Λείπουν οι σημειώσεις του Microsoft Outlook; 6 Διορθώσεις για δοκιμή

Λείπουν οι σημειώσεις του Microsoft Outlook; 6 Διορθώσεις για δοκιμή

Το Outlook δεν είναι απλώς μια εφαρμογή για τη διαχείριση των email σας. Είναι ο κόμβος παραγωγικότητάς σας, με το ημερολόγιο, τις επαφές, τα μηνύματα της Ομάδας και τις σημαντικές σημειώσεις όλα προσβάσιμα—αν μπορείτε να τα βρείτε, δηλαδή. Εάν λείπουν οι σημειώσεις του Microsoft Outlook, θα πρέπει να μάθετε γιατί και να επιλύσετε το πρόβλημα.

Η προβολή του Outlook μπορεί να τροποποιηθεί (κατά λάθος ή επιλογή) για να αποκρύψει ορισμένα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των σημειώσεων του Outlook. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τις σημειώσεις που λείπουν χρησιμοποιώντας μερικές διαφορετικές μεθόδους. Για να επαναφέρετε τις σημειώσεις του Outlook που λείπουν, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις προβολής του Outlook

Εάν έχετε διαμορφώσει πρόσφατα τις ρυθμίσεις προβολής του Outlook, ενδέχεται να έχετε κρύψει κατά λάθος ορισμένες σημειώσεις (ή όλες) εφαρμόζοντας ένα φίλτρο ή ταξινόμηση. Για να ελέγξετε και να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις προβολής του Outlook, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το Outlook και ανοίξτε το Σημειώσεις φάκελο από τη γραμμή μενού στο κάτω μέρος του πλαϊνού πλαισίου στα αριστερά.
 1. Στο Θέα καρτέλα, επιλέξτε Τρέχουσα προβολή > Προβολή ρυθμίσεων.
 1. Τύπος Φίλτρο και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν επιλεγμένα κριτήρια που ενδέχεται να αποκλείουν τις σημειώσεις σας και, στη συνέχεια, πατήστε Εντάξει.
 1. Τύπος Είδος και βεβαιωθείτε ότι η σειρά ταξινόμησης έχει οριστεί σε Εικόνισμα ή Τροποποιήθηκεμετά πατήστε Εντάξει.
 1. Επιλέγω Ομάδα κατά (αν δεν είναι γκριζαρισμένο) και βεβαιωθείτε ότι το ομάδα από η επιλογή έχει οριστεί σε Κανέναςμετά πατήστε Εντάξει.
 2. Εάν οι αλλαγές εξακολουθούν να μην επαναφέρουν τις σημειώσεις σας, πατήστε Επαναφορά της τρέχουσας προβολής για να επαναφέρετε την προεπιλογή του Outlook.

Αυτό θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις προβολής του Outlook στην προεπιλεγμένη διαμόρφωση, η οποία θα διασφαλίζει ότι οι σημειώσεις σας είναι ορατές στο φάκελο σημειώσεων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λειτουργία αναζήτησης στο φάκελο σημειώσεων για να δείτε και να αναγνωρίσετε συγκεκριμένες σημειώσεις.

2. Ελέγξτε το φάκελο “Διαγραμμένα” (Deleted Items).

Δεν μπορείτε να δείτε τις σημειώσεις σας; Μπορεί να τα έχετε διαγράψει κατά λάθος. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να ελέγξετε εάν οι σημειώσεις εξακολουθούν να είναι προσβάσιμες στον φάκελο διαγραμμένων στοιχείων στο Outlook. Εάν είναι, μπορείτε να τα επαναφέρετε από εκεί.

Για να επαναφέρετε τις διαγραμμένες σημειώσεις σας στο Outlook, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το Outlook.
 2. Στον πίνακα στα αριστερά, επιλέξτε το Διεγραμμένα αντικείμενα ντοσιέ.
 3. Αναζήτηση στη λίστα των διαγραμμένων στοιχείων. Κάντε δεξί κλικ στο στοιχείο που θέλετε να ανακτήσετε και επιλέξτε Μετακίνηση φακέλου.
 1. Επιλέξτε το Σημειώσεις φάκελο και πατήστε Εντάξει για να επιβεβαιώσετε.

Αυτό θα επαναφέρει τις διαγραμμένες σημειώσεις σας στην αρχική τους θέση.

3. Ανοίξτε το Outlook σε ασφαλή λειτουργία

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση των σημειώσεων σας στο Outlook, αλλά πιστεύετε ότι φταίει η ίδια η εφαρμογή, ίσως χρειαστεί να ανοίξετε το Outlook σε ασφαλή λειτουργία. Αυτό θα απενεργοποιήσει τυχόν πρόσθετα ή επεκτάσεις που θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στην απόδοση (και θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εξαφάνιση των σημειώσεων σας).

Για να ανοίξετε το Outlook σε ασφαλή λειτουργία, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Εάν το Outlook εκτελείται, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει πλήρως.
 2. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο μενού Έναρξη και επιλέξτε Τρέξιμο.
 1. Στο Τρέξιμο κουτί, τύπος προοπτική /ασφαλής και πατήστε Εντάξει.

Αυτό θα ξεκινήσει το Outlook σε ασφαλή λειτουργία. Με ορατή την προεπιλεγμένη διαμόρφωση και χωρίς ενεργοποιημένα πρόσθετα, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε τις σημειώσεις σας στο φάκελο σημειώσεων ή στον πίνακα στα αριστερά.

Εάν μπορείτε, τότε ένα από τα πρόσθετα ή τις επεκτάσεις σας μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα. Κλείστε πρώτα το Outlook σε ασφαλή λειτουργία και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τα πρόσθετα επιλέγοντας Αρχείο > Επιλογές > Πρόσθετα μενού και απενεργοποιώντας τα ένα προς ένα για να δείτε αν έχει αντίκτυπο.

4. Επιδιορθώστε το αρχείο δεδομένων του Outlook

Τα μηνύματα και οι ρυθμίσεις παραμέτρων του Outlook αποθηκεύονται συνήθως σε ένα αρχείο προφίλ χρησιμοποιώντας το .pst ή .ost μορφή. Εάν το αρχείο δεδομένων του Outlook είναι κατεστραμμένο ή κατεστραμμένο, θα επηρεάσει αυτό που μπορείτε να δείτε και θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε τις σημειώσεις σας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το αρχείο θα μπορούσε να είναι κατεστραμμένο. Μια αδίστακτη διακοπή ρεύματος σε λάθος χρόνο θα μπορούσε να προκαλέσει απώλεια δεδομένων, αλλά μην αποκλείσετε ούτε μια μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό—βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον υπολογιστή σας για κακόβουλο λογισμικό στην πρώτη περίπτωση.

Ευτυχώς, μπορείτε να επιδιορθώσετε αυτό το αρχείο δεδομένων για να επαναφέρετε το προφίλ σας στο Outlook (και τυχόν σημειώσεις που λείπουν). Για να το επισκευάσετε, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Κλείστε το Outlook και βεβαιωθείτε ότι δεν εκτελείται στο παρασκήνιο.
 2. Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και αποκτήστε πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο φάκελο στην εγκατάσταση του Microsoft Office. Για τους συνδρομητές του Microsoft 365, αυτό είναι C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16. Σε ορισμένες συσκευές, μπορεί να το βρείτε στο C:\Program Files (x86) αντ’ αυτού.
 3. Εντοπίστε το SCANPST.EXE αρχείο, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.
 1. Στο Εργαλείο επιδιόρθωσης εισερχομένων του Microsoft Outlook παράθυρο, πατήστε Ξεφυλλίζω και εντοπίστε το αρχείο .pst ή .ost—βρίσκεται συνήθως στο C:\Users\\AppData\Local\Microsoft\Outlook ντοσιέ. Αντικαθιστώ <χρήστης> με το όνομα του φακέλου χρήστη σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, θα χρειαστεί να αναζητήσετε στον υπολογιστή σας αρχεία με το .pst πρώτα η επέκταση αρχείου.
 2. Μόλις εντοπιστεί, πατήστε Αρχή για να ξεκινήσει η διαδικασία επισκευής.
 1. Το εργαλείο επιδιόρθωσης θα ελέγξει το αρχείο σας για σφάλματα. Εάν εντοπίσει κάποιο, θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν το επιδιορθώσετε. Βεβαιωθείτε ότι το Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του σαρωμένου αρχείου πριν από την επισκευή Το πλαίσιο ελέγχου είναι ενεργοποιημένο πριν πατήσετε Επισκευή.
 1. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μετά πατήστε Εντάξει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αυτό θα επιδιορθώσει το αρχείο δεδομένων του Outlook και θα διορθώσει τυχόν προβλήματα με αυτό. Ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε την επιδιόρθωση της εγκατάστασης του Office.

5. Επαναφέρετε τις σημειώσεις του Outlook από ένα αντίγραφο ασφαλείας

Εάν έχετε αντίγραφο ασφαλείας του αρχείου δεδομένων του Outlook, ενδέχεται να μπορείτε να επαναφέρετε τυχόν σημειώσεις του Outlook που λείπουν από αυτό. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν οι σημειώσεις σας διαγράφηκαν ή καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια απροσδόκητης διακοπής ρεύματος ή βλάβης υλικού.

Θα χρειαστείτε ένα αντίγραφο του αρχείου δεδομένων του Outlook (σε μορφή .pst ή .ost) για να μπορέσετε να συνεχίσετε.

Για να επαναφέρετε τις σημειώσεις του Outlook από ένα αντίγραφο ασφαλείας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Βγείτε από το Outlook και ελέγξτε ξανά ότι δεν εκτελείται στο παρασκήνιο.
 2. Στη συνέχεια, εντοπίστε το αρχείο δεδομένων του Outlook στον υπολογιστή σας στο .pst ή .ost μορφή. Η προεπιλεγμένη τοποθεσία είναι C:\Users\\AppData\Local\Microsoft\Outlookαντικαθιστώντας <χρήστης> με το σωστό όνομα φακέλου για τον λογαριασμό χρήστη σας.
 3. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Μετονομάζωμετά μετονομάστε το τρέχον αρχείο δεδομένων σας σε ένα εναλλακτικό (π.χ. εάν το αρχείο έχει όνομα outlook.ostμετονομάστε το σε outlook-original.ost).
 1. Αντιγράψτε την έκδοση αντιγράφων ασφαλείας του αρχείου δεδομένων του Outlook στην ίδια θέση και μετονομάστε την στο αρχικό σας όνομα αρχείου (π. outlook.ost).
 1. Ανοίξτε το Outlook και ελέγξτε εάν οι σημειώσεις σας έχουν αποκατασταθεί.

6. Ελέγξτε για ενημερώσεις του Outlook

Κανένα λογισμικό δεν είναι απαλλαγμένο από σφάλματα. Εάν πιστεύετε ότι ένα σφάλμα στο Outlook έχει προκαλέσει την εξαφάνιση των σημειώσεων σας, ίσως αξίζει να ελέγξετε για τυχόν ενημερώσεις στο λογισμικό του Outlook. Εάν το σφάλμα είναι τόσο σοβαρό, είναι πολύ πιθανό η Microsoft να έχει (ή βρίσκεται στη διαδικασία) να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με μια νέα ενημέρωση.

Για να το διορθώσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το Outlook στην πιο πρόσφατη έκδοση και να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα. Για να ενημερώσετε την έκδοση του Outlook, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε το Outlook και πατήστε Αρχείο > Λογαριασμός γραφείου.
 1. Επιλέγω Επιλογές ενημέρωσης > Ενημέρωση τώρα.
 1. Εάν υπάρχουν ενημερώσεις, το Outlook θα τις εγκαταστήσει—περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης.
 2. Μόλις εγκατασταθούν οι ενημερώσεις, επανεκκινήστε το Outlook.

Διαχείριση των σημειώσεων σας στο Outlook

Χάρη στα παραπάνω βήματα, μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα τις σημειώσεις του Outlook εάν χαθούν. Ίσως προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική εφαρμογή σημειώσεων όπως το Microsoft OneNote. Ωστόσο, για να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα μια εφεδρική έκδοση των σημειώσεων σας στο cloud.

Αντιμετωπίζετε περαιτέρω προβλήματα με το Outlook; Αν Το Outlook δεν ανταποκρίνεταιίσως χρειαστεί να εξετάσετε πιο δραστικές διορθώσεις ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο μετάβασης σε ένα Εναλλακτικό του Outlook όπως το Gmail αντι αυτου.

Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Το Outlook δεν εμφανίζει το σώμα του email

10 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα «Επαλήθευση του Microsoft Outlook» στο Mac σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *