Οδηγός χρήσης Phone Link στα Windows 11 με Android ή iPhone

Οδηγός χρήσης Phone Link στα Windows 11 με Android ή iPhone

Στις αρχές του 2022, Η Microsoft μετονομάσε την εφαρμογή Your Phone για Windows σε Σύνδεσμος τηλεφώνου και την εφαρμογή Your Phone Companion για Android και iPhone για Σύνδεση με Windows. Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να συνδέσετε το Android ή το iPhone σας στα Windows και να συγχρονίσετε βασικά δεδομένα μεταξύ συσκευών. Η ιδέα είναι να συνδέσετε το τηλέφωνο Android ή το iPhone σε έναν υπολογιστή με Windows και να μεταφέρετε δεδομένα απρόσκοπτα. Αντί να βασίζεστε σε μια λύση τρίτου κατασκευαστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που δημιούργησε η Microsoft για αυτό.

Εγκαταστήστε τις Εφαρμογές σε Android ή iPhone και υπολογιστή με Windows 11

Πριν συνδέσετε και τις δύο συσκευές, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τις σχετικές εφαρμογές στο τηλέφωνο Android ή στο iPhone σας και σε έναν υπολογιστή με Windows 11. Αποκτήστε τον σύνδεσμο προς την εφαρμογή Windows από το Google Play Store για το τηλέφωνο Android ή το App Store για iPhone.

Κατεβάστε: Σύνδεσμος στα Windows (Android) | Σύνδεσμος με Windows (iPhone)

Μετά από αυτό, εγκαταστήστε την εφαρμογή Phone Link στον υπολογιστή σας με Windows 11.

Κατεβάστε: Σύνδεσμος τηλεφώνου (Windows)

Πριν συγχρονίσετε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας, ελέγξτε και εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις συστήματος και στις δύο συσκευές.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

 Διαβάστε επίσης :Πως να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο Android ως κάμερα web στα Windows 11

Πώς να σταματήσετε κάποιον από το να σας καλεί χωρίς αποκλεισμό

Συνδέστε το Android ή το iPhone σας με τον υπολογιστή σας Windows 11

Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας Android στον υπολογιστή Windows 11. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB ή να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Phone Link στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο Android ή iPhone .

2. Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας Microsoft. Μετά από αυτό, η εφαρμογή Phone Link θα δημιουργήσει έναν κωδικό QR.

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Σύνδεση με Windows στο τηλέφωνο Android ή το iPhone σας και πατήστε Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR στον υπολογιστή σας επιλογή κάτω από το κουμπί Είσοδος.

4. Χρησιμοποιήστε το Σύνδεσμος στα Windows εφαρμογή στο τηλέφωνο Android ή στο iPhone σας για σάρωση του κωδικού QR.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Να συνεχίσει στην εφαρμογή Link to Windows στο τηλέφωνό σας.

6. Η εφαρμογή Phone Link στον υπολογιστή σας θα δημιουργήσει έναν 6ψήφιο αλφαριθμητικό κωδικό. Εισαγάγετε τον κωδικό στην εφαρμογή Link to Windows στο Android ή το iPhone σας.

7. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Microsoft στην εφαρμογή Link to Windows σε Android ή PHone. Όταν τελειώσετε, πατήστε Τέλος στην εφαρμογή Σύνδεση με Windows σε Android ή iPhone και πατήστε Να συνεχίσει στην εφαρμογή Phone Link στον υπολογιστή σας.

Φωτογραφίες

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες του Android ή του iPhone σας στον υπολογιστή σας με Windows μέσω της εφαρμογής Phone Link. Η καρτέλα Φωτογραφίες παρέχει άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή Gallery του τηλεφώνου σας Android ή στην εφαρμογή Photo του iPhone. Ανάλογα με τις άδειες, θα έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες ανάλογα. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια φωτογραφία και να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές επεξεργασίας πάνω από αυτήν.

Κείμενο: Επιλέγει αυτόματα το κείμενο και μπορείτε να το αντιγράψετε από τις φωτογραφίες.
Ανοιξε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή Photo Viewer στα Windows για να ελέγξετε την εικόνα στο τηλέφωνό σας.
Αντίγραφο: Δημιουργήστε ένα αντίγραφο της φωτογραφίας και επικολλήστε την απευθείας σε μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας.
Αποθήκευση ως: Αποθηκεύστε απευθείας την εικόνα στον υπολογιστή σας.
Διαγράφω: Πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή Link to Windows να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται τα αρχεία στο τηλέφωνο Android ή το iPhone σας.

Μηνύματα

Αυτή η καρτέλα σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα κείμενα του τηλεφώνου στο παράθυρο της εφαρμογής Phone Link. Μπορείτε να ελέγξετε και να απαντήσετε στα μηνύματα, ακόμη και να διαγράψετε μερικά. Κατά τη σύνταξη μηνυμάτων, έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε emoji, εικόνες και GIF.

Αλλά αυτό θα μετατρέψει το κανονικό σας SMS σε MMS και ο πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας θα σας χρεώσει ανάλογα.

κλήσεις

Για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή Phone Link να πραγματοποιεί κλήσεις χρησιμοποιώντας το Android σας, θα πρέπει να αντιστοιχίσετε το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth με τον υπολογιστή Windows. Στην καρτέλα Κλήσεις, μπορείτε να προβάλετε το ιστορικό κλήσεων.

Θα λάβετε επίσης ένα dialer με ένα πλαίσιο αναζήτησης για να αναζητήσετε τις επαφές για ταχύτερη κλήση.

Ενεργοποιήστε τις λειτουργίες στο Phone Link

Η ρύθμιση του Phone Link φιλοξενεί επίσης πολλές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε και να προσαρμόζετε διαφορετικές ρυθμίσεις στο Android σας απευθείας από τον υπολογιστή. Για αρχή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις λεπτομέρειες των Ειδοποιήσεων, Κλήσεων, Μηνυμάτων και Φωτογραφίες από την εμφάνιση στην εφαρμογή Σύνδεσμος τηλεφώνου.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την επιλογή Audio Player χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Phone Link για να ελέγξετε την αναπαραγωγή της μουσικής που αναπαράγεται στο τηλέφωνό σας. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση του φακέλου λήψης στον υπολογιστή σας για τα αρχεία που μεταφέρετε από το τηλέφωνό σας.

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *