7 εφαρμογές για λήψη καλύτερων φωτογραφιών στο iPhone

7 εφαρμογές για λήψη καλύτερων φωτογραφιών στο iPhone

Τα iPhone μπορεί να είναι εξαιρετικές συσκευές για τη λήψη όμορφων φωτογραφιών. Παρόλο που μπορεί να τους λείπουν ορισμένες δυνατότητες καμερών ανώτερης τεχνολογίας, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναβαθμίσετε τις φωτογραφίες σας. Αν και η καλή γνώση των ενσωματωμένων λειτουργιών της κάμερας iPhone μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά, μερικές φορές μπορεί να θέλετε κάτι περισσότερο για να δώσετε στις φωτογραφίες σας λίγο περισσότερη αίσθηση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να σας βοηθήσουν να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες, παρέχοντάς σας επιπλέον δυνατότητες και επεξεργασία που δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτές. Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας iPhone για να σας βοηθήσουμε να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες με επαγγελματική εμφάνιση που θα εντυπωσιάσουν όποιον τις μοιραστείτε.

Το Focos παρέχει ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες στην κάμερα του iPhone που είναι πολύ χρήσιμες για την εστίαση στο θέμα σας στις φωτογραφίες. Ενώ η λειτουργία πορτρέτου στην κανονική εφαρμογή κάμερας iPhone μπορεί να κρατά τους ανθρώπους στο επίκεντρο και να θολώνει το φόντο, με το Focos μπορείτε να το πετύχετε αυτό με οποιοδήποτε θέμα. Υπάρχει μια κλίμακα διαφράγματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εστιάσετε στο θέμα σας ή μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε μια φωτογραφία που τραβήξατε προηγουμένως για να θολώσετε το φόντο με αυτόν τον τρόπο επίσης.

Εκτός από αυτήν τη δυνατότητα, το Focos παρέχει επίσης ρυθμίσεις έκθεσης και ισορροπίας λευκού, χρονοδιακόπτη, δυνατότητα ισοστάθμισης, πλέγμα και πολλά άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα ισχυρών λειτουργιών επεξεργασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Focos δωρεάν, αλλά μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση με 3,99 $ την εβδομάδα ή 69,99 $ το χρόνο.

Το Halide είναι μια καταπληκτική εφαρμογή για φωτογράφους iPhone, παρέχοντας τόνους επιπλέον λειτουργιών που είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Halide είναι η Macro κάμερά του, η οποία σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες με μεγέθυνση χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε RAW, το οποίο είναι εξαιρετικό για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας αργότερα, καθώς δεν θα συμπιέζει την ποιότητα της εικόνας σας.

Το Halide απαιτεί συνδρομή 11,99 $ το χρόνο ή 2,99 $ το μήνα για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα την εφαρμογή.

Αν θέλετε να τραβήξετε εύκολα vintage φωτογραφίες, η κάμερα 1998 είναι η καλύτερη επιλογή. Παρέχει πολλαπλές λειτουργίες για να δώσετε στις φωτογραφίες σας μια παλιά ατμόσφαιρα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία επεξεργασία. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες, όπως μια σφραγίδα ημερομηνίας, το εφέ σκόνης, το εφέ διαρροής φωτός, η υψηλή ανάλυση και άλλα.

Το 1998 Cam είναι δωρεάν στη χρήση, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες όπως φίλτρα, χωρίς διαφημίσεις, απεριόριστες προεπιλογές, εφέ βίντεο και πολλά άλλα με αναβάθμιση με 2,99 $ το μήνα, 17,99 $ το χρόνο ή μόνιμα με 39,99 $.

Η Camera+ είναι μια εφαρμογή κάμερας με μεγάλη γκάμα χειροκίνητων λειτουργιών που σας βοηθούν να πετύχετε όμορφες φωτογραφίες. Μία από τις καλύτερες πτυχές αυτής της εφαρμογής είναι η δυνατότητα κλειδώματος της έκθεσης και της εστίασης, έτσι ώστε ακόμα κι αν μετακινήσετε την κάμερά σας, η έκθεση και η εστίαση θα παραμείνουν ίδια. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως σταθεροποίηση, ανίχνευση χαμόγελου, φωτογραφίες ριπής, χρονοδιακόπτης και bracketing.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές από τις λειτουργίες στο Camera+ δωρεάν, ωστόσο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά περισσότερα αναβαθμίζοντας την εφαρμογή με 4,99 $ το μήνα, 34,99 $ το χρόνο ή μια εφάπαξ αγορά 49,99 $.

Αυτή η εφαρμογή κάμερας, κατασκευασμένη από την Adobe, παρέχει μια τεράστια βιβλιοθήκη φακών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη λήψη φωτογραφιών. Αυτά είναι ουσιαστικά ειδικά εφέ που μπορείτε να δείτε ενώ χρησιμοποιείτε την κάμερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δείτε ακριβώς πώς θα είναι η φωτογραφία σας πριν καν τραβήξετε τη φωτογραφία και σας επιτρέπει να παραλείψετε την επεξεργασία. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι προεγκατεστημένοι φακοί, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερους περιηγώντας στη Βιβλιοθήκη φακών.

Η φωτογραφική μηχανή Photoshop είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και όλοι οι επιπλέον φακοί είναι δωρεάν για λήψη.

Θέλατε ποτέ να τραβήξετε φωτογραφίες με παλιές, vintage κάμερες; Το Dazz Cam το κάνει αυτό εύκολο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φωτογραφίζετε με όλους τους τύπους παλαιότερων καμερών, όλες από το iPhone σας. Το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε ποια κάμερα θέλετε να χρησιμοποιήσετε, να τραβήξετε μια φωτογραφία και θα εφαρμοστεί το φίλτρο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολύ μοναδικές και νοσταλγικές εικόνες χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ξεπερασμένη τεχνολογία.

Το Dazz Cam παρέχει ορισμένα φίλτρα κάμερας δωρεάν, ωστόσο μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση με 5,99 $ το χρόνο ή μια εφάπαξ αγορά 14,99 $ για πρόσβαση σε κάθε κάμερα που προσφέρει η εφαρμογή.

Το RAW+ σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κάμερα του iPhone σαν να ήταν κάμερα DSLR. Αυτή η εφαρμογή σάς δίνει χειροκίνητο έλεγχο του ISO, καθώς και της ταχύτητας κλείστρου. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ισορροπίας λευκού, ώστε να επιτύχετε τον τέλειο φωτισμό για οποιοδήποτε περιβάλλον βρίσκεστε. Αυτή η κάμερα σας επιτρέπει επίσης να φωτογραφίζετε σε μορφή RAW, καθώς και σε JPG ή και στα δύο. Συνολικά, είναι μια πολύ ισχυρή εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε φωτογραφίες με επαγγελματική εμφάνιση χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone σας.

Εάν χρησιμοποιείτε δωρεάν RAW+, έχετε μια δοκιμαστική περίοδο 5 φωτογραφιών για να χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε premium για 4,99 $ το μήνα, 9,99 $ το χρόνο ή διάρκεια ζωής για 19,99 $.

Τραβήξτε όμορφες φωτογραφίες με αυτές τις εφαρμογές

Ασυνήθιστες φωτογραφίες που μπορεί να τραβήξετε συνήθως με την κάμερα του iPhone σας και να τις μετατρέψετε σε αριστουργήματα μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές. Θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες και καλύτερες δυνατότητες και, επομένως, περισσότερη δημιουργική ελευθερία να απαθανατίσετε τον κόσμο γύρω σας και να εντυπωσιάσετε όσους μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας.

Χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές κάμερας για iPhone; Ενημερώστε μας παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να απενεργοποιήσετε την κάμερα στην οθόνη κλειδώματος του iPhone

Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Android στα Windows 11 με το Phone Link

τρόποι για να διορθώσετε το “Δεν είναι δυνατή η φόρτωση φωτογραφίας” στο iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *