, το DOB και τον αριθμό τηλεφώνου σας για λόγους επαλήθευσης.
 1. Μόλις συνδεθείτε ή εγγραφείτε, κάντε κλικ στο Να συνεχίσει επιλογή.
 1. Εάν είστε συνδρομητής ChatGPT Plus (περισσότερα για αυτό αργότερα), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εναλλαγή στο επάνω μέρος της σελίδας για εναλλαγή μεταξύ GPT-3.5 και GPT-4, το τελευταίο από τα οποία είναι το πολύ πιο προηγμένο chatbot.
 1. Για να υποβάλετε μια ερώτηση στο AI, πατήστε το πλαίσιο κειμένου στο κάτω μέρος, εισαγάγετε το ερώτημά σας και πατήστε το εικονίδιο Αποστολή, το οποίο μοιάζει με βέλος που βλέπει προς τα πάνω.
 1. Το ChatGPT απαντά τώρα.
 1. Εάν προτιμάτε να μιλάτε από την πληκτρολόγηση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωνητικές εντολές πατώντας το Εικονίδιο ηχητικού κύματος στα αριστερά του πλαισίου κειμένου. Αφού εκφωνήσετε το ερώτημά σας, πατήστε το Εικονίδιο διακοπής ή πατήστε στο μπλε μέρος της οθόνηςκαι μετά χτυπήστε το Αποστολή εικονίδιο αν είστε ευχαριστημένοι με το υπαγορευμένο κείμενο.

Έναρξη νέας συνομιλίας με το ChatGPT

Μία από τις συναρπαστικές πτυχές του ChatGPT είναι η ικανότητά του να συνεχίζει συνομιλίες στο πλαίσιο. Εάν έχετε τελειώσει τη συζήτηση ενός θέματος και θέλετε να αλλάξετε ταχύτητα, ξεκινήστε μια νέα συνομιλία για να παρέχετε στο AI το νέο πλαίσιο. Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή ChatGPT και κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, πατήστε το τρεις τελείες περικλείεται σε ένα τετράγωνο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 1. Από το αναπτυσσόμενη λίσταεπίλεξε το Νέα συνομιλία + επιλογή.

Αυτό είναι! Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία με το ChatGPT.

Διαγραφή ιστορικού συνομιλίας

Εάν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό συνομιλιών σας από την εφαρμογή ChatGPT, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Εκκινήστε το Εφαρμογή ChatGPT στο iPhone σας.
 2. Πατήστε το τρεις τελείες περικλείεται σε ένα τετράγωνο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 1. Επίλεξε το Ιστορία επιλογή από την αναπτυσσόμενη λίστα.
 1. Αναζητήστε τη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε.
 2. Πατήστε παρατεταμένα στην εν λόγω συνομιλία και επιλέξτε το Διαγράφω επιλογή.
 1. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή πατώντας Διαγράφω άλλη μια φορά.

Εγγραφή στο ChatGPT Plus

Για μια πιο premium εμπειρία, μπορείτε να εγγραφείτε στο ChatGPT Plus με μηνιαία χρέωση 19,99 $. Το ChatGPT Plus προσφέρει πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε νέες δυνατότητες, ταχύτερους χρόνους απόκρισης και διαθεσιμότητα όλων των εποχών. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε:

 1. Εκκινήστε το ChatGPT εφαρμογή στο iPhone σας.
 2. Πατήστε το εικονίδιο με τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 1. Από την αναπτυσσόμενη λίστα, επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 1. Παρακέντηση Αναβάθμιση σε ChatGPT Plus και στη συνέχεια επιβεβαιώστε τη συνδρομή. Θα χρεωθείτε μέσω του λογαριασμού σας Apple ID.

Εάν έχετε εγγραφεί στο ChatGPT Plus σε α πρόγραμμα περιήγησης μέσω του ιστότοπου (chat.openai.com) και έχετε συνδεθεί με τα ίδια διαπιστευτήρια, δεν θα μπορείτε να τροποποιήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συνδρομή σας εδώ. θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο.

Το ChatGPT Plus σάς δίνει πρόσβαση στο πολύ πιο ισχυρό μοντέλο γλώσσας GPT-4 και σε διάφορες προσθήκες τρίτων που μπορούν να δώσουν στο ChatGPT πολλές υπερδυνάμεις, όπως προηγμένες δυνατότητες μαθηματικών ή τη δυνατότητα ανάγνωσης πληροφοριών σε διαδικτυακά PDF.

Υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή ChatGPT

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει την επίσημη εφαρμογή ChatGPT στο iPhone σας, το παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τις δυνατότητές της. Όποιο πρόβλημα ή εργασία έχετε, προσπαθήστε να ζητήσετε από το ChatGPT να σας βοηθήσει ή ακόμα και να το κάνετε ολόκληρο. Ίσως εκπλαγείτε με το πόσο ικανό μπορεί να είναι.

Ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις χρήσης που χρησιμοποιούν τη μορφή της εφαρμογής για κινητά για να ξεκινήσετε.

 • Συζήτηση με έναν εικονικό φίλο: Δεν πρέπει όλες οι συζητήσεις να εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Μερικές φορές είναι απλώς για διασκέδαση. Η εφαρμογή ChatGPT μπορεί να είναι ο εικονικός σας σύντροφος, πάντα έτοιμος να συζητήσει τα πάντα, από τα μυστήρια του σύμπαντος μέχρι την πιο πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή που παρακολουθείτε άφθονο. Εάν έχετε ποτέ τη διάθεση για μια συζήτηση που σας προκαλεί σκέψεις ή για κάποιο ανάλαφρο αστείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή. Στην αρχή της συνομιλίας σας, μπορείτε να πείτε στο ChatGPT ποια προσωπικότητα θα πρέπει να έχει κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας.
 • Ο φορητός σύμβουλος: Φανταστείτε ότι κάθεστε σε μια επαγγελματική συνάντηση και χρειάζεστε γρήγορες γνώσεις σχετικά με αυτό που μόλις πρότεινε κάποιος ή βρίσκεστε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, χωρίς να είστε σίγουροι ποιος φορητός υπολογιστής ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μην ανησυχείς. Ο προσωπικός σας σύμβουλος AI είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Με την εφαρμογή ChatGPT, μπορείτε να λαμβάνετε εξατομικευμένες συμβουλές προσαρμοσμένες στο περιβάλλον σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Πείτε του ακριβώς ποια προβλήματα απόφασης αντιμετωπίζετε ή τις ανάγκες σας και θα προσπαθήσει να σας καθοδηγήσει σε μια λύση.
 • Προχωρώντας στη δουλειά: Ξεχάστε τον αγώνα της σύνταξης μεγάλων εγγράφων σε μια μικρή οθόνη smartphone. Με την εφαρμογή ChatGPT, μπορείτε να υπαγορεύσετε τις ιδέες σας και να το αφήσετε να κάνει την πληκτρολόγηση για εσάς. Είναι τέλειο όταν η έμπνευση εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της μετακίνησης ή σε μια καφετέρια, μακριά από τον συνηθισμένο σταθμό εργασίας σας. Η δημιουργία περίτεχνων εγγράφων απαιτεί μερικές κουκκίδες από τις ιδέες σας.
 • Συνεδρίες καταιγισμού ιδεών: Είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, δημιουργικές ιστορίες για το μυθιστόρημά σας ή μοναδικές ιδέες για το σχεδιαστικό σας έργο, το ChatGPT είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο καταιγισμού ιδεών. Η ικανότητά του να δημιουργεί διαφορετικές ιδέες και προοπτικές μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε έξω από το κουτί και να εξερευνήσετε αχαρτογράφητες περιοχές δημιουργικότητας. Δεν θα έχετε ξανά δημιουργικό μπλοκ!
 • Επίλυση προβλήματος: Η εφαρμογή ChatGPT μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων. Μπορεί να παρέχει διαφορετικές προσεγγίσεις και να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία σκέψης, προσφέροντας μια νέα προοπτική που ίσως έχετε παραβλέψει. Δώστε του όλες τις σχετικές λεπτομέρειες του θέματος και, στη συνέχεια, συζητήστε το για να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε.

Η εφαρμογή ChatGPT μπορεί να είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που έχετε εγκαταστήσει ποτέ στο τηλέφωνό σας, εάν τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Σύντομα μπορεί να έχετε ακόμη και εργαλεία AI όπως το ChatGPT εγκατεστημένα στο τηλέφωνό σας εντελώς χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, η εταιρεία κατασκευής τσιπ smartphone Qualcomm εργάζεται για την προσθήκη Υποστήριξη στη συσκευή για το Llama 2 LLM της Metaένας ισχυρός ανταγωνιστής για το ChatGPT τεχνητή νοημοσύνη.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλη την τεχνολογία, η καλύτερη χρήση της εφαρμογής ChatGPT είναι υπεύθυνη και ενημερωμένη. Να θυμάστε πάντα ότι η τεχνητή νοημοσύνη, αν και επαναστατική, δεν είναι αλάνθαστη και δεν πρέπει να είναι η μόνη σας πηγή πληροφοριών ή συμβουλών, ειδικά για κρίσιμα θέματα. Χρησιμοποιήστε το με σύνεση και αυτός ο ψηφιακός βοηθός μπορεί να ανοίξει δυνατότητες.

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή ChatGPT που δεν λειτουργεί στο iPhone

4 τρόποι χρήσης του ChatGPT σε Mac

6 δημιουργικοί τρόποι για τη δημιουργία προτύπων email

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *