Πώς να διορθώσετε το Instagram που δεν δημοσιεύει ιστορίες

Εάν το Instagram δεν δημοσιεύει τις ιστορίες σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα όταν δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ιστορίες στο Instagram; Το πρόβλημα μπορεί να είναι απογοητευτικό και θα θέλετε να διορθώσετε το Instagram που δεν δημοσιεύει ιστορίες από την κινητή συσκευή σας.

Η λειτουργία ιστοριών σάς επιτρέπει να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ σας για να μοιραστείτε σκέψεις, τοποθεσίες και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Αλλά αν είστε εν κινήσει και οι ιστορίες που δημιουργείτε δεν δημοσιεύονται, μπορείτε να λάβετε μέτρα για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλύσετε ένα πρόβλημα με ιστορίες που δεν δημοσιεύονται.

Επανεκκινήστε την εφαρμογή Instagram

Όπως η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, η επανεκκίνηση μιας εφαρμογής όπως το Instagram μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση προβληματικών προβλημάτων όπως η μη μεταφόρτωση ιστοριών.

Για επανεκκίνηση του Instagram:

 1. Στο iPhone, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να δείτε την προβολή πολλαπλών εργασιών.
 2. Στο Android, πατήστε το Πρόσφατες εφαρμογές εικόνισμα.
 3. Σύρετε προς τα επάνω το Κάρτα Instagram να το κλείσω
 4. Πατήστε το Εφαρμογή Instagram εικονίδιο για να το επανεκκινήσετε και να δείτε αν μπορείτε να δημοσιεύσετε ιστορίες.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και επαληθεύστε τη συνδεσιμότητα

Ένας από τους λόγους που το Instagram δεν δημοσιεύει τις ιστορίες σας οφείλεται σε κακή ή ανύπαρκτη συνδεσιμότητα—θα θέλετε να επαληθεύσετε ότι διαθέτετε σύνδεση Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας. Εάν δεν το κάνετε, θα πρέπει να ελέγξετε ξανά ότι η λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη.

Σε Android ή iPhone, ανοίξτε Ρυθμίσεις στην ενότητα ρυθμίσεων δικτύου και βεβαιωθείτε ότι το Wi-Fi ή τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένα και ότι είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο. Επίσης, βεβαιωθείτε Λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το μενού γρήγορων ρυθμίσεων στο Android ή στο Κέντρο ελέγχου στο iPhone και να ελέγξετε ότι η λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη και ότι έχετε συνδεσιμότητα δικτύου

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Instagram στο Android

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δημοσίευση ιστοριών σε μια συσκευή Android, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Instagram.

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης οποιασδήποτε εφαρμογής στο Android βελτιώνει την απόδοση και την ταχύτητά της, αλλά η προσωρινή μνήμη φωτογραφιών και το ιστορικό βίντεο του Instagram προστίθεται γρήγορα.

Για να το καθαρίσετε, ανοίξτε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις και επιλέξτε Ίνσταγκραμ. Πατήστε το Αποθήκευση και κρυφή μνήμη επιλογή και επιλέξτε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί στην οθόνη αποθήκευσης της εφαρμογής

Σημειώστε ότι εάν χρησιμοποιείτε iPhone, ο μόνος τρόπος για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Instagram είναι να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι ιστορίες δεν λειτουργούν οφείλεται στη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η εφαρμογή χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτώσει πολυμέσα και ιστορίες, αλλά μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Instagram

 1. Εκκινήστε το Ίνσταγκραμ εφαρμογή και πατήστε το δικό σας Εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία
 2. Πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής
 3. Παρακέντηση Ρυθμίσεις και απόρρητο από το μενού που εμφανίζεται.
 4. Επίλεξε το Χρήση δεδομένων και ποιότητα πολυμέσων επιλογή από το μενού
 5. Απενεργοποιήστε το Χρησιμοποιήστε λιγότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας διακόπτης

Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στο Instagram

Εάν υπάρχει πρόβλημα με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε ξανά την ταυτότητα του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, εάν αλλάξατε πρόσφατα τον κωδικό πρόσβασής σας σε διαφορετική συσκευή ή έχετε πολλούς λογαριασμούς, θα πρέπει να ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας.

Για να ελέγξετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας στο Instagram:

 1. Εκτόξευση Ίνσταγκραμ στη συσκευή σας.
 2. Πατήστε το δικό σας εικονίδιο προφίλ και πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Επιλέγω Ρυθμίσεις και απόρρητο.
 4. Σύρετε προς τα κάτω στο Σύνδεση ενότητα και πατήστε το Κουμπί αποσύνδεσης.
 5. Επιλέξτε το Κέντρο Λογαριασμών επιλογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εάν σας ζητηθεί.
 6. Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας και εισαγάγετε 2FA εάν σας ζητηθεί.

Μόλις συνδεθείτε ξανά με τον σωστό λογαριασμό και τα σωστά διαπιστευτήρια, δείτε εάν οι ιστορίες σας φορτώνονται τώρα.

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Αν και οι εφαρμογές σας θα πρέπει να ενημερώνονται τακτικά στο παρασκήνιο, δεν λειτουργεί πάντα ή μπορεί να το έχετε απενεργοποιήσει. Εκτός από τις νέες δυνατότητες, οι ενημερώσεις εφαρμογών περιλαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων που θα μπορούσαν να είναι η αιτία του Instagram να μην δημοσιεύει ιστορίες.

Για να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο ενημέρωσης εφαρμογών στο Android. Ή, οι χρήστες της Apple μπορούν να ενημερώσουν εφαρμογές σε iPhone ή iPad.

Δημοσίευση ιστοριών στο Instagram

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Instagram και πρέπει να διορθώσετε το Instagram που δεν δημοσιεύει ιστορίες, θα πρέπει να το κάνετε να λειτουργεί χρησιμοποιώντας μία από τις παραπάνω επιλογές.

Εάν είστε νέος στο Instagram, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε ιστορίες Instagram και γιατί. Μόλις δημιουργήσετε τις ιστορίες σας, μάθετε πώς λειτουργούν και καρφιτσώστε τις στο προφίλ σας.

Αν θέλετε λίγο απόρρητο στο Instagram, μπορείτε να ελέγξετε τι κοινοποιείται στην υπηρεσία αποκρύπτοντας αναρτήσεις στο Instagram. Ένας άλλος διασκεδαστικός τρόπος επικοινωνίας με τους φίλους σας είναι με το Instagram Reels, που μπορείτε να ανεβάσετε και από υπολογιστή.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *