Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Threads

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Threads

Αν και δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Threads χωρίς να διαγράψετε το Instagram, μπορείτε να τον απενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό.

Ίσως θελήσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας εάν χρησιμοποιείτε τη νέα υπηρεσία microblogging Threads που εισήγαγε η Meta—η μητρική εταιρεία του Facebook και του Instagram. Ωστόσο, όταν εγγράφεστε στο Threads, ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Threads είναι να διαγράψετε και το προφίλ σας στο Instagram.

Ευτυχώς, μπορείς απενεργοποιήστε τον λογαριασμό σας Threads χωρίς να ανησυχείτε για το Instagram. Αυτό σας επιτρέπει να αποχωρήσετε από τα Threads έως ότου η εταιρεία αναβαθμίσει τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού.

Πώς να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Threads

Το Threads δημιουργήθηκε από τον Meta, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Facebook και του Instagram. Προορίζεται να είναι ένας ανταγωνιστής του Twitter στο microblogging που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε βίντεο (έως πέντε λεπτά), συνδέσμους, φωτογραφίες και δημοσιεύσεις έως 500 χαρακτήρες. Συνδέεται με το Instagram και σας επιτρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις Threads σε μια ιστορία Instagram.

Η εγγραφή στο Threads είναι απλή χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Instagram και ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη. Ωστόσο, εάν δοκιμάσετε το Threads για λίγο και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς, δεν είναι δυνατό να διαγράψετε τον λογαριασμό χωρίς να διαγράψετε και το Instagram.

Έτσι, στο μεταξύ, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας στο Threads.

Για να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Threads:

  1. Εκκινήστε το Εφαρμογή Threads στο τηλέφωνο ή το tablet σας.
  2. Κάντε κλικ στο δικό σας Κουμπί προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
  3. Κάντε κλικ στο Κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  4. Πατήστε το λογαριασμός επιλογή από το μενού.
  5. Πατήστε το Απενεργοποίηση προφίλ επιλογή στην παρακάτω οθόνη
  6. Επίλεξε το Απενεργοποίηση νημάτων κουμπί προφίλ στο κάτω μέρος της οθόνης επαλήθευσης
  7. Πατήστε το Απενεργοποίηση κουμπί για να επαληθεύσετε τη διαδικασία.

Μόλις χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω βήματα, ο λογαριασμός σας στο Threads δεν είναι πλέον ενεργός. Το προφίλ, οι ακόλουθοί σας, οι αλληλεπιδράσεις και οι ακόλουθοί σας είναι απενεργοποιημένα και κρυμμένα από άλλους χρήστες της υπηρεσίας.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε, ωστόσο, ότι αυτό απενεργοποιεί προσωρινά τον λογαριασμό σας μέχρι να τον ενεργοποιήσετε ξανά, εάν το επιθυμείτε. Αλλά δεν επηρεάζει καθόλου τον λογαριασμό σας στο Instagram. Επιπλέον, ενώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Threads όποτε θέλετε, επιτρέπει μόνο μία εβδομαδιαία απενεργοποίηση. Επομένως, εάν θέλετε να το απενεργοποιήσετε μακροπρόθεσμα, θα είστε εντάξει.

Αναλάβετε τον έλεγχο των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέχρι (ή εάν) το Meta ενημερώσει την επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας στο Threads χωρίς να επηρεαστεί το Instagram, η απενεργοποίησή του είναι η καλύτερη επιλογή, εκτός εάν θέλετε να διαγράψετε και τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να αναλάβετε τον έλεγχο των εφαρμογών σας μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το Meta. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς Instagram και Facebook εάν δεν θέλετε να κάνετε διασταυρούμενες αναρτήσεις. Για επιπλέον απόρρητο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα τοποθεσίας στο Instagram.

Εάν στείλετε κατά λάθος ένα μήνυμα σε κάποιον, μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή του μηνύματος στο Instagram. Εκτός από τα Threads, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Facebook αλλά να διατηρήσετε το Messenger. Και αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το Instagram, φροντίστε πρώτα να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *