Μπορείτε να δείτε πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat

Μπορείτε να δείτε πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat

Το Snapchat έχει κάνει όνομα μέσω των δυνατοτήτων κοινής χρήσης περιεχομένου σύντομης μορφής. Και η έμφαση στη διαφάνεια μεταξύ των χρηστών είναι ένα μπόνους. Μπορείτε, όμως, να δείτε πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat; Και πόσο ακριβές είναι το τελευταίο ενεργό του Snapchat; Ας ανακαλύψουμε.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν άμεσοι τρόποι για να δείτε πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα εργαλεία απορρήτου και λειτουργίες Snapchat για να κατανοήσετε πότε ο φίλος σας χρησιμοποίησε για τελευταία φορά το Snapchat. Για περισσότερες λεπτομέρειες, συνεχίστε να διαβάζετε.

Σημείωση: Ορισμένοι από αυτούς τους τρόπους μπορεί να μην είναι ακριβείς και μπορούν να σας δώσουν μόνο ένα πρόχειρο χρονικό πλαίσιο.

Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος σας έχει αφαιρέσει φίλους στο Snapchat

Οι κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για το Snapchat που δεν εμφανίζει μηνύματα σε Android και iPhone

1. Ελέγξτε το Snap Map

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να μάθετε εάν κάποιος είναι ενεργός στο Snapchat είναι χρησιμοποιώντας το Snap Maps. Εδώ, μπορείτε να μάθετε πότε ήταν τελευταία φορά ενεργά και πού. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Snapchat.

Σημείωση: Ενδέχεται να μην δείτε την ακριβή τελευταία ενεργή λειτουργία του άλλου χρήστη εάν έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία Ghost.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat για κινητά και πατήστε το εικονίδιο Χάρτης από τις επιλογές του μενού.

Βήμα 2: Τώρα, χρησιμοποιήστε το Snap Map για να εντοπίσετε τον χρήστη. Στη συνέχεια, ελέγξτε τη χρονική σήμανση.

Υπόδειξη: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Φίλοι για να εντοπίσετε άλλους φίλους στο Snap Map.

Ελέγξτε τον χάρτη Snap για τελευταία φορά

Αυτό θα σας πει πότε το Snap Map έκανε τελευταία φορά ping στη ζωντανή τοποθεσία του στο Snapchat χωρίς να ειδοποιήσει τον άλλο χρήστη.

2. Χρήση ειδοποιήσεων ιστορίας

Ο φίλος σας πρέπει να είναι ενεργός στην πλατφόρμα για να δημοσιεύσει μια ιστορία. Έτσι, χρησιμοποιώντας τη νέα ειδοποίηση ιστορίας, μπορείτε να εντοπίσετε πότε ο φίλος σας ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση ιστορίας από το μενού ρυθμίσεων για να τη λάβετε. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο της ιστορίας σας στην επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στο εικονίδιο του οδοντωτού τροχού.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Snapchat 4

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ειδοποιήσεις.

Βήμα 4: Εδώ, επιλέξτε την επιλογή “Ιστορίες από φίλους”.

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων ιστορίας

Μόλις τελειώσετε, θα πρέπει να λαμβάνετε μια ειδοποίηση όταν ο φίλος σας δημοσιεύει μια ιστορία στο Snapchat. Εάν χάσατε την ειδοποίηση, ελέγξτε απευθείας την Ιστορία και δείτε πότε δημοσιεύτηκε για να έχετε μια καλή ιδέα για το πότε ο φίλος σας ήταν συνδεδεμένος τελευταία φορά. Να πώς.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε στην καρτέλα Ιστορίες.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στη σχετική ιστορία.

Βήμα 3: Κάτω από το όνομα του φίλου, ελέγξτε τη χρονική σήμανση για το πότε δημοσιεύτηκε η ιστορία.

Ελέγξτε την ιστορία φίλου

Αν και αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τον τελευταίο ενεργό χρήστη χωρίς Snap Map, ο άλλος χρήστης μπορεί να δει ότι έχετε δει την Ιστορία του.

3. Έλεγχος του Snap Score τους

Όταν κάποιος αλληλεπιδρά με άλλους χρήστες στο Snapchat, αυτό αντικατοπτρίζεται στο Snap Score του. Κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να ονομαστεί δείκτης δραστηριότητας του Snapchat. Επομένως, αν ψάχνετε πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Snap Score του.

Εάν το Snap Score τους ανεβαίνει, ήταν πρόσφατα ενεργοί και αλληλεπιδρούσαν με άλλους χρήστες στο Snapchat.

4. Χρησιμοποιώντας το παράθυρο συνομιλίας

Εάν στείλατε πρόσφατα σε κάποιον ένα μήνυμα ή ένα Snap στο Snapchat, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παράθυρο συνομιλίας. Μόλις ο άλλος χρήστης είναι ενεργός και ανοίξει το παράθυρο συνομιλίας, η ένδειξη ενεργής κατάστασης του Snapchat θα εμφανίσει το bitmoji του να κορυφώνεται από την κάτω αριστερή γωνία. Στη συνέχεια, μόλις εξαφανιστεί το bitmoji του, ο άλλος χρήστης έφυγε από το παράθυρο Συνομιλίας, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πότε ήταν για τελευταία φορά ενεργός.

Δείτε πώς μπορείτε να το ελέγξετε στο Snapchat.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Chat.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στη σχετική επαφή.

Πατήστε στην Επαφή 1

Βήμα 3: Μόλις ανοίξει το παράθυρο συνομιλίας, ελέγξτε εάν το bitmoji του φίλου σας είναι ορατό στην κάτω αριστερή γωνία.

Ελέγξτε το εικονίδιο πληκτρολόγησης

Αυτό θα υποδείξει ότι ο φίλος σας βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο παράθυρο συνομιλίας και πληκτρολογεί μια απάντηση, ενημερώνοντάς σας την τρέχουσα κατάστασή του στο Snapchat.

5. Έλεγχος των προβολών της ιστορίας σας

Κάθε φορά που κάποιος βλέπει την ιστορία σας στο Snapchat, οι προβολές σε αυτήν αυξάνονται. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να ελέγξετε ποιος είδε την Ιστορία σας και, εάν παρακολουθείτε τον αριθμό των προβολών, πότε. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταλάβετε πότε ο φίλος σας ήταν συνδεδεμένος τελευταία φορά στο Snapchat. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat για κινητά και πατήστε το εικονίδιο Ιστορία.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την Ιστορία σας.

Ανοιχτή ιστορία 2

Βήμα 3: Εδώ, πατήστε το εικονίδιο Προβολές ιστορίας.

Βήμα 4: Τώρα, ελέγξτε αν ο φίλος σας έχει δει την ιστορία.

Ελέγξτε τις προβολές ιστορίας

Εάν ο φίλος σας έχει δει πρόσφατα την Ιστορία σας, σημαίνει ότι ήταν πρόσφατα ενεργός στο Snapchat.

6. Χρήση χρονοσήμανσης συνομιλίας

Εάν έχει περάσει καιρός από τότε που στείλατε ένα μήνυμα ή ένα Snap στον φίλο σας, ελέγξτε το παράθυρο Συνομιλία για να δείτε πότε άνοιξε για τελευταία φορά. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να μάθετε πότε ο φίλος σας ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat για κινητά και πατήστε στο εικονίδιο Chat.

Βήμα 2: Εδώ, μεταβείτε στη σχετική συνομιλία και ελέγξτε τη χρονική σήμανση.

Ελέγξτε την τελευταία προβολή

Αυτό θα σας πει πότε ο άλλος χρήστης είδε την τελευταία φορά τη συνομιλία σας, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πότε ήταν τελευταία φορά συνδεδεμένος στο Snapchat.

Συχνές ερωτήσεις για τον έλεγχο του πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat

1. Μπορούν άλλοι να δουν αν είστε συνδεδεμένοι στο Snapchat;

Οι άλλοι μπορούν να βλέπουν πότε είστε συνδεδεμένοι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Snap Map. Επιπλέον, οι προβολές σας θα είναι επίσης ορατές αν ανοίξετε μια συνομιλία ή προβάλετε την Ιστορία τους. Αυτό μπορεί να δώσει στους φίλους σας μια ιδέα για το πότε ήσασταν για τελευταία φορά συνδεδεμένοι στο Snapchat.

2. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τελευταία εμφάνιση στο Snapchat;

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άμεση επιλογή για προβολή της τελευταίας φοράς στο Snapchat, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα απευθείας. Ωστόσο, αν είστε διακριτικοί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat χωρίς να το ξέρει κανείς.

Δείτε την Τελευταία Ενεργή στο Snapchat

Η δυνατότητα τελευταίας εμφάνισης σάς ενημερώνει πότε ο φίλος σας ήταν για τελευταία φορά διαθέσιμος. Ελπίζουμε λοιπόν ότι μέσα από αυτό το άρθρο, μπορέσατε να δείτε πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Snapchat για να δείτε τα γενέθλια του φίλου σας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ την ιδιαίτερη μέρα του.

Last Played Addon Kodi, Firestick, Android

Πώς να δείτε τους αφαιρεμένους φίλους στο Snapchat

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *