μεταφορά αρχείων από Android στον υπολογιστή

Πως να Μεταφέρω αρχεία από τη συσκευή Android στον υπολογιστή μέσω Wi-Fi

Μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν χρειάζεται να μεταφέρετε ένα αρχείο από τη συσκευή σας Android στον υπολογιστή σας αλλά δεν έχετε καλώδιο. Αλλά η εφαρμογή Wi-Fi File Transfer σάς επιτρέπει να το κάνετε χωρίς καλώδιο.

Η χρήση του Wi-Fi για εύκολη μεταφορά αρχείων στο σπίτι από τη συσκευή σας Android είναι η τέλεια επιλογή για εκείνες τις στιγμές που το καλώδιο δεδομένων δεν είναι διαθέσιμο. Για παράδειγμα, ίσως αφήσατε το καλώδιο στο αυτοκίνητό σας όταν το χρησιμοποιείτε με το Android Auto ακούγοντας Μουσική YouTube. Είναι τέτοιες στιγμές όταν η εφαρμογή μεταφοράς αρχείων Wi-Fi είναι χρήσιμη. Ακολουθεί μια ματιά στο πώς να το χρησιμοποιήσετε και τι μπορείτε να περιμένετε.

Μεταφορά αρχείων Wi-Fi για Android

Η εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση (μεταφορά έως 5 MB αρχείων) της εφαρμογής από το Google Play Store και έχει επίσης ένα Pro έκδοση. Η έκδοση pro σάς επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 5 MB. Η εφαρμογή κάνει ακριβώς αυτό που υπονοεί το όνομά της. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να κατεβάσετε αρχεία από ή προς το τηλέφωνο ή το tablet σας χρησιμοποιώντας το οικιακό σας Wi-Fi με ελάχιστη διαμόρφωση.

Μόλις εγκατασταθεί, απλώς «Έναρξη» της εφαρμογής. Είναι αδύνατο να χάσετε τα τεράστια κουμπιά που έχουν προσφέρει οι δημιουργοί της εφαρμογής. Φυσικά, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο Wi-Fi πριν ξεκινήσετε.

Το τηλέφωνό σας λειτουργεί ως διακομιστής και μετά την εκκίνηση της εφαρμογής θα εμφανίσει μια ειδοποίηση που θα εμφανίζει τη διεύθυνση δικτύου της. Η διεύθυνση IP που εμφανίζεται θα διαφέρει ανάλογα με τις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε την αντίστοιχη διεύθυνση IP στο πρόγραμμα περιήγησης ενός υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Θα λάβετε μια διεπαφή διαχείρισης αρχείων. Σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να ανεβάζετε εύκολα αρχεία από και προς το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας. Το πλεονέκτημα της εφαρμογής που εκτελείται σε πρόγραμμα περιήγησης είναι ότι είναι ως cross-platform. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο και μπορείτε να εκτελέσετε περιεχόμενο Flash (το χρησιμοποιεί ο χρήστης που ανέβασε), είστε έτοιμοι.

Όλα λειτουργούν τέλεια και η εφαρμογή είναι χρήσιμη για εύκολη μεταφορά αρχείων χωρίς το καλώδιο. Η δωρεάν έκδοση θα κάνει σε λίγο. Αλλά ο μόνος περιορισμός στην πράξη είναι η ταχύτητα του δικτύου σας. Επίσης, το όριο αρχείων των 5 MB — αλλά μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση Pro.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *