Κορυφαίοι 10 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα «Επαλήθευση του Microsoft Outlook» στο Mac σας

Κορυφαίοι 10 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα «Επαλήθευση του Microsoft Outlook» στο Mac σας

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του Microsoft Outlook εκτός του App Store στο Mac σας, το λογισμικό συστήματος —macOS— επαληθεύει περιστασιακά την αυθεντικότητα της εφαρμογής, όπως κατά την αρχική εγκατάσταση, μετά από ενημέρωση ή κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης.

Σπάνια, ωστόσο, το CoreServicesUIAgent —η διαδικασία macOS που χειρίζεται την επαλήθευση— μπορεί να κολλήσει και να εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” επ’ αόριστον.

Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει σε πολλούς τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” σε MacBook, iMac ή Mac mini. Από απλά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων έως πιο προηγμένες τεχνικές, θα σας βοηθήσουμε να ενεργοποιήσετε ξανά το πρόγραμμα-πελάτη email της Microsoft κανονικά.

1. Αναγκαστική έξοδος και επανεκκίνηση του Outlook

Όταν αντιμετωπίζετε ένα κολλημένο αναδυόμενο παράθυρο “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” στο Mac σας, η πρώτη σας ενέργεια θα πρέπει να είναι η αναγκαστική έξοδος από το Microsoft Outlook και τη διαδικασία CoreServicesUIAgent. Η επανεκκίνηση του προγράμματος-πελάτη email της Microsoft από την αρχή συχνά εξαλείφει τις τυχαίες δυσλειτουργίες με την επαλήθευση.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Activity Monitor στο macOS για να τερματίσετε και τις δύο διαδικασίες. Δείτε πώς:

 1. Ανοιξε το Επιφάνεια εκκίνησης και επιλέξτε Αλλα > Παρακολούθηση δραστηριότητας
 2. Σύμφωνα με το ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ καρτέλα, επισημάνετε το Microsoft Αποψη επεξεργαστείτε και επιλέξτε Να σταματήσει
 3. Επιλέγω Αναγκαστική έξοδος
 4. Στη συνέχεια, επισημάνετε το coreservicesuiagent επεξεργαστείτε και επιλέξτε Να σταματήσει > Αναγκαστική έξοδος.

Υπόδειξη: Χρησιμοποιήστε το Activity Monitor’s Αναζήτηση κουτί για να εντοπίσετε το Microsoft Αποψη και CoreServicesUIAgent επεξεργάζεται πιο γρήγορα.

2. Επανεκκινήστε το Mac σας

Κάντε επανεκκίνηση του Mac σας εάν το ζήτημα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” παραμένει. Ακούγεται κλισέ, αλλά μια επανεκκίνηση του macOS διαγράφει πολλά προσωρινά σφάλματα και διενέξεις, εμποδίζοντας τη σωστή λειτουργία των βασικών διεργασιών. Να κάνω αυτό:

 1. Ανοιξε το μήλο μενού και επιλέξτε Επανεκκίνηση.
 2. Καταργήστε την επιλογή Ξανανοίγω παράθυρα όταν συνδέεστε ξανά (αυτό προτρέπει το macOS να επανεκκινήσει τις εφαρμογές με νέο καρέ μετά την επανεκκίνηση) και επιλέξτε Επανεκκίνηση πάλι

3. Ενημερώστε το Microsoft Outlook και άλλες εφαρμογές της Microsoft

Η ενημέρωση του Microsoft Outlook είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας που οδηγούν σε πιθανά ζητήματα επαλήθευσης στο Mac. Ένα βοηθητικό πρόγραμμα παρασκηνίου που ονομάζεται Microsoft AutoUpdate χειρίζεται τις ενημερώσεις αυτόματα, αλλά είναι καλύτερο να το ελέγξετε ξανά για να βεβαιωθείτε.

Εάν το Outlook εκκινηθεί παρά το σφάλμα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook”, επιλέξτε Βοήθεια > Ελεγχος για ενημερώσεις στη γραμμή μενού.

Στο παράθυρο Αυτόματη ενημέρωση της Microsoft που ξεκινά, επιλέξτε Εκσυγχρονίζω δίπλα στο Microsoft Αποψη εάν υπάρχουν διαθέσιμες νέες ενημερώσεις. Συνιστούμε επίσης να ενημερώνετε άλλες εφαρμογές της Microsoft ενώ βρίσκεστε σε αυτήν.

Εάν το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εκκινήσει, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να καλέσετε την αυτόματη ενημέρωση της Microsoft με μη αυτόματο τρόπο:

 1. Κάντε δεξί κλικ στο Ευρίσκων εικονίδιο στο Dock και επιλέξτε Μεταβείτε στο φάκελο.
 2. Πληκτρολογήστε την παρακάτω διαδρομή και πατήστε Εισαγω:
  /Βιβλιοθήκη/Υποστήριξη εφαρμογών/
  Microsoft/MAU2.
 3. Διπλό κλικ Microsoft Αυτόματη ενημέρωση.
 4. Επιλέγω Ελεγχος για ενημερώσεις και περιμένετε έως ότου το Microsoft AutoUpdate πραγματοποιήσει σάρωση για νεότερες ενημερώσεις της Microsoft.
 5. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στο Microsoft Αποψη. Εάν υπάρχουν πολλές εκκρεμείς ενημερώσεις εφαρμογών της Microsoft, επιλέξτε Ενημέρωση όλων.

4. Παρέχετε πλήρη πρόσβαση στο δίσκο του Microsoft Outlook

Στη συνέχεια, δώστε στο Microsoft Outlook αυξημένα δικαιώματα δίσκου στο Mac σας και ελέγξτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook”. Δείτε πώς:

 1. Ανοιξε το μήλο μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις συστήματος.
 2. Παω σε Απόρρητο και ασφάλεια > Πλήρης πρόσβαση στο δίσκο
 3. Ανοίξτε ένα παράθυρο Finder, επιλέξτε Εφαρμογέςκαι μεταφορά και απόθεση Microsoft Αποψη στο παράθυρο Ρυθμίσεις συστήματος.
 4. Επαληθεύστε την ενέργεια με το Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού χρήστη Mac.
 5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα των εφαρμογών Full Disk Access και βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης βρίσκεται δίπλα Microsoft Αποψη είναι ενεργό

Εάν ο Mac σας εκτελεί macOS Monterey ή παλαιότερη έκδοση λογισμικού συστήματος, ανοίξτε το μήλο μενούπαω σε Επιλογές συστήματος > Ασφάλεια & Απόρρητο > Ασφάλεια > Πλήρης πρόσβαση στο δίσκοκαι ακολουθήστε τα βήματα 47.

5. Ενημερώστε το Mac σας

Η ενημέρωση του macOS θα μπορούσε να διορθώσει γνωστά προβλήματα με την επαλήθευση εφαρμογών. Για να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού συστήματος στο Mac σας:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις συστήματος και επιλέξτε Γενικός > Αναβάθμιση λογισμικού.
 2. Επιλέγω Ενημέρωση τώρα.

Στο macOS Monterey και παλαιότερα, ανοίξτε το μήλο μενού και πηγαίνετε στο Επιλογές συστήματος > Αναβάθμιση λογισμικού για να ενημερώσετε το λογισμικό συστήματος.

6. Εκτελέστε μια σάρωση κατά του κακόβουλου λογισμικού

Τα Mac δεν έχουν ανοσία σε κακόβουλο λογισμικό και τα ζητήματα επαλήθευσης εφαρμογών θα μπορούσαν να είναι σύμπτωμα μόλυνσης. Εάν το ζήτημα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” παραμένει, εκτελέστε μια σάρωση ασφαλείας με μια εφαρμογή προστασίας από κακόβουλο λογισμικό για να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε πιθανές απειλές.

Για παράδειγμα, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση του Malwarebytes για Mac.

 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Malwarebytes.
 2. Ανοίξτε το εργαλείο κατά του κακόβουλου λογισμικού και επιλέξτε Ερευνητής.
 3. Επιλέγω Σάρωση.
 4. Περιμένετε έως ότου το εργαλείο κατά του κακόβουλου λογισμικού σαρώσει το σύστημά σας για κακόβουλο λογισμικό.
 5. Ελέγξτε την αναφορά σάρωσης και ακολουθήστε τις συστάσεις για επιδιόρθωση, διαγραφή ή καραντίνα μολυσμένων στοιχείων.

7. Εκκινήστε το Outlook σε ασφαλή λειτουργία

Η ασφαλής λειτουργία του Mac σας βοηθά στην αποφυγή παρεμβολής στην επαλήθευση του Microsoft Outlook σε αντικρουόμενες ρυθμίσεις συστήματος, προγράμματα εκκίνησης και επεκτάσεις πυρήνα.

Εάν χρησιμοποιείτε Intel Mac:

 1. Απενεργοποιήστε το Mac σας.
 2. Κρατήστε πατημένο το Βάρδια πληκτρολογήστε και πατήστε το Εξουσία κουμπί.
 3. Το Mac σας θα πρέπει να εκκινήσει στιγμιαία σε ασφαλή λειτουργία.

Εάν χρησιμοποιείτε Apple Silicon Mac:

 1. Απενεργοποιήστε το Mac σας.
 2. Κράτα το Εξουσία κουμπί μέχρι να φτάσετε στο Επιλογές εκκίνησης οθόνη.
 3. Επιλέγω Macintosh HD.
 4. Κράτα το Βάρδια πληκτρολογήστε και επιλέξτε Συνεχίστε σε ασφαλή λειτουργία.
 5. Το Mac σας θα πρέπει να εκκινήσει στιγμιαία σε ασφαλή λειτουργία.

Μετά την εκκίνηση του Mac σας σε ασφαλή λειτουργία, εκκινήστε το Outlook και ελέγξτε εάν η διαδικασία επαλήθευσης έχει ολοκληρωθεί. Για να βγείτε από την ασφαλή λειτουργία, επανεκκινήστε το Mac σας κανονικά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων ενός Mac σε ασφαλή λειτουργία.

8. Καταργήστε και επανεγκαταστήστε το Outlook

Εάν το ζήτημα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” παραμένει, η κατάργηση και η ρύθμιση του Microsoft Outlook στο Mac σας από την αρχή θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα. Να κάνω αυτό:

 1. Ανοίξτε ένα παράθυρο Finder και επιλέξτε Εφαρμογές.
 2. Κάντε δεξί κλικ Microsoft Αποψη και επιλέξτε Μετακίνηση στον Κάδο απορριμμάτων. Επαναλάβετε για άλλες εφαρμογές του Microsoft Office στο Mac σας—π.χ. Microsoft Word, Προέχω, PowerPointκαι τα λοιπά.
 3. Επίσκεψη Office.comεπιλέξτε Εγκαθιστώ εφαρμογέςκαι κατεβάστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα εγκατάστασης του Microsoft Office.
 4. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Microsoft Office και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Εάν το σφάλμα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” εμφανιστεί αμέσως μετά την εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Installer στο macOS για να επανεγκαταστήσετε το Microsoft Office. Απεγκαταστήστε ξανά όλες τις εφαρμογές του Office και, στη συνέχεια:

 1. Ανοίξτε ένα παράθυρο Finder και επιλέξτε Πηγαίνω > Μεταβείτε στο φάκελο.
 2. Πληκτρολογήστε την παρακάτω διαδρομή και πατήστε Εισαγω:

/System/Library/CoreServices/Installer

 1. Διπλό κλικ Εγκαταστάτης
 2. Επιλέξτε το αρχείο Microsoft Office PKG από το Mac σας Λήψεις ντοσιέ.
 3. Επιλέγω Να συνεχίσει και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην οθόνη της εφαρμογής Installer για να επανεγκαταστήσετε το Microsoft Office.

9. Απενεργοποιήστε το GateKeeper στο macOS

Το GateKeeper είναι μια δυνατότητα ασφαλείας στο macOS που ρυθμίζει τις εγκαταστάσεις εφαρμογών για να αποτρέψει την εκτέλεση άγνωστων ή επιβλαβών προγραμμάτων.

Εάν είστε βέβαιοι ότι κατεβάσατε το Microsoft Outlook από τον ιστότοπο της Microsoft, εξετάστε το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσετε προσωρινά το GateKeeper για να απενεργοποιήσετε το CoreServicesUIAgent επεξεργασία και αποφυγή επαλήθευσης.

Από τότε που η Apple μετονομάστηκε το Mac OS X σε macOS το 2016, ο μόνος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το GateKeeper είναι μέσω του Terminal. Δείτε πώς:

 1. Ανοιξε το Επιφάνεια εκκίνησης και επιλέξτε Αλλα > Τερματικό.
 2. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:

sudo spctl – master-disable

 1. Εξοδος Τερματικό.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά το GateKeeper, εκτελέστε την παρακάτω εντολή σε ένα παράθυρο Terminal:

sudo spctl – master-enable

10. Μεταβείτε στην έκδοση App Store του Outlook

Το Microsoft Outlook είναι επίσης διαθέσιμο ως αυτόνομη έκδοση στο App Store του Mac, παρόμοια με το iPhone και το iPad. Εξετάστε το ενδεχόμενο αλλαγής εάν καμία από τις προαναφερθείσες επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί για εσάς.

 1. Ανοιξε το Εφαρμογές φάκελο και μετακίνηση Microsoft Αποψη στα σκουπίδια.
 2. Ανοίξτε το Mac App Store και αναζητήστε Microsoft Αποψη.
 3. Επιλέγω Παίρνω.
 4. Επιλέγω Εγκαθιστώ.
 5. Επιλέγω Ανοιξε και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Microsoft.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη και εγκατάσταση άλλων εφαρμογών του Office από το App Store. Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα επαλήθευσης με εφαρμογές όπως το Word και το Excel, εξετάστε το ενδεχόμενο να μεταβείτε στις εκδόσεις τους στο App Store.

Ξεπεράστε τα εμπόδια επαλήθευσης του Microsoft Outlook

Το ζήτημα “Επαλήθευση του Microsoft Outlook” σε Mac μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά μπορείτε να το εξαφανίσετε με τις σωστές λύσεις. Από γρήγορες επιδιορθώσεις όπως η αναγκαστική έξοδος και η επανεκκίνηση του Outlook μέχρι προηγμένα μέτρα αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως η εκκίνηση του προγράμματος σε ασφαλή λειτουργία, τουλάχιστον μία από τις παραπάνω μεθόδους θα πρέπει να λειτουργεί.

Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται σε κάθε ενότητα αυτού του σεμιναρίου, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένες υποκείμενες αιτίες προβλημάτων επαλήθευσης με το Outlook στο Mac σας. Θυμηθείτε να δοκιμάσετε τις λύσεις με τη σειρά που παρουσιάζονται, μεταβαίνοντας από απλές μεθόδους σε προηγμένες τεχνικές εάν είναι απαραίτητο.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Microsoft Outlook

Πώς να επαναφέρετε την προβολή του Outlook στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Τρόπος προσθήκης και κατάργησης διακοπών στο Ημερολόγιο του Outlook

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *