κωδικό σφάλματος Steam 107

Κορυφαίοι 7 τρόποι για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Steam 107

Gamers, ήμασταν όλοι εκεί, εκείνη την απογοητευτική στιγμή που είστε έτοιμοι να βουτήξετε στο δικό σας αγαπημένοι τίτλοι στο Steamγια να τον καλωσορίσει μόνο ο αινιγματικός Κωδικός Σφάλματος Steam 107. Αν και δεν υπάρχει σκληρή απόδειξη, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι σχετίζεται με ενημερώσεις διεπαφής χρήστη, αλλά αυτό το σφάλμα συμβαίνει επίσης φαινομενικά τυχαία και μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι σας.

Είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε ξεκινώντας με το Steam, τεχνικοί λόξυγκας όπως το σφάλμα Κωδικός 107 μπορεί να είναι ένα πραγματικό buzzkill. Αλλά μην ανησυχείτε. έχουμε αρκετούς τρόπους για να διορθώσουμε αυτόν τον κωδικό σφάλματος του Steam και να σας επαναφέρουμε στο παιχνίδι.

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης άλλα προβλήματα, ανατρέξτε στον λεπτομερή οδηγό μας για το τι πρέπει να κάνετε εάν τα παιχνίδια σας Steam δεν ξεκινήσουν.

Τι είναι ο κωδικός σφάλματος 107 και τι προκαλεί;

Ο κωδικός σφάλματος Steam 107 συμβαίνει συνήθως όταν προσπαθείτε να φορτώσετε μια σελίδα καταστήματος στην εφαρμογή Steam, αλλά εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Steam. Συχνά επιστρέφει ως “άγνωστο σφάλμα”, επειδή η εφαρμογή Steam δεν μπορεί να βρει την αιτία. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι τα άγνωστα σφάλματα ή τα σφάλματα με έναν γενικό κωδικό όπως το 107, δεν είναι τίποτα πολύ σοβαρό.

Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες πίσω από τον κωδικό σφάλματος 107 είναι:

 • Κακή ή ασταθής σύνδεση δικτύου.
 • Παρεμβολή τείχους προστασίας ή προστασίας από ιούς με την εφαρμογή Steam.
 • Κατεστραμμένη κρυφή μνήμη DNS.
 • Ασταθής έκδοση της εφαρμογής Steam.
 • Μικρές τεχνικές βλάβες και σφάλματα.

Επομένως, αν δείτε τον κωδικό σφάλματος 107 κατά την εκκίνηση της εφαρμογής Steam, μην πανικοβληθείτε. Συνήθως, αυτό το σφάλμα διορθώνεται εύκολα. Να πώς.

1. Λίστα ελέγχου γρήγορων επιδιορθώσεων

Εάν αναζητάτε μια γρήγορη λύση, δοκιμάστε μερικές από τις γρήγορες λύσεις μας προτού βουτήξετε πιο βαθιά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος αντιμετώπισης λιγότερο σοβαρών προβλημάτων και μπορεί να λειτουργήσουν στην περίπτωσή σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 1. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μπορεί να εξαλείψει γρήγορα όλες τις προσωρινές δυσλειτουργίες και τα σφάλματα συστήματος που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το Steam Error Code 107.
 2. Εκτελέστε το Steam ως διαχειριστής. Αυτό θα λύσει το πρόβλημα εάν ο πελάτης Steam εκτελείται στο πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς τα απαραίτητα δικαιώματα.
 1. Απενεργοποιήστε το Windows Defender ή το πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Το Steam δεν θα μπορεί να συνδεθεί σωστά εάν το τείχος προστασίας και το πρόγραμμα προστασίας από ιούς το μπλοκάρουν. Ελέγξτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του Windows Defender, για να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί το σφάλμα.
 2. Ελέγξτε εάν το Steam είναι εκτός λειτουργίας. Οι διακομιστές Steam σπάνια είναι εκτός λειτουργίας, αλλά μπορεί να συμβεί. Εάν συμβαίνει αυτό, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας. ο Σελίδα κατάστασης Steam θα σας ενημερώσει εάν ο διακομιστής Steam στην περιοχή σας είναι εκτός λειτουργίας.
 3. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο δίκτυο. Δείτε αν ο δρομολογητής σας λειτουργεί σωστά και αν είναι συνδεδεμένα όλα τα καλώδια Διαδικτύου. Η κακή ή ανύπαρκτη σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί εύκολα να είναι πίσω από τον κωδικό σφάλματος 107.

Συνεχίστε να διαβάζετε εάν αυτές οι απλές λύσεις δεν σας βοήθησαν να εξαλείψετε τον Κωδικό Σφάλματος 107.

2. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Steam

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης του Steam όταν αποκτάτε πρόσβαση στην ιστοσελίδα του καταστήματος μέσα από την εφαρμογή Steam. Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αυτό αποθηκεύει τα αρχεία προσωρινής μνήμης για να ανοίξει τη σελίδα καταστήματος γρήγορα και απρόσκοπτα. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κρυφή μνήμη μπορεί να καταστραφούν και να προκαλέσουν το σφάλμα 107. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ιστού Steam. Δείτε πώς:

 1. Ανοίξτε τον πελάτη Steam και επιλέξτε Ατμός στην επάνω αριστερή γωνία.
 1. Επιλέγω Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
 1. Επιλέγω Λήψεις από την αριστερή πλευρά.
 1. Κάντε κλικ στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί δίπλα στο Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης λήψης στο δεξιό πλαϊνό πλαίσιο.
 1. Τέλος, επιλέξτε το Επιβεβαιώνω κουμπί όταν σας ζητηθεί.

3. Ενεργοποιήστε τον Αυτόματο συγχρονισμό ώρας στα Windows

Η εσφαλμένη ώρα και ημερομηνία για τη ζώνη σας μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία του Steam. Μπορείτε να συγχρονίσετε αυτόματα την ημερομηνία και την ώρα μέσω των ρυθμίσεων των Windows. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας με Windows.
 1. Τύπος Ημερομηνία στη γραμμή αναζήτησης Ρυθμίσεις και επιλέξτε Αλλάξτε την ημερομηνία και την ώρα από το αναπτυσσόμενο μενού.
 1. επιτρέπω Ρύθμιση ώρας αυτόματα.
 1. Επίλεξε το Συγχρονισμός τώρα κουμπί κάτω από το Συγχρονίστε το ρολόι σας Ενότητα.

Και αυτό είναι όλο. Η ώρα του υπολογιστή σας έχει πλέον ρυθμιστεί στη σωστή τοπική ώρα. Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε την εφαρμογή Steam και δείτε εάν λαμβάνετε άλλο μήνυμα Κωδικού Σφάλματος 107.

4. Ξεπλύνετε το DNS

Η κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη DNS μπορεί επίσης να προκαλέσει τον κωδικό σφάλματος Steam 107. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, θα πρέπει να ξεπλύνετε το DNS σας.

 1. Στην αναζήτηση των Windows πληκτρολογήστε cmd για να βρείτε τη Γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.
 1. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στη γραμμή εντολών:

Ipconfig /flushdns

 1. Χτύπα το Εισαγω πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας.
 2. Αφού λάβετε το μήνυμα “Επιτυχής έκπλυση της προσωρινής μνήμης επίλυσης DNS”, κλείστε τη γραμμή εντολών.

Εκτελέστε το πρόγραμμα-πελάτη Steam και δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα με τον κωδικό σφάλματος 107.

5. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις DNS

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα συνδεσιμότητας με οποιαδήποτε από τις εφαρμογές των Windows 10 ή Windows 11, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μεταβείτε σε άλλο DNS. Η εναλλαγή από το αυτόματο στο δημόσιο DNS της Google συνήθως βοηθά με τον κωδικό σφάλματος 107 του Steam. Για να το κάνετε αυτό:

 1. Ανοίξτε το Windows Run πατώντας το πληκτρολόγιό σας Νίκη + R κουμπιά.
 2. Τύπος Πίνακας Ελέγχου στο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ Εντάξει.
 1. μεταβείτε στο Δίκτυο και διαδίκτυο.
 1. Επιλέγω Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης στον Πίνακα Ελέγχου.
 1. Κάντε κλικ στο Αλλάξτε τις ρυθμίσεις προσαρμογέα στο αριστερό μενού.
 1. Κάντε δεξί κλικ στο δίκτυο που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή και επιλέξτε Ιδιότητες από το μενού.
 1. Από το παράθυρο ιδιοτήτων, επιλέξτε Πρωτόκολλο Διαδικτύου Έκδοση 4 (TCP/IPv4). Κάντε κλικ στο Ιδιότητες κουμπί.
 1. Στο επόμενο παράθυρο, σημειώστε Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση διακομιστή DNS.
 1. Εισαγω 8.8.8.8 στην υποδοχή προτιμώμενου διακομιστή DNS και 8.8.4.4 στην υποδοχή εναλλακτικού διακομιστή DNS.
 2. Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Εντάξει για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Κλείστε τα παράθυρα των ιδιοτήτων και του Πίνακα Ελέγχου και εκκινήστε το Steam για να δείτε αν αυτό διορθώθηκε το πρόβλημα.

6. Απενεργοποιήστε το Steam Beta

Η έκδοση Beta Steam σάς προσφέρει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις που εξακολουθούν να δοκιμάζονται beta, αλλά αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι επειδή το Steam Beta είναι ασταθές και επιρρεπές σε διάφορα σφάλματα. Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Steam Beta, δοκιμάστε να το απενεργοποιήσετε για να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 107.

 1. Εκκινήστε τον πελάτη Steam.
 2. Επιλέγω Ατμός στην επάνω αριστερή γωνία και μετά μεταβείτε στο Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
 1. Επίλεξε το Διεπαφή καρτέλα στο αριστερό πλαίσιο.
 1. Εύρημα Συμμετοχή πελάτη Beta στο δεξιό πλαϊνό πλαίσιο και επιλέξτε Δεν επιλέχθηκε η έκδοση Beta από το αναπτυσσόμενο μενού.

Αυτό θα εξαφανίσει τον κωδικό σφάλματος 107 του Steam.

7. Ενημερώστε ή επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Steam

Μερικές φορές, η απλούστερη λύση, όπως η ενημέρωση ή ακόμα και η επανεγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη Steam, μπορεί να εξαλείψει τον κωδικό σφάλματος 107. Θα πρέπει πάντα να κατεβάστε το Steam από τον επίσημο ιστότοπο και λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση για να βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργεί όπως προβλέπεται. Η τελευταία έκδοση Steam είναι πάντα η πιο σταθερή και θα έχει την παραμικρή πιθανότητα να αντιμετωπίσει το σφάλμα κωδικού 107.

Αυτοί οι επτά τρόποι είναι μια εργαλειοθήκη για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία παιχνιδιού σας παραμένει όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Τούτου λεχθέντος, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε άλλους παίκτες για υποστήριξη ή να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες στην αντιμετώπιση προβλημάτων του Steam Error Code 107.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να διορθώσετε ένα ζήτημα “Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο Steam”.

Πώς να κάνετε ροή παιχνιδιών Steam σε μια τηλεόραση

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου στοχεύουν σε δοκιμές beta εφαρμογών και αυτό είναι τι πρέπει να προσέξετε

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *