5 καλύτερες θήκες φορητού υπολογιστή για Apple MacBook Air M3

Τα MacBook έχουν κορυφαίο μεταλλικό σώμα, καθιστώντας το προϊόν ελαφρώς επιρρεπές σε γρατσουνιές, χτυπήματα, βαθουλώματα και οτιδήποτε άλλο, αν δεν είστε προσεκτικοί. Και ποιος θα ήθελε ένα βαθουλωμένο MacBook, σωστά; Ως εκ τούτου, ο απλούστερος τρόπος για να βελτιώσετε την προστασία του MacBook σας είναι να επενδύσετε σε μια ποιοτική θήκη φορητού υπολογιστή. Έτσι, εάν αγοράσατε πρόσφατα ένα νέο MacBook Air με M3, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα μανίκια φορητού υπολογιστή για το Apple MacBook Air M3 σας.

Τα μανίκια φορητού υπολογιστή όχι μόνο ενισχύουν το προστατευτικό στοιχείο, αλλά και κάνουν το MacBook σας εύκολο στη μεταφορά. Από ένα βασικό μανίκι με λεπτή εφαρμογή έως ένα μανίκι φορητού υπολογιστή με λαβή ή ακόμα και ένα στιβαρό μανίκι φορητού υπολογιστή, έχουμε συγκεντρώσει μια ποικιλία προϊόντων που ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός.

Έχουμε συνδέσει μανίκια και για τις παραλλαγές 13 και 15 ιντσών. Τι περιμένεις? Προστατέψτε τον φορητό υπολογιστή σας επενδύοντας σε ένα μανίκι για το νέο σας MacBook.

Πριν φτάσετε στη λίστα, σας συνιστούμε να ελέγξετε μερικές από τις άλλες αναρτήσεις μας που σχετίζονται με το MacBook Air.

Διαβάστε επίσης :3 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Apple Vision Pro για υπολογιστές

Apple 16-ιντσών M3 Pro MacBook Pro Review: Εξαιρετικό, μέσα και έξω

1. Τσάντα Laptop Sleeve Mosiso

Τα καλύτερα μανίκια φορητού υπολογιστή για Apple MacBook Air M3_Mosiso Τσάντα φορητού υπολογιστή

Η θήκη φορητού υπολογιστή Mosiso είναι μια εξαιρετική επιλογή που διατίθεται σε προσιτή τιμή. Εκτός από την επιθετική τιμή του, αυτό το μανίκι φορητού υπολογιστή ταιριάζει στο φορητό υπολογιστή σας με λεπτό τρόπο. Ωστόσο, αυτό δεν αφαιρεί από το προστατευτικό στοιχείο αυτού του προϊόντος. Η διπλή αντικραδασμική προστασία από αφρό πολυεστέρα καθώς και η φλις επένδυση, διασφαλίζουν ότι το νέο σας MacBook προστατεύεται καλά από πτώσεις και χτυπήματα.

Εκτός από τη λειτουργικότητά του, αυτό το μανίκι φορητού υπολογιστή της Mosiso διατίθεται σε πολλά χρώματα. Έτσι, υπάρχει μια θήκη φορητού υπολογιστή για όλους. Η κάθετη τσέπη στο μπροστινό μέρος προσθέτει στη φόρμα του προϊόντος. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το iPad σας ή οποιοδήποτε βιβλίο διαβάζετε ή ακόμα και φορτιστές στην τσέπη σας.

Ορισμένοι αγοραστές έχουν παραπονεθεί ότι το προϊόν έχει α έντονη χημική μυρωδιά. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο μείγμα πολυεστέρα στην απορρόφηση των κραδασμών της τσάντας του φορητού υπολογιστή. Ωστόσο, η μυρωδιά μπορεί να εξαφανιστεί με τον καιρό. Ενώ ο αφρός πολυεστέρα προσφέρει εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, η τοξική μυρωδιά που εκπέμπεται σύμφωνα με τις κριτικές μπορεί να αποθαρρύνει ορισμένους αγοραστές.

Εάν έχετε την παραλλαγή 15 ιντσών του MacBook Air M3, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων
 • Λεπτή εφαρμογή
 • Προσιτή τιμή

2. Προστατευτικό μανίκι Laptop Lacdo 360°

Καλύτερα μανίκια φορητού υπολογιστή για Apple MacBook Air M3_Lacdo 360° Προστατευτική θήκη φορητού υπολογιστή

Εάν κολλάτε συχνά στη βροχή με το MacBook σας, θα πρέπει να σκεφτείτε το μανίκι της Lacdo λόγω της αδιάβροχης επίστρωσης στο εξωτερικό της θήκης. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε το μανίκι σαν χαρτοφύλακα χρησιμοποιώντας την τεντωμένη λαβή στο επάνω μέρος.

Η αποθήκευση είναι ένας από τους διακριτικούς παράγοντες αυτού του φορητού υπολογιστή. Έχετε δύο μικρές τσέπες με φερμουάρ και μια μεγάλη ανοιχτή θήκη στο πίσω μέρος. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μικρότερα αντικείμενα όπως τα AirPods σας κ.λπ. στις τσέπες με φερμουάρ. Ο φορτιστής iPad ή Mac μπορεί να μπει στην πίσω τσέπη. Αυτό το προϊόν φαίνεται σαν ένα αγαπημένο χρήστη με βαθμολογία 4,7 αστέρων και είκοσι τρεις χιλιάδες περίεργες κριτικές.

Οι καταναλωτές έχουν εκφράσει ορισμένες ανησυχίες σχετικά με την ανθεκτικότητα της λαβής. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται με προσοχή, η λαβή πρέπει να είναι διαχειρίσιμη. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε μια φορητή θήκη φορητού υπολογιστή με καλή αποθήκευση, προτιμήστε τη θήκη για φορητό υπολογιστή Lacdo.

Εάν θέλετε να αγοράσετε το μανίκι Lacdo για την παραλλαγή 15 ιντσών σας, ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Αδιάβροχο εξωτερικό
 • Εύκολο στη μεταφορά
 • Τσέπες για αποθήκευση
 • Υψηλή βαθμολογία χρήστη

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Θέματα αντοχής της λαβής

3. Omnpak MacBook Air Sleeve

Καλύτερα μανίκια φορητού υπολογιστή για Apple MacBook Air M3_Omnpak MacBook Air Sleeve

Το USP του χιτωνίου Omnpak είναι το σύστημα πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων του. Με πολλές τσέπες διαφορετικών μεγεθών, αυτό το μανίκι είναι ένα συμπαγές γραφείο από μόνο του. Αντί για λαβή τοποθετημένη κάθετα, το μανίκι Omnpak έχει λουράκι πλευρικής λαβής. Η μάρκα ισχυρίζεται ότι αυτό το χαρακτηριστικό διευκολύνει την ολίσθηση του μανικιού στην τσάντα σας.

Το προστατευτικό στοιχείο αυτού του καλύμματος φορητού υπολογιστή από την Omnpak βρίσκεται στο σημείο. Το μανίκι διαθέτει εσωτερική επένδυση 3D για να σώσετε το φορητό σας υπολογιστή από βαθουλώματα. Επιπλέον, ακριβώς όπως το μανίκι Lacdo, μπορείτε να προστατεύσετε το MacBook Air σας από τη βροχή ή τα πιτσιλίσματα νερού χάρη στο αδιάβροχο πολυεστερικό υλικό του.

Ενώ οι χρήστες λατρεύουν το γεγονός ότι το μανίκι Omnpak είναι μια γιορτή αποθήκευσης, ισχυρίζονται ότι το το μανίκι μπορεί να φαίνεται ογκώδες όταν τοποθετείτε φορητό υπολογιστή και άλλα αξεσουάρ. Ο κύριος λόγος για μια τόσο ογκώδη εμφάνιση είναι ότι το υλικό του μανικιού Omnpak δεν είναι ελαστικό και εύκαμπτο. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι το MacBook Air M3 είναι πιο κομψό σε φόρμα, θα πρέπει να μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση με την πνιγμένη εμφάνιση.

Μπορείτε να αγοράσετε την παραλλαγή 15 ιντσών της θήκης φορητού υπολογιστή Omnpak για το MacBook Air M3 σας εδώ.

Αυτό που μας αρέσει

 • Πολλαπλές τσέπες
 • Λαβή για φορητότητα
 • 3D επένδυση για πρόσθετη προστασία

4. Προστατευτική θήκη φορητού υπολογιστή Tomtoc 360°

Τα καλύτερα μανίκια φορητού υπολογιστή για Apple MacBook Air M3_Tomtoc 360° Προστατευτική θήκη φορητού υπολογιστή

Ισχυριζόμενος ότι παρέχει προστασία στρατιωτικού επιπέδου, αυτό το μανίκι φορητού υπολογιστή της Tomtoc διατηρεί κομψό σχεδιασμό. Το χαρακτηριστικό προστασίας αυτού του χιτωνίου είναι ένας συνδυασμός μαλακής επένδυσης υψηλής έντασης στο εσωτερικό σε συνδυασμό με αντικραδασμική προστασία για τις άκρες για την παροχή βέλτιστης ασφάλειας για το MacBook Air M3 σας.

Ενώ το μανίκι Tomtoc μοιάζει με την τσάντα φορητού υπολογιστή Mosiso στην εμφάνιση, η προστασία και η ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των προϊόντων είναι εντελώς διαφορετικές. Δεν είναι περίεργο, η τσάντα Tomtoc έχει πάνω από είκοσι χιλιάδες κριτικές στο Amazon με εξαιρετική βαθμολογία 4,8 αστέρων.

Ένα μειονέκτημα αυτού του μανικιού είναι η έλλειψη λαβής. Βλέπετε, μια λαβή θα είχε αυξήσει την ευκολία χρήσης αυτού του μανικιού. Αν και μια λαβή δεν θα έβλαπτε το μανίκι, είναι πράγματι αλήθεια ότι το στοιχείο προστασίας αυτού του προϊόντος της Tomtoc είναι άψογο. Η μάρκα εστιάζει μάλλον στην κύρια προστασία παρά σε βοηθητικά στοιχεία όπως οι λαβές.

Εάν έχετε αγοράσει την παραλλαγή 15 ιντσών του MacBook Air M3, χρησιμοποιήστε το παρακάτω κουμπί για να αγοράσετε τη θήκη Tomtoc.

Αυτό που μας αρέσει

 • Πέρασε το τυπικό στρατιωτικό τεστ πτώσης
 • Εστιάζει στην προστασία
 • Κομψή σχεδίαση
 • Υψηλές βαθμολογίες και κριτικές στο Amazon

5. Σκληρό μανίκι Nacuwa

Καλύτερα μανίκια φορητού υπολογιστή για Apple MacBook Air M3_Nacuwa Hard Shell Sleeve

Αν ψάχνετε για ένα στιβαρό μανίκι, προτιμήστε το μανίκι για φορητό υπολογιστή Nacuwa. Αυτό το σκληρό περίβλημα διαθέτει τέσσερα στρώματα απορροφητικού υλικού. Η μάρκα ισχυρίζεται ότι το μανίκι κρατά μακριά τη σκόνη. Εάν αυτό είναι αλήθεια, είναι βέβαιο ότι θα διατηρήσετε το MacBook Air M3 σας ασφαλές καθώς και καθαρό.

Εκτός από την ασφάλεια, αυτή η τσάντα παρέχει εύστοχη λειτουργικότητα με ειδικές θήκες μέσα στο μανίκι. Από φορτιστές, AirPods, ποντίκι, power bank κ.λπ. μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σε μια θήκη.

Οι καταναλωτές αυτού του προϊόντος έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τον όγκο του. Ενώ το στιβαρό εξωτερικό δημιουργεί ένα τέλειο δίχτυ ασφαλείας, θα μπορούσε φυσικά να προσθέσει βάρος. Η έλλειψη λαβής πιθανώς προσθέτει στην ταλαιπωρία εάν θέλετε να μεταφέρετε το χιτώνιο του φορητού υπολογιστή σας.

Ρίξτε μια ματιά στη θήκη του φορητού υπολογιστή Nacuwa για να ταιριάζει με το MacBook Air M3 15 ιντσών.

Αυτό που μας αρέσει

 • Τραχύ σώμα
 • Εξωτερικό χωρίς σκόνη
 • Προστασία τεσσάρων επιπέδων
 • Ειδικοί εσωτερικοί χώροι αποθήκευσης

Προστατέψτε το Mac σας

Είτε επενδύσατε στην έκδοση 13 είτε 15 ιντσών του MacBook Air M3, σας συνιστούμε να αποκτήσετε ένα μανίκι για τον φορητό υπολογιστή. Με τις καλύτερες προτάσεις μας για τη θήκη φορητού υπολογιστή για το Apple MacBook Air M3, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το Mac σας προστατεύεται από βαθουλώματα, γρατσουνιές κ.λπ. με τη βοήθεια των μανικιών.

Διαβάστε επίσης :9 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα με την κίτρινη απόχρωση στην οθόνη του φορητού υπολογιστή Windows 11

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *