Πώς να μετονομάσετε μια υπερ-σύνδεση στο Microsoft Outlook

Πώς να μετονομάσετε μια υπερ-σύνδεση στο Microsoft Outlook

Όταν συντάσσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Microsoft Outlook, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν υπερσύνδεσμο για να κατευθύνετε τον παραλήπτη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν συγκεκριμένο προορισμό. Ωστόσο, οι ακατέργαστες διευθύνσεις URL μπορεί να είναι μακρές, μη ενημερωτικές και αποσπούν την προσοχή.

Για να διευκολύνετε τη σαφήνεια του email σας, μπορείτε να μετονομάσετε αυτούς τους υπερσυνδέσμους σε κάτι χρήσιμο για τον παραλήπτη. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την αναγνωσιμότητα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά κάνει και μια πιο στοχευμένη παράδοση μηνυμάτων.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε το όνομα μιας μονάδας δίσκου στα Windows 11

Μετονομάστε μια υπερσύνδεση στην εφαρμογή του Outlook Desktop

Μπορείτε να μετονομάσετε το κείμενο υπερ-σύνδεσης σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Outlook σχετικά γρήγορα.

  1. Κάντε δεξί κλικ στον υπερσύνδεσμο. Στο μενού περιβάλλοντος, κάντε κλικ Επεξεργασία υπερσύνδεσης.
  1. Θα εμφανιστεί το παράθυρο Επεξεργασία υπερσύνδεσης. Στο Κείμενο προς εμφάνιση στο πλαίσιο, πληκτρολογήστε το κείμενο στο οποίο θέλετε να μετονομάσετε την υπερ-σύνδεση.
  2. Κάντε κλικ Εντάξει.

Η διεύθυνση URL στο email μετονομάζεται τώρα στο κείμενο που εισαγάγατε.

Μετονομάστε μια υπερ-σύνδεση στο Outlook για το Web

Μπορείτε επίσης να μετονομάσετε μια υπερ-σύνδεση εάν χρησιμοποιείτε το Outlook για το Web, αλλά η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική από αυτή της εφαρμογής για υπολογιστές.

  1. Επισημάνετε τον υπερσύνδεσμο που θέλετε να μετονομάσετε κάνοντας κλικ και σύροντας τον κέρσορα πάνω του.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο συνδέσμου στο μενού που εμφανίζεται.
  1. Θα εμφανιστεί το παράθυρο Εισαγωγή συνδέσμου. Στο Εμφάνιση ως πλαίσιο, πληκτρολογήστε το κείμενο στο οποίο θέλετε να μετονομάσετε την υπερ-σύνδεση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Εντάξει.

Ο υπερσύνδεσμος στο email σας μετονομάστηκε πλέον με επιτυχία.

Μετονομάστε μια υπερσύνδεση στο Outlook για iOS και Android

Όπως πιθανότατα περιμένατε, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κείμενο υπερσύνδεσης Outlook για iOS και Android.

  1. Πρώτα, επισημάνετε την υπερ-σύνδεση και, στη συνέχεια, πατήστε το Επεξεργασία κειμένου εικόνισμα. Είναι το εικονίδιο με ένα «Α» και ένα μικρό μολύβι.
  1. Θα εμφανιστεί ένα νέο μενού. Εδώ, πατήστε το Σύνδεσμος εικόνισμα. Ίσως χρειαστεί να σύρετε λίγο προς τα αριστερά για να το βρείτε.
  1. Θα εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο Επεξεργασία συνδέσμου. Στο Κείμενο στο πλαίσιο, πληκτρολογήστε το κείμενο στο οποίο θέλετε να αλλάξετε την υπερσύνδεση. Μετά από αυτό, πατήστε το μπλε σημάδι επιλογής.

Αλλάξατε με επιτυχία το κείμενο του συνδέσμου.

Επαγγελματική συμβουλή: Προσθέστε μια υπερ-σύνδεση σε υπάρχον κείμενο

Είναι βολικό το Outlook να σας επιτρέπει να αλλάξετε το κείμενο μιας υπερ-σύνδεσης, αλλά είναι συχνά πιο αποτελεσματικό να προχωρήσετε και να πληκτρολογήσετε το περιεχόμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια να εισαγάγετε έναν υπερσύνδεσμο στο υπάρχον κείμενο μόλις τελειώσετε.

Η διαδικασία είναι εξίσου εύκολη με τη μετονομασία μιας υπερ-σύνδεσης. Θα πρέπει απλώς να επισημάνετε το κείμενο που θέλετε να μετατρέψετε σε υπερσύνδεσμο και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Εισαγωγή υπερ-σύνδεσης στο Outlook, που βρίσκεται στο μενού κεφαλίδας για επιτραπέζιους υπολογιστές και ιστό, και για κινητά, θα έχετε πρόσβαση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επεξεργάστηκε τον υπερσύνδεσμο.

Βελτιώστε την επικοινωνία μέσω email στο Outlook

Η μετονομασία υπερσυνδέσμων, είτε σε επιτραπέζιους υπολογιστές, ιστούς ή εκδόσεις για κινητά, βελτιώνει τη σαφήνεια και τον επαγγελματισμό των email σας. Σας επιτρέπει να παρουσιάζετε πληροφορίες με πιο εύπεπτο τρόπο, δίνει το πλαίσιο του συνδέσμου για τον παραλήπτη και απλώς διατηρεί το email σας λίγο πιο τακτοποιημένο.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Outlook στο Apple Watch

Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Πώς να επαναφέρετε την προβολή του Outlook στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *