Πώς να ενημερώσετε το Zoom στο Chromebook σας

Το Zoom δεν λειτουργεί σωστά στο Chromebook σας; Κάνει Πάγωμα/συντριβή ζουμ σε τυχαία διαστήματα? Δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε συσκέψεις ή ορισμένες λειτουργίες (κοινή χρήση οθόνης, εικονικό φόντο κ.λπ.) δεν λειτουργούν; Η ενημέρωση του Zoom στην πιο πρόσφατη έκδοση ενδέχεται να επιλύσει αυτά τα ζητήματα.

Οι ενημερώσεις ζουμ συνοδεύονται μερικές φορές με νέες λειτουργίες και διορθώσεις για σφάλματα και άλλες δυσλειτουργίες απόδοσης. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να ενημερώσετε το Zoom σε Chromebook στην πιο πρόσφατη έκδοση

Τύποι ενημερώσεων ζουμ

Τρεις κατηγορίες ενημερώσεων είναι διαθέσιμες για την εφαρμογή Zoom σε συσκευές Android, iOS, Windows και Mac/macOS.

 1. Υποχρεωτικές ενημερώσεις: Πρέπει να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερώσεις πριν χρησιμοποιήσετε το Zoom στη συσκευή σας. Συνήθως περιέχουν σημαντικές ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων. Εάν υπάρχει υποχρεωτική ενημέρωση για τη συσκευή σας, θα λάβετε ένα μήνυμα προτροπής να εγκαταστήσετε την ενημέρωση πριν χρησιμοποιήσετε το Zoom
 2. Προαιρετικές ενημερώσεις: Αυτές οι ενημερώσεις διορθώνουν μικρά σφάλματα και άλλα ζητήματα απόδοσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Zoom στη συσκευή σας χωρίς να εγκαταστήσετε μια προαιρετική ενημέρωση.
 3. Ενημερώσεις μόνο για τον ιστό: Πρόκειται για ενημερώσεις με επικείμενες διορθώσεις σφαλμάτων/απόδοσης και λειτουργίες beta. Οι ενημερώσεις μόνο για τον ιστό είναι διαθέσιμες μόνο στον ιστότοπο του Zoom.

Ενημέρωση Zoom PWA για Chrome OS

Το Zoom διαθέτει μια προοδευτική εφαρμογή ιστού (PWA) για Chromebook. Λειτουργεί όπως κάθε άλλη εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη από το Google Play Store αλλά εκτελείται στον ιστό. Οι προοδευτικές εφαρμογές ιστού είναι συνήθως πιο γρήγορες, πιο λειτουργικές και καταναλώνουν λιγότερο χώρο αποθήκευσης από τις εγγενείς εφαρμογές.

Μπορείτε να ενημερώσετε το Zoom PWA μόνο μέσω του Play Store του Chromebook σας. Άνοιξε αυτό Ζουμ για τη σελδα Chrome ή αναζητήστε το “Zoom PWA” στο Play Store και επιλέξτε το Εκσυγχρονίζω κουμπί.

Ένας άλλος τρόπος ενημέρωσης του Zoom PWA είναι να διαμορφώσετε το Play Store ώστε να ενημερώνει αυτόματα τις παλιές εφαρμογές. Με αυτόν τον τρόπο, το Chromebook σας ενημερώνει αυτόματα το Zoom PWA όταν υπάρχει μια νέα έκδοση στο Google Play Store.

 1. Ανοίξτε το Play Store και επιλέξτε το δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.
 2. Επιλέγω Ρυθμίσεις στο κάτω μέρος του μενού ρυθμίσεων
 3. Αναπτύξτε το Προτιμήσεις δικτύου αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών
 4. Επιλέγω Σε οποιοδήποτε δίκτυο και επιλέξτε Εντάξει

Πώς να ενημερώσετε την επέκταση Zoom Chrome

Εάν εγκαταστήσατε το Zoom στο Chromebook σας μέσω του Chrome Web Store, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε την επέκταση.

 1. Κλείστε την εφαρμογή Zoom και ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Πληκτρολογήστε ή επικολλήστε το chrome://extensions στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Εισαγω στο πληκτρολόγιο του Chromebook σας.

Εναλλακτικά, επιλέξτε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε Περισσότερα εργαλείακαι επιλέξτε Επεκτάσεις

 1. Ενεργοποιήστε λειτουργία για προγραμματιστές στην επάνω δεξιά γωνία
 2. Στη συνέχεια, πατήστε το Εκσυγχρονίζω κουμπί στο επάνω μενού για να συνεχίσετε. Αυτό θα ενημερώσει όλες τις επεκτάσεις σας Chrome, συμπεριλαμβανομένου του Zoom

Θα πρέπει να δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο “Ενημέρωση…” στην κάτω αριστερή γωνία ενώ το Chrome ενημερώνει τις επεκτάσεις σας.

Η λειτουργία μπορεί να διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό των εγκατεστημένων επεκτάσεων στο Chrome.

 1. Ανοίξτε το Ζουμ όταν δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας “Οι επεκτάσεις ενημερώθηκαν” στην κάτω γωνία.

Χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Zoom

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού Zoom (συνδεθείτε στο Zoom στο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό) εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση ή την ενημέρωση της εφαρμογής Zoom. Επανεκκινήστε το Chromebook σας ή ενημερώστε το λειτουργικό του σύστημα και δοκιμάστε να ενημερώσετε ξανά το Zoom. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Zoom ή απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το Zoom στη συσκευή σας Chrome OS εάν το πρόβλημα παραμένει.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Zoom “Η εγκατάσταση απέτυχε” σε Mac

Πώς να ενεργοποιήσετε τις αυτοματοποιημένες λεζάντες στο ζουμ

Πώς να ενημερώσετε το Microsoft Outlook στο Mac σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *