Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Το Microsoft Outlook δεν είναι απλώς μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου — έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα σημαντικά μηνύματα, τα ημερολόγια και τις επαφές τους σε ένα μέρος. Η διατήρηση της ενημερωμένης εφαρμογής του Outlook είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της εγκατάστασης της πιο πρόσφατης ασφάλειας και διορθώσεων σφαλμάτων.

Ευτυχώς, η ενημέρωση του Outlook στο Mac σας είναι μια απλή διαδικασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο Microsoft AutoUpdate ή το Apple App Store για αυτόματη ενημέρωση ή μπορείτε να ενημερώσετε μη αυτόματα μέσω του ιστότοπου της Microsoft

Για να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Microsoft Outlook

Πώς να ενημερώσετε το Outlook σε Mac χρησιμοποιώντας την αυτόματη ενημέρωση της Microsoft

Το Microsoft AutoUpdate είναι ένα εργαλείο που διασφαλίζει ότι το Microsoft Outlook και άλλες εφαρμογές του Office είναι πάντα ενημερωμένες στο Mac σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν το Outlook ενημερώνεται ή όχι, μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα για ενημερώσεις χρησιμοποιώντας το εργαλείο Αυτόματης ενημέρωσης.

Για να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας χρησιμοποιώντας την Αυτόματη Ενημέρωση της Microsoft, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το Outlook στο Mac σας.
 2. Από το επάνω μενού, κάντε κλικ Βοήθεια και επιλέξτε Ελεγχος για ενημερώσεις.
 3. ο Αυτόματη ενημέρωση της Microsoft θα ανοίξει το παράθυρο—βεβαιωθείτε ότι το Διατηρήστε αυτόματα ενημερωμένες τις εφαρμογές της Microsoft το πλαίσιο ελέγχου είναι ενεργοποιημένο.
 4. Το Microsoft AutoUpdate θα πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα την αναζήτηση νέων ενημερώσεων κατά την εκκίνησή του. Εάν δεν το κάνει, κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις κουμπί.
 5. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, κάντε κλικ Εκσυγχρονίζω για να ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης.
 6. Οι ενημερώσεις θα αρχίσουν να λαμβάνουν και να εγκαθίστανται αυτόματα. Ακολουθήστε τυχόν πρόσθετες οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενημέρωσης.

Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες, το Outlook (και οι άλλες εφαρμογές της Microsoft) θα πρέπει να ενημερωθούν στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Μπορείτε επίσης να διακόψετε την αυτόματη ενημέρωση της Microsoft στο Mac σας, εάν προτιμάτε. Εάν αποφασίσετε να διακόψετε την Αυτόματη Ενημέρωση της Microsoft σε οποιοδήποτε σημείο, θα πρέπει να ξεκινήσετε μη αυτόματα τον έλεγχο και την εγκατάσταση ενημερώσεων. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα διατηρείτε ενημερωμένες στο μέλλον το Microsoft Outlook και άλλες εφαρμογές του Office.

Πώς να ενημερώσετε το Outlook σε Mac χρησιμοποιώντας το Mac App Store

Ανάλογα με τον τρόπο που το εγκαταστήσατε αρχικά, το Microsoft Outlook στο Mac σας μπορεί να ενημερωθεί μέσω του Mac App Store. Εάν εγκαταστήσατε το Outlook ξεχωριστά μέσω του App Store (και όχι ως μέρος μιας συνδρομής στο Microsoft 365), θα πρέπει να το ενημερώσετε χρησιμοποιώντας το App Store.

Για να ενημερώσετε το Outlook στο Mac σας χρησιμοποιώντας το Mac App Store, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το App Store στο Mac σας κάνοντας κλικ στο App Store εικονίδιο στο dock σας ή αναζητώντας το στο Spotlight
 2. Συνδεθείτε με το Apple ID σας, εάν σας ζητηθεί.
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ενημερώσεις καρτέλα που βρίσκεται στο αριστερό μενού.
 4. Αναζητήστε τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις για το Microsoft Outlook. Εάν δεν αναφέρεται στις διαθέσιμες ενημερώσεις, σημαίνει ότι η εφαρμογή Outlook είναι ήδη ενημερωμένη.
 5. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω κουμπί δίπλα στην εφαρμογή Microsoft Outlook για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Το App Store θα πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Mac App Store που δεν κατεβάζει εφαρμογές ή δεν ενημερώνει σωστά εφαρμογές όπως το Outlook, θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα πριν δοκιμάσετε ξανά τα παραπάνω βήματα.

Τρόπος μη αυτόματης ενημέρωσης του Outlook σε Mac

Αν και οι αυτόματες ενημερώσεις είναι προτιμότερες για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, ίσως προτιμήσετε να ενημερώσετε το Outlook με μη αυτόματο τρόπο στο Mac σας.

Μπορεί να αποφασίσετε να το κάνετε αυτό προληπτικά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση beta του Outlook, ίσως αποφασίσετε να κάνετε μη αυτόματη ενημέρωση για να επιστρέψετε σε μια σταθερή έκδοση. Αυτά τα βήματα θα λειτουργήσουν για Συνδρομητές του Microsoft 365 και χρήστες με αγορασμένο ψηφιακό αντίγραφο του Office.

Για να ενημερώσετε μη αυτόματα το Outlook στο Mac σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το Ιστοσελίδα γραφείου στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε.
 2. Επίλεξε το Εφαρμογές εικονίδιο στο μενού στα αριστερά.
 3. Στο Εφαρμογές σελίδα, επιλέξτε το Εγκαταστήστε εφαρμογές κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.
 4. Αποδεχτείτε τη λήψη για το αρχείο εγκατάστασης του Office και περιμένετε να ολοκληρωθεί.
 5. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου, εκκινήστε το μέσω του προγράμματος περιήγησής σας ή κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο στο φάκελο Λήψης Mac για να ξεκινήσει η εγκατάσταση.
 6. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Office στο Mac σας. Αυτό θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα έκδοση του Outlook, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα σας.
 7. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επανεκκινήστε το Mac σας για να βεβαιωθείτε ότι η ενημέρωση εφαρμόζεται με επιτυχία.

Εάν αποφασίσετε να ενημερώσετε το Outlook με μη αυτόματο τρόπο στο μέλλον, θυμηθείτε να ελέγχετε περιοδικά για νέες ενημερώσεις. Η Microsoft εκδίδει συνεχώς ενημερώσεις κώδικα και βελτιώσεις για τα προϊόντα της, επομένως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε μια σημαντική επιδιόρθωση σφαλμάτων ή ενημέρωση λειτουργιών.

Χρήση του Outlook στο Mac σας

Χάρη στα παραπάνω βήματα, μπορείτε να ενημερώσετε γρήγορα το Microsoft Outlook στο Mac σας και να επωφεληθείτε από τις πιο πρόσφατες διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις ασφαλείας και εκδόσεις λειτουργιών. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλύσετε προβλήματα με το Outlook, όπως π.χ Το Outlook δεν ανταποκρίνεται δεόντως.

Θέλετε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στο Outlook; Μπορείς αλλάξτε την προβολή στο Outlook για να ταιριάζει στο στυλ εργασίας που προτιμάτε.

Διαβάστε επίσης Πώς να επαναφέρετε την προβολή του Outlook στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο App Store στο iPhone

Λείπουν οι σημειώσεις του Microsoft Outlook; 6 Διορθώσεις για δοκιμή

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *