Θα προσπαθήσουμε ξανά όταν υπάρξει καλύτερη σύνδεση

Πώς να διορθώσετε το Instagram που δεν με αφήνει να ακολουθώ ανθρώπους

Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν το Instagram δεν σας επιτρέπει να ακολουθείτε ανθρώπους. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Εάν είστε χρήστης του Instagram, μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν το Ακολουθηστε η επιλογή δεν λειτουργεί. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν θα λειτουργήσει και θα θελήσετε να διορθώσετε το Instagram που δεν σας επιτρέπει να ακολουθείτε άτομα.

Θα θέλετε να ακολουθήσετε φίλους, οικογένεια, διασημότητες και άλλους χρήστες που δημοσιεύουν ενδιαφέρον περιεχόμενο. Ωστόσο, όταν επιλέγετε το Κουμπί παρακολούθησηςκαι δεν συμβαίνει τίποτα, μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Λόγοι για την Ακολουθηστε Η λειτουργία που δεν λειτουργεί μπορεί να οφείλεται σε κακή συνδεσιμότητα, σε μπλοκάρισμα χρηστών, προβλήματα VPN και πολλά άλλα. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα στο Instagram.

Φτάσατε το όριο παρακολούθησης στο Instagram

Γνωρίζατε ότι το Instagram έχει όριο στον αριθμό των λογαριασμών που μπορείτε να ακολουθήσετε; Σύμφωνα με την Όροι Παροχής Υπηρεσιών Instagram, για να μειώσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στην υπηρεσία, επιτρέπεται να παρακολουθείτε μόνο 7.500 λογαριασμούς. Θα δείτε ένα μήνυμα σφάλματος μόλις φτάσετε στο όριο και προσπαθήσετε να ακολουθήσετε κάποιον.

Εάν είστε στο όριο, θα πρέπει να ελέγξετε τη λίστα σας και να καταργήσετε την παρακολούθηση ορισμένων χρηστών, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε νέους.

Για να κάνετε unfollow κάποιον στο Instagram:

  1. Εκκινήστε το Εφαρμογή Instagram και ανοίξτε τη λίστα των χρηστών που ακολουθείτε.
  2. Πατήστε τον λογαριασμό που θέλετε να καταργήσετε την παρακολούθηση.
  3. Πατήστε το ΕΠΟΜΕΝΟ κουμπί και επιλέξτε Κατάργηση παρακολούθησης από το μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης
  4. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε ξανά έναν χρήστη στο μέλλον, πατήστε το μπλε Ακολουθήστε πίσω κουμπί.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Εάν έχετε κακή ή ανύπαρκτη σύνδεση στο διαδίκτυο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες του Instagram, όπως τη δυνατότητα Ακολουθηστε χρήστες στην πλατφόρμα.

Όταν δεν έχετε συνδεσιμότητα δικτύου, θα παρατηρήσετε άλλα προβλήματα, όπως την αδυναμία ανανέωσης ροών, ανάρτησης Ιστοριών και προσθήκης νέων αναρτήσεων.

Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα εάν έχετε συνδεσιμότητα Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας σε Android ή iPhone χρησιμοποιώντας το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις στο Android ή το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεσιμότητα και ότι η Λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη.

Εάν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας για το πώς να διορθώσετε τη σύνδεσή σας με το Instagram στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Instagram

Η προσωρινή μνήμη του Instagram είναι μια συλλογή φωτογραφιών και ιστορικού βίντεο, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί γρήγορα με την πάροδο του χρόνου ή να καταστραφεί. Όταν εκκαθαρίζετε την προσωρινή μνήμη του Instagram στο Android, βελτιώνεται η ταχύτητα και η απόδοση της εφαρμογής.

Μόλις εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη, ξεκινήστε την εφαρμογή και δείτε εάν το Ακολουθηστε λειτουργεί. Ενώ μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Instagram μέσω των ρυθμίσεων στο Android, εάν είστε χρήστης iPhone, πρέπει να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Εάν έχετε συνδεσιμότητα και άλλοι ιστότοποι και εφαρμογές λειτουργούν, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο ότι η υπηρεσία Instagram είναι απενεργοποιημένη. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να περιμένετε έως ότου το Instagram διορθώσει το πρόβλημα και επανέλθει.

Περιλαμβάνονται ορισμένοι καλοί ιστότοποι τρίτων για να ελέγξετε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας OutageReport ή Downdetector.

Θα μπορούσες να αποκλειστείς

Εάν ένας χρήστης σας έχει αποκλείσει στο Instagram, δεν θα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον λογαριασμό. Πρώτα, δείτε εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε άλλους λογαριασμούς και εάν το πρόβλημα παραμένει. Εάν αφορά συγκεκριμένα αυτόν τον λογαριασμό, πιθανότατα έχετε αποκλειστεί και δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τον χρήστη.

Επαληθεύστε ξανά τον λογαριασμό σας

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, ίσως αλλάξατε πρόσφατα τον κωδικό πρόσβασής σας σε άλλη συσκευή ή είχατε πρόβλημα με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Για να ελέγξετε ξανά την ταυτότητα των διαπιστευτηρίων του λογαριασμού σας Instagram:

  1. Εκτόξευση Ίνσταγκραμ στην κινητή συσκευή σας.
  2. Πατήστε το δικό σας εικονίδιο προφίλ και πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Επιλέγω Ρυθμίσεις και απόρρητο από το μενού που εμφανίζεται
  4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Σύνδεση ενότητα και πατήστε το Αποσύνδεση κουμπί
  5. Μόλις αποσυνδεθείτε, πατήστε το Σύνδεση και εισαγάγετε τον κωδικό 2FA εάν σας ζητηθεί.

Απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN σας

Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN όπως Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA), το Instagram μπορεί να παρατηρήσει διαφορετική διεύθυνση IP και να επισημάνει τον λογαριασμό σας για ασυνήθιστη δραστηριότητα. Με έναν επισημασμένο λογαριασμό, περιορίζει τις λειτουργίες στον αριθμό σας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας παρακολούθησης ατόμων.

Μια απλή λύση είναι να απενεργοποιήσετε το VPN σας ενώ χρησιμοποιείτε το Instagram και να το ενεργοποιήσετε ξανά. Και αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows, ελέγξτε πώς να διορθώσετε το VPN που δεν λειτουργεί στα Windows 11.

Ξεκινήστε να ακολουθείτε λογαριασμούς στο Instagram

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Instagram δεν σας επιτρέπει να ακολουθείτε ανθρώπους. Οι περισσότερες επιδιορθώσεις είναι απλές και μπορούν εύκολα να εξηγηθούν. Εφόσον ο χρήστης δεν έχει αποκλείσει τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω λύσεις για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Το Instagram έχει πολλές άλλες λειτουργίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα, πιθανότατα γνωρίζετε πώς να ανεβάζετε Καρούλια από το τηλέφωνό σας, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να ανεβάσετε Καρούλια Instagram από υπολογιστή;

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε διαφημίσεις στο Instagram που βασίζονται στις δραστηριότητές σας; Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις στοχευμένες διαφημίσεις στο Instagram. Και το Instagram σάς επιτρέπει να προσθέτετε μουσική στις αναρτήσεις σας, αλλά αν σταματήσει να λειτουργεί, θα θέλετε να διορθώσετε τη μουσική που δεν λειτουργεί.

Διαβάστε επίσης Το βίντεο Instagram δεν μεταφορτώνεται

Πώς να διορθώσετε το Instagram που δεν δημοσιεύει ιστορίες

Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στην ιστορία σας στο Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *