Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Microsoft Outlook

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Microsoft Outlook

Μια φωτογραφία προφίλ στο Outlook προσθέτει μια προσωπική ταυτότητα στο λογαριασμό και στα email σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία προφίλ στον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής web του Outlook, του προγράμματος-πελάτη για υπολογιστές ή των ρυθμίσεων των Windows. Αυτό το σεμινάριο περιέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για την αλλαγή της εικόνας του προφίλ σας στο Microsoft Outlook.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αρχεία εικόνας στις ακόλουθες μορφές ως εικόνα προφίλ του Outlook: .jpg, .png, .gif, .bmpή .τιφ. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Microsoft Paint ή ηλεκτρονικά εργαλεία για να μετατροπή μη υποστηριζόμενων αρχείων εικόνας πριν τη μεταφόρτωση στο Outlook.

Πώς να επαναφέρετε την προβολή του Outlook στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Αλλαγή εικόνας προφίλ στην εφαρμογή Old Outlook

Η νέα εφαρμογή/διεπαφή του Outlook δεν μπορεί να προσθέσει ή να προσαρμόσει φωτογραφίες προφίλ. Επαναφέρετε την εφαρμογή υπολογιστή σας Outlook στην έκδοση παλαιού τύπου για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας. Εναλλακτικά, ανοίξτε την εφαρμογή web του Outlook (outlook.com) στο πρόγραμμα περιήγησής σας και προχωρήστε από το βήμα #4 παρακάτω.

Απενεργοποιήστε το Νέο Outlook επιλέξτε στην επάνω δεξιά γωνία και υποβάλετε ή παραλείψτε τη φόρμα σχολίων για να μεταβείτε στην παλιά διεπαφή.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στην παλαιού τύπου εφαρμογή Outlook.

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Outlook και επιλέξτε Αρχείο στο επάνω μενού.
 1. Επιλέγω Πληροφορίες στην πλαϊνή γραμμή για να ανοίξετε τη σελίδα Πληροφορίες λογαριασμού.
 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την τρέχουσα φωτογραφία/εικονίδιο ή το Αλλαγή επιλογή κάτω από την τρέχουσα φωτογραφία. Αυτό θα ανακατευθυνθεί στο Outlook.com στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας.
 1. Εάν σας ζητηθεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Outlook και επιλέξτε το εικονίδιο/φωτογραφία του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία.
 1. Τοποθετήστε το ποντίκι ή τον κέρσορα στην τρέχουσα εικόνα/εικονίδιο προφίλ και επιλέξτε το Εικονίδιο κάμερας. Αυτό θα ανακατευθυνθεί στη σελίδα πληροφοριών προφίλ λογαριασμού Microsoft.
 1. Σύρετε την εικόνα/φωτογραφία στη ζώνη απόθεσης. Εναλλακτικά, επιλέξτε Προσθεσε μια φωτογραφια και επιλέξτε την εικόνα/φωτογραφία στον διαχειριστή αρχείων σας.
 1. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία “Ζουμ” και “Περιστροφή” για να προσαρμόσετε και να αλλάξετε το μέγεθος της φωτογραφίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και επιλέξτε Αποθηκεύσετε να συνεχίσει.

Θα πρέπει τώρα να δείτε τη νέα εικόνα προφίλ στις εφαρμογές ιστού και υπολογιστών του Outlook.

Ανανεώστε την ιστοσελίδα του Outlook ή επανεκκινήστε την εφαρμογή Outlook εάν δεν εμφανίζεται η νέα εικόνα. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Outlook ενδέχεται επίσης να επιλύσει το πρόβλημα και να αναγκάσει την εφαρμογή να ενημερώσει την εικόνα προφίλ σας.

Αλλάξτε τη φωτογραφία προφίλ του Outlook μέσω των ρυθμίσεων των Windows

Η φωτογραφία του λογαριασμού σας Microsoft εμφανίζεται ως φωτογραφία προφίλ σε συσκευές και εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό. Εάν ο λογαριασμός σας Microsoft είναι συνδεδεμένος με τον υπολογιστή σας, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα προφίλ του Outlook στην εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows.

Συνδέστε τη συσκευή σας Windows στο διαδίκτυο και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Ανοιξε τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ Ρυθμίσεις εφαρμογή και επιλέξτε τη δική σας φωτογραφία προφίλ ή πληροφορίες (όνομα/email) στην επάνω αριστερή γωνία.
 1. Επιλέγω Οι πληροφορίες σας στην ενότητα “Ρυθμίσεις λογαριασμού”.
 1. Επιλέγω Ανοιχτή κάμερα για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία χρησιμοποιώντας την κάμερα web της συσκευής σας ή ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ για να επιλέξετε μια υπάρχουσα φωτογραφία.
 1. Θα πρέπει να δείτε τη νέα φωτογραφία προφίλ δίπλα στο όνομα του λογαριασμού και τη διεύθυνση email σας.

Καταργήστε ή διαγράψτε την εικόνα προφίλ του Outlook

Συνδεθείτε στο Outlook στο πρόγραμμα περιήγησής σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Επίλεξε το τρέχουσα εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.
 2. Τοποθετήστε τον κέρσορα/ποντίκι στη φωτογραφία και επιλέξτε το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ εικόνισμα.
 1. Επιλέγω Αφαίρεση φωτογραφίας.
 1. Επιλέγω Ναί στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης για να αφαιρέσετε την εικόνα από το προφίλ σας στο Outlook.

Η κατάργηση της φωτογραφίας προφίλ του Outlook διαγράφει επίσης τη φωτογραφία από εφαρμογές και συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας Microsoft.

Εξατομικεύστε τη φωτογραφία προφίλ σας στο Outlook

Μπορείτε να αλλάξετε τη φωτογραφία του προφίλ σας στο Outlook οποιαδήποτε στιγμή, όσες φορές θέλετε. Μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να εμφανιστεί η νέα σας εικόνα προφίλ στο Outlook και σε άλλες εφαρμογές του Microsoft Office. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή IT του οργανισμού σας για βοήθεια εάν δεν βλέπετε την επιλογή αλλαγής της εικόνας του προφίλ σας σε έναν λογαριασμό εργασίας ή σχολείου.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Facebook

Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Πώς να ρυθμίσετε τα προφίλ του Outlook με λειτουργίες εστίασης σε Mac

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *