Διαγραφή αντικειμένων από φωτογραφίες στα Windows

Πώς να αφαιρέσετε αντικείμενα από φωτογραφίες στα Windows 10 και 11

Ίσως έχετε παρατηρήσει πώς smartphone όπως το Google Pixel και η σειρά Samsung Galaxy S μπορούν να αφαιρέσουν αντικείμενα από φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Τώρα, οι χρήστες των Windows μπορούν να αφαιρέσουν αντικείμενα από τις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας την εγγενή εφαρμογή Φωτογραφίες. Απλώς έχετε κατά νου ότι προς το παρόν, είναι διαθέσιμο στους Windows Insiders, αλλά αργότερα, θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες. Τούτου λεχθέντος, δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε αντικείμενα από μια φωτογραφία στα Windows 10 και 11.

Διαγραφή αντικειμένων από φωτογραφίες στα Windows

Πριν ξεκινήσουμε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Προεπισκόπηση Windows Insider (Κατασκευή 26058 ή νεότερη έκδοση) και έχετε την ενημερωμένη έκδοση του Φωτογραφίες εφαρμογή. Εάν καλύπτεται αυτό το τμήμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοιξε το εικόνα χρησιμοποιώντας την Φωτογραφίες εφαρμογή και κάντε κλικ στο Επεξεργασία εικόνας εικονίδιο (Ctrl + E).

κάντε κλικ στο εικονίδιο Επεξεργασία εικόνας

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εξάλειψη εργαλείο. Από εκεί προσαρμόζετε το Μέγεθος βούρτσας και μετά καλύψτε το αντικείμενο θέλετε να αφαιρέσετε από την εικόνα.

κάντε κλικ στο εργαλείο Διαγραφής

Όπως μπορείτε να δείτε, αφαίρεσε το αντικείμενο (smartphone) από την εικόνα.

Το αντικείμενο αφαιρέθηκε από τη φωτογραφία

3. Σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Αυτόματη εφαρμογή ρύθμιση και επιλέξτε κάθε αντικείμενο ένα ένα. Μόλις ολοκληρώσετε, πατήστε το Εξάλειψη κουμπί.

αφαιρέστε πολλά αντικείμενα από μια φωτογραφία με μία κίνηση

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, τα αντικείμενα έχουν αφαιρεθεί από την εικόνα.

Πολλά αντικείμενα έχουν αφαιρεθεί από τις φωτογραφίες

Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολυπλοκότητα της εικόνας. Αντικείμενα με απλούστερο φόντο θα είναι ευκολότερο να αφαιρεθούν. Μπορείτε να δείτε το παρακάτω αποτέλεσμα για καλύτερη κατανόηση:

4. Τώρα, για να αποθηκεύσετε την εικόνα, κάντε κλικ στο Αποθηκεύσετε κουμπί και επιλέξτε το Αποθήκευση ως αντίγραφο από το μενού.

5. Μετά από αυτό, επιλέξτε το τοποθεσία όπου θέλετε να αποθηκεύσετε την εικόνα και μετά πατήστε το Αποθηκεύσετε κουμπί.

επιλέξτε τη θέση αποθήκευσης

Υπόδειξη: Για να αναιρέσετε ή να επαναλάβετε τις αλλαγές, χρησιμοποιήστε το κουμπί πίσω ή δεξιό βέλος στην επάνω αριστερή γωνία.

αναίρεση ή επανάληψη αλλαγών κατά την επεξεργασία

Συγκρίναμε επίσης πόσο καλά τα Windows, το Samsung Galaxy και το Google Pixel μπορούν να αφαιρέσουν αντικείμενα από μια εικόνα.

Στο Google Pixel, το μπουκάλι αφαιρέθηκε με επιτυχία. Στα Windows, ο πίνακας φαινόταν πολύ πιο καθαρός. και στο Samsung Galaxy, επιτεύχθηκε ισορροπημένη απόδοση.

Αντίο, Ανεπιθύμητα Αντικείμενα!

Τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε διαδικτυακά εργαλεία ή εφαρμογές τρίτων για τη διαγραφή αντικειμένων από τις φωτογραφίες. Απέχετε μόνο ένα κλικ για να τα αφαιρέσετε στον υπολογιστή σας με Windows. Ελπίζουμε ο παραπάνω οδηγός να σας διευκολύνει. Για να μάθετε πώς να κάνετε το φόντο διαφανές στην εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *