trader

Πάρτε τον έλεγχο των επενδύσεων με σύγχρονες εφαρμογές

Όχι πολύ καιρό πριν, η επένδυση ήταν πολύ πιο περίπλοκη. Οι κανονικοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να κάνουν συναλλαγές μόνοι τους και έπρεπε να εργαστούν μέσω ενός ανθρώπινου χρηματιστή. Ο μέσος επενδυτής δεν είχε επίσης την έρευνα αγοράς, τα εργαλεία και τις εξειδικευμένες στρατηγικές στη διάθεση των επαγγελματιών.

Σήμερα, οι σύγχρονες εφαρμογές μεσιτείας έχουν ισοπεδώσει τους όρους παιχνιδιού. Η Robinhood κυκλοφόρησε την εφαρμογή της για κινητά το 2015. Από τότε, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος σε ό,τι προσφέρεται μέσω των εφαρμογών.

Ένα απλό αλλά εξελιγμένο σύστημα

Οι επενδυτικές εφαρμογές έφεραν επανάσταση στις επενδύσεις. Πρώτον, μείωσαν σημαντικά το κόστος συναλλαγών. Πριν, όποιος θέλει να επενδύσει θα έπρεπε να πληρώσει μια προμήθεια στον χρηματιστή του. Σήμερα, οι περισσότερες εφαρμογές μεσιτείας προσφέρουν συναλλαγές χωρίς προμήθεια σε δημοφιλείς επενδύσεις όπως μετοχές και χρηματιστηριακά κεφάλαια (ETFs).

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Τι είναι το κρυπτονόμισμα και πώς λειτουργεί;

Πώς να γίνετε πλούσιοι: 5 επενδύσεις που θα σας κάνουν εκατομμυριούχο

Οι εφαρμογές μεσιτείας είναι επίσης φιλικές προς το χρήστη και εύχρηστες για νεότερους επενδυτές. Η Robinhood δημιούργησε το UI/UX της εφαρμογής της για την πρώτη γενιά κινητών και για να επεκτείνει την πρόσβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα για μια πιο διαφορετική ομάδα επενδυτών. Η εφαρμογή του Robinhood κέρδισε το Apple Design Award όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι εφαρμογές μεσιτείας βελτιώνουν την εμπειρία των επενδυτικών χρηστών περιλαμβάνουν:

  • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
  • Ένα σχέδιο για φορητές συσκευές. Για παράδειγμα, οι χρήστες πραγματοποιούν συναλλαγές σύροντας ένα δάχτυλο στις οθόνες τους
  • Συνεχής πρόσβαση σε νέα της αγοράς και πληροφορίες για επενδύσεις
  • Η ικανότητα δημιουργίας λίστες παρακολούθησης των επενδύσεων-στόχων για να ακολουθήσουν τις τάσεις των τιμών τους
  • Κάρτες που παρουσιάζουν πληροφορίες προσαρμοσμένες στον λογαριασμό ενός επενδυτή, όπως νέες δυνατότητες, ενημερώσεις λογαριασμού και ενημερώσεις αγοράς.

Παρά τα απλά τους σχέδια, οι σύγχρονες εφαρμογές μεσιτείας εξακολουθούν να παρέχουν σημαντικά εργαλεία συναλλαγών στους χρήστες για τη δημιουργία χαρτοφυλακίων. Για παράδειγμα, η Robinhood προσφέρει αποθεματικά screeners. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 20 φίλτρα, όπως τιμή μετοχής, τομέας, όγκος συναλλαγών, αναλογίες τιμής προς κέρδη και αξιολογήσεις αναλυτών ερευνητών. Στη συνέχεια, ο ελεγκτής προσδιορίζει πιθανές επενδύσεις που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Η Robinhood προσφέρει επίσης διαγράμματα. Οι χρήστες μπορούν να δουν πώς η τιμή μιας μετοχής, ETF, κρυπτονομίσματος ή άλλου περιουσιακού στοιχείου έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου για να βρουν μοτίβα. Υπάρχουν πιο προηγμένα γραφήματα κηροπήγια που παρακολουθούν τις τιμές ανοίγματος και κλεισίματος, τα χαμηλά και τα υψηλά και τη συνολική κατεύθυνση των τιμών.

Οι χρήστες του Robinhood Gold αποκτούν πρόσβαση Η κορυφαία έρευνα και αναφορές της Morningstar για περίπου 2.700 μετοχές. Η Morningstar είναι μια κορυφαία ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία διάσημη για τις εκθέσεις της. Με αυτά τα εργαλεία και την έρευνα, οι επενδυτές μπορούν να ανταγωνιστούν πιο αποτελεσματικά τους επαγγελματίες.

Προηγμένες επενδυτικές στρατηγικές

Επένδυση περιθωρίου: Οι σοβαροί επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξελιγμένες στρατηγικές συναλλαγών μέσω εφαρμογών μεσιτείας. Προσφορές Robinhood επένδυση περιθωρίου όπου οι χρήστες μπορούν να δανειστούν χρήματα προσωρινά για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

Για να πληροί τις προϋποθέσεις για επένδυση περιθωρίου, κάποιος πρέπει να έχει τουλάχιστον 2.000 $ στο λογαριασμό του, 25.000 $ εάν κάνει συναλλαγές αρκετά συχνά ώστε να είναι έμπορος ημέρας μοτίβων. Οι εφαρμογές μεσιτείας ενδέχεται να λαμβάνουν υπόψη το εισόδημα, την καθαρή θέση και το πιστωτικό ιστορικό όταν αποφασίζουν εάν θα επιτρέψουν αυτήν τη στρατηγική.

Διαπραγμάτευση δικαιωμάτων προαίρεσης: Οι εφαρμογές μεσιτείας προσφέρουν επίσης συναλλαγές επιλογών. Αυτή η επενδυτική στρατηγική στοχεύει να κερδίσει χρήματα με βάση τη μελλοντική τιμή μιας μετοχής, ETF ή άλλου περιουσιακού στοιχείου.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος αγοράσει ένα δικαίωμα αγοράς, έχει προσωρινά το δικαίωμα να αγοράσει την επένδυση σε καθορισμένη τιμή στο μέλλον, ανεξάρτητα από το πόσο υψηλή είναι η τιμή της αγοράς. Εάν η τιμή της αγοράς όντως ανέβει, ένας επενδυτής μπορεί να κερδίσει περισσότερα χρήματα χρησιμοποιώντας μια επιλογή αγοράς έναντι απλής αγοράς της επένδυσης. Ωστόσο, ο επενδυτής θα μπορούσε να χάσει όλα τα χρήματα που τοποθετήθηκαν σε μια επιλογή εάν η θέση δεν λειτουργήσει πριν λήξει η επιλογή.

Το Robinhood παρέχει αλυσίδες επιλογών για έρευνα. Μια αλυσίδα επιλογών εμφανίζει όλες τις πιθανές τιμές που είναι διαθέσιμες για επιλογές σε τίτλο. Δείχνει επίσης το κόστος και τον όγκο συναλλαγών για κάθε θέση. Είναι σαν ένα μενού για επενδυτές επιλογών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι προηγμένες στρατηγικές δεν είναι για όλους. Έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο απωλειών και απαιτούν περισσότερη έρευνα. Αλλά είναι διαθέσιμα σε επενδυτές με τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις.

Λογαριασμοί και μπόνους σαρώνει υψηλής απόδοσης

Οι εφαρμογές μεσιτείας παρέχουν περισσότερα από επενδύσεις. Πολλοί τώρα προσφέρουν επίσης λογαριασμούς σαρώσεων υψηλής απόδοσης, όπου οι χρήστες κερδίζουν τόκους για τα μη επενδυμένα μετρητά τους. Ρομπέν των Δασών επί του παρόντος πληρώνει 5,00% APY για χρήστες Robinhood Gold, ένα επιτόκιο που συναγωνίζεται τους κορυφαίους διαδικτυακούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης.

Το Robinhood Gold κοστίζει λιγότερο από 7 $ το μήνα. Κάποιος με υπόλοιπο μετρητών μόλις $1.400 θα κέρδιζε αρκετό τόκο για να καλύψει την προμήθεια ενώ θα ξεκλειδώσει τα άλλα επενδυτικά οφέλη του Robinhood Gold, όπως μεγαλύτερες άμεσες καταθέσεις, χαμηλότερα επιτόκια για συναλλαγές περιθωρίου κέρδους και Αντιστοιχία 3% για εισφορές σε ατομικό λογαριασμό συνταξιοδότησης (IRA).

Οι χρήστες του Robinhood λαμβάνουν έως και 2,25 εκατομμύρια δολάρια σε ασφάλιση FDIC στις καταθέσεις τους. Είναι πολύ περισσότερα από τα 250.000 $ που είναι διαθέσιμα σε μια μεμονωμένη τράπεζα, επειδή η Robinhood διανέμει τα χρήματα σε πολλές συνεργαζόμενες τράπεζες.

Ξεκινώντας με τις εφαρμογές μεσιτείας

Οι ολοκαίνουργιοι επενδυτές μπορούν να ξεκινήσουν με μια εφαρμογή μεσιτείας καταθέτοντας μετρητά. Οι επενδυτές με χαρτοφυλάκια μπορούν να μεταφέρουν τους τίτλους τους απευθείας στον νέο τους λογαριασμό.

Οι άνθρωποι που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο των επενδυτικών και οικονομικών τους συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης μπορούν πλέον να το κάνουν με τις εφαρμογές μεσιτείας. Είναι ένας νέος κόσμος για τακτικούς επενδυτές.

Μάθε περισσότερα για ξεκινώντας με έναν λογαριασμό μεσιτείας Robinhood.

Η διαπραγμάτευση δικαιωμάτων προαίρεσης ενέχει σημαντικό κίνδυνο και δεν είναι κατάλληλη για όλους τους επενδυτές. Οι πελάτες πρέπει να διαβάσουν και να κατανοήσουν το Χαρακτηριστικά και Κίνδυνοι Τυποποιημένων Επιλογών προτού εμπλακείτε σε οποιεσδήποτε στρατηγικές διαπραγμάτευσης δικαιωμάτων προαίρεσης. Οι πελάτες θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τους επενδυτικούς τους στόχους και τους κινδύνους πριν επενδύσουν σε επιλογές. Δικαιολογητικά για τυχόν αξιώσεις, εάν υπάρχουν, θα παρέχονται κατόπιν αιτήματος.

Ο δανεισμός περιθωρίου αυξάνει το επίπεδο του κινδύνου αγοράς σας, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να μεγεθύνει τόσο τα κέρδη όσο και τις ζημίες σας. Πριν από τη χρήση του περιθωρίου, οι πελάτες πρέπει να καθορίσουν εάν αυτός ο τύπος στρατηγικής είναι κατάλληλος για αυτούς, δεδομένων των επενδυτικών τους στόχων και της ανοχής κινδύνου. Ανεξάρτητα από την υποκείμενη αξία των τίτλων που αγοράσατε, πρέπει να αποπληρώσετε το δάνειο περιθωρίου κέρδους. Η Robinhood Financial μπορεί να αλλάξει τις απαιτήσεις περιθωρίου συντήρησης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Εάν τα ίδια κεφάλαια στο λογαριασμό σας πέφτουν κάτω από τις ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης (διαφέρει ανάλογα με την ασφάλεια), θα πρέπει να καταθέσετε επιπλέον μετρητά ή αποδεκτή ασφάλεια. Εάν δεν καταφέρετε να καλύψετε τα ελάχιστα όρια σας, η Robinhood Financial ενδέχεται να αναγκαστεί να πουλήσει ορισμένους ή όλους τους τίτλους σας, με ή χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Robinhood Financial’s Δήλωση Αποκάλυψης Περιθωρίου, Συμφωνία Περιθωρίου και Πληροφορίες Επενδυτών FINRA.

Το Robinhood Gold προσφέρεται μέσω της Robinhood Financial LLC και είναι μια συνδρομή που προσφέρει premium υπηρεσίες διαθέσιμες έναντι χρέωσης.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *