τεμπέληδες τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

Σε αυτό το σεμινάριο θα μοιραστώ μαζί σας 4 τεμπέληδες τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο ενώ κοιμάστε, και όλες αυτές οι ροές εισοδήματος είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθούν και μπορούν ενδεχομένως να σας κάνουν ένα εισόδημα που αλλάζει τη ζωή σας. Όταν πηγαίνω για ύπνο το βράδυ, μπορώ να είμαι ήσυχος γνωρίζοντας ότι καθώς κοιμάμαι οι τσέπες μου συνεχίζουν να γεμίζουν χρήματα.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχω δημιουργήσει 4 ροές εισοδήματος που λειτουργούν για μένα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, ακόμα και όταν κοιμάμαι, και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιοφυΐα για να ξεκινήσω αυτές τις ροές εισοδήματος. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας κανονικό άτομο, τότε αυτό το σεμινάριο μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει το παιχνίδι για εσάς. Θα μοιραστώ μαζί σας ποιοι είναι αυτοί οι 4 τεμπέλικοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, αλλά θέλω να σας πω μια ιστορία.

Πριν από αρκετά χρόνια είχα το προνόμιο να γνωρίσω αυτόν τον πολυεκατομμυριούχο μέσω ενός γνωστού μου και αυτός ο τύπος είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας κατασκευής εμπορικών ακινήτων που σημαίνει ότι ήταν εξαιρετικά πλούσιος. Όταν πήγα στο σπίτι του που ήταν πολύ όμορφο, στην κουζίνα του είχε αυτό το ακριβό κρέας και απλώς το πέρναγαν στη σχάρα και το πέρναγαν σαν να μην είναι τίποτα.

Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ένα από αυτά τα πονταρίσματα μπορεί να κοστίσει από $100 έως $200. Αλλά για να κόψω την ιστορία, γνώρισα αυτόν τον τύπο και αποφάσισα να του στείλω ένα μήνυμα κειμένου μια μέρα. Τον ρώτησα ότι ήθελα να μάθω πώς ακριβώς έχτισε τον πλούτο του γιατί το ήθελα και για μένα.

Εκείνη την εποχή έκλεινα περίπου 19 ή 20. Έτσι πέρασαν μερικές ώρες και αναρωτιόμουν αν έκανα λάθος ερώτηση, αλλά τελικά απάντησε και μου είπε ότι η μεγαλύτερη πηγή εσόδων του ήταν η κατασκευαστική εταιρεία, αλλά αυτό ήταν όχι πώς έχτισε τον πλούτο του στην αρχή. Και τότε ήταν που με κίνησε πολύ το ενδιαφέρον.

Γιατί αν η μόνη πηγή εισοδήματός του ήταν μέσω της κατασκευαστικής του εταιρείας, τότε δεν είχα την ευκαιρία γιατί ήταν έξω από τη λωρίδα μου. Ευτυχώς, αυτό που κατέληξε να πει ήταν μερικά πράγματα που δεν μου ξεφεύγουν. Και αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι πολλοί από τους εκατομμυριούχους φίλους του έχουν επίσης όλες αυτές τις εισοδηματικές ροές με κάποια μορφή.

Προφανώς υπάρχουν ροές εισοδήματος που έχω χαρακτηρίσει ως 4 τεμπέληδες τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι αρκετά κερδοφόροι ώστε οι εκατομμυριούχοι να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν, οι οποίες είναι εύκολο να ξεκινήσουν, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει και ένας κανονικός άνθρωπος. Τώρα θα ήθελα να σας μιλήσω για το τι είναι αυτές οι ροές εισοδήματος και πώς μπορείτε να τις δημιουργήσετε για τον εαυτό σας.

Ο πρώτος από τους τεμπέληδες τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο είναι η επένδυση σε μετοχές

Η πρώτη ροή εσόδων για την οποία μίλησε ήταν οι πολλοί μισθοί που του έστελναν οι επιχειρήσεις σε τακτική βάση. Αυτό δεν μοιάζει με πράγματα σε επίπεδο «μαφίας», δεν πήγαινε σε διάφορες επιχειρήσεις για να εξουσιάζει τους ανθρώπους επειδή δεν πλήρωσαν το περιθώριο. Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι, φανταστείτε μια εταιρεία όπως η Coca-Cola που υπάρχει από το 1892 να αποφασίσει ότι χτίζει την εταιρεία για πάνω από 100 χρόνια τώρα και βγάζει πάρα πολλά χρήματα και έτσι θέλει να αρχίσει να ανταμείβει τους ανθρώπους για την αγορά των μετοχών τους .

Έτσι, όταν πηγαίνετε και αγοράζετε μετοχές της μετοχής της Coca-Cola με 50 $ ανά μετοχή ή με ό,τι διαπραγματεύεται, η εταιρεία θα αρχίσει να σας στέλνει αυτό που αποκαλώ μίνι μισθούς που μερικοί από εσάς μπορεί να το γνωρίζετε ως μερίσματα. Έτσι, σύμφωνα με τον τρόπο που λειτουργεί αυτό είναι ότι πολλές εταιρείες που διαπραγματεύονται στη χρηματιστηριακή αγορά θα πληρώσουν στους μετόχους τους αυτό το μικρό μισθό ή μερίσματα μόνο για την κατοχή μετοχών των μετοχών τους.

Χιλιάδες μεγάλες αμερικανικές εταιρείες όπως η Apple και η Coca-Cola πληρώνουν στους μετόχους τους αυτούς τους μικρομισθούς. Γίνεται λοιπόν το ερώτημα, πώς ακριβώς μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αυτή τη ροή εισοδήματος να λειτουργεί στη ζωή σας;. Πώς μπορείς να ρυθμίσεις ώστε όταν κοιμάσαι το βράδυ να ξέρεις ότι συνεχίζεις να βγάζεις χρήματα επειδή κάποια μεγάλη εταιρεία σου γράφει επιταγές ενώ κοιμάσαι; Δείτε πώς το κάνετε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε έναν λογαριασμό μεσιτείας. Συνιστώ να πάτε είτε με webull, πιστότητα, πρωτοπορία είτε με χρηματοδότηση M1. Από αυτά τα τέσσερα που μόλις ανέφερα, το webull είναι ίσως το πιο φιλικό αν είστε νέος στην αγορά μετοχών. Εάν ανοίξετε έναν λογαριασμό στο webull και καταθέσετε ένα πέος, το webbull θα σας δώσει δώδεκα δωρεάν μετοχές αξίας έως και $36.000.

Μόλις ανοίξει ο λογαριασμός σας, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για να μάθετε ποιες εταιρείες πληρώνουν πραγματικά μερίσματα. Προσωπικά σας συνιστώ να πάτε με τις μετοχές του Dividend King. Πρόκειται για μετοχές που έχουν μια ισχυρή ιστορία να πληρώνουν σταθερά αυξανόμενα μερίσματα για πενήντα συνεχόμενα χρόνια ή περισσότερα.

Μερικές από αυτές τις βασικές μετοχές μερισμάτων είναι οι Dover, Genuine Parts, Northwest Natural Holding, Protect & Gamble, Emerson Electric, 3M, Coca-Cola και πολλά άλλα. Μη διστάσετε να γράψετε μερικά από αυτά. Τώρα που έχετε επιλέξει σε ποια μερίσματα και μετοχές θέλετε να επενδύσετε, πρέπει να επιστρέψετε στον χρηματιστηριακό λογαριασμό σας και να αγοράσετε αυτές τις μετοχές.

Το καλό με μεσίτες όπως το webull είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε κλασματικές μετοχές των μετοχών. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να αρχίσετε να λαμβάνετε επιταγές από μια εταιρεία όπως η Apple, αλλά δεν έχετε 150 $ να ξοδέψετε στην Apple, μπορείτε απλώς να αγοράσετε ένα κλάσμα αυτού του μεριδίου $150 μόλις $1. Και καθώς αγοράζετε τη μετοχή, απλώς θα περιμένετε και στη συνέχεια κάθε μήνα ή όποτε η μετοχή πληρώνει μερίσματα, θα βλέπετε μισθολογικές επιταγές απευθείας στον λογαριασμό μεσιτείας σας, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ό,τι θέλετε.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μερικοί άνθρωποι μπορούν ακόμη και να ζήσουν από τους μισθούς των μερισμάτων που λαμβάνουν και δεν χρειάζεται να εργαστούν ποτέ. Χρειάζεται χρόνος για τη δημιουργία αυτού του τύπου χαρτοφυλακίου, αλλά πολλοί άνθρωποι το κάνουν. Αν θέλετε να γράψω ένα αφιερωμένο άρθρο σχετικά με το πώς μπορείτε να ζήσετε από τον μισθό σας για τα μερίσματα, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε με.

Οι δεύτεροι Lazy τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο είναι να δημιουργήσετε μια ροή εισοδήματος παθητικά.

Το επόμενο πράγμα για το οποίο μίλησε είναι να δημιουργήσει εισοδηματικές ροές, είχε συγκεκριμένα αυτή την επιχείρηση όπου θα προσλάβει παιδιά γυμνασίου και θα τα κάνει να πάνε σε αυτούς τους αγώνες ποδοσφαίρου νέων και να ηχογραφήσουν τους αγώνες για τους γονείς τους και αυτοί οι γονείς θα πληρώσουν πολλά χρήματα για να έχουν ένα βίντεο υψηλής ποιότητας με τα μικρά τους παιδιά να τρέχουν πάνω κάτω στο γήπεδο παίζοντας ποδόσφαιρο.

Αυτό ήταν εντελώς παθητικό για εκείνον, επειδή προσέλαβε τα παιδιά του γυμνασίου για να του αναφέρουν πραγματικά τα παιχνίδια και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν απλώς να εισπράξει πληρωμή από όλους τους γονείς που ήθελαν να αγοράσουν το βίντεο. Προφανώς δεν λέω ότι πρέπει να βγείτε έξω και να ξεκινήσετε μια νεανική εταιρεία ποδοσφαίρου ή βίντεο, αλλά αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να καταλάβετε πώς μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε παθητικές ροές εισοδήματος γενικά.

Αυτό θα μπορούσε να είναι από την έναρξη μιας παθητικής παρενέργειας όπως η ντουζίνα παθητικού εισοδήματος για τα οποία γράφω στον ιστότοπό μου εδώ. Μπορεί να είναι η πώληση μαθημάτων, η συγγραφή ηλεκτρονικών βιβλίων ή η έναρξη ενός youtube ή οτιδήποτε πρόκειται να δημιουργήσει ένα παθητικό εισόδημα. Αυτό σημαίνει ότι όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ ή όταν κάθεστε να παρακολουθήσετε Netflix ή βγαίνετε με τους φίλους σας ή κάνετε ό,τι κάνετε όταν δεν εργάζεστε, θα εξακολουθείτε να βγάζετε χρήματα επειδή οι ροές εισοδήματός σας είναι πάντα δουλεύοντας στα παρασκήνια για σένα.

Το λέω στους ανθρώπους συνέχεια, ότι θέλετε να δημιουργήσετε παθητικές ροές εισοδήματος που στην πραγματικότητα θα είναι επεκτάσιμες. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Για παράδειγμα, εάν ξεκινήσετε μια επιχείρηση πλυσίματος υπό πίεση, δεν είναι πραγματικά σκαλοπάτι ούτε είναι παθητικό. Γιατί σε αυτή την κατάσταση πρέπει να ανταλλάξετε το χρόνο σας με χρήματα. Πρέπει να βγεις φυσικά σε ακίνητα και να κάνεις δουλειά για να μπορέσεις να πληρωθείς.

Σίγουρα μπορείτε να το κάνετε επεκτάσιμο και πολύ πιο παθητικό προσλαμβάνοντας άτομα και έχοντας τα άτομα που προσλάβατε να πάνε σε ακίνητα και να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Αυτό ακριβώς έκανε ο εκατομμυριούχος φίλος μου. Προσέλαβε παιδιά γυμνασίου φτηνά για να πάνε και να του ηχογραφήσουν αυτά τα παιχνίδια, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιεί το χρόνο του για να είναι σε κάθε παιχνίδι καταγράφοντας τους αγώνες.

Είναι σίγουρα μια επιλογή, αλλά έχει ένα κόστος, επομένως κάτι που έκανα πάντα για τον εαυτό μου και θα το προτείνω επίσης και για εσάς είναι να βρείτε παθητικές ροές εισοδήματος που έχουν χαμηλά γενικά έξοδα. Πράγματα όπως η έναρξη μιας εκτύπωσης κατ’ απαίτηση να ψωνίσετε στο διαδίκτυο ή μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως η πώληση μαθημάτων για το skillshare ή η έναρξη ενός καναλιού στο YouTube.

Όλα αυτά μπορούν να ξεκινήσουν με ένα άτομο που είστε εσείς, με λίγα έως καθόλου χρήματα και είναι πολύ εύκολα επεκτάσιμα και παθητικά.

Ακίνητα

Το επόμενο παθητικό εισόδημα ήταν πιθανώς αυτό που είπε ότι ήταν η μεγαλύτερη πηγή εισοδήματός του και αυτή είναι η ακίνητη περιουσία, αλλά, έσπευσε πολύ να επισημάνει ότι παρόλο που είχε μια φυσική επιχείρηση ακινήτων, ένα μεγαλύτερο ποσοστό του χαρτοφυλακίου του στην πραγματικότητα δεν ήταν σε φυσικά ακίνητα, αλλά σε μερικές επενδύσεις σε ακίνητα.

Ανέφερε δύο επενδύσεις σε ακίνητα που ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει με πολύ λίγα χρήματα και από αυτές οι επενδύσεις σε ακίνητα είναι πολύ τεμπέληδες και παθητικές. Αυτό εξηγεί καλύτερα τους τεμπέληδες τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Το πρώτο είναι

1. Crowdsourcing Real Estate

Αυτή είναι η μέθοδος επένδυσης σε ακίνητα που συνδέει τους επενδυτές με ακίνητα μέσω του διαδικτύου. Και το καλύτερο με το crowdsourcing είναι ότι δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε να επενδύετε. Με το crowdsourcing, χρησιμοποιείτε ιστότοπους όπως το fundrise.com για να συνεχίσετε και να επενδύσετε σε ακίνητα. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μονοκατοικίες μέχρι ολόκληρα συγκροτήματα διαμερισμάτων και διαφορετικούς τύπους εμπορικών ακινήτων.

Για να ξεκινήσετε με το crowdsourcing ακινήτων, το μόνο που θα κάνετε είναι να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο όπως το fundrise.com να επιλέξετε τις επενδύσεις σας και να αρχίσετε να επενδύετε. Είναι εξαιρετικά απλό και εντελώς μακριά και ένας τέλειος τρόπος για να κάνετε τα χρήματά σας να λειτουργούν για εσάς.

2. ΑΕΑΠ

Η επόμενη επένδυση σε ακίνητη περιουσία για την οποία μίλησε ήταν η αγορά REIT ή επενδυτικής εμπιστοσύνης σε ακίνητα. Έτσι, μια ΑΕΕΑΠ είναι μια εταιρεία που κατέχει και εκμεταλλεύεται ακίνητα που παράγουν εισόδημα. Όταν αγοράζετε μετοχές μιας REIT, ουσιαστικά επενδύετε σε όλα τα υπογραμμισμένα ακίνητα που κατέχει η εταιρεία. Αυτό θα μπορούσε να είναι εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, ακόμη και πύργοι κινητής τηλεφωνίας

Μπορεί να σκέφτεστε πώς ακριβώς θα σας πληρώσει μια REIT στον ύπνο σας. Λοιπόν, πολύ παρόμοια με τις μετοχές πληρωμής μερισμάτων, οι REIT πληρώνουν επίσης μηνιαία ή τριμηνιαία μερίσματα και ακριβώς όπως οι μετοχές, οι REIT αγοράζονται και πωλούνται επίσης στο χρηματιστήριο, επομένως είναι εξαιρετικά εύκολο να επενδύσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο τον λογαριασμό μεσιτείας σας, πληκτρολογήστε το όνομα των REIT στα οποία θέλετε να επενδύσετε, αγοράστε μετοχές του και, στη συνέχεια, από εκείνο το σημείο θα αρχίσετε να λαμβάνετε επιταγές μερισμάτων κάθε φορά που οι REIT πληρώνουν μερίσματα.

Και έτσι ναι, ο φίλος μου είναι ιδιοκτήτης μιας φυσικής επιχείρησης ακίνητης περιουσίας, αλλά έχει επίσης πολλά REIT και έκανε πολλές επενδύσεις χρησιμοποιώντας ιστοτόπους επενδύσεων crowdsourcing

Affiliate Marketing

Η τελευταία πηγή εσόδων που ανέφερε ήταν το affiliate marketing. Γιατί αυτό εμπίπτει στους τεμπέληδες τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο; Αυτό που έκανε ήταν να κατασκευάσει και να διευθύνει εξειδικευμένους ιστότοπους ιστολογίων που παρήγαγαν εισόδημα συνεργατών. Δεν ξέρω ακριβώς σε ποιες θέσεις βρίσκονταν τα ιστολόγιά του, αλλά ένα παράδειγμα αυτού θα είναι σαν ένα blog με συμβουλές κηπουρικής.

Ένα ολόκληρο ιστολόγιο αφιερωμένο στη φύλαξη, όπως πώς να καλλιεργήσετε τις μεγαλύτερες και πιο ζουμερές ντομάτες, ποιους τύπους λιπασμάτων να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το δέντρο σας να φαίνεται μεγάλο και ψηλό. Και μετά μέσα σε αυτό το ιστολόγιο, επειδή μιλάτε για ένα θέμα και γίνεστε αυθεντία σε αυτό το θέμα και χτίζετε εμπιστοσύνη με το κοινό σας, θα προτείνατε προϊόντα και υπηρεσίες μέσα στην ανάρτηση ιστολογίου.

Για παράδειγμα, ίσως το καλύτερο λίπασμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεγαλώσουν και να ψηλώσουν οι τουλίπες σας είναι το “frankie’s ferocious fertilizer”, θα αναφέρετε αυτό το λίπασμα στην ανάρτηση του ιστολογίου σας και θα υπάρχει ένας σύνδεσμος για να κάνει κλικ ο αναγνώστης που θα τους οδηγήσει σε ιστοσελίδες όπως το Amazon.com ή κάπου όπου μπορούν να αγοράσουν αυτό το λίπασμα.

Ωστόσο, αυτός ο σύνδεσμος δεν είναι απλώς ένας συνηθισμένος σύνδεσμος. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας σύνδεσμος συνεργατών και έτσι κάθε φορά που ένας αναγνώστης κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και τα έσοδα για να αγοράσει αυτό το λίπασμα, θα λάβετε ένα μικρό μίζημα ή προμήθεια για την αγορά του. Αυτό που έμαθα με τα χρόνια είναι ότι μπορείτε να αντιμετωπίζετε το μάρκετινγκ συνεργατών ως κύρια πηγή εισοδήματος ή δευτερεύουσα πηγή.

Εάν διαχειρίζεστε ένα εξειδικευμένο ιστολόγιο ή ένα κανάλι στο youtube, θα είναι λογικό να εστιάσετε στο μάρκετινγκ συνεργατών, ειδικά αν αυτό πρόκειται να είναι η κύρια πηγή εισοδήματός σας. Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα πολύ ευρύ και περίπλοκο θέμα που ξεφεύγει από το πεδίο αυτού του σεμιναρίου, οπότε αν θέλετε να λάβετε ένα αποκλειστικό βίντεο για το πώς να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Όμως, έχω ένα σεμινάριο σε αυτόν τον ιστότοπο που σας δείχνει πώς να βγάλετε 35.000 $ έως 45.000 $ με το μάρκετινγκ θυγατρικών. Μπορείτε να το ελέγξετε στον παρακάτω σύνδεσμο Μάρκετινγκ θυγατρικών: Πώς να κερδίσετε 45.000 $/μήνα

Γενικά το μάρκετινγκ θυγατρικών μπορεί να είναι μια πολύ τεμπέλης και παθητική πηγή εισοδήματος που αν γίνει σωστά μπορεί να σας αποφέρει πολλά χρήματα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να γίνετε πλούσιοι

Καλύτερα πρόσθετα Kodi Live TV Σεπτεμβρίου 2023 (IPTV)

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *