Πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στην ιστορία σας στο Instagram μετά τη δημοσίευση

Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στην ιστορία σας στο Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Έχετε ποτέ δημοσιεύσει στο Instagram Story σας και μετά συνειδητοποιήσατε ότι ξεχάσατε να κάνετε tag τον φίλο σας; Μην διαγράψετε την ανάρτηση και ξεκινήστε από την αρχή! Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να επισημάνετε φίλους στα Stories του Instagram που έχετε ήδη δημοσιεύσει.

Πώς να δημοσιεύσετε εφαρμογές Android στο Play Store

Πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στην ιστορία σας στο Instagram μετά τη δημοσίευση

Εάν ξεχάσετε να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στο Instagram Story σας, μπορείτε πάντα να διαγράψετε το Story και να το δημοσιεύσετε ξανά μαζί με την ετικέτα. Η διαγραφή μιας ιστορίας Instagram δεν είναι τόσο δύσκολη, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε την ανάρτησή σας από την αρχή.

Υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ετικέτα σε έναν λογαριασμό σε μια δημοσιευμένη ιστορία:

1. Πατήστε το ροζ ή γκρι δαχτυλίδι γύρω από την εικόνα του προφίλ σας στο Instagram για να ανοίξετε το Story σας.

2. Πατήστε το Περισσότερα εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της ιστορίας σας.

3. Πατήστε Προσθήκη Αναφορών από το μενού.

4. Πατήστε τους λογαριασμούς στους οποίους θέλετε να προσθέσετε ετικέτα. Μπορείτε να αναζητήσετε λογαριασμούς χρησιμοποιώντας το Μπαρα αναζήτησης στην κορυφή.

5. Πατήστε Προσθήκη στον πάτο.

Μόλις προσθέσετε λογαριασμούς με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα άτομα θα λάβουν ένα DM που θα λέει ότι τα αναφέρατε στην Ιστορία σας. Στη συνέχεια, μπορούν να προσθέσουν τη δημοσίευση απευθείας στη δική τους ιστορία, εάν το επιλέξουν.

Πώς διαφέρει η χρήση του κουμπιού “Προσθήκη αναφορών” από το αυτοκόλλητο αναφοράς

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στο Instagram Story σας προτού το δημοσιεύσετε χρησιμοποιώντας είτε το Αναφορά αυτοκόλλητου ή απλά πληκτρολογώντας ένα όνομα χρήστη στο Story. Αυτές είναι και οι δύο μέθοδοι που χρησιμοποιείτε μόνο πριν από τη δημοσίευση της ιστορίας. ο Προσθήκη Αναφορών Το κουμπί είναι διαθέσιμο μετά τη δημοσίευση της ιστορίας.

Η άλλη διαφορά μεταξύ αυτών των μεθόδων είναι ότι η Αναφορά αυτοκόλλητου θα εμφανίσει το όνομα χρήστη αυτού του λογαριασμού στην Ιστορία σας, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε θεατής μπορεί να πατήσει αυτό το αυτοκόλλητο για να δει τον λογαριασμό στον οποίο έχει επισημανθεί. ο Προσθήκη Αναφορών Το κουμπί δεν θα εμφανίζει το όνομα χρήστη στην ιστορία, επομένως οι θεατές δεν θα βλέπουν λογαριασμούς με ετικέτα.

Η προσθήκη ετικετών στους φίλους σας προτού δημοσιεύσετε την Ιστορία είναι καλύτερη αν θέλετε οι θεατές να πατήσουν και να δουν τους λογαριασμούς τους. Επισήμανση τους μετά με το Προσθήκη Αναφορών Το κουμπί είναι καλύτερο για φίλους με ιδιωτικούς λογαριασμούς ή όταν ξεχάσετε να τους προσθέσετε ετικέτα εκ των προτέρων.

Η μετάβαση σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ασφάλεια σας στο διαδίκτυο, αλλά οι φίλοι σας με ετικέτα δεν θα μπορούν να αναδημοσιεύσουν τις Ιστορίες σας εάν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός. Με την Προσθήκη Αναφορών κουμπί, η προσθήκη ετικετών στους φίλους και την οικογένειά σας στο Instagram είναι πιο εύκολη από ποτέ και τους επιτρέπει να αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες και το περιεχόμενό σας.

Διαβάστε επίσης:Τι συμβαίνει όταν ξεμπλοκάρετε έναν αριθμό στο iPhone σας

Το βίντεο Instagram δεν μεταφορτώνεται

Προσεγμένα χαρακτηριστικά NFC, αλλά πολύ υπερτιμημένα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *