σας προσθέτουν σε ομάδες Instagram

Κουραστήκατε από τυχαίους ανθρώπους που σας προσθέτουν σε ομάδες Instagram; Εδώ είναι μια Λύση

Ξυπνάτε με ειδοποιήσεις σχετικά με την τυχαία προσθήκη σας σε μια ομάδα Instagram από αγνώστους; Δεν είστε μόνοι, και αυτό συμβαίνει στους περισσότερους από εμάς. Έχω επίσης προστεθεί σε τυχαίες ομάδες στο Instagram. Θα το αγνοούσα όταν τέτοιες ειδοποιήσεις ήταν σπάνιες. Στην αρχή, απλώς διέγραφα ή έφευγα από την ομάδα. Όμως, συνέχιζα να προστίθενται σε ομάδες πολύ συχνά και ξυπνούσα με ένα μπαράζ ειδοποιήσεων από το Instagram στο τηλέφωνό μου. Έτσι σήκωσα τα μανίκια μου και βρήκα έναν τρόπο να σταματήσω άγνωστα άτομα να με προσθέτουν σε ομάδες στο Instagram. Να πώς το έκανα.

Τα βήματα είναι απλά:

  1. Ανοιξε το Ίνσταγκραμ εφαρμογή, μεταβείτε στο δικό σας σελίδα προφίλ και πατήστε το μενού χάμπουργκερ εικονίδιο (3 γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Πλοηγηθείτε στο Μηνύματα και απαντήσεις ιστορίας > Στοιχεία ελέγχου μηνυμάτων.
  3. Στην ενότητα Ομαδικές συνομιλίες, πατήστε Ποιος μπορεί να σας προσθέσει σε ομαδικές συνομιλίες και επιλέξτε το Μόνο άτομα που ακολουθείτε στο Instagram επιλογή.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Ποια εφαρμογή μηνυμάτων παίρνει το στέμμα;

Μετά από αυτό, μπορείτε να απολαύσετε την κύλισή σας στο Instagram χωρίς να ανησυχείτε μήπως προστεθείτε σε μια ομάδα από κάποιους αγνώστους.

Σημείωση: Τα άτομα στα οποία έχετε στείλει μηνύματα στο παρελθόν μπορούν ακόμα να σας προσθέσουν σε ομαδικές συνομιλίες.

Γιατί συνεχίζω να παίρνω τυχαία άτομα που με προσθέτουν στην ομάδα Instagram;

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό:

  • Ο νούμερο ένα λόγος για να σας προσθέσουμε σε τυχαίες ομάδες είναι να διαφημίσετε ή να προωθήσετε κάτι, συχνά είναι σε μορφή συνδέσμων. Αυτοί είναι ως επί το πλείστον λογαριασμοί spam ή bots που δημιουργήθηκαν για αυτόν τον σκοπό. Επομένως, σας συνιστούμε να αποφύγετε να κάνετε κλικ σε τέτοιους συνδέσμους.
  • Μερικοί άνθρωποι προσθέτουν τυχαίους χρήστες σε ομάδες για να συλλέξουν δεδομένα ή να αυξήσουν την ορατότητα της ομάδας, ένα είδος ανεπιθύμητης ή προωθητικής τακτικής.
  • Μερικές φορές, εάν έχετε αμοιβαίες σχέσεις με το άτομο που σας προσθέτει, μπορεί να πιστεύουν ότι θα σας ενδιαφέρει η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: YouTube χωρίς διαφημίσεις

Μπορεί κάποιος να σας προσθέσει σε μια ομάδα στο Instagram χωρίς την άδειά σας;

Από προεπιλογή, κάθε τυχαίο άτομο μπορεί να σας προσθέσει σε μια ομάδα αρκεί να γνωρίζει το όνομα χρήστη σας. Ωστόσο, ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τέτοιες πιθανότητες. Να θυμάστε ότι τα άτομα που έχετε ακολουθήσει ή στείλει μήνυμα στο παρελθόν μπορούν να σας προσθέσουν σε μια ομάδα χωρίς την άδειά σας. Δυστυχώς, η διαγραφή αυτού του μηνύματος δεν θα βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης:

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *