πικάπ Bluetooth

6 καλύτερα πικάπ Bluetooth το 2024

Τα πικάπ και τα πικάπ ήταν εξαιρετικά δημοφιλή πριν από την εμφάνιση ψηφιακών μορφών όπως το MP3. Αν και η μόδα έχει σίγουρα ξεθωριάσει με τον καιρό, εξακολουθούν να υπάρχουν λάτρεις που αγαπούν και εκτιμούν τη μουσική από ένα πικάπ. Εάν είστε ένας από αυτούς, έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα καλύτερα πικάπ Bluetooth.

Ένα πικάπ Bluetooth με ηχεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακούτε εγγραφές ενώ συνδέεστε στο υπάρχον ζεύγος ηχείων σας. Μια άλλη έξυπνη περίπτωση χρήσης θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τα εσωτερικά ηχεία του πικάπ ως ασύρματο ηχείο για να ακούσετε ήχο από το smartphone ή το φορητό υπολογιστή σας.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να συνδέσετε ασύρματα τα ακουστικά σας με τις καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Bluetooth για να ακούτε μουσική χωρίς να ενοχλείτε τους ανθρώπους γύρω σας. Με τις θήκες χρήσης εκτός λειτουργίας, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πικάπ Bluetooth που μπορεί κανείς να αγοράσει. Αλλά πριν από αυτό –

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα ηχεία δαπέδου για μουσική και οικιακό κινηματογράφο

1. Πικάπ Βινυλίου WOCKODER

 • Ενσωματωμένο ηχείο: Ναί
 • Bluetooth που χρησιμοποιείται για: Σύνδεση εξωτερικών συσκευών
Συσκευή δίσκων βινυλίου WOCKODER

Αν ψάχνετε για ένα οικονομικό/οικονομικό πικάπ Bluetooth που έχει επίσης ενσωματωμένο ηχείο, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το πικάπ WOCKODER είναι συμπαγές, μπορεί να αναπαράγει μουσική από μόνο του χωρίς εξωτερικό ηχείο και μπορεί ακόμη και να συνδεθεί με το smartphone σας.

Όποτε θέλετε να ακούσετε μουσική, απλώς βάλτε ένα δίσκο βινυλίου και τοποθετήστε τη συσκευή αναπαραγωγής σε οποιαδήποτε επιφάνεια της επιλογής σας. Το λέμε αυτό επειδή το πικάπ WOCKODER είναι μικρό και συμπαγές, ώστε να μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμη και αν είστε διακοπές. Ωστόσο, όταν βγαίνετε έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να έχετε μαζί σας πολλούς δίσκους.

Εκεί εμφανίζεται η λειτουργία Bluetooth. Μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας στο πικάπ και να παίξετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Εάν και αυτό δεν είναι μια επιλογή, έχετε επίσης την καλή θύρα ‘ol AUX. Οι κριτικές για το πικάπ WOCKODER είναι ως επί το πλείστον θετικές με πολλούς χρήστες να το λένε παράγει ήχο υψηλής ποιότητας σε λογική τιμή.

Αυτό που μας αρέσει

 • Προμηθευτός
 • Συντελεστής συμπαγούς μορφής

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η ποιότητα κατασκευής θα μπορούσε να ήταν καλύτερη

2. Πικάπ Bluetooth 3 ταχυτήτων Victrola Eastwood

 • Ενσωματωμένο ηχείο: Ναί
 • Bluetooth που χρησιμοποιείται για: Σύνδεση εξωτερικών συσκευών και ηχείων
Πικάπ Bluetooth 3 ταχυτήτων Victrola Eastwood

Το πικάπ Victrola είναι ελαφρώς πιο γυαλισμένο σε σύγκριση με αυτό της WOCKODER. Έχει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που φαίνεται πιο αριστοκρατικό μαζί με καλύτερα κουμπιά και πόμολα που φαίνονται πιο premium. Επιπλέον, έχετε τρεις ταχύτητες για να επιλέξετε κατά την αναπαραγωγή μουσικής.

Ένας από τους μεγαλύτερους διαφοροποιητές του πικάπ Victrola Eastwood είναι ότι η λειτουργία Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλούς σκοπούς. Αρχικά, μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή για έξοδο μουσικής χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ηχείο της συσκευής αναπαραγωγής. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε εξωτερικά ηχεία ή ακουστικά για να εξάγετε τη μουσική του πικάπ σε αυτό.

Αν και είναι εξαιρετικό να το έχετε, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει μια ανεπαρκή σύνδεση όταν συνδυάζεται με ένα εξωτερικό ηχείο. Γενικά, το να κρατάτε τα ηχεία πιο κοντά στο πικάπ έχει βοηθήσει μερικούς ανθρώπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ενσωματωμένα ηχεία είναι αρκετά ικανά από μόνα τους, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέετε τακτικά εξωτερικά.

Αυτό που μας αρέσει

 • Διπλή λειτουργία Bluetooth
 • Καλά ενσωματωμένα ηχεία

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η σύνδεση μπορεί να είναι κηλιδωτή με εξωτερικά ηχεία

3. Victrola Nostalgic 6-σε-1 συσκευή αναπαραγωγής Bluetooth

 • Ενσωματωμένο ηχείο: Ναί
 • Bluetooth που χρησιμοποιείται για: Σύνδεση εξωτερικών συσκευών
Victrola Nostalgic 6-σε-1 συσκευή αναπαραγωγής Bluetooth

Τώρα και αυτό το πικάπ είναι της Victrola αλλά έχει αρκετές διαφορές. Είναι πολύ μεγαλύτερο σε σύγκριση με την προηγούμενη επιλογή, αλλά παραλείπει τη δυνατότητα σύνδεσης σε ένα εξωτερικό ηχείο Bluetooth. Ωστόσο, κερδίζει επίσης μερικές επιπλέον δυνατότητες με τη μορφή ραδιοφώνου FM και CD player.

Το πικάπ Victrola Nostalgic μοιάζει με αρμόνιο. Είναι αρκετά μεγάλο και καταλαμβάνει σημαντικό χώρο σε ένα τραπέζι. Φαίνεται αρκετά αριστοκρατικό όμως και αποτελεί ένα εξαιρετικό gadget για να το έχετε πάνω από ένα τζάκι. Ο λόγος για τον οποίο το πικάπ Victrola είναι τόσο μεγάλο είναι το σύνολο των δυνατοτήτων που παρέχει.

Υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων βινυλίου, CD, κασετών, ραδιοφώνου AM/FM, ροής μουσικής από το smartphone σας μέσω Bluetooth και σύνδεσης άλλων συσκευών μέσω της υποδοχής ήχου 3,5 mm. Τώρα αυτός είναι ένας εκτενής κατάλογος! Οι χρήστες λένε ότι η ποιότητα του ήχου είναι καλή όταν χρησιμοποιείτε όλες τις διαφορετικές λειτουργίες, αλλά η κύρια λειτουργία – το πικάπ – μπορεί να παραλείψει μερικές νότες, κάτι που είναι λίγο ενοχλητικό.

Αυτό που μας αρέσει

 • Πολλά χαρακτηριστικά
 • Φαίνεται ωραίο και premium

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Το πικάπ δεν λειτουργεί άψογα

4. MPK Bluetooth Recording Player

 • Ενσωματωμένο ηχείο: Ναί
 • Bluetooth που χρησιμοποιείται για: Σύνδεση εξωτερικών συσκευών
MPK Bluetooth Record Player

Ενώ η συσκευή αναπαραγωγής βινυλίου Victrola ήταν μεγάλη όσον αφορά τον όγκο, η συσκευή αναπαραγωγής MPK Bluetooth έχει επιμήκη σχεδίαση που καταλαμβάνει περισσότερο χώρο σε μια επίπεδη επιφάνεια. Αυτό οφείλεται στα δύο μεγάλα ηχεία που τοποθετούνται στις δύο πλευρές της συσκευής αναπαραγωγής για στερεοφωνικό εφέ.

Χάρη στα μεγάλα ηχεία, η έξοδος ήχου είναι ένα από τα κυριότερα σημεία της συσκευής αναπαραγωγής MPK Bluetooth. Είναι δυνατό και καθαρό ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που ακούτε. Η MPK πουλά το ηχείο σε μια πληθώρα χρωματικών επιλογών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην αισθητική σας.

Οι χρήστες έχουν ως επί το πλείστον καλά λόγια να πουν για τη συσκευή αναπαραγωγής MPK Bluetooth με ελάχιστα έως καθόλου μειονεκτήματα. Αν πρέπει να τσιμπήσουμε, το Το καπάκι δεν μπορεί να κλείσει κατά την αναπαραγωγή ένας δίσκος που μπορεί να είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για σκόνη ή κατοικίδια για να μπερδέψουν τη συσκευή αναπαραγωγής. Εκτός από αυτό, το πικάπ MPK είναι μια ωραία επιλογή για όσους θέλουν ένα πικάπ Bluetooth με ηχεία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εξαιρετική έξοδος ηχείων
 • Γρήγορη σύζευξη Bluetooth

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Το καπάκι δεν μπορεί να κλείσει κατά την αναπαραγωγή

5. Πικάπ 1 BY ONE Belt Drive με συνδεσιμότητα Bluetooth

 • Ενσωματωμένο ηχείο: Οχι
 • Bluetooth που χρησιμοποιείται για: Σύνδεση εξωτερικών ηχείων
Πικάπ 1 BY ONE Belt Drive με συνδεσιμότητα Bluetooth

Ενώ όλα τα προαναφερθέντα πικάπ έχουν ενσωματωμένα ηχεία, αυτό από το 1 BY ONE επιλέγει διαφορετική διαδρομή. Το πικάπ Belt Drive συνδέεται με εξωτερικό ηχείο ή πηγή ήχου μέσω Bluetooth, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα ηχείο της επιλογής σας για την έξοδο ήχου.

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φανταχτερά ηχεία Marshall είτε ένα σύστημα ήχου surround της Bose, μπορείτε τώρα να το κάνετε με το πικάπ σας χάρη στο πικάπ 1 BY ONE. Αυτό παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου χάρη στην προηγμένη μηχανική. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε το πικάπ 1 BY ONE Belt Drive με τον υπολογιστή σας για να μετατρέψετε δίσκους βινυλίου σε αρχεία MP3.

Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα που επισημάνθηκε από πολλούς χρήστες – είναι το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να συναρμολογήσετε αυτό το πικάπ από την αρχή. Ενδέχεται να βρείτε ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με την παράλειψη ή το ξύσιμο, εάν δεν συναρμολογηθούν προσεκτικά. Υπάρχουν επίσης μόνο δύο επίπεδα ταχύτητας που είναι απογοητευτικά αφού οι ανταγωνιστές προσφέρουν τρία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Μπορεί να συνδέσει οποιοδήποτε ηχείο θέλετε
 • Μετατρέπει εγγραφές σε ψηφιακά αρχεία

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Προσφέρει μόνο δύο επίπεδα ταχύτητας
 • Δύσκολο στη συναρμολόγηση

6. Πικάπ Bluetooth Audio-Technica AT-LP3XBT-BK

 • Ενσωματωμένο ηχείο: Οχι
 • Bluetooth που χρησιμοποιείται για: Σύνδεση εξωτερικών ηχείων
Πικάπ Bluetooth Audio Techica AT-LP3XBT-BK

Η Audio-Technica είναι ένα από τα πιο φημισμένα ονόματα στον ηχητικό χώρο. Το AT-LP3XBT βασίζεται σε αυτό και είναι ένα από τα πιο καλά αξιολογημένα ασύρματα πικάπ στο Amazon. Παρέχει άψογη ποιότητα ήχου, αλλά δεν συνοδεύεται από δικό του σετ ηχείων.

Ακριβώς όπως το προϊόν από το 1 BY ONE, θα πρέπει να συνδέσετε το ηχείο ή τα ακουστικά σας στο μηχάνημα AT-LP3XBT. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ακούσετε το βινύλιο να παίζει τα αγαπημένα σας κομμάτια με υψηλή πιστότητα. Η υψηλότερη πιστότητα ήχου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη του κωδικοποιητή Qualcomm aptX που είναι ανώτερος σε σύγκριση με τυπικές μορφές όπως το AAC.

Μαζί με τον ήχο, αρκετοί χρήστες ανέφεραν πώς η ποιότητα κατασκευής μαζί με την εφαρμογή και το φινίρισμα του πικάπ Audio-Technica είναι φανταστική. Εξάλλου, πληρώνετε κορυφαία δολάρια για τη συγκεκριμένη παραλλαγή. Ωστόσο, σημειώστε ότι δεν υπάρχει ενσωματωμένο ηχείο στο AT-LP3XBT-BK, επομένως θα πρέπει να συνδέσετε ένα μόνοι σας. Η έξοδος ήχου εξαρτάται επίσης από το ηχείο, γι’ αυτό φροντίστε να επιλέξετε ένα καλό. Ήμασταν ελαφρώς απογοητευμένοι όταν είδαμε υποστήριξη μόνο για δύο ταχύτητες. μακάρι να ήταν τρεις.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καλή ποιότητα κατασκευής
 • Αξιόπιστος ήχος υψηλής ποιότητας με κωδικοποιητή aptX

(Μην) Σπάτε τα ρεκόρ!

Εάν είστε λάτρης της μουσικής υψηλής ποιότητας και θέλετε να έχετε την αρχική αίσθηση της ακρόασης μουσικής σε δίσκους βινυλίου, η λίστα με τα καλύτερα πικάπ Bluetooth παραπάνω θα σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό — αλλά με μια μοντέρνα πινελιά. Είτε συνδεθείτε σε μια νέα συσκευή και ξεκινήστε την αναπαραγωγή ή αντιστοιχίστε το τηλέφωνο/τον υπολογιστή σας με τη συσκευή αναπαραγωγής για να απολαμβάνετε μερικές τελευταίες επιτυχίες κατά καιρούς.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης:DEPSTECH D04 HD 1080P USB Webcam με μικρόφωνο

Τρόπος εύρεσης εξωτερικών συνδέσμων σε βιβλία εργασίας του Microsoft Excel

Πώς να επαναφέρετε το HomePod ή το HomePod mini

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *