Apple 16-ιντσών M3 Pro

Apple 16-ιντσών M3 Pro MacBook Pro Review: Εξαιρετικό, μέσα και έξω

Βασικά Takeaways

  • Το MacBook Pro 16 ιντσών προσφέρει μία από τις καλύτερες οθόνες σε φορητό υπολογιστή, ισχυρή απόδοση με τα τσιπ M3 Pro και M3 Max και πολλές θύρες για τη σύνδεση περιφερειακών.
  • Η επιλογή χρώματος Space Black είναι μια ωραία προσθήκη και είναι λιγότερο επιρρεπής στην εμφάνιση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε σύγκριση με το χρώμα Midnight.
  • Το MacBook Pro διαθέτει τέλειο συνδυασμό πληκτρολογίου και trackpad, με βελτιωμένη αντοχή και μεγάλο trackpad για εύκολη πλοήγηση και χειρονομίες.

Τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών είναι απίστευτοι φορητοί υπολογιστές για επαγγελματίες που χρειάζονται ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο για να τους βοηθήσει να κάνουν τη δουλειά τους, με μια καλή επιλογή θυρών και εξαιρετικές οθόνες. Αλλά μην μπείτε στον κόπο να κάνετε αναβάθμιση εάν έχετε ήδη το μοντέλο M2 Pro—δεν υπάρχει ενίσχυση απόδοσης.

mbp16-spaceblack
Apple MacBook Pro 16 ιντσών (2023)

2299 $ 2499 $ Εξοικονομήστε 200 $

Η Apple ενημέρωσε τα πιο ισχυρά MacBook Pro για το τέλος του 2023 με δύο νέες επιλογές επεξεργαστή, μια ελαφρώς φωτεινότερη οθόνη και μια επιλογή χρώματος Space Black. Το MacBook Pro 16 ιντσών είναι ένα ισχυρό κέντρο που περιλαμβάνει αναμφισβήτητα την καλύτερη οθόνη σε φορητό υπολογιστή, ισχυρή απόδοση με τα τσιπ M3 Pro και M3 Max, σημαντική διάρκεια μπαταρίας και πολλές θύρες για χρήση. Είναι ένας εξαιρετικός φορητός υπολογιστής για κάθε επαγγελματία.

Λειτουργικό σύστημα macOS Sonoma

CPU M3 Pro (12 πυρήνων)

GPU 18 πυρήνων

RAM 18 GB

Αποθηκευτικός χώρος 1TB

Μπαταρία 22 ώρες

Οθόνη (Μέγεθος, Ανάλυση) 16,2 ιντσών (3456 × 2234)

Ηχεία Σύστημα έξι ηχείων

Χρώματα Space Μαύρο, Ασημί

Θύρες MagSafe, Τρεις θύρες Thunderbolt 4, Υποδοχή ακουστικών, HDMI, SDXC

Δίκτυο Wi-Fi 6E

Βάρος 4,7 κιλά

Τιμή 2.699 $

Μάρκα Apple

Μοντέλο Νοεμβρίου 2023

Τύπος οθόνης Mini LED

Webcam 1080p

Pros

  • Απίστευτο μίνι LED, οθόνη 120 Hz
  • Το τσιπ M3 Pro
  • Ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας MagSafe, HDMI, SDXC
  • Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
  • New Space Μαύρο χρώμα

Μειονεκτήματα

  • Λίγο βαρύ στα 4,7 κιλά

The Hefty, Premium Design

Το 2021, το MacBook Pro έγινε πιο βαρύ και παχύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα TouchBar. Αρκετές βελτιώσεις προέκυψαν από το πρόσθετο βάρος και πάχος, όπως η προσθήκη θυρών και η καλύτερη θερμική απόδοση. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε – το MacBook Pro 16 ιντσών είναι ένας μεγάλος φορητός υπολογιστής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Apple, έχει πάχος 0,66 ίντσες (17 χιλιοστά) και η έκδοση M3 Pro ζυγίζει 4,7 λίβρες (2,1 κιλά). Ως κάποιος που έχει και τα δύο μεγέθη MacBook Pro (14 ιντσών και 16 ιντσών), μπορώ να πω ότι το μοντέλο των 16 ιντσών είναι πολύ λιγότερο φορητό από το μοντέλο των 14 ιντσών. Ωστόσο, η ανταλλαγή αξίζει τον κόπο, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μοντέλο προσφέρει περισσότερη οθόνη και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δεδομένων των πλεονεκτημάτων στο μέγεθος της οθόνης και στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που παρέχουν συνήθως οι μεγαλύτερες συσκευές, τείνω πάντα να προτιμώ τις μεγαλύτερες συσκευές.

Μακάρι όμως το MacBook Pro 16 ιντσών να ήταν λίγο πιο ελαφρύ. Σίγουρα αισθάνεστε το βάρος όταν το μεταφέρετε, αν έχετε συνηθίσει κάτι σαν ένα MacBook Pro TouchBar προηγούμενης γενιάς 15 ιντσών ή ακόμα και έναν αντίστοιχο φορητό υπολογιστή υπολογιστή. Το μέγεθος και το βάρος είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί γνωστοί YouTubers τεχνολογίας, όπως το iJustine και η αδελφή της Jenna Ezarik, άλλαξαν από το MacBook Pro 16 ιντσών στο μικρότερο μοντέλο 14 ιντσών για καλύτερη φορητότητα.

Εκτός αυτού, το MacBook Pro συνεχίζει να έχει ένα από τα καλύτερα σχέδια φορητών υπολογιστών, παρόλο που παραμένει αμετάβλητο από την προηγούμενη γενιά. Είναι ένας premium και ανθεκτικός φορητός υπολογιστής χωρίς καθόλου κάμψη και ταιριάζει με τα άλλα προϊόντα της Apple όσον αφορά την ποιότητα.

Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά σχεδιασμού με το μοντέλο του τέλους του 2023 που θα καλύψω στη συνέχεια.

Το Space Black Finish είναι μια ωραία πινελιά

Τα M3 Pro και M3 Max MacBook Pro έρχονται σε νέο χρώμα: Space Black. Όταν αυτό το χρώμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά αυτοπροσώπως στη μικρή εκδήλωση τύπου της Apple στη Νέα Υόρκη, όλοι ήθελαν να δουν πώς αντέχει στα δακτυλικά αποτυπώματα. Η Apple είπε ότι χρησιμοποίησε μια νέα διαδικασία ανοδίωσης που υποτίθεται ότι βοηθά στην αποτροπή της εμφάνισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η Apple έμαθε από το χρώμα Midnight που προσφέρει στο M2 MacBook Airs, δεδομένου ότι το Midnight είναι ένας απόλυτος μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων και φαίνεται βρώμικο με την πάροδο του χρόνου, όπως έχουμε αναφέρει και στις δύο κριτικές μας για MacBook Air 13 και 15 ιντσών. Έχω ακούσει ακόμη και υπαλλήλους λιανικής της Apple να προειδοποιούν τους πελάτες σχετικά με τα δακτυλικά αποτυπώματα που εμφανίζονται εύκολα με αυτό το χρώμα. Έτσι είναι κραυγαλέα.

Ωστόσο, στη χρήση μου, το φινίρισμα Space Black είναι πολύ καλύτερο έναντι των δακτυλικών αποτυπωμάτων από το Midnight MacBook Air. Ωστόσο, δεν τους έχει ανοσία. Μπορείτε πιθανώς να εντοπίσετε μερικά δακτυλικά αποτυπώματα στις φωτογραφίες σε αυτήν την κριτική.

Θα έπρεπε να αποφύγεις εντελώς το Space Black και να πάρεις απλώς το Silver; Δεν νομίζω. Το Space Black είναι επίσης πολύ πιο σκούρο από το Space Grey, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Space Black μπορεί να μην είναι μια καθαρή μαύρη απόχρωση, αλλά είναι ένα υπέροχο χρώμα που ταιριάζει στο pro θέμα. Το χρώμα μου θυμίζει σχεδόν το μαύρο iPhone 7 Plus (όχι το Jet Black).

Η εξαιρετική οθόνη υγρού Retina XDR

Από τον επανασχεδιασμό του 2021, τα MacBook Pro έχουν προσφέρει μερικές από τις καλύτερες οθόνες σε φορητό υπολογιστή μακράν και τα μοντέλα του 2023 δεν διαφέρουν. Αυτό το MacBook Pro διαθέτει οθόνη Liquid Retina XDR 16,2 ιντσών. Περιλαμβάνει δύο προδιαγραφές που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλο Mac στη σειρά της Apple: mini LED και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Η οθόνη του MacBook Pro παρέχει απίστευτα ομαλά κινούμενα σχέδια και κύλιση, υποστήριξη HDR, υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας και πολλά άλλα, σε σύγκριση με την τυπική οθόνη Liquid Retina που βρίσκεται στο Air. Το MacBook Pro, φυσικά, εξακολουθεί να διαθέτει μια εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης, αν και δεν το βλέπω ως πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή. Σπάνια το παρατηρώ.

Παρά το γεγονός ότι είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια φέτος, η οθόνη έχει μια μικρή διαφορά με αυτό το μοντέλο στα τέλη του 2023: μπορεί τώρα να φτάσει σε φωτεινότητα SDR 600 nits, παρόμοια με την οθόνη Studio. Πριν, το μέγιστο ήταν 500 nits.

Συνολικά, είναι μια φανταστική οθόνη και μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το MacBook Pro σε άλλες οθόνες. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, θέλουν η Apple να τοποθετήσει την τεχνολογία οθόνης που υπάρχει σε αυτόν τον φορητό υπολογιστή σε μια εξωτερική οθόνη. Είναι τόσο ωραίο.

Τέλειος συνδυασμός πληκτρολογίου και trackpad

Οι μέρες των σπασμένων πλήκτρων πληκτρολογίου πεταλούδας στους σημερινούς φορητούς υπολογιστές της Apple έχουν περάσει εδώ και καιρό. Παρόλο που μου άρεσε το πληκτρολόγιο πεταλούδα ως επί το πλείστον, ήταν ένα αντικειμενικά κατώτερο πληκτρολόγιο από άποψη ανθεκτικότητας και πολλοί άνθρωποι δεν απολάμβαναν την εμπειρία πληκτρολόγησης σε σύγκριση με αυτό που έχει τώρα η Apple στο MacBook Pro.

Τα νεότερα πληκτρολόγια MacBook Pro έχουν μεγαλύτερη διαδρομή πλήκτρων και έχουν αποδειχθεί πιο ανθεκτικά από το πληκτρολόγιο πεταλούδας. Το πληκτρολόγιο έχει επίσης αυτό που η Apple αποκαλεί μαύρο πηγάδι πίσω από τα πλήκτρα, μοναδικό στο MacBook Pro. Αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος του γιατί μου αρέσει να πληκτρολογώ με αυτό το πληκτρολόγιο περισσότερο από αυτό στο MacBook Air 15 ιντσών. Παρέχει μια ικανοποιητική εμπειρία πληκτρολόγησης.

Το trackpad στο MacBook Pro 16 ιντσών είναι τεράστιο, δίνοντάς σας άφθονη επιφάνεια για πλοήγηση και χειρονομίες. Και όπως θα περίμενε κανείς, το trackpad είναι σχεδόν τέλειο. Έχει απίστευτη απόκριση και η χρήση χειρονομιών και το διπλό κλικ με αυτό είναι διαισθητικά, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στα MacBooks.

Είμαι ακόμα εντυπωσιασμένος με το πώς λειτουργούν και αισθάνονται τα trackpad Force Touch της Apple. Χρησιμοποιεί δονήσεις για να αναπαράγει ένα φυσικό πάτημα, καθώς το trackpad στην πραγματικότητα δεν μετακινείται. Με αυτό και τις άλλες λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν παραπάνω, η Apple συνεχίζει να έχει μία από τις καλύτερες εμπειρίες trackpad σε φορητό υπολογιστή μέχρι σήμερα.

Το M3 Pro είναι κάτι παραπάνω από ικανό

Σειρά Apple m3
Πίστωση εικόνας: Apple

Τα τσιπ σιλικόνης M3 της Apple είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό της ανανέωσης MacBook Pro στα τέλη του 2023. Με τα προηγμένα MacBook Pro, έχετε την επιλογή ανάμεσα σε δύο επεξεργαστές: τον M3 Pro και τον M3 Max. Για αυτήν την κριτική, θα επικεντρωθούμε στο M3 Pro.

Επέλεξα το βασικό μοντέλο 16 ιντσών, το οποίο περιλαμβάνει την CPU 12 πυρήνων, το τσιπ 18 πυρήνων GPU M3 Pro και 18 GB ενοποιημένης μνήμης επί του σκάφους. Ωστόσο, αναβάθμισα τον SSD σε 1 TB, καθώς τα 512 GB ήταν λίγο πολύ μικρά.

Το M3 Pro έχει προκαλέσει διαμάχες δεδομένης της υποτιθέμενης ελάχιστης αύξησης της απόδοσης της CPU, λιγότερου εύρους ζώνης μνήμης και λιγότερους πυρήνες απόδοσης από το προηγούμενο M2 Pro, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023. Στην παρουσίασή της, η Apple δεν ανέφερε πόσο ταχύτερη είναι η CPU του M3 Pro σε σύγκριση με το M2 Pro, που μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καθόλου μεγάλο κέρδος απόδοσης. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες άλλες αξιοσημείωτες βελτιώσεις στα τσιπ της σειράς M αυτή τη φορά.

Τα τσιπ M3 είναι πλέον κατασκευασμένα σε μια διαδικασία 3 νανομέτρων (η πρώτη για έναν επεξεργαστή υπολογιστή) για βελτιωμένη ισχύ και απόδοση. Επιπλέον, περιλαμβάνουν νέες δυνατότητες όπως η ανίχνευση ακτίνων, παρόμοια με το A17 Pro στο iPhone 15 Pro, και αυτό που η Apple αποκαλεί Dynamic Caching, το οποίο υποτίθεται ότι κάνει τη GPU πιο αποτελεσματική στη διανομή της μνήμης για εργασίες.

Απόδοση CPU και GPU

Αποτελέσματα M3 Pro Geekbench

Για την CPU, το M3 Pro αποτελείται από έξι πυρήνες απόδοσης και έξι πυρήνες απόδοσης. Βουτώντας στην απόδοση, στο Geekbench 6, το M3 Pro είχε βαθμολογία μονού πυρήνα 3177 και βαθμολογία 15552 σε απόδοση πολλαπλών πυρήνων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Geekbench , το M3 Pro κερδίζει το προηγούμενο M2 Pro σε απόδοση τόσο σε μονοπύρηνα όσο και σε πολλαπλούς πυρήνες, κάτι που είναι καλό να το δούμε.

Για να βάλουμε αυτά τα αποτελέσματα σε προοπτική, το MacBook Pro κέρδισε το M1 Max Mac Studio μου στην ίδια δοκιμή αναφοράς, που είναι ένας επιτραπέζιος υπολογιστής με τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος από τότε που το αγόρασα.

Αποτέλεσμα δοκιμής M3 Pro MacBook Pro Cinebench 16 ιντσών

Ενώ το M3 Pro δεν έχει τόσους πυρήνες GPU όσο το M3 Max, παρόλα αυτά είχε καλή απόδοση στη δοκιμή αναφοράς GPU συνολικά. Στο Cinebench 2024, το M3 Pro σημείωσε 6049 πόντους, ξεπερνώντας και πάλι το Mac Studio μου (3929 βαθμοί).

Το M3 Pro χειρίζεται όλα όσα χρησιμοποιώ συνήθως φορητό υπολογιστή και πολλά άλλα. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αντιμετώπισα κανένα τραυλισμό ή προβλήματα κατά την τακτική χρήση. Όταν εργάζεστε σε ένα απλό έργο επτά λεπτών 4K 60FPS στο Final Cut Pro, η εμπειρία ήταν εξαιρετικά ομαλή. Το MacBook Pro το χειρίστηκε τέλεια, δεδομένου ότι το τσιπ M3 Pro είναι αρκετά ικανό και το Final Cut Pro είναι βελτιστοποιημένο για το πυρίτιο της Apple.

Υποστήριξη εξωτερικής οθόνης

Το M3 Pro παρέχει επίσης μια δυνατότητα που δεν είναι διαθέσιμη στο M3 MacBook Pro ή στο M2 MacBook Airs: τη δυνατότητα σύνδεσης σε περισσότερες από μία εξωτερικές οθόνες. Συνέδεσα το MacBook Pro στις δύο οθόνες Studio μου και λειτούργησε πολύ καλά. Ωστόσο, εάν διαθέτετε ήδη έναν χώρο εργασίας με περισσότερες από δύο οθόνες, η έκδοση MacBook Pro M3 Max μπορεί να συνδεθεί με έως και τέσσερις οθόνες, οπότε να το έχετε υπόψη σας εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μία.

Λοιπόν, τι μπορείτε να προσδιορίσετε το MacBook Pro; Τα προηγμένα MacBook Pro μπορούν να διαθέτουν έως και τσιπ M3 Max (CPU 16 πυρήνων και GPU 40 πυρήνων), 128 GB ενοποιημένης μνήμης και έως 8 TB SSD, που μεταφράζεται σε έναν εξαιρετικά ισχυρό και ικανό φορητό υπολογιστή. Φυσικά, θα σας κοστίσει πολλά χρήματα: 7.199 $ προ φόρου για το μοντέλο 16 ιντσών.

Το ευέλικτο I/O

Με έναν επαγγελματικό φορητό υπολογιστή, η ύπαρξη ποικιλίας θυρών είναι αναμφισβήτητα μια αναγκαιότητα. Ευτυχώς, η Apple αντέστρεψε την κίνηση μόνο για USB-C με τα MacBook Pro που ξεκίνησαν το 2016. Το MacBook Pro 16 ιντσών του 2023 προσφέρει επτά θύρες: MagSafe, τρεις θύρες Thunderbolt 4 USB-C, υποδοχή ακουστικών, έξοδο HDMI και Υποδοχή κάρτας SDXC.

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε dongles για να συνδέσετε απλά περιφερειακά στον φορητό υπολογιστή σας με το MacBook Pro, εκτός αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάτι με USB-A, το οποίο παραμένει απών από τα MacBook της Apple.

Οι φωτογράφοι μπορούν απλώς να βγάλουν την κάρτα SD από τις κάμερές τους και να την τοποθετήσουν απευθείας στο MacBook Pro για πρόσβαση στις φωτογραφίες τους. Η θύρα HDMI στο MacBook Pro σάς επιτρέπει να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή σε διάφορες οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων. Η θύρα HDMI είναι 2.1, που σημαίνει ότι ο φορητός υπολογιστής μπορεί να συνδεθεί σε οθόνη έως και 8K ή οθόνη 4K έως 240 Hz.

Επομένως, μπορείτε θεωρητικά να έχετε τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη του MacBook σας και σε μια εξωτερική οθόνη 120 Hz. Και χάρη στη συμπερίληψη του MagSafe, μπορείτε να φορτίσετε το φορητό υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κάποιος τραβήξει κατά λάθος το καλώδιο και αφαιρέσει τον υπολογιστή σας μαζί του.

Παρά τη δυνατότητα φόρτισης και μέσω των θυρών USB-C, θα συνιστούσα να εμμείνετε στο MagSafe, καθώς μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα και πιθανώς να αποφύγετε ζημιά στον υπολογιστή σας. Το MacBook Pro περιλαμβάνει τις απαραίτητες θύρες που χρειάζονται οι επαγγελματίες χρήστες σε τακτική βάση, αφαιρώντας το επιπλέον κόστος και την ταλαιπωρία της μεταφοράς dongles για την εκτέλεση βασικών λειτουργιών φορητού υπολογιστή.

Η σύνδεση διαφορετικών περιφερειακών στο MacBook Pro θα έπρεπε να ήταν πάντα τόσο απλή, αλλά χαίρομαι που είναι και πάλι τόσο εύκολη.

Διάρκεια μπαταρίας που συμπληρώνει την απόδοση

Πιθανώς να έχετε ακούσει τουλάχιστον μία φορά μέχρι τώρα ότι το πυρίτιο της Apple έχει αλλάξει δραματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα MacBook σε σύγκριση με τις εκδόσεις Intel. Το 2020, συγκλονίστηκα από τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας όταν χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το M1 MacBook Pro. Σύμφωνα με την Apple, το MacBook Pro 16 ιντσών θα πρέπει να έχει έως και 22 ώρες αναπαραγωγής βίντεο Apple TV και έως και 15 ώρες ασύρματης περιήγησης στο web, αν και αυτό δεν λέει ολόκληρη την ιστορία του τι μπορείτε να περιμένετε.

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει μια γεμάτη χαρακτηριστικά οθόνη και ένα ισχυρό chipset, μπορώ να πω ότι το MacBook Pro 16 ιντσών εξακολουθεί να έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Κατά τη διάρκεια της απλής χρήσης φορητού υπολογιστή, με μία φόρτιση, μπόρεσα να χρησιμοποιήσω το MacBook Pro για περίπου δύο ημέρες πριν χρειαστεί να συνδεθεί (6% απομένει στην μπαταρία). Εάν χρησιμοποιείτε πιο απαιτητικές εφαρμογές και έχετε πραγματικά απαιτητικές ροές εργασιών, φυσικά, δεν θα έχετε το ίδιο επίπεδο διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ούτε θα το είχατε εάν ακολουθούσατε τον M3 Max, καθώς είναι πιο ισχυρός επεξεργαστής.

Το M3 Pro MacBook Pro 16 ιντσών έχει σίγουρα καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από το M1 Pro 14 ιντσών MacBook Pro και το MacBook Air 15 ιντσών που χρησιμοποίησαν για το μεγαλύτερο μέρος του 2023. Και τα δύο αυτά μηχανήματα έχουν επίσης καλή απόδοση στο τμήμα μπαταριών .

Θα πρέπει να αγοράσετε το 2023 M3 Pro 16 ιντσών MacBook Pro;

Το MacBook Pro 16 ιντσών είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Κατέχει τη θέση του ως επιλογή κορυφαίας βαθμίδας για όποιον χρειάζεται δύναμη εν κινήσει. Και τώρα έρχεται σε ένα φανταστικό χρώμα Space Black που συμπληρώνει τον επαγγελματικό χαρακτήρα του υπολογιστή. Όποιος χρειάζεται να κάνει επαγγελματική δουλειά θα πρέπει να ελέγξει το MacBook Pro 16 ιντσών.

Αλλά μην βιαστείτε να αγοράσετε ένα εάν έχετε ήδη ένα M2 Pro MacBook Pro, καθώς μόνο το νέο χρώμα και οι επεξεργαστές δεν αξίζουν τα εκατοντάδες δολάρια που θα χρειαστεί να ξοδέψετε για να αναβαθμίσετε.

mbp16-spaceblack
Apple MacBook Pro 16 ιντσών (2023)

2299 $ 2499 $ Εξοικονομήστε 200 $

Η Apple ενημέρωσε τα πιο ισχυρά MacBook Pro για το τέλος του 2023 με δύο νέες επιλογές επεξεργαστή, μια ελαφρώς φωτεινότερη οθόνη και μια επιλογή χρώματος Space Black. Το MacBook Pro 16 ιντσών είναι ένα ισχυρό κέντρο που περιλαμβάνει αναμφισβήτητα την καλύτερη οθόνη σε φορητό υπολογιστή, ισχυρή απόδοση με τα τσιπ M3 Pro και M3 Max, σημαντική διάρκεια μπαταρίας και πολλές θύρες για χρήση. Είναι ένας εξαιρετικός φορητός υπολογιστής για κάθε επαγγελματία.

Διαβάστε επίσης:Το MacBook Trackpad δεν λειτουργεί;

Το MacBook Trackpad δεν κάνει κλικ;

Χύθηκε νερό στο MacBook

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *