Firestick στο MacBook

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του Firestick στο MacBook

Το Firestick είναι μια συσκευή ροής πολυμέσων που φέρνει την κοινή Smart TV σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ψυχαγωγίας. Επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν εφαρμογές, να μεταδίδουν βίντεο και να παίζουν μουσική στην τηλεόραση. Με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, είναι πλέον δυνατή η χρήση του Firestick σε διάφορες συσκευές.

Όλο και περισσότεροι χρήστες προσπαθούν στις μέρες μας να συνδέσουν το Firestick στο MacBook τους. Εάν προσπαθείτε επίσης να το κάνετε, αλλά αντιμετωπίζετε κάποια εμπόδια, τότε συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο. Εδώ, θα βρείτε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη χρήση του Firestick στο MacBook σας.

Αποκτήστε την καλύτερη συνδρομή

Η χρήση του Amazon Firestick για την παρακολούθηση περιεχομένου στο Mac σας είναι εύκολη. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια απλή συνδρομή σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα πακέτα ή προγράμματα. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό με βάση τις απαιτήσεις ψυχαγωγίας και τις ανάγκες του προϋπολογισμού σας. Το πρόγραμμα ξεκινά από ένα πολύ προσιτό έως το ακριβό που παρέχει εκπληκτικό περιεχόμενο κατευθείαν στη συσκευή σας.

Πριν επιλέξετε οποιοδήποτε πακέτο, έχετε υπόψη σας ότι θα χρειαστείτε μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ο λόγος είναι ότι το Firestick είναι ένα σύστημα που βασίζεται στο Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, θα απαιτήσει μια σταθερή και υψηλής ταχύτητας σύνδεση δικτύου. Εάν έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να απολαύσετε διασκεδαστικό περιεχόμενο.

Συνδεθείτε μέσω του προσαρμογέα Amazon

Για να συνδέσετε το Firestick στην τηλεόραση και να εμφανίσετε βίντεο, απαιτείται θύρα HDMI ή κανάλι εισόδου. Δυστυχώς, κανένα από τα MacBook δεν έχει αυτήν την επιλογή. Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο. Δεν μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο από οποιαδήποτε άλλη πηγή βίντεο HDMI στο MacBook σας.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνετε να λειτουργεί με ένα iMac που διαθέτει λειτουργία προβολής στόχου και προσαρμογέα HDMI σε Thunderbolt ή DisplayPort. Ή απλώς παρακολουθήστε το Amazon Video, το Hulu ή το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο MacBook. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το gadget στο MacBook σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο σύνδεσης του συστήματος Apple με το gadget της Amazon.

Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να μεταδώσετε σε ροή οποιοδήποτε περιεχόμενο υπάρχει στο MacBook σας με οποιαδήποτε έκδοση λειτουργικού συστήματος στην τηλεόραση με συνδεδεμένο το Firestick. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τη σύνδεση στο MacBook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα HDMI στο σύστημά σας απλώς για να κάνετε ροή περιεχομένου από τη συσκευή σας. Μπορείτε να λάβετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή να το εμφανίσετε.

Είναι καλό να χρησιμοποιείτε Firestick σε MacBook;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι σαφές ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε το Firestick στο MacBook σας. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να απολαύσετε περιεχόμενο Amazon στο MacBook σας ενώ ταξιδεύετε. Μην επιχειρήσετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε τους προσαρμογείς, καθώς θα προκληθεί ζημιά στο Firestick και στο MacBook σας επίσης.

Τόσο η Apple όσο και η Amazon δεν υποστηρίζουν αυτές τις προσπάθειες. Έτσι, δεν θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε υποστήριξη πελατών ή υπηρεσία σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς. Ωστόσο, εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να αντέξετε οικονομικά μια Smart TV, μπορείτε να απολαύσετε τη διασκέδαση όλων των πακέτων της Amazon. Αναρωτιέστε πώς;

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα casting ή mirroring στο MacBook σας καθώς και στο Firestick για να δημιουργήσετε τη σύνδεση μεταξύ των υπολογιστών με το Firestick. Βεβαιωθείτε όμως ότι είναι συνδεδεμένη στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.

Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε σειρά ή ταινία στη συσκευή Mac σας μέσω της πλατφόρμας της Amazon. Το καλύτερο είναι ότι θα χρειαστούν μόνο μερικά λεπτά.

Παρακολουθήστε την μπαταρία κατά την παρακολούθηση περιεχομένου στο MacBook

Ανεξάρτητα από τις μεθόδους που συζητήθηκαν παραπάνω θα χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Mac σας δεν έχει χαμηλή μπαταρία. Ενώ παρακολουθείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο, μεγιστοποιήστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να εξασφαλίσετε αδιάκοπη ψυχαγωγία.

Βεβαιωθείτε ότι το MacBook σας διατηρεί τη φόρτιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ότι όχι πρόβλημα φορτιστή υπάρχει. Επιβεβαιώστε ότι χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό στο MacBook σας. Λάβετε υπόψη ότι το MacBook σας είναι συνδεδεμένο και ενεργοποιημένο ενώ το χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση άλλων συσκευών μέσω USB.

Πώς να αντικατοπτρίσετε την οθόνη MacBook στο Firestick;

Υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που αντικατοπτρίζουν την οθόνη MacBook στο Firestick κάνοντας εύκολη τη διαδικασία ρύθμισης. Για παράδειγμα, η εφαρμογή AirScreen είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που αντικατοπτρίζει τις οθόνες iOS και Android στο Firestick. Στα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η γρήγορη μεταφορά τροφοδοσίας, η ευκολότερη διεπαφή χρήστη, η εφάπαξ εγκατάσταση και η γρήγορη σύνδεση, γεγονός που το καθιστά το καλύτερο.

Το Mirror for Fire TV είναι μια άλλη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικατοπτρίστε την οθόνη σας. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν την οθόνη τους στην τηλεόραση χωρίς κόπο. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή δέκτη στο Firestick και μια άλλη εφαρμογή στο Mac. Το Splashtop και το AirPin Pro είναι άλλες εφαρμογές κατοπτρισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας.

συμπέρασμα

Παρόλο που η Amazon κυκλοφόρησε το Firestick για χρήση μόνο με μια κανονική τηλεόραση, μπορείτε να το συνδέσετε σε φορητούς υπολογιστές Windows και macOS. Είναι πολύ ωφέλιμο όταν ταξιδεύετε σε αποστάσεις ή σε περιοχές όπου δεν έχετε πρόσβαση σε τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά σας.

Όπως καταλαβαίνετε τώρα πώς να χρησιμοποιείτε το Firestick στο MacBook σας, μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε και να αποκτήσετε την ψυχαγωγία που θέλετε.

Δείτε και αυτό:

τα καλυτερα site για live streaming αγωνες

Χύθηκε νερό στο MacBook σας;

 

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *