Θα προσπαθήσουμε ξανά όταν υπάρξει καλύτερη σύνδεση

Το βίντεο Instagram δεν μεταφορτώνεται: 7 διορθώσεις

Τα βίντεό σας στο Instagram δεν ανεβαίνουν; Για να διορθώσετε το πρόβλημα, ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.

Το Instagram είναι μια δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο κλιπ. Ωστόσο, είναι ενοχλητικό όταν αντιμετωπίζετε το γεγονός ότι το βίντεό σας στο Instagram δεν ανεβάζει.

Μερικές φορές θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα όπου το Instagram αποτυγχάνει να ανεβάσει βίντεο. Οι λόγοι για το πρόβλημα περιλαμβάνουν τη συνδεσιμότητα δικτύου, προβλήματα με την εφαρμογή, τη συσκευή σας ή το ίδιο το βίντεο.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη μεταφόρτωση των βίντεό σας στο Instagram, θα σας δείξουμε επτά διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διασφαλίσετε ότι τα βίντεό σας είναι διαθέσιμα για προβολή στους ακόλουθούς σας.

1. Ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου της φορητής συσκευής

Ένα από τα πρώτα σημεία που πρέπει να ελέγξετε είναι η συνδεσιμότητα δικτύου τηλεφώνου. Εάν δεν έχετε έγκυρη σύνδεση Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας, τα βίντεό σας στο Instagram απλά δεν θα ανεβαίνουν.

Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε προσωρινά τη λειτουργία πτήσης για να επαναφέρετε τη σύνδεση δικτύου και δοκιμάστε να ανεβάσετε ξανά το βίντεό σας. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε ξανά ότι είστε συνδεδεμένοι στο σωστό δίκτυο Wi-Fi ή ότι η σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας είναι ενεργή.

2. Επανεκκινήστε το Instagram

Το κλείσιμο του νέου ανοίγματος της εφαρμογής Instagram και η προσπάθεια μεταφόρτωσης ξανά μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το βίντεό σας στο Instagram που δεν φορτώνεται σωστά.

Αυτή είναι μια απλή λύση—απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει και ανοίξει ξανά την εφαρμογή εντελώς πριν προσπαθήσετε ξανά.

3. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Instagram στο Android

Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram σε Android, ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση της εφαρμογής είναι να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Instagram. Αυτό θα διαγράψει τα δυνητικά κατεστραμμένα δεδομένα και το ιστορικό εφαρμογών που αθροίζονται γρήγορα.

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Instagram στο Android:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις .
  2. Επιλέξτε Storage & cache από το μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Clear cache .

Δυστυχώς, εάν χρησιμοποιείτε iOS, ο μόνος τρόπος για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Instagram είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή .

4. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων περιορίζει τη φόρτωση βίντεο εάν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, θα μπορούσε να παρεμβαίνει στη μεταφόρτωση των βίντεό σας στο Instagram. Μην ανησυχείς. Είναι αρκετά βασικό για να απενεργοποιηθεί.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων:

  1. Εκκινήστε το Instagram στο τηλέφωνό σας, επιλέξτε το κουμπί του προφίλ σας και επιλέξτε το κουμπί Μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Αναζητήστε δεδομένα και επιλέξτε Χρήση δεδομένων και ποιότητα πολυμέσων .
  4. Απενεργοποιήστε την επιλογή Χρήση λιγότερων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας —αυτό θα εξασφαλίσει τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών σας από το κινητό ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

5. Απενεργοποιήστε τις μεταφορτώσεις βίντεο υψηλής ποιότητας

Εάν έχετε ρυθμίσει τα βίντεό σας για μεταφόρτωση σε υψηλή ποιότητα, η μεταφόρτωση απαιτεί περισσότερο χρόνο και μπορεί να μην γίνει καθόλου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αργές ή κακές συνδέσεις δεδομένων. Οι μεταφορτώσεις βίντεο υψηλής ποιότητας μπορεί να προκαλέσουν τη μη φόρτωσή τους.

Για να διορθώσετε το πρόβλημα, ανοίξτε το Instagram και επιλέξτε  το κουμπί μενού > Ρυθμίσεις και απόρρητο και, στη συνέχεια, αναζητήστε Δεδομένα στη γραμμή αναζήτησης. Επιλέξτε την επιλογή Καταλληλότητα χρήσης δεδομένων και πολυμέσων και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τον διακόπτη Μεταφόρτωση στην υψηλότερη ποιότητα στο μενού Χρήση δεδομένων .

6. Αναβαθμίστε την εφαρμογή Instagram

Φυσικά, οι ενημερώσεις εφαρμογών παρέχουν νέες δυνατότητες, διορθώσεις ασφαλείας και ενημερώσεις λειτουργιών. Μπορεί να υπάρχει ένα σφάλμα με την εφαρμογή που απλώς περιμένει μια διόρθωση σφαλμάτων από μια ενημέρωση που δεν προκαλεί τη μη μεταφόρτωση βίντεο Instagram.

Ευτυχώς, η ενημέρωση των εφαρμογών σας είναι απλή. Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram σε Android, δείτε πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στο Android. Εναλλακτικά, εάν χρησιμοποιείτε το Instagram σε iPhone ή iPad, δείτε πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στο iOS.

Λήψεις σε εκκρεμότητα

7. Ελέγξτε το Instagram Down Status

Ακόμα και οι καλύτερες υπηρεσίες πέφτουν κατά καιρούς. Εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας όταν προσπαθείτε να ανεβάσετε βίντεο, απλά δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να ελέγξετε μια υπηρεσία όπως το Downdetector για να διαπιστώσετε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο.

Εάν είναι, περιμένετε να επανέλθει. Με παγκόσμιες υπηρεσίες όπως το Instagram, θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά έως ότου επιστρέψει η υπηρεσία (εκτός εάν υπάρχει μεγάλη διακοπή λειτουργίας).

Συνεχίστε να ανεβάζετε βίντεο στο Instagram

Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη μεταφόρτωση βίντεο στο Instagram. Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσετε ένα από τα παραπάνω βήματα, η υπηρεσία θα λειτουργήσει ξανά, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα βίντεό σας σε λειτουργία και προβολή.

Υπάρχουν άλλες συμβουλές και κόλπα για το Instagram που πρέπει να γνωρίζετε. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να διορθώσετε το Instagram που δεν σας επιτρέπει να ακολουθείτε άτομα ή μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε και να διορθώσετε το Instagram να μην δημοσιεύει Ιστορίες.

Επιπλέον, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δημοσιεύσετε Καρούλια από υπολογιστή για καλύτερη συνδεσιμότητα. Και αν θέλετε να κρατήσετε τις αναρτήσεις και τις αλληλεπιδράσεις σας από τα αδιάκριτα βλέμματα, δείτε πώς να μεταβείτε ιδιωτικά με τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *