Τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε ή διαγράφετε τον λογαριασμό Discord σας

Είτε χρειάζεστε ένα διάλειμμα είτε θέλετε να αποχωρήσετε από το Discord, η πλατφόρμα προσφέρει την επιλογή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας προσωρινά ή οριστικά να τον διαγράψετε. Η απόφαση μεταξύ διαγραφής ή απενεργοποίησης του λογαριασμού σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για τις συνέπειες.

Θα γνωρίζουν οι άλλοι ότι έχετε απενεργοποιήσει ή διαγράψει τον λογαριασμό σας; Ποια δεδομένα θα χαθούν και τι θα μείνουν; Τι θα συμβεί με τη συνδρομή Discord Nitro; Θα διερευνήσουμε όλα όσα συμβαίνουν όταν απενεργοποιείτε ή διαγράφετε τον λογαριασμό σας Discord, βοηθώντας σας να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποκτήσετε το Discord στο Android TV Box

Απενεργοποίηση του λογαριασμού Discord σας

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού Discord είναι σαν να τον βάζετε σε παύση. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

 • Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας: Ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή, συνδέοντας ξανά με τα διαπιστευτήριά σας. Οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, οι φίλοι, τα μηνύματα και οι συνδρομές διακομιστή θα παραμείνουν ανέπαφα κατά την απενεργοποίηση.
 • Θα χάσω κάτι μετά την επανενεργοποίηση του λογαριασμού: Όχι, όλα θα επιστρέψουν, συμπεριλαμβανομένων των φίλων σας, των μηνυμάτων, των διακομιστών σας κ.λπ. Δεν θα χάσετε τίποτα.
 • Τι μπορούν να δουν οι χρήστες στο προφίλ σας: Οι χρήστες μπορούν να δουν την εικόνα προφίλ, το όνομα χρήστη, το εμφανιζόμενο όνομα, το βιογραφικό, τα σήματα, τους συνδεδεμένους λογαριασμούς, τους κοινούς φίλους και τους διακομιστές σας και τον ρόλο σας σε διακομιστές. Μπορούν να δουν τα πάντα παρόμοια με όταν ο λογαριασμός σας είναι ενεργός. Επίσης, η κατάστασή σας θα είναι εκτός σύνδεσης, όπως ακριβώς όταν αποσυνδεθήκατε.
 • Τι συμβαίνει με τους φίλους και τα μηνύματά σας στο Discord: Οι φίλοι σας ή τα μηνύματά τους δεν θα επηρεαστούν όταν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Μπορούν ακόμα να σας βρουν στη λίστα των φίλων τους και επίσης να ελέγξουν όλα τα μηνύματά σας.
 • Τι συμβαίνει με τους διακομιστές στους οποίους συμμετέχετε: Θα εξακολουθείτε να είστε μέρος όλων των διακομιστών στους οποίους συμμετέχετε αυτήν τη στιγμή. Επίσης, ο ρόλος σας δεν θα αλλάξει. Ωστόσο, εάν είστε κάτοχος διακομιστή, πρέπει να διαγράψετε τον διακομιστή ή να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία αυτού του διακομιστή με μη αυτόματο τρόπο πριν τον απενεργοποιήσετε.
 • Θα γνωρίζουν οι φίλοι μου αν έχω απενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου: Όχι, μπορούν να δουν μόνο την κατάσταση εκτός σύνδεσης στον λογαριασμό σας. Εκτός από αυτό, δεν θα υπάρχει καμία απολύτως διαφορά.
 • Τι συμβαίνει με τα νέα αιτήματα φιλίας: Εάν κάποιος στείλει ένα αίτημα φιλίας όταν ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος, θα το λάβετε και το αίτημα θα περιμένει την έγκρισή σας στον λογαριασμό σας.
 • Τι συμβαίνει με τη συνδρομή μου στο Nitro: Η συνδρομή σας Nitro θα συνεχίσει να λειτουργεί ακόμα κι αν έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας. Συνεχίζει επίσης τη συνδρομή, επομένως συνιστάται να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας πριν τον απενεργοποιήσετε.
 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της αποσύνδεσης και της απενεργοποίησης ενός λογαριασμού: Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο. Όταν το απενεργοποιήσετε, θα σας αποσυνδεθεί σε όλες τις συσκευές και θα πρέπει να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία των διακομιστών σας εκ των προτέρων. Εκτός από αυτό, όλα είναι ίδια, ακόμη και η κατάσταση του λογαριασμού σας εμφανίζεται ως Εκτός σύνδεσης.

Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα αλλά δεν θέλετε να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία του λογαριασμού σας, μπορείτε να σκεφτείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό Discord σε όλες τις συσκευές με μια απλή ρύθμιση.

Διαβάστε επίσης :Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε μια συνομιλία στο Instagram

Διαγραφή του λογαριασμού Discord σας

Η διαγραφή του λογαριασμού Discord είναι μια μόνιμη ενέργεια. Να τι συμβαίνει:

 • Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας: Όχι, μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Αλλά έχετε μια περίοδο χάριτος 14 ημερών για να αλλάξετε γνώμη. Πριν από το τέλος των 14 ημερών, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά κάνοντας απλώς κλικ στην επιλογή Επαναφορά λογαριασμού.
 • Μπορώ να ανακτήσω τα δεδομένα μου μετά τη διαγραφή του λογαριασμού μου: Μόλις συμπληρωθούν οι 14 ημέρες και ο λογαριασμός σας διαγραφεί πλήρως, δεν μπορείτε να λάβετε δεδομένα από τον λογαριασμό σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για όσα χρειάζεστε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό.
 • Τι μπορούν να δουν οι χρήστες στο προφίλ σας: Δεν υπάρχει πλέον προφίλ. Το μόνο που μπορούν να δουν οι άνθρωποι είναι η ετικέτα Deleted_user πάνω από τα μηνύματά σας. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν το προφίλ σας για 14 ημέρες μετά τη διαγραφή του.
 • Τι συμβαίνει με τους φίλους και τα μηνύματά σας στο Discord: Θα μείνεις χωρίς φίλους από τους φίλους σου. Ωστόσο, μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μηνύματά σας κάτω από την ετικέτα deleted_user.
 • Τι συμβαίνει με τους διακομιστές στους οποίους συμμετέχετε: Θα αφαιρεθείτε αυτόματα από όλους τους διακομιστές στους οποίους συμμετέχετε. Παρόμοια με τα DM, οι άνθρωποι μπορούν να ελέγχουν τα μηνύματά σας κάτω από το όνομα χρήστη Deleted_user.
 • Θα γνωρίζουν οι φίλοι μου αν έχω διαγράψει τον λογαριασμό μου: Ναι, μπορούν να δουν ότι δεν βρίσκεστε στη λίστα των φίλων τους και η συνομιλία σας κατηγοριοποιείται ως deleted_user.
 • Τι συμβαίνει με τη συνδρομή μου στο Nitro: Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας εκτός και αν καταργήσετε την εγγραφή σας στη συνδρομή Discord Nitro. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.
 • Μπορώ να δημιουργήσω έναν νέο λογαριασμό με το ίδιο email και όνομα χρήστη: ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με το ίδιο email και όνομα χρήστη μετά από 14 ημέρες. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε διαφορετικό όνομα χρήστη, εάν το πάρει κάποιος άλλος μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δείτε μηνύματα στο Instagram χωρίς να σας δουν

Διαφορά μεταξύ απενεργοποίησης και διαγραφής λογαριασμού Discord

χαρακτηριστικόΑπενεργοποίηση λογαριασμούΔιαγραφή λογαριασμού
Ανάκτηση ΛογαριασμούΜπορεί να επανενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή με τη σύνδεση.Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση μετά από περίοδο χάριτος 14 ημερών.
Απώλεια δεδομένωνΚαμία απώλεια δεδομένων. όλες οι ρυθμίσεις, οι φίλοι, τα μηνύματα και οι διακομιστές παραμένουν ανέπαφα.Μόνιμη απώλεια δεδομένων μετά από 14 ημέρες. απαιτείται δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πριν από τη διαγραφή.
Ορατότητα προφίλΤο προφίλ είναι ορατό με την κατάσταση εκτός σύνδεσης.Χωρίς προφίλ. τα μηνύματα εμφανίζονται ως Deleted_user.
Επίδραση σε φίλους και μηνύματαΟι φίλοι και τα μηνύματα παραμένουν ανεπηρέαστα.Χωρίς φίλους από φίλους. Τα μηνύματα εμφανίζονται κάτω από την ετικέτα Deleted_user.
Συμμετοχή διακομιστήΑκόμα μέρος των διακομιστών? Η ιδιοκτησία του διακομιστή πρέπει να μεταβιβαστεί πριν την απενεργοποίηση.Καταργήθηκε αυτόματα από τους διακομιστές. Τα μηνύματα παραμένουν κάτω από την ετικέτα Deleted_user.
Αιτήματα φιλίαςΛαμβάνονται νέα αιτήματα φιλίας και μπορούν να εγκριθούν μετά την επανενεργοποίηση.Δεν είναι δυνατή η λήψη αιτημάτων φιλίας.
Συνδρομή NitroΣυνεχίζει να λειτουργεί. συνιστάται να απενεργοποιήσετε τη συνδρομή πριν την απενεργοποιήσετε.Πρέπει να διαγραφείτε πριν από τη διαγραφή. δεν μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό διαφορετικά.
Ειδοποίηση προς φίλουςΟι φίλοι βλέπουν την κατάσταση εκτός σύνδεσης, καμία άλλη ένδειξη.Οι φίλοι μπορούν να δουν την αφαίρεση λογαριασμού και τα μηνύματα ως Deleted_user.
Επαναχρησιμοποίηση email και ονόματος χρήστηΔεν εφαρμόζεται; ο λογαριασμός μπορεί να επανενεργοποιηθεί.Μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο λογαριασμό με το ίδιο email και όνομα χρήστη μετά από 14 ημέρες, εάν δεν τον πάρει κάποιος άλλος.

Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό Discord σας

Δείτε τι συμβαίνει όταν απενεργοποιείτε ή διαγράφετε τον λογαριασμό σας και πώς μπορείτε να προχωρήσετε εάν το θέλετε.

Πριν την απενεργοποίηση, υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις όπως αναφέρθηκαν παραπάνω:

 • Πρέπει να διαγράψετε ή να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία του διακομιστή σας εάν είστε ο διαχειριστής.
 • Καταργήστε την εγγραφή σας στο Discord Nitro (Μόνο για διαγραφή του λογαριασμού).

Για να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε, ανοίξτε την εφαρμογή Discord ή στον ιστό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο δόντι τροχού εικονίδιο δίπλα στο όνομα χρήστη για άνοιγμα Ρυθμίσεις. Κάτω από τον λογαριασμό μουεπίλεξε το Καθιστώ ανίκανο ή Διαγραφή λογαριασμού επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τέλος, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Discord για επιβεβαίωση.

Σε κινητό, ανοίξτε την εφαρμογή Discord, πατήστε στο εικονίδιο προφίλ στην κάτω γραμμή και, στη συνέχεια, επιλέξτε το δόντι τροχού εικονίδιο στο επάνω μέρος για άνοιγμα Ρυθμίσεις. Επιλέξτε την επιλογή Λογαριασμός και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού ή Διαγραφή λογαριασμού ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τέλος, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Discord για επιβεβαίωση.

Σκεφτείτε πριν διαγράψετε

Η επιλογή απενεργοποίησης ή διαγραφής του λογαριασμού Discord εξαρτάται από τις περιστάσεις σας. Η απενεργοποίηση είναι μια καλή επιλογή εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα αλλά σκοπεύετε να επιστρέψετε, ενώ η διαγραφή είναι για όσους θέλουν να αποχωρήσουν οριστικά από το Discord. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προτού λάβετε την απόφασή σας και λάβετε όλα τα απαραίτητα βήματα, όπως η μεταφορά ιδιοκτησίας διακομιστή ή η ακύρωση συνδρομών. Η κατανόηση αυτών των ενεργειών θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

Διαβάστε επίσης: καλύτερα Discord Bots (ή εφαρμογές) για τη διαγραφή μηνυμάτων στους διακομιστές

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *