Πώς να μάθετε εάν ένας λογαριασμός Instagram είναι ιδιωτικός ή δημόσιος

Πώς να μάθετε εάν ένας λογαριασμός Instagram είναι ιδιωτικός ή δημόσιος

Γρήγορες συμβουλές
  • Προσπαθήστε να μοιραστείτε την ανάρτηση ενός χρήστη. Εάν είναι ιδιωτικό, θα δείτε ένα μήνυμα που θα λέει ότι ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός.
  • Εάν δεν ακολουθήσετε τον χρήστη, θα δείτε την ετικέτα Ιδιωτικό μήνυμα. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τον σύνδεσμο προφίλ του χρήστη σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.
  • Για τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις Instagram > Απόρρητο λογαριασμού.

Μέθοδος 1: Προσπαθώντας να μοιραστείτε την ανάρτηση του χρήστη

Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ο λογαριασμός κάποιου είναι ιδιωτικός ή δημόσιος στο Instagram αν τους ακολουθήσετε.

Για αυτό, ανοίξτε οποιαδήποτε ανάρτηση που μοιράζεται ο χρήστης και πατήστε το εικονίδιο Αποστολή κάτω από αυτήν.

  • Για ιδιωτικούς λογαριασμούς, θα δείτε το μήνυμα “Αυτός ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός”. Εάν αυτό δεν συμβεί, κάντε κύλιση προς τα κάτω μερικές φορές. Θα δείτε ένα μήνυμα που θα λέει “Τα άτομα από κάτω ενδέχεται να μην μπορούν να δουν αυτήν την ανάρτηση εκτός και αν ακολουθήσουν το XYZ” ή ένα παρόμοιο μήνυμα εάν ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός. Και δεν μπορείτε να μοιραστείτε τη δημοσίευση με κανέναν άλλο εκτός από τους αμοιβαίους ακόλουθους.
  • Εάν δεν εμφανιστεί τέτοιο μήνυμα και μπορείτε να μοιραστείτε την ανάρτηση ακόμη και με μη κοινούς φίλους, ο λογαριασμός είναι δημόσιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια συνομιλία στο Instagram

Πώς να επαναφέρετε κάποιον σε αίτημα μηνύματος στο Facebook και το Instagram

Κοινή χρήση ανάρτησης στο Instagram από ιδιωτικό λογαριασμό

Μέθοδος 2: Ελέγχοντας εάν οι αναρτήσεις του χρήστη είναι ορατές

Ο απλός τρόπος για να μάθετε εάν ένας λογαριασμός Instagram είναι ιδιωτικός ή όχι εάν δεν τον ακολουθείτε είναι να ανοίξετε το προφίλ του. Εάν ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός, θα δείτε την ετικέτα μηνύματος “Αυτός ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός”. Εναλλακτικά, εάν μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις ή τη λίστα των ακολούθων τους, ο λογαριασμός είναι δημόσιος.

Ιδιωτικός λογαριασμός Instagram

Μέθοδος 3: Ελέγξτε εάν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός

Για να ελέγξετε την κατάσταση απορρήτου του λογαριασμού σας στο Instagram, μεταβείτε στο προφίλ σας στο Instagram και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις γραμμές. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Απορρήτου λογαριασμού, όπου θα δείτε εάν ο λογαριασμός είναι δημόσιος ή ιδιωτικός. Πατήστε πάνω του για εναλλαγή μεταξύ ιδιωτικών ή δημόσιων λογαριασμών.

Έλεγχος λογαριασμού Instagram δημόσιος ή ιδιωτικός

Μέθοδος 4: Ελέγξτε με χρήση προγράμματος περιήγησης

Ένας άλλος απλός τρόπος είναι να ανοίξετε το σύνδεσμος προφίλ χρήστη από ένα πρόγραμμα περιήγησης, αλλά χωρίς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή από την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Εισαγω Instagram.com/όνομα χρήστη σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, όπου το όνομα χρήστη είναι το πραγματικό όνομα χρήστη του ατόμου. Εάν το προφίλ είναι δημόσιο, θα δείτε τις αναρτήσεις του χρήστη, διαφορετικά θα σας υποδεχτεί η ετικέτα “Αυτός ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός”.

Υπόδειξη: Για να μάθετε το όνομα χρήστη του χρήστη, ανοίξτε το προφίλ του. Το όνομα ή το κείμενο στο επάνω μέρος της οθόνης είναι το όνομα χρήστη τους, ενώ το όνομα κάτω από την εικόνα προφίλ είναι το όνομά τους.

Έλεγχος ιδιωτικού λογαριασμού Instagram από το πρόγραμμα περιήγησης

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος λειτουργεί είτε ακολουθείτε τον χρήστη είτε όχι, καθώς δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *