Πώς να δείτε το προφίλ σας στο Instagram ως κάποιος άλλος

Πώς να δείτε το προφίλ σας στο Instagram ως κάποιος άλλος

Γρήγορη απάντηση
  • Δεν υπάρχει καμία εγγενής λειτουργία για να δείτε το προφίλ σας στο Instagram ως κάποιος άλλος.
  • Η λύση είναι να ανοίξετε τον σύνδεσμο προφίλ Instagram σε ένα πρόγραμμα περιήγησης σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό Instagram.

Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του Instagram από ένα πρόγραμμα περιήγησης, να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας ή να χρησιμοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοιξε Ίνσταγκραμ σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ή αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο πρόγραμμα περιήγησης. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε Instagram.com/όνομα χρήστη όπου το όνομα χρήστη είναι το όνομα χρήστη σας στο Instagram.

DISCLAIMER: Ακολουθώντας κάποιον οδηγό στο TechVortex το κάνετε με δίκη σας ευθύνη . Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη .
Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Βήμα 2: Για να βρείτε το όνομα χρήστη σας, ανοίξτε το Προφίλ στο Instagram στην εφαρμογή και αναζητήστε το κείμενο στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό είναι το όνομα χρήστη σας.

Σημείωση: Το κείμενο κάτω από την εικόνα του προφίλ σας είναι το όνομά σας και όχι το όνομα χρήστη. Αντιγράψτε ή θυμηθείτε αυτό το όνομα χρήστη και γράψτε το μετά το Instagram.com/ σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Ελέγξτε το δεύτερο στιγμιότυπο οθόνης. Έτσι φαίνεται το προφίλ μου σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και χωρίς σύνδεση.

instagram δείτε το προφίλ ως κάποιος άλλος

Σημαντικά Σημεία:

  • Εάν το προφίλ σας στο Instagram είναι ιδιωτικό, δεν θα βλέπετε αναρτήσεις κατά την προβολή του. Θα εμφανιστεί μόνο το όνομά σας, το βιογραφικό σας και ο αριθμός των ακολούθων/ακόλουθων σας.
  • Εάν το προφίλ σας στο Instagram είναι δημόσιο, θα δείτε όλες τις αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των επισημάνσεων, στη ροή σας.

Μέθοδος 2: Δημιουργώντας έναν δεύτερο λογαριασμό

Ενώ η παραπάνω μέθοδος είναι εύκολη και λειτουργεί καλά, ένας άλλος τρόπος είναι να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό Instagram χρησιμοποιώντας διαφορετική διεύθυνση email. Αλλά θυμηθείτε να μην ακολουθήσετε τον αρχικό λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, προσθέστε τον δεύτερο λογαριασμό στην εφαρμογή Instagram. Τώρα, όποτε θέλετε να δείτε το προφίλ σας ως άλλος, απλώς μεταβείτε σε αυτόν τον λογαριασμό.

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *