Πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε πολλά προφίλ βίντεο Amazon Prime

Πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε πολλά προφίλ βίντεο Amazon Prime

Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ροής βίντεο Amazon Prime Video, γνωρίζατε ότι μπορείτε να προσθέσετε έως και έξι διαφορετικά προφίλ χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ για παιδιά; Είτε είστε νέος είτε τακτικός χρήστης του Amazon Prime Video, μπορεί να μην γνωρίζετε πώς να ρυθμίσετε πολλά προφίλ.

Ευτυχώς, η διαδικασία είναι παιχνιδάκι. Παρακάτω είναι τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση ξεχωριστών προφίλ βίντεο Amazon Prime αυτή τη στιγμή.

Πώς να ρυθμίσετε τα προφίλ βίντεο Amazon Prime

Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εγγραφείτε στο Amazon Prime Video, ένας από αυτούς είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά προφίλ. Είτε χρησιμοποιείτε το Prime Video στο smartphone ή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, η διαδικασία προσθήκης νέου προφίλ είναι αρκετά παρόμοια σε όλες τις πλατφόρμες.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ρυθμίσετε ένα νέο προφίλ Amazon Prime Video:

 1. Ανοίξτε το Prime Video στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας.
 2. Κάτω από Προφίλ επιλέγω Προσθεσε νεο. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή smartphone, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε Εναλλαγή προφίλ στην κορυφή και πατήστε Νέος. Για όσους χρησιμοποιούν smart TV, πατήστε το κουμπί Prime Video στο τηλεχειριστήριό σας ή ανοίξτε την εφαρμογή. Δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα καθώς θα μεταφερθείτε στο Ποιος παρακολουθεί οθόνη αμέσως.
  Προσθήκη νέου προγράμματος περιήγησης βίντεο amazon prime
 3. Από εδώ, η διαδικασία είναι η ίδια σε όλες τις πλατφόρμες—πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη προφίλ και επιλέξτε μια εικόνα προφίλ. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές εικόνας προφίλ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων από τις πρωτότυπες σειρές και ταινίες του Amazon Prime Video, καθώς και από ζώα, διαθέσεις και αρχέτυπα.
  Αλλαγή εικόνας προφίλ στο πρόγραμμα περιήγησης βίντεο amazon prime
 4. Αφού κάνετε την επιλογή σας, απλώς πατήστε Αποθήκευσε τις αλλαγές.
 5. Εάν δημιουργείτε ένα ξεχωριστό προφίλ για ένα παιδί, ενεργοποιήστε το Παιδικό προφίλ και μετά επιλέξτε μια εικόνα προφίλ πριν πατήσετε Αποθήκευσε τις αλλαγές. Τα παιδιά έχουν περιορισμένη πρόσβαση και μπορούν να παρακολουθούν μόνο περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους, κατάλληλο για ηλικίες 12 ετών και κάτω.
  amazon prime πρόγραμμα περιήγησης βίντεο στο νέο παιδικό προφίλ

Πώς να επεξεργαστείτε τα προφίλ βίντεο Amazon Prime

Για να διαχειριστείτε ή να επεξεργαστείτε τα προφίλ Prime Video, μεταβείτε στο Διαχείριση προφίλ επιλέξτε και επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ.

amazon prime πρόγραμμα περιήγησης βίντεο διαχείρισης προφίλ

Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε το όνομα και την εικόνα προφίλ, να αφαιρέσετε ένα προφίλ και να διαχειριστείτε το PIN και τις κλειδαριές προφίλ. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα PIN προφίλ από το κινητό σας τηλέφωνο ή την smart TV σας, θα μπορείτε μόνο να αφαιρέσετε προφίλ και να αλλάξετε ονόματα και εικόνες προφίλ.

amazon prime βίντεο πρόγραμμα περιήγησης web επεξεργασία προφίλ

Για να κλειδώσετε ένα συγκεκριμένο προφίλ, κάντε κλικ σε αυτό το προφίλ και επιλέξτε Διαχειρίζονται δίπλα στο PIN προφίλ και κλειδαριές. Το κλείδωμα ενός προφίλ είναι μια καλή ιδέα εάν δεν θέλετε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στα προφίλ ενηλίκων.

Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια καρφίτσα πέντε αριθμών και πατήστε Να συνεχίσει.

amazon prime πρόγραμμα περιήγησης βίντεο για δημιουργία καρφίτσας προφίλ

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε Κλείδωμα προφίλ και κάντε κλικ Αποθηκεύσετε.

amazon prime προφίλ προγράμματος περιήγησης βίντεο PIN και κλείδωμα

Γιατί πρέπει να έχετε το δικό σας προφίλ βίντεο Amazon Prime;

Κάθε μέλος ενός νοικοκυριού μπορεί να μοιραστεί ένα μεμονωμένο προφίλ στο Prime Video, αλλά αυτό δεν θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη εμπειρία προβολής.

Έτσι, ένα από τα ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Amazon Prime Video είναι να δώσετε σε όλους το δικό τους προφίλ. Αυτό σημαίνει διαφορετικό περιεχόμενο και μεμονωμένες προτάσεις που δεν επηρεάζονται από το τι βλέπουν όλοι οι άλλοι.

Επιπλέον, θα έχετε το δικό σας ιστορικό παρακολούθησης, το οποίο παραμένει ιδιωτικό. Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να δει αυτό που παρακολουθήσατε υπερβολικά, αλλά και αυτό που παρακολουθούν οι άλλοι στο δικό τους προφίλ παραμένει εκεί.

Θα πρέπει επίσης να έχετε το δικό σας προφίλ Prime Video, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της ταινίας και της τηλεοπτικής σας εκπομπής ξεχωριστά. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να χάσεις τη θέση σου βλέποντας μια σειρά γιατί την βλέπει και κάποιος άλλος.

Τέλος, θα μπορείτε να διατηρείτε μια προσωπική συλλογή περιεχομένου με τη λειτουργία Λίστα παρακολούθησης. Εδώ, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ που αγαπάτε, τα οποία μπορούν να υπερφορτίσουν τη ροή του Amazon Prime Video σας.

Δημιουργήστε πολλά προφίλ βίντεο Amazon Prime κάτω από έναν λογαριασμό

Όταν εγγραφείτε στο Amazon Prime Video, θα ξεκινήσετε μόνο με το προφίλ του κατόχου του λογαριασμού, αλλά δεν χρειάζεται να παραμείνει έτσι.

Η ρύθμιση και η διαχείριση ξεχωριστών προφίλ βίντεο Amazon Prime είναι εύκολη σε όλες τις πλατφόρμες, είτε χρησιμοποιείτε την έξυπνη τηλεόραση, την εφαρμογή smartphone ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Επιπλέον, η δημιουργία του προσωπικού σας προφίλ Amazon Prime Video έχει πολλά μεγάλα πλεονεκτήματα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να παρακολουθήσετε το Kin στο FireStick

Πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Facebook

Πώς να ρυθμίσετε τα προφίλ του Outlook με λειτουργίες εστίασης σε Mac

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *