Πώς να χρησιμοποιήσετε το Video Boost στο Pixel 8 Pro

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Video Boost στο Pixel 8 Pro

Το Google Pixel 8 Pro έχει ήδη αποσπάσει αναγνώριση για αυτό εντυπωσιακή ικανότητα κάμερας. Αλλά με το Πτώση χαρακτηριστικών Δεκεμβρίου, η Google έκανε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας το Video Boost, ένα ισχυρό εργαλείο που αναβαθμίζει το παιχνίδι βιντεογραφίας σας. Ξεχάστε τα ασταθή πλάνα χαμηλού φωτισμού και τα ξεθωριασμένα χρώματα, χάρη σε αυτό το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό. Αν αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε την ενίσχυση βίντεο στο Pixel 8 Pro, σας έχουμε καλύψει.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Video Boost για την εγγραφή βελτιωμένων βίντεο στο Pixel 8 Pro. Είτε είστε εκκολαπτόμενος βιντεογράφος είτε θέλετε να καταγράψετε τις πολύτιμες στιγμές της ζωής με εκπληκτικές λεπτομέρειες, αυτή η δυνατότητα θα γίνει σύντομα το αγαπημένο σας κόλπο Pixel. Λοιπόν, ας πάμε σε αυτό.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε πολλά προφίλ βίντεο Amazon Prime

Τι είναι το Video Boost στο Pixel 8 Pro

Το Video Boost είναι μια δυνατότητα υπολογιστικής βελτίωσης βίντεο που χρησιμοποιεί τους προηγμένους αλγόριθμους της Google για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των εγγραφών σας. Αντιμετωπίζει κοινά σημεία πόνου, όπως θόρυβο χαμηλού φωτισμού, ξεπλυμένα χρώματα και ασταθή πλάνα, με αποτέλεσμα πιο ομαλά, φωτεινότερα και πιο ζωντανά βίντεο.

Τι είναι το Video Boost στο Pixel 8 Pro
Πηγή: Google

Επιπλέον, χάρη στο Google Tensor G3, το τηλέφωνο χρησιμοποιεί μοντέλα υπολογιστικής φωτογραφίας για να προσαρμόσει επιδέξια το χρώμα, το φωτισμό, τη σταθεροποίηση και την κοκκοποίηση. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Video Boost ενδυναμώνει επίσης το Night Sight βίντεο στο Pixel 8 Pro. Μέσω της μαγείας της τεχνητής νοημοσύνης, εφαρμόζει μείωση θορύβου σε βίντεο που έχουν τραβηχτεί τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, διασφαλίζοντας ότι είστε μάρτυρες ζωντανών λεπτομερειών και χρωμάτων.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Video Boost στο Pixel 8 Pro

Όσο περίπλοκο κι αν ακούγεται το Video Boost, το καλό είναι ότι, ως χρήστης, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Όλη η δράση συμβαίνει στα παρασκήνια και χρειάζεται μόνο να αλλάξετε μερικές ρυθμίσεις. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Video Boost στο Pixel 8 Pro.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Google Camera στο Pixel 8 Pro. Στο εσωτερικό, μεταβείτε στη λειτουργία βίντεο πατώντας στο εικονίδιο της βιντεοκάμερας.

Βήμα 2: Τώρα, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις βίντεο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πατώντας το εικονίδιο με το γρανάζι ή σύροντας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης.

Βήμα 3: Εδώ, βρείτε την επιλογή Video Boost. Πατήστε στο εικονίδιο της βιντεοκάμερας με ένα αστραφτερό αστέρι στην κορυφή για να το ενεργοποιήσετε.

Θα πρέπει τώρα να λάβετε το ίδιο εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας. Αυτό υποδηλώνει ότι το Video Boost είναι πλέον ενεργοποιημένο.

Αυτό είναι. Βγείτε έξω και ξεκινήστε την εγγραφή. Το Pixel 8 Pro σας θα καταγράφει τώρα πλάνα με βελτιωμένη ποιότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχικές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για το Video Boost είναι ανάλυση 4K, SDR (απενεργοποίηση HDR 10 bit) και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS). Μπορείτε να τα προσαρμόσετε από τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Επιπλέον, η μαγεία του Video Boost συμβαίνει στις Φωτογραφίες Google. Σαν το Magic Editor, το βίντεό σας θα μεταφορτωθεί πρώτα στον λογαριασμό σας στο Google Photos και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε επεξεργασία. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να το δείτε μαζί με το πρωτότυπο στη συλλογή σας, σαν ένα γυαλισμένο στολίδι δίπλα στο ακατέργαστο αντίγραφό του.

Πώς το Video Boost χρησιμοποιεί τον αποθηκευτικό σας χώρο

Λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο της επεξεργασίας που απαιτεί και τους σωρούς δεδομένων που περνά, τη στιγμή της σύνταξης, το Video Boost έχει μέγιστο όριο εγγραφής 10 λεπτών. Επίσης, κατά το διάστημα που επεξεργάζεται το βίντεο, το Video Boost δημιουργεί ένα προσωρινό αρχείο κατά την εγγραφή. Αυτό χρησιμεύει ως πρώτη ύλη για τις υπολογιστικές του βελτιώσεις. Ενώ το προσωρινό αρχείο βίντεο εξακολουθεί να ενισχύεται, δεν χρησιμοποιεί τον αποθηκευτικό χώρο σας στο Google Photos στο cloud.

Ωστόσο, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το προσωρινό αρχείο μπορεί να καταλάβει διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας. Επιπλέον, το Video Boost ακολουθεί τις ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που έχετε ορίσει στις Φωτογραφίες Google. Για παράδειγμα, εάν έχετε ρυθμίσει το Google Photos να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας βίντεο μόνο μέσω Wi-Fi, η δυνατότητα δεν θα μεταφορτωθεί ούτε θα πραγματοποιηθεί λήψη μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εγγραφή βίντεο υψηλής ποιότητας

Έτσι χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα ενίσχυσης βίντεο στο Pixel 8 Pro. Το Pixel 8 Pro προσφέρει ήδη Magic Editor και Καλύτερη λήψημεταξύ άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Τώρα, με την ενίσχυση βίντεο, ο κόσμος είναι ο κινηματογραφικός σας καμβάς. Είτε είστε έμπειρος σκηνοθέτης είτε περίεργος αρχάριος, αυτό το τηλέφωνο σάς δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσετε την ομορφιά της ζωής με εκπληκτική λεπτομέρεια και να μοιραστείτε το μοναδικό σας όραμα με τον κόσμο.

Οπότε βγείτε έξω, ξεκινήστε την εγγραφή και αφήστε το τηλέφωνό σας να κάνει τα πλάνα σας ακόμα καλύτερα. Ωστόσο, να είστε υπομονετικοί, καθώς η μεταφόρτωση και η επεξεργασία του βίντεό σας μπορεί να διαρκέσει λίγο χρόνο.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης:Τα 5 καλύτερα εργαλεία για κατέβασμα βίντεο από οποιονδήποτε ιστότοπο

Λειτουργίες ρολογιού 8 pixel που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Πώς να ελέγξετε μη αυτόματα για ενημερώσεις σε smartphone Google Pixel

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *