Αξίζει το Bumble Premium;

Μπορεί να χρησιμοποιούσατε το Bumble για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν λαμβάνετε αντιστοιχίες, πόσο μάλλον να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο. Ή λαμβάνετε likes και θέλετε να δείτε ποιοι είναι αντί να σύρετε τους πάντες δεξιά. Λοιπόν, θα μπορούσατε να σκεφτείτε να αποκτήσετε το Bumble Premium για αυτούς τους λόγους. Αξίζει όμως το Bumble Premium; Αυτό ακριβώς πρόκειται να μάθουμε σε αυτόν τον οδηγό.

Εκτός από το Premium, το Bumble προσφέρει πολλές επιλογές συνδρομής, οι οποίες μπορεί να είναι αρκετές για τις ανάγκες σας. Ως εκ τούτου, όχι μόνο θα εξερευνήσουμε τις λειτουργίες του Bumble Premium, αλλά θα σας βοηθήσουμε επίσης να βρείτε το σωστό πρόγραμμα συνδρομής Bumble.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Bumble σε iPhone και Android

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Video Boost στο Pixel 8 Pro

Τι περιλαμβάνει το Bumble Premium

Ας ξεκινήσουμε με τις δυνατότητες του Bumble Premium, καθώς αυτό είναι το πρόγραμμα που επιλέγουν οι περισσότεροι χρήστες.

 • Απεριόριστα likes: Με αυτό, λαμβάνετε απεριόριστα likes ή δεξιά σάρωση. Αυτό ισχύει τόσο για τη γενική τροφή όσο και για την καλύτερη τροφή μελισσών.
 • Δείτε ποιος σας άρεσε: Μπορείτε να δείτε ποιος σας άρεσε ή σας έκανε δεξιά και έχετε την επιλογή να τους αρέσει ξανά.
 • Προηγμένα φίλτρα: Εκτός από το κανονικό σύνολο φίλτρων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προηγμένα φίλτρα για να ορίσετε τις προτιμήσεις σας και να βρείτε ποιον ψάχνετε.
 • Λειτουργία ταξιδιού: Με αυτό, μπορείς αλλάξτε την τοποθεσία σας στο Bumble και να γνωρίσεις ανθρώπους από άλλα μέρη. Ωστόσο, το Bumble θα ενημερώσει το άλλο άτομο ότι χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Ταξιδίου από το προφίλ σας.
bumble premium δωρεάν hack
 • Επιστροφή στα αριστερά ολισθηρά: Κατά λάθος σύρθηκε κάποιος προς τα αριστερά; Μην ανησυχείς! Με το Premium, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουμπί αναίρεσης για να ανακαλέσετε το σάρωση.
 • Απεριόριστες εκτάσεις: Κανονικά, εάν ταιριάξετε με κάποιον, η γυναίκα μπορεί να στείλει μήνυμα εντός 24 ωρών πριν τη λήξη του αγώνα. Μπορείτε να παρατείνετε το χρόνο λήξης με το Extend. Ενώ οι τακτικοί χρήστες λαμβάνουν μόνο μία επέκταση καθημερινά, οι χρήστες Premium μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστες επεκτάσεις.
 • Rematch με ληγμένες συνδέσεις: Πιστεύετε στις δεύτερες ευκαιρίες; Τώρα μπορείτε να κάνετε rematch με τις ληγμένες συνδέσεις.
 • Ένα Spotlight την εβδομάδα: Το Spotlight ενισχύει το προφίλ σας και το δείχνει σε περισσότερα άτομα για 30 λεπτά. Κάθε εβδομάδα, λαμβάνετε ένα Spotlight.
 • Πέντε SuperSwipes την εβδομάδα: Παρόμοια με το Spotlight, λαμβάνετε επίσης 5 SuperSwipes την εβδομάδα. Με τα SuperSwipes, μπορείτε να δείξετε στο άλλο άτομο ότι του δώσατε το like, διευκολύνοντάς του να αρέσει.
 • Ενεργοποίηση ανώνυμης περιήγησης: Η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης είναι μια λειτουργία όπου μπορείτε να εμφανίσετε το προφίλ σας σε όσους έχετε σαρώσει. Αυτό μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα να λάβετε περισσότερα “μου αρέσει” ή να αποφύγετε τα “μου αρέσει” από άτομα που δεν γνωρίζετε.

Μπορείτε να πάρετε αγώνες χωρίς Bumble Premium

Ναί! Μπορείς λάβετε αγώνες στο Bumble χωρίς Premium. Ωστόσο, η απόκτηση μιας συνδρομής Premium έχει πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να λάβετε περισσότερες αντιστοιχίσεις αν αλλάξετε την τρέχουσα τοποθεσία σας, καθώς ενδέχεται να μην υπάρχουν αρκετοί χρήστες του Bumble στην περιοχή σας ή άτομα παρόμοια με τα γούστα σας. Με τη λειτουργία Ταξιδίου, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Bumble και να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα.

πώς να δείτε ποιος σας άρεσε στο bumble χωρίς να πληρώσετε

Ομοίως, λειτουργίες όπως Απεριόριστα likes, Spotlight, SuperSwipes και Extend μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα να λάβετε περισσότερα likes από την πλατφόρμα.

Πόσο είναι το Bumble Premium

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, η τιμή του Bumble Premium μπορεί να αλλάξει. Για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα, θα αναφέρουμε μόνο το κόστος του Bumble Premium. Μπορείτε να βρείτε τη σωστή τιμή για το Premium στην περιοχή σας στη σελίδα αγοράς. Η τιμή ενδέχεται να αλλάξει από τη στιγμή της σύνταξης αυτού του οδηγού. Τώρα, ας δούμε την τιμή:

Περίοδος Bumble Premium Bumble Boost
1 εβδομάδα 8,99 $ 19,99 $
1 μήνα 16,99 $ 39,99 $
3 μήνες 33,99 $ 76,99 $
6 μήνες 54,99 $ 229,99 $

Πώς να αγοράσετε Bumble Premium

Τα βήματα για να αποκτήσετε το Bumble Premium είναι εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

Βήμα 1: Ανοίξτε το Bumble > επιλέξτε το κουμπί προφίλ στην κάτω αριστερή γωνία.

Βήμα 2: Από εδώ, επιλέξτε Premium ή Boost.

Υπόδειξη: Εάν θέλετε να ξαναγεμίσετε τα SuperSwipe ή το Spotlight, επιλέξτε τις μεμονωμένες επιλογές.

Βήμα 3: Επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και πατήστε Συνέχεια.

επιλέξτε το σχέδιο από το 1 2
Επιλέξτε το σχέδιο της επιλογής σας 1

Από εδώ, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Συνήθως, τα οφέλη Premium θα αντικατοπτρίζονται λίγο μετά την αγορά. Τα Βήματα είναι κυρίως τα ίδια για το Bumble web.

Άλλα προγράμματα επί πληρωμή Bumble

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Bumble προσφέρει πολλαπλά προγράμματα συνδρομής με μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Συνήθως, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για πολλούς χρήστες αντί να ξοδέψουν ένα σημαντικό ποσό στο Premium. Ας τα τσεκάρουμε:

Bumble Boost

Αυτό μπορεί να ονομαστεί Bumble Lite, καθώς πρόκειται για τη μειωμένη έκδοση του προγράμματος Premium. Με το Boost, θα λάβετε:

Το Bumble εμφανίζει αποδείξεις ανάγνωσης
 • Μία ανανέωση Spotlight κάθε εβδομάδα
 • Πέντε SuperSwipe επαναφορτίζονται κάθε εβδομάδα
 • Απεριόριστα likes
 • Απεριόριστη Επέκταση
 • Απεριόριστες ρεβάνς
 • Απεριόριστα Backtracks

Συμπληρωματικά σχέδια

Εκτός από το Premium και το Boost, εάν ενδιαφέρεστε μόνο για το SuperSwipe και το Spotlight, το Bumble προσφέρει επίσης αυτήν την επιλογή.

Επιπλέον, αν είστε αρκετά τυχεροί, το Bumble μερικές φορές προσφέρει επίσης ένα ειδικό σχέδιο για να κερδίσετε απεριόριστες επισημάνσεις “μου αρέσει”. Αυτό συνήθως δίνεται σε νέους λογαριασμούς που δεν έχουν αγοράσει προγράμματα Premium στο παρελθόν.

Εάν αγοράσετε Bumble Premium

Τώρα, για να απαντήσουμε στην ερώτηση που όλοι περιμέναμε. Αξίζει το Bumble Premium το χρόνο και τα χρήματά σας; θα έλεγα ναι. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή χωρίς να εγγραφείτε, να λάβετε αγώνες και να συναντήσετε τον ειδικό σας. Ωστόσο, με όλα τα χαρακτηριστικά του, μπορείτε να αυξήσετε περαιτέρω τις πιθανότητες.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα: Δεν έπαιρνα αντιστοιχίες όταν εγκατέστησα το Bumble για πρώτη φορά. Ωστόσο, μετά την εγγραφή μου στο Premium, χρησιμοποίησα τη λειτουργία Ταξιδίου για να αλλάξω την τοποθεσία μου σε κάποιο πιο κατάλληλο μέρος και άρχισα να λαμβάνω περισσότερους αγώνες.

Το Bumble έχει αποδείξεις ανάγνωσης

Επίσης, πάντα απογοητεύομαι με τον τρόπο με τον οποίο το Bumble περιορίζει τον αριθμό των “μου αρέσει” και αισθάνομαι ότι μου αρέσει πάντα, καθώς τα “μου αρέσει” δεν ξαναγεμίζουν μετά από δύο ημέρες. Ωστόσο, δεν ανησυχούσα για τα likes μετά τη λήψη του Premium.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μη premium χρήστες είναι καταδικασμένοι. Παρά το γεγονός ότι έπαιρνα το Premium, μπορούσα να ταιριάξω μόνο με την πλέον κοπέλα μου όταν χρησιμοποιούσα τη δωρεάν έκδοση (ναι, ακύρωσα τη συνδρομή μου στο Premium μετά από κάποιο χρονικό διάστημα). Οπότε ναι, μπορείτε να δώσετε μια ευκαιρία στο Bumble Premium. Το Boost αξίζει να το ελέγξετε αν το βρίσκετε ακριβό, καθώς δεν θα χάσετε πολλές δυνατότητες.

Δωρεάν ή Premium: Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει

Μπορεί να αισθάνεστε ότι η ζωή είναι μια αμοιβή για να κερδίσετε αφού δείτε ένα πρόγραμμα συνδρομής για σχεδόν τα πάντα. Αλλά αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Υπάρχει πάντα μια δωρεάν ή προσιτή επιλογή για σχεδόν τα πάντα. Το ίδιο ισχύει ακόμα και για ραντεβού. Τελικά, αν προορίζετε να γνωρίσετε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο, θα τον γνωρίσετε, ανεξάρτητα από το αν έχετε δωρεάν ή Premium πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κάρτα Apple Pay

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *