Steam σε μια τηλεόραση

Πώς να κάνετε ροή παιχνιδιών Steam σε μια τηλεόραση – 3 τρόποι

Η πρόσβαση στα παιχνίδια σας Steam σε μια τηλεόραση μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι σας. Αρχικά, μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά υπάρχουν τρεις απλές μέθοδοι για τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης. Αυτό το άρθρο συνεισφέρει ένα ενημερωτικό ταξίδι σε αυτές τις διαδικασίες. Είτε επιλέξετε καλώδια HDMI είτε Big Picture Mode, υπάρχει μια κατάλληλη λύση που αντιστοιχεί τόσο στο γούστο όσο και στους πόρους σας

Φάση προετοιμασίας

Απαιτείται μια λίγη βάση προτού κάνετε streaming των παιχνιδιών σας Steam στην τηλεόραση. Αυτή η φάση εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση των παιχνιδιών σας στη μεγάλη οθόνη, υποσχόμενη μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Αρχικά, μια ακλόνητη σύνδεση Wi-Fi έχει προτεραιότητα. Μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο εγγυάται ομαλή ροή, είτε παίζετε ζωντανό καζίνο παιχνίδια ή οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας Steam. Εάν δεν είστε σίγουροι για την ισχύ του Wi-Fi σας, σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα καλώδιο Ethernet για άμεση σύνδεση. Είναι μια αξιόπιστη επιλογή όταν η σταθερότητα είναι ο στόχος.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα σχετικά καλώδια σε κοντινή απόσταση. Ανάλογα με τη μέθοδο που έχετε επιλέξει, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει καλώδια HDMI ή άλλα προσαρμοσμένα στη συσκευή σας. Να επιλέγετε πάντα καλώδια υψηλής ποιότητας, ακόμα κι αν έχουν ελαφρώς υψηλότερη τιμή. Τα ποιοτικά καλώδια μειώνουν τις παρεμβολές και τις πιθανές διακοπές, βελτιώνοντας την ποιότητα προβολής σας.

Τέλος, εξοικειωθείτε με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας. Διαφορετικές μάρκες και μοντέλα ενδέχεται να έχουν ποικίλες θύρες, ρυθμίσεις και συστήματα μενού. Μια σύντομη επισκόπηση του εγχειριδίου της τηλεόρασής σας ή μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει πληροφορίες. Είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε μικρά προβλήματα όταν κατανοείτε τις λειτουργίες της τηλεόρασής σας.

Τρόπος πρώτος: Χρήση καλωδίου HDMI

Το κλασικό καλώδιο HDMI μπορεί να μεταφέρει την εμπειρία παιχνιδιού σας από μια μικρή οθόνη υπολογιστή στον μεγάλο καμβά μιας τηλεόρασης. Αυτή η μέθοδος είναι σεβαστή για την απλότητα και την αμεσότητά της, που συχνά αποκαλείται η λύση «plug and play» από πολλούς.

  1. Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τη θύρα HDMI στον υπολογιστή σας. Οι περισσότεροι σύγχρονοι υπολογιστές, ειδικά φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών και επιτραπέζιοι υπολογιστές, διαθέτουν ένα. Ομοίως, εντοπίστε την είσοδο HDMI στην τηλεόρασή σας, που συνήθως βρίσκεται στο πλάι ή στο πίσω μέρος.
  2. Μόλις εντοπιστεί, συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου HDMI στον υπολογιστή και την τηλεόραση. Διασφαλίστε μια σταθερή σύνδεση για να αποτρέψετε πιθανές αποσυνδέσεις.
  3. Αφού τοποθετηθεί το καλώδιο, χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας για να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις «Πηγή» ή «Είσοδος». Επιλέξτε την επιλογή HDMI από τη λίστα που παρουσιάζεται, σε σχέση με τη θύρα που χρησιμοποιήσατε.
  4. Η οθόνη του υπολογιστή σας θα πρέπει τώρα να αντικατοπτρίζεται στην τηλεόρασή σας. Εάν όχι, μια γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των ρυθμίσεων οθόνης στον υπολογιστή σας θα πρέπει να το επιλύσει.

Αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει μια κρυστάλλινη οπτική εμπειρία και μεταδίδει ήχο απρόσκοπτα. Με ένα καλώδιο HDMI, οι χαρές των εκτεταμένων παιχνιδιών οθόνης είναι μόλις μια πρίζα μακριά.

Τρόπος δεύτερος: Μέσω της λειτουργίας μεγάλης εικόνας

Big Picture Mode, μια ειδική λειτουργία από Ατμός, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την εμπειρία παιχνιδιού σας σε μεγαλύτερες οθόνες, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τηλεοπτική ροή. Αυτή η διεπαφή προσφέρει ένα περιβάλλον που μοιάζει με κονσόλα, βελτιστοποιημένο για χρήση τηλεχειριστηρίου και παιχνιδιών.

Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής και η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Εκκινήστε την εφαρμογή Steam στον υπολογιστή σας. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο “Big Picture Mode” στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής. Αυτό μετατρέπει το Steam σε λειτουργία πλήρους οθόνης, ιδανική για οθόνες τηλεόρασης.

Για ασύρματη ροή, τίθεται σε εφαρμογή μια δυνατότητα ροής εντός σπιτιού. Με αυτό το ενεργοποιημένο στον υπολογιστή σας, η τηλεόραση μπορεί να εντοπίσει και να εμφανίσει τη διεπαφή παιχνιδιού, δεδομένου ότι έχετε μια συμβατή συσκευή συνδεδεμένη στην τηλεόραση που υποστηρίζει το Steam.

Η ομορφιά αυτής της μεθόδου έγκειται στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και στη δυνατότητα πλοήγησης στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο. Η διάταξη, τα γραφικά και ο ήχος έχουν τροποποιηθεί για να ευνοούν το τηλεοπτικό κοινό, υπόσχοντας μια ολιστική εμπειρία παιχνιδιού.

Τρόπος Τρίτος: Χρήση συσκευής ροής

Οι συσκευές ροής έχουν κερδίσει την έλξη για να γεφυρώνουν απρόσκοπτα το χάσμα μεταξύ της βιβλιοθήκης παιχνιδιών του υπολογιστή σας και της τηλεόρασής σας, διευκολύνοντας μια άνετη ρύθμιση παιχνιδιού. Παρόλο που υπάρχουν και άλλοι ανταγωνιστές στην αγορά, το Nvidia Shield και το Roku Stick είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

  1. Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε μια συσκευή ροής που υποστηρίζει το Steam. Το Nvidia Shield, για παράδειγμα, προσφέρει εγγενή υποστήριξη, επιτρέποντας μια απλή εγκατάσταση. Αφού επιλέξετε τη συσκευή σας, συνδέστε την στην τηλεόρασή σας μέσω της καθορισμένης θύρας, συχνά HDMI.
  2. Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών ή στην αγορά κατά την ενεργοποίηση της συσκευής. Αναζητήστε την εφαρμογή Steam Link και εγκαταστήστε την. Αυτή η εφαρμογή αντικατοπτρίζει τη λειτουργία Steam Big Picture Mode του υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας μέσω της συσκευής ροής.
  3. Βεβαιωθείτε ότι τόσο ο υπολογιστής σας όσο και η συσκευή ροής βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Εκκινήστε την εφαρμογή Steam Link και θα αναζητήσει υπολογιστές που εκτελούν το Steam. Επιλέξτε τον υπολογιστή σας και θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στον υπολογιστή σας όταν σας ζητηθεί να δημιουργήσετε μια σύνδεση.

Voilà! Τα παιχνίδια σας Steam είναι πλέον προσβάσιμα στην τηλεόρασή σας, όλα χάρη στη συσκευή ροής. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδανική για όσους αναζητούν ευελιξία, επιτρέποντάς σας να παίζετε από οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας χωρίς να είστε δεμένοι σε ένα μόνο σημείο.

συμπέρασμα

Streaming παιχνίδια Steam στην τηλεόρασή σας δεν ήταν ποτέ πιο προσβάσιμη, με διάφορες επιλογές που καλύπτουν διάφορες προτιμήσεις. Είτε επιλέγετε την άμεση απλότητα ενός καλωδίου HDMI, την προσαρμοσμένη διεπαφή του Big Picture Mode ή την ευελιξία μιας συσκευής ροής, κάθε μέθοδος προσφέρει τη μοναδική της γοητεία. Έχει να κάνει με την επιλογή του τι ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες και τους πόρους σας. Καλό παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη!

Διαβάστε επίσης :

Πώς να διορθώσετε έναν κωδικό σφάλματος e84 στο Steam

torrentio

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του Firestick στο MacBook

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *