πολλές προσπάθειες σφάλματος κατά τη σύνδεση στο TikTok

Κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για υπερβολικά πολλές προσπάθειες σφάλματος κατά τη σύνδεση στο TikTok

Η σύνδεση στον λογαριασμό σας TikTok μπορεί να είναι απαραίτητη εάν έχετε αλλάξει σε μια νέα συσκευή ή επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Ωστόσο, η διαδικασία μπορεί να μην είναι πάντα χωρίς προβλήματα. Η εφαρμογή TikTok ενδέχεται να σας εμποδίσει να συνδεθείτε, εμφανίζοντας το σφάλμα “Πάρα πολλές προσπάθειες” στο Android, το iPhone ή τον υπολογιστή σας. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να επαναφέρετε γρήγορα την πρόσβασή σας.

1. Μετάβαση σε διαφορετική σύνδεση δικτύου

Το TikTok μπορεί περιστασιακά να αποκλείσει τη διεύθυνση IP σας εάν εντοπίσει ασυνήθιστη δραστηριότητα σύνδεσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σύνδεσης στον λογαριασμό σας στο TikTok ενδέχεται να αποτύχουν λόγω της διεύθυνσης IP της μαύρης λίστας. Για να το διορθώσετε, δοκιμάστε να μεταβείτε σε διαφορετική σύνδεση δικτύου προτού συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο TikTok.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση στο TikTok για προβολή χωρίς χέρια

2. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη σύνδεση VPN

Εάν η εναλλαγή σε διαφορετική σύνδεση δικτύου αποδειχθεί αναποτελεσματική, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση VPN. Αυτό θα δρομολογήσει το αίτημα σύνδεσης στο TikTok μέσω διαφορετικών διακομιστών, επιλύοντας ενδεχομένως τυχόν σφάλματα σύνδεσης. Αφού συνδεθείτε επιτυχώς στον λογαριασμό σας TikTok, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη σύνδεσή σας VPN.

VPN στο τηλέφωνο

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ενώ χρησιμοποιείτε μια σύνδεση VPN, ο διακομιστής VPN σας μπορεί να βρίσκεται σε μια περιοχή όπου το TikTok είναι απαγορευμένο ή μη διαθέσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση, η απενεργοποίηση μιας σύνδεσης VPN μπορεί να είναι χρήσιμη.

3. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το TikTok δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να εμφανίσετε το σφάλμα “Πάρα πολλές προσπάθειες” ή “Λήξη χρόνου” είναι εάν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό μπορεί να είναι κατεστραμμένα δεδομένα περιήγησης ή κακή λειτουργία επέκτασης.

Για να ελέγξετε αυτήν τη δυνατότητα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή να μεταβείτε σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης και δείτε εάν αυτό βοηθά. Εάν συμβαίνει αυτό, η απενεργοποίηση των επεκτάσεων ή η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των cookies στο προηγούμενο πρόγραμμα περιήγησής σας θα πρέπει να βοηθήσει.

4. Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας

Τέτοια σφάλματα σύνδεσης στο TikTok μπορεί επίσης να προκύψουν εάν εισάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης πάρα πολλές φορές. Αρκετοί χρήστες στο  Reddit ανέφερε ότι διόρθωσε το σφάλμα επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού TikTok. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας και κατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης.

2. Επίλεξε το Χρησιμοποιήστε τηλέφωνο / email / όνομα χρήστη επιλογή. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη, το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και πατήστε το Να συνεχίσει κουμπί.

Σελίδα σύνδεσης TikTok στο τηλέφωνο

3. Πατήστε το Ξεχάσατε τον κωδικό και επιλέξτε τη μέθοδο επαλήθευσης που προτιμάτε.

Ξεχάσατε την επιλογή κωδικού πρόσβασης στην εφαρμογή TikTok

4. Εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό που λάβατε στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης και πατήστε Σύνδεση.

Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης TikTok στο τηλέφωνο

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών

Τα παλιά δεδομένα κρυφής μνήμης μπορούν επίσης να προκαλέσουν την κακή συμπεριφορά της εφαρμογής TikTok στο τηλέφωνό σας, προκαλώντας το «Υπερβολικά πολλές προσπάθειες. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ σφάλμα. Εάν συμβαίνει αυτό, η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής θα πρέπει να βοηθήσει.

Εάν λαμβάνετε αυτό το σφάλμα κατά τη σύνδεση στον δευτερεύοντα λογαριασμό σας, θα πρέπει να μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα προσωρινής μνήμης TikTok από το μενού ρυθμίσεων εντός της εφαρμογής. Εδώ είναι τα βήματα για το ίδιο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στο Προφίλ αυτί. Πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στην εφαρμογή TikTok στο κινητό

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να πατήσετε Ελευθερώστε χώρο και πατήστε το Σαφή κουμπί δίπλα Κρύπτη.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη TikTok στο κινητό

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων εντός εφαρμογής, χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής TikTok στο Android σας:

1. Πατήστε παρατεταμένα το Τικ Τοκ εικονίδιο εφαρμογής και πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών από το μενού που προκύπτει.

Ανοίξτε τις Πληροφορίες εφαρμογής TikTok στο Android

2. Παω σε Αποθήκευση και πατήστε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης επιλογή.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη TikTok στο Android

6. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή TikTok

Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής αποδειχθεί αναποτελεσματική, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή TikTok στο Android ή το iPhone σας. Αυτό θα αφαιρέσει τυχόν κατεστραμμένα αρχεία εφαρμογής και θα ενημερώσει την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοσή της.

7. Χρησιμοποιήστε προσωρινά το TikTok Lite

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο TikTok λόγω του σφάλματος «Πάρα πολλές προσπάθειες» στο Android ή το iPhone σας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το TikTok Lite. Είναι μια βελτιωμένη έκδοση της κύριας εφαρμογής με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε βίντεο TikTok προσωρινά στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας.

Σπάστε τα δεσμά

Όταν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ροή του TikTok ή να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας, σφάλματα όπως «Πάρα πολλές προσπάθειες» κατά τη σύνδεση μπορεί να αποτελέσουν σημαντικό εμπόδιο. Ας ελπίσουμε ότι η εφαρμογή των παραπάνω συμβουλών βοήθησε στην επίλυση του προβλήματος και θα επιστρέψετε στο να κάνετε κύλιση, να κάνετε like και να μοιράζεστε ξανά βίντεο TikTok.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να ξεμπλοκάρετε το TikTok στο σχολείο ή οπουδήποτε

5 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα Tinder «Πάρα πολλές προσπάθειες σύνδεσης».

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *