Πώς να ξεμπλοκάρετε το TikTok στο σχολείο ή οπουδήποτε

Το TikTok είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αρκετά δημοφιλές στη νέα γενιά και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, οι χώροι εργασίας και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα απαγορεύουν την υπηρεσία στις εγκαταστάσεις τους. Εάν δεν είναι προσβάσιμο στην περιοχή ή την περιοχή σας, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω κόλπα για να ξεμπλοκάρετε το TikTok με ή χωρίς VPN.

Η TikTok, μια κινεζική εταιρεία, δεν έχει καλές σχέσεις με πολλές κυβερνήσεις και αρχές παγκοσμίως. Η υπηρεσία έχει απαγορευτεί σε περιοχές όπως η Ινδία και επί του παρόντος αντιμετωπίζει θερμότητα από ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ. Διάφοροι λόγοι μπορεί να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο TikTok στην περιοχή σας. Ας δούμε μερικά κόλπα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Δεν υπάρχει TikTok Wrapped

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση στο TikTok

1. Ελέγξτε με το σχολείο ή το γραφείο σας IT

Πριν ξεκινήσουμε, επιβεβαιώστε την απαγόρευση του TikTok από το σχολείο ή το γραφείο πληροφορικής. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα IT του οργανισμού σας και να επιβεβαιώσετε την απαγόρευση της εφαρμογής κοινωνικών μέσων.

Οι αρχές ενδέχεται να απαγορεύσουν το TikTok, το Facebook, το Instagram, το Snapchat, το Twitch και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπηρεσίες παιχνιδιών. Εάν το TikTok είναι πράγματι απαγορευμένο ή περιορισμένο στο σχολείο ή το πανεπιστήμιό σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή.

2. Χρησιμοποιήστε VPN ή διακομιστή μεσολάβησης για να παρακάμψετε τον περιορισμό IP

Όταν το TikTok είναι αποκλεισμένο στη διεύθυνση IP του σχολείου σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή έναν διακομιστή μεσολάβησης για να παρακάμψετε τον περιορισμό. Υπάρχουν εκατοντάδες δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης εκεί έξω. Εάν θέλετε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP, ένας δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης θα πρέπει να κάνει τη δουλειά. Ωστόσο, εάν θέλετε να κρύψετε τις δραστηριότητες περιήγησής σας από τα αδιάκριτα βλέμματα, φροντίστε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο VPN.

Ξεμπλοκάρετε το TikTok στο σχολείο ή οπουδήποτε 1

Μια σύνδεση VPN κρυπτογραφεί επίσης τα δεδομένα και προσφέρει σε εκατοντάδες διακομιστές πρόσβαση σε περιορισμένες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Χρησιμοποιήστε άλλο διακομιστή

Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, έχετε πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε. Εάν το TikTok δεν είναι προσβάσιμο σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή, συνδεθείτε σε άλλο διακομιστή και δοκιμάστε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στην υπηρεσία.

Θα πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN όπου η χρήση του TikTok είναι απολύτως νόμιμη.

Μην χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN

Όπως και οι πληρεξούσιοι, υπάρχουν εκατοντάδες VPN για να διαλέξετε. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια δωρεάν εφαρμογή VPN για πρόσβαση στο TikTok. Οι δωρεάν εφαρμογές VPN προσφέρουν συχνά χαμηλές ταχύτητες Διαδικτύου και διαθέτουν περιορισμένα δεδομένα.

Το TikTok καταναλώνει πολλά δεδομένα Διαδικτύου και μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα πρόσβασης στην υπηρεσία σε δωρεάν VPN. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις κορυφαίες εφαρμογές VPN όπως το ExpressVPN, το NordVPN, το Surfshark και άλλα.

3. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή

Δημιουργήσατε VPN ή διακομιστή μεσολάβησης και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στην εφαρμογή; Θα πρέπει να επανεκκινήσετε το δρομολογητή και να προσπαθήσετε ξανά. Εάν το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας είναι παλιό, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση.

4. Επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε προσωρινά τη σύνδεση δικτύου στο τηλέφωνό σας και να δοκιμάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο TikTok στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης στο τηλέφωνό σας, να περιμένετε λίγο και να την απενεργοποιήσετε. Εάν τα προβλήματα δικτύου παραμένουν στο τηλέφωνό σας, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Μπορείτε να ελέγξετε τον ειδικό μας οδηγό για να μάθετε τις συνέπειες της επαναφοράς των ρυθμίσεων δικτύου σε iPhone και Android.

Ξεμπλοκάρετε το TikTok στο σχολείο ή οπουδήποτε 2

5. Χρησιμοποιήστε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Όταν το TikTok δεν είναι διαθέσιμο για χρήση στο δίκτυο Wi-Fi του σχολείου ή του καφέ σας, χρησιμοποιήστε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi στο τηλέφωνό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή από δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Ξεμπλοκάρετε το TikTok στο σχολείο ή οπουδήποτε 3

6. Αποφύγετε τις νεκρές ζώνες Wi-Fi

Το σχολείο ή το πανεπιστήμιό σας μπορεί να έχει πολλές νεκρές ζώνες Wi-Fi. Θα πρέπει να ελέγξετε τις γραμμές του δικτύου Wi-Fi στο επάνω μέρος και να μετακινηθείτε σε μια τοποθεσία όπου η συνδεσιμότητα Wi-Fi είναι καλύτερη.

7. Ελέγξτε τους διακομιστές TikTok

Εάν οι διακομιστές TikTok είναι εκτός λειτουργίας, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία στο Wi-Fi του σχολείου σας. Δεν μπορείτε να φορτώσετε τη ροή της αρχικής σας ροής, να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα ή να τροποποιήσετε το προφίλ σας.

Θα πρέπει να επισκεφθείς Downdetector και αναζητήστε το TikTok για να επιβεβαιώσετε το πρόβλημα. Ενδέχεται να παρατηρήσετε γραφήματα υψηλής διακοπής λειτουργίας και σχόλια χρηστών που διαμαρτύρονται για το πρόβλημα. Πρέπει να περιμένετε μέχρι το TikTok να επιλύσει τα προβλήματα από την πλευρά του διακομιστή και να προσπαθήσετε ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

8. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη TikTok

Το TikTok συλλέγει την προσωρινή μνήμη εφαρμογών στο παρασκήνιο για να βελτιώσει την απόδοση της εφαρμογής. Όταν η εφαρμογή έχει κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη, αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής. Μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και να ξεκλειδώσετε το TikTok χωρίς VPN.

Βήμα 1: Ανοίξτε το TikTok και μεταβείτε στο προφίλ σας. Πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην κορυφή και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και το απόρρητο.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση στην επιλογή Ελευθέρωση χώρου και εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης.

Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το TikTok στο σχολικό Wi-Fi.

9. Ενημερώστε το TikTok

Μια απαρχαιωμένη εφαρμογή TikTok μπορεί να δημιουργήσει ασυμβατότητα με το λογισμικό της συσκευής σας. Θα πρέπει να ενημερώσετε το TikTok στην πιο πρόσφατη έκδοση και να δοκιμάσετε να το χρησιμοποιήσετε στο Wi-Fi του σχολείου σας.

Σύρετε προς τα επάνω με στυλ

Η μη λειτουργία του TikTok στο σχολικό Wi-Fi μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ένα ικανό VPN ή ένας διακομιστής μεσολάβησης θα πρέπει να ξεκλειδώσει την εφαρμογή στη συσκευή σας. Εφόσον ασχολούμαστε με το θέμα, πείτε μας ποια εφαρμογή VPN χρησιμοποιείτε στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε έναν αριθμό στο iPhone

Κορυφαίοι 6 τρόποι για να διορθώσετε το VPN που δεν λειτουργεί στο σχολικό Wi-Fi

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *