Android TV Apps

9 εφαρμογές Android TV που αξίζει να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό

Το Android TV κυκλοφόρησε το 2014. Με τα χρόνια, έχει βελτιωθεί με πολλές νέες δυνατότητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές ροής. Υποστηρίζει επίσης ορισμένα παιχνίδια. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια καλή αλλαγή ρυθμού όταν θέλετε άλλα είδη ψυχαγωγίας. Οι τηλεοράσεις Android είναι επίσης πιο προσιτές σήμερα. Επομένως, εάν έχετε αγοράσει ένα και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μεγάλη οθόνη σας, πρέπει να έχετε μια καλή γκάμα εφαρμογών.

Στην ιδανική περίπτωση, οι εφαρμογές για Android TV θα πρέπει να περιλαμβάνουν εκείνες για ψυχαγωγία, εφαρμογές συστήματος και παραγωγικότητα. Ακολουθεί μια σύνοψη των εννέα καλύτερων εφαρμογών για εσάς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Brave σε Android TV / Android TV Box

Πώς να εγκαταστήσετε το StbEmu Pro APK σε Android TV

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

1. MX Player

Ένα από τα κορυφαία προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο στο Android είναι το MX Player. Θεωρείται μια από τις καλύτερες εφαρμογές για Android TV, επειδή παίζει μεγάλη ποικιλία κωδικοποιητών και είναι συμβατή με αρχεία υπότιτλων. Το MX Player μπορεί να διαβάσει αρχεία που είναι αποθηκευμένα τοπικά και περιεχόμενο από εξωτερικά προγράμματα οδήγησης.

Έτσι, εάν η τηλεόρασή σας Android διαθέτει θύρες USB, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για εγκατάσταση. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο Amazon Fire TV stick ή στη συσκευή που υποστηρίζει Chromecast. Αν θέλετε περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις, αποκτήστε τη μοναδική συνδρομή MX Gold. Αυτή η συνδρομή παρέχει περισσότερες από 2.000 αποκλειστικές εκπομπές και ταινίες.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα απόλυτο σύστημα οικιακού κινηματογράφου με το Android TV σας, η χρήση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi είναι απαραίτητη. Σας δίνει δωρεάν πρόσβαση σε ποικίλο περιεχόμενο, όπως ταινίες, ζωντανή τηλεόραση, αθλητικά και πολλά άλλα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγκαταστήσετε τα σωστά πρόσθετα Kodi.

Επομένως, εάν θέλετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, εγκαταστήστε πρόσθετα όπως Shadow, Asgard και Patriot. Για αθλήματα, πρόσθετα όπως το TvTap, το Apex και το SportsDevil είναι κατάλληλα. Ωστόσο, παρόλο που ορισμένα πρόσθετα είναι ασφαλή, πολλά άλλα φιλοξενούν πειρατικό περιεχόμενο. Εάν ο ISP σας ή οποιαδήποτε κυβερνητική υπηρεσία το μάθει, μπορεί να βρεθείτε σε μπελάδες. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα πρόσθετα Kodi είναι με ένα VPN.

VPN για χρήστες Kodi, όπως το ExpressVPN, το IPVanish και το Surfshark, αποκρύπτουν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Έτσι, αν τύχει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο τρίτου μέρους με το Kodi, θα παραμένετε πάντα προστατευμένοι. Αυτά τα VPN διαθέτουν ισχυρά πρωτόκολλα ασφαλείας και διακομιστές σε πολλές τοποθεσίες. Εξασφαλίζει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία περιεχομένου με ευκολία, διατηρώντας παράλληλα την online ανωνυμία.

3. SlingTV

Αναζητάτε τις καλύτερες εφαρμογές για Android TV για να παρακολουθείτε ποικίλο περιεχόμενο τρόπου ζωής και τοπικές και διεθνείς ειδήσεις; Το SlingTV είναι η σωστή επιλογή. Αυτή η εφαρμογή είναι γεμάτη με κανάλια όπως CNBC, BBC, The Food Network και παρόμοια.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή χωρίς κανένα κόστος. Είναι μόνο για την υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης που πρέπει να πληρώσετε. Το SlingTV διαθέτει εξαιρετική πλοήγηση. Μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα μεταξύ καναλιών και να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Έρχεται επίσης με υποστήριξη ψηφιακής εγγραφής βίντεο που βασίζεται σε σύννεφο.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Steam για παιχνίδια υπολογιστή. Το 2010, η πλατφόρμα κυκλοφόρησε τη σύνδεση Android TV για την ευρεία βάση χρηστών της. Εάν θέλετε να κάνετε streaming των προτιμώμενων παιχνιδιών υπολογιστή σας στο Steam, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Steam Link.

Αυτή η εφαρμογή για Android TV επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίσουν μια σύνδεση μεταξύ των συστημάτων τους και του Android TV. Αυτό γίνεται χωρίς τη χρήση καλωδίου HDMI. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση Wi-Fi ή Ethernet για ροή παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

Το Steam Link έχει ένα ελκυστικό γραφικό περιβάλλον. Δεν θα έχετε προβλήματα με την εκμάθηση των δυνατοτήτων του, καθώς έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

5. Solid Explorer

Οι συσκευές Android διαθέτουν ενσωματωμένο διαχειριστή αρχείων. Αλλά όταν το χρησιμοποιούν για κάποιο χρονικό διάστημα, οι χρήστες σύντομα ανακαλύπτουν ότι ένας διαχειριστής αρχείων τρίτου μέρους είναι κρίσιμος. Αυτό συμβαίνει επειδή η ενσωματωμένη διαχείριση αρχείων σε συσκευές Android επαρκεί μόνο για τη βασική διαχείριση αρχείων.

Διατηρούμε το Solid Explorer στην κατηγορία των καλύτερων εφαρμογών για Android TV λόγω των δυνατοτήτων του, όπως η υποστήριξη φιλοξενίας αρχείων στο cloud, πελάτης FTP, και ενσωματωμένη αρχειοθέτηση αρχείων. Το Solid Explorer έχει σχεδιασμό υλικού και εξαιρετική χρηστικότητα. Στην έκδοση premium, μπορείτε να εξαγάγετε αρχεία αρχείων και να κάνετε περιήγηση σε δύο πλαίσια.

Πώς να εγκαταστήσετε το Downloader σε Android TV / Android TV Box

6. Εφαρμογή Pluto TV

Αν θέλετε να απολαύσετε τηλεόραση χωρίς να ανησυχείτε για τις συνδρομές, το Pluto TV θα είναι η σωστή επιλογή. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία ροής παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 200 κανάλια. Εκτός από αυτό, λαμβάνετε επίσης τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε κατά παραγγελία. Αυτά περιλαμβάνουν κανάλια όπως το CNN, το People TV, το CBS News και το News Max, μεταξύ άλλων. Αν και πρέπει να αντέχετε τις διαφημίσεις, αλλά υπερισχύει της απεριόριστης πρόσβασης στην ψυχαγωγία που παρέχει το Pluto TV.

7. Sideload Launcher

Το επόμενο σε αυτήν τη λίστα εφαρμογών για Android TV είναι το Sideload Launcher. Το Google Play Store από μόνο του δεν παρέχει πολλές εφαρμογές για να διαλέξετε. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών που δεν είναι διαθέσιμες στο Google Play τοποθετώντας τες στο Android TV σας.

Το Sideload Launcher είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή μέσω της οποίας μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που έχουν πλευρική φόρτωση. Έτσι, βελτιώνει την εμπειρία σας στο Android TV παρέχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών.

8. Εφαρμογή AirScreen

Η εφαρμογή AirScreen για Android TV είναι εξαιρετική για τη μετάδοση οθονών συσκευών iOS. Μπορείτε να μεταδώσετε την οθόνη του iPhone και τον καθρέφτη οθόνης στο Android TV. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί με την εκκίνηση της λειτουργικότητας AirPlay για υλικό macOS και iOS στο Android TV. Έτσι, δεν χρειάζεστε κανένα αποκωδικοποιητή Apple TV για να αντικατοπτρίζει οτιδήποτε. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή στο Android TV σας και ξεκινήστε τη μετάδοση της οθόνης.

9. Εφαρμογή Retroarch

Το Retroarch συλλέγει τους κορυφαίους εξομοιωτές κονσόλας παιχνιδιών σε ένα μέρος. Μέσω αυτού, οι χρήστες μπορούν εύκολα να κατεβάσουν τα αρχεία εξομοιωτή. Λαμβάνονται και «πυρήνες» μέσα σε αυτό. Μόλις εξοικειωθείτε με τη χρήση του Retroarch, τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να έχετε μια εξαιρετική εμπειρία εξομοίωσης για πολλές κονσόλες παιχνιδιών. Αυτά περιλαμβάνουν τα SNES, NES, PS1 και N64. Έχει πολλά χαρακτηριστικά για τη βελτίωση των αναλύσεων εντός του παιχνιδιού σε σχέση με το τι μπορούν να κάνουν οι αρχικές τους κονσόλες.

Τελικές Λέξεις

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές για Android TV που μπορείτε να εγκαταστήσετε αμέσως. Παρέχουμε έναν καλό συνδυασμό παραγωγικότητας, τηλεοπτικών εκπομπών και εφαρμογών συστήματος. Χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε την εμπειρία σας στο Android TV ακόμα καλύτερη. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε πρόσθετα τέλη για την εγκατάσταση. Επίσης, δεν πληρώνετε για καμία λειτουργικότητα σε αυτές τις εφαρμογές. Δοκιμάστε μια εφαρμογή που φαίνεται σχετική και νιώστε τη διαφορά.

Πώς να παρακολουθήσετε το Liga MX

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *