Πώς να ελέγξετε μη αυτόματα για ενημερώσεις σε smartphone Google Pixel

Εάν είστε χρήστης Android, το πλεονέκτημα του να είστε κάτοχος Google Pixel είναι ότι λαμβάνετε πρώτα ενημερώσεις ασφαλείας. Εάν θέλετε να παραμείνετε ενήμεροι, δείτε πώς μπορείτε να τα ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο.

Οι συνεχείς ενημερώσεις είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για ένα επίσημο τηλέφωνο Google Pixel. Σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές Android, Google Pixel Οι χρήστες λαμβάνουν το πιο πρόσφατο λογισμικό τακτικά σε μηνιαία βάση — περίπου στις 5 του μήνα. Άλλες μάρκες, δυστυχώς, τείνουν να κυκλοφορούν τις ενημερώσεις με πιο αργό ρυθμό. Αν και θα πρέπει να έχετε ρυθμιστεί να λαμβάνετε τις ενημερώσεις αυτόματα, ίσως θέλετε να παραμένετε ενήμεροι. Εάν ναι, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το smartphone Pixel.

Σημείωση: Για αυτό το άρθρο, χρησιμοποιούμε α Google Pixel 3αλλά τα βήματα είναι σχεδόν τα ίδια για παλαιότερες εκδόσεις τηλεφώνων και tablet Pixel.

Οφέλη από συνεχείς ενημερώσεις

Ενώ οι χρήστες άλλων επώνυμων συσκευών Android βρίσκονται στο χέρι του κατασκευαστή όσον αφορά τις ενημερώσεις, η Google κάνει το σημείο να διατηρεί πάντα τους χρήστες της στο πιο πρόσφατο λογισμικό, τουλάχιστον για τα δύο πρώτα χρόνια.

Αυτή η πολιτική ήταν πολύ θετική, ειδικά για την ασφάλεια της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τα πλεονεκτήματα του Google Play Protect, θα έχετε μια ασφαλή συσκευή, η οποία δεν είναι επιρρεπής σε πολλές απειλές στη φύση.

Επίσης, εάν μια δυνατότητα χρειάζεται αναβάθμιση ή βελτίωση, περιλαμβάνεται στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Και κατά καιρούς θα υπάρχει αυτό που λέγεται an επείγων εκσυγχρονίζω. Κατώτατη γραμμή, οι ενημερώσεις είναι σημαντικές και θα πρέπει να διατηρείτε πάντα ενημερωμένο το τηλέφωνο ή το tablet σας.

Πώς να ελέγξετε για ενημερώσεις

Και πάλι, είναι καλύτερο να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις γύρω στις 5 του μήνα. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις, μετά πατήστε Σύστημα.

Στη συνέχεια, μετά την επέκταση του Προχωρημένος ενότητα, αγγίξτε Ενημέρωση συστήματος.

Θα δείτε μια οθόνη όπου μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό για το οποίο βρίσκεστε εκεί, δηλαδή να κάνετε Ελεγχος για ενημερώσεις. Μόλις το πατήσετε, το τηλέφωνο θα ελέγξει και, εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, θα μπορείτε να την εγκαταστήσετε.

Μπορείτε πάντα να διακόψετε την εγκατάσταση εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας — θυμηθείτε ότι θα επανεκκινηθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης. Οι ενημερώσεις συστήματος και οι σταδιακές ενημερώσεις γίνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο — Android 9.1 ή μια πλήρης νέα έκδοση όπως το Android Q.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *