δημιουργία προτύπων email

6 δημιουργικοί τρόποι για τη δημιουργία προτύπων email

Ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό πρότυπο email για εσάς ή την επιχείρησή σας; Μην ψάχνετε άλλο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικούς διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα πρότυπο email, ώστε να μειώσετε το φόρτο εργασίας σας στο μισό. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και την ομάδα σας ανακαλύπτοντας δημιουργικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα πρότυπο email.

1. Δημιουργήστε ένα πρότυπο email χρησιμοποιώντας το ChatGPT

Πρότυπο ψυχρού email ChatGPT Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ένας από τους πιο γρήγορους και απλούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα πρότυπο email είναι με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Το ChatGPT βασίζεται σε ένα μοντέλο μεγάλης γλώσσας (LLM) που έχει εκπαιδευτεί να παράγει κείμενο που μοιάζει με άνθρωπο.

Καθώς το ChatGPT βασίζεται σε προβλέψεις που βασίζονται στο σύνολο δεδομένων εκπαίδευσης, δεν είναι πάντα 100% ακριβές. Επομένως, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι το πρότυπο αντικατοπτρίζει καλύτερα το στυλ και τον τόνο σας. Για παράδειγμα, εδώ είναι μερικά χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να πείτε στο ChatGPT σχετικά με μια προώθηση πωλήσεων και μάρκετινγκ:

 • Καθορίστε τους στόχους σας και το κοινό-στόχο.
 • Περιγράψτε ποιες δεξιότητες μπορείτε να προσφέρετε.
 • Δώστε σχόλια και προτείνετε αλλαγές στο πρότυπό σας.

Δεν είναι κακό να πείτε στο ChatGPT διαφορετικά στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε στο πρότυπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δηλώσετε στην προτροπή σας, “Συμπεριλάβετε μια παρότρυνση για δράση στο τέλος του προτύπου για να ρυθμίσετε μια κλήση Zoom”. Η περιγραφή είναι ο καλύτερός σας φίλος. Για περαιτέρω καθοδήγηση, ανατρέξτε στη λίστα μας με τις τεχνικές προτροπής για τη βελτίωση των απαντήσεών σας στο ChatGPT.

Πώς να κατεβάσετε το ChatGPT στο iPhone

2. Σχεδιάστε ένα πρότυπο email στο Canva

Πρότυπο email εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου Canva

Εάν εσείς ή η επιχείρησή σας διαχειρίζεστε ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για εσάς. Canva προσφέρει μια ποικιλία από δημιουργικά πρότυπα email που μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα. Μπορείτε να βρείτε δεκάδες δωρεάν πρότυπα μέσα Βιβλιοθήκη προτύπων email του Canva—Τα πρότυπα με εικονίδιο κορώνας απαιτούν συνδρομή στο Canva Pro.

Η Canva προσφέρει μια ποικιλία από στυλ προτύπων που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας. Μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτησή σας με βάση το στυλ, το θέμα ή το θέμα του προτύπου. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή κάνοντας κλικ στο Δημιουργία κενού επιλογή.

Η αντανάκλαση της ταυτότητας της επωνυμίας σας είναι εύκολη, χάρη στις εντυπωσιακές δυνατότητες προσαρμογής της Canva. Μπορείτε να επεξεργαστείτε γραμματοσειρές, να προσθέσετε εικόνες και να εφαρμόσετε γραφικά. Υπάρχει ακόμη και ένα εξειδικευμένο κιτ επωνυμίας όπου μπορείτε να προσθέσετε τις γραμματοσειρές και το λογότυπο της επωνυμίας σας. Για τις τελευταίες πινελιές, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το μέγεθος του προτύπου σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Magic Switch της Canva.

3. Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML

Πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων email Stripo HTML

Εάν είστε προγραμματιστής ή έχετε εμπειρία κωδικοποίησης σε HTML, μπορείτε να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας για να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός προτύπου email. Ένα κόμικ είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων email HTML με πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για απρόσκοπτη παραγωγή email.

Κάνε κλικ στο Νέο πρότυπο κουμπί για να ξεκινήσετε ή περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη των υπαρχόντων προτύπων. Για προεπισκόπηση του κώδικα HTML, πατήστε το Κώδικας κουμπί στην επάνω γραμμή πλοήγησης. Η πραγματοποίηση τροπολογιών είναι απλή στο Stripo. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο για να κάνετε προεπισκόπηση ενός μπλοκ κώδικα ξεχωριστά από άλλα στοιχεία. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς του παραθύρου κωδικοποίησης για να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών.

Το Stripo σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργάζεστε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας CSS—απλώς πατήστε το CSS κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου κωδικοποίησης για να επεξεργαστείτε την εμφάνιση του προτύπου σας. Μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται το πρότυπό σας τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε κινητές συσκευές ανά πάσα στιγμή πατώντας το Προεπισκόπηση κουμπί. Μπορείτε επίσης να στείλετε έως και πέντε δοκιμαστικά email για να ελέγξετε εάν το πρότυπό σας είναι σε καλή κατάσταση.

4. Αποκτήστε πρόσβαση στα ενσωματωμένα πρότυπα του Gmail

Με αμέτρητες ενσωματώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματώσεων με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, υπάρχει ένας ισχυρός λόγος για τον οποίο το Gmail είναι η κορυφαία επιλογή για τις επιχειρήσεις ως υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να βελτιώσετε τη ροή εργασίας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε πρότυπα στο Gmail και να εξοικονομήσετε χρόνο. Το πρώτο βήμα είναι να ενεργοποιήσετε τα πρότυπα email στο Gmail. Δείτε πώς να το κάνετε:

 1. Χτύπα το Ρυθμίσεις εικονίδιο και επιλέξτε Δείτε όλες τις ρυθμίσεις.
  Δείτε την επιλογή Όλες οι ρυθμίσεις στο Gmail
 2. Πλοηγηθείτε στο Προχωρημένος αυτί.
  Πρότυπα ενεργοποιημένα στο Gmail
 3. Δίπλα στο Πρότυπα επιλογή, κάντε κλικ επιτρέπωκαι στη συνέχεια πατήστε Αποθήκευσε τις αλλαγές.

Τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ένα πρότυπο που μπορείτε να εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε email. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνταξης και πληκτρολογήστε ένα πρότυπο που θέλετε να αντιγράψετε. Τώρα, μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρόχειρο email ως πρότυπο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες στο κάτω μέρος του παραθύρου email.
  Μενού περισσότερων επιλογών στο Gmail
 2. Από τη λίστα επιλογών, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω Πρότυπα.
 3. Επιλέξτε «Αποθήκευση προχείρου ως πρότυπο» και μετά επιλέξτε «Αποθήκευση ως νέο πρότυπο».
  Αποθήκευση ως νέο πρότυπο Επιλογή Gmail

Για να προσθέσετε ένα υπάρχον πρότυπο σε ένα email, κάντε ξανά κλικ στις τρεις τελείες. Αφού αιωρηθείτε πάνω από το Πρότυπα επιλογή, θα δείτε μια λίστα με τα αποθηκευμένα σας πρότυπα. Κάντε κλικ στον τίτλο ενός προτύπου για να το εφαρμόσετε σε ένα νέο email.

5. Χρησιμοποιήστε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης

Πίνακας εργαλείων Typedesk προτύπων

Η δημιουργία προτύπων email μπορεί να είναι χρονοβόρα, ειδικά εάν χρειάζεστε πολλά πρότυπα με μεγάλη εξατομίκευση. Το Typedesk είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας διαθέσιμο για Windows, macOS και ως επέκταση προγράμματος περιήγησης για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε γρήγορα πρότυπα email.

Μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε τα πρότυπά σας ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στον πίνακα ελέγχου σας. Το Typedesk διευκολύνει την αναζήτηση στα πρότυπά σας—απλώς χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Alt + C. Οι συντομεύσεις αποτελούν κορυφαία δυνατότητα του Typedesk και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Gmail, το Outlook και πολλές άλλες υπηρεσίες email.

Πληκτρολογώντας απλές εντολές σε email, μπορείτε να εισάγετε πρότυπα αμέσως. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε στοιχεία προτού εισαγάγετε ένα πρότυπο, όπως το όνομα του παραλήπτη, το όνομα της εταιρείας του και το όνομα της επιχείρησής σας.

Κατεβάστε: Γραφείο για Windows | Μακ (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

6. Ανακαλύψτε ηλεκτρονικά πρότυπα κρύου email

Πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hunter

Εάν βρίσκετε τρόπους να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να ενισχύσετε την παραγωγικότητα στην επιχείρησή σας, μπορείτε να βρείτε πολλά πρότυπα κρύου email στο διαδίκτυο. Κυνηγός είναι μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με δεκάδες κρύα πρότυπα email, που κυμαίνονται από τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ έως τη στρατολόγηση έως τη δικτύωση.

Σε όποια βιομηχανία κι αν βρίσκεστε, το Hunter διαθέτει μια σειρά από καλά οργανωμένα πρότυπα. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας τις κύριες κατηγορίες ή να εξερευνήσετε υποκατηγορίες για πιο συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πληροφορίες για το ποια γήπεδα είναι τα πιο αποτελεσματικά, χάρη στο σύστημα αξιολόγησης “μου αρέσει” και “δεν μου αρέσει” του Hunter.

Ο Hunter ξέρει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο μόνο μία φορά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας πρότυπα δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό και εφαρμόζοντάς τα άμεσα. Εάν έχετε κολλήσει στο πώς να δημιουργείτε συναρπαστικά πρότυπα, το Hunter είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης.

Ανακαλύψτε τρόπους για να δημιουργήσετε ένα πρότυπο email και να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας

Τα πρότυπα email μπορούν να ωφελήσουν πολύ εσάς και την επιχείρησή σας, μειώνοντας τον χρόνο και επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε πιο σημαντικά πράγματα. Μη χάνετε χρόνο πληκτρολογώντας ξανά τις ίδιες πληροφορίες—εξερευνήστε αυτές τις διαφορετικές μεθόδους για να δημιουργήσετε αποτελεσματικά πρότυπα email και να πολλαπλασιάσετε την παραγωγικότητά σας στο σπίτι ή στην εργασία.

Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

7 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με το ChatGPT

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *