Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Meta AI

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Meta AI; Ίσως να μην σας αρέσει η αλήθεια!

Γρήγορες συμβουλές
  • Η Meta εισήγαγε λειτουργίες AI στο Instagram, το Facebook, το WhatsApp και το Messenger. Αυτό άλλαξε τη γραμμή αναζήτησης στο Facebook και το Instagram και ένα chatbot προστέθηκε στο Messenger και στο WhatsApp.
  • Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε το Meta AI μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής σε καμία από τις εφαρμογές.
  • Υπάρχουν μερικές λύσεις για να απαλλαγείτε από το Meta AI—μπορείτε να αποκλείσετε το προφίλ Meta AI ή να υποβαθμίσετε μια εφαρμογή σε παλαιότερη έκδοση.

Ναι, καλά διαβάσατε. Η Meta υποδύεται αυτή τη φιλική προς το κοινό εταιρεία με τα μοντέλα AI ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, το να μην επιτρέπεται στους χρήστες να απενεργοποιούν λειτουργίες που δεν θέλουν φαίνεται αντιφατικό. Η αναζήτησή μου για μια ρύθμιση για την απενεργοποίηση του Meta AI πήγε μάταια, αλλά εδώ είναι μερικές λύσεις που μπορώ να προτείνω.

Αυτή η μέθοδος λειτούργησε για πολλούς χρήστες, όπως ισχυρίστηκαν φόρουμ όπως το Reddit. Αναζητήστε και ανοίξτε τον λογαριασμό Meta AI στο Instagram και το Facebook και προχωρήστε στον αποκλεισμό του. Η γραμμή αναζήτησης θα επιστρέψει στην κανονική της συμπεριφορά. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε – ακόμα και με το Meta AI, η γραμμή αναζήτησης θα εξακολουθεί να λειτουργεί όπως λειτουργούσε προηγουμένως.

Ωστόσο, το Meta AI υπάρχει ως chatbot WhatsApp και Messenger– δεν υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρετε και να το ξεφορτωθείτε.

Πώς να κλειδώσετε το προφίλ σας στο Facebook

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις σε iPhone ή Android

Στο Facebook: Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για αναζήτηση Meta AI. Ανοίξτε τον λογαριασμό, πατήστε στο τρεις τελείες  και χρησιμοποιήστε το ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

Στο Instagram: Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για αναζήτηση Meta AI. Ανοίξτε τον λογαριασμό, πατήστε τρεις τελείεςκαι χρησιμοποιήστε το ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ κουμπί.

Δυστυχώς, για ορισμένους χρήστες, το Meta έχει επιδιορθώσει μια ενημέρωση για αυτήν τη λύση και ενδέχεται να μην λειτουργεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε την παρακάτω μέθοδο.

Μέθοδος 2: Υποβάθμιση της έκδοσης εφαρμογής

Η εγκατάσταση μιας έκδοσης της εφαρμογής πριν από την κυκλοφορία του Meta AI μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Instagram, το Facebook, το WhatsApp ή το Messenger και να κάνετε λήψη μιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής από μια πηγή τρίτου μέρους.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο για συσκευές Android. Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές από εξωτερικές πηγές στο iPhone σας.

Αποποίηση ευθυνών: Συνεχίστε με προσοχή—κάνετε λήψη μιας εφαρμογής Android από εξωτερική πηγή. Η Guiding Tech Media δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά στη συσκευή σας.

Βήμα 1: Απεγκατάσταση Facebook ή Instagram. Παω σε Facebook, Ίνσταγκραμ, WhatsAppή Αγγελιαφόρος εφαρμογή στο APKMirror και κατεβάστε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής.

(Προσοχή – η απεγκατάσταση του WhatsApp θα διαγράψει τις συνομιλίες σας. Κάντε το μόνο εάν έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας).

Βήμα 2: Το Meta AI κυκλοφόρησε στις 18 Απριλίου και μπορείτε Κατεβάστε ένα αρχείο APK που χρονολογείται πριν από αυτό. Μην κάνετε λήψη του αρχείου με την ένδειξη “alpha” ή “beta”. Κατεβάστε ένα αρχείο APK από τη λίστα και πατήστε Λήψη APK.

Βήμα 3: Ανοιξε το κατεβάσει αρχείο, πατήστε Ρυθμίσεις > ενεργοποιήστε την εναλλαγή για επιτρέπεται από αυτήν την πηγή. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε σε αυτήν. θα πρέπει να βρείτε μια γραμμή αναζήτησης χωρίς το Meta AI.

Διαβάστε επίσης: 

Συμβουλή μπόνους: Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών

Δεν έχουν λάβει όλοι οι χρήστες την ενημέρωση που προσθέτει το Meta AI. Εάν είστε ένας από αυτούς και θέλετε να το διατηρήσετε έτσι, δεν θα θέλατε να ενημερώσετε την εφαρμογή ή να αφήσετε τη συσκευή σας να το κάνει αυτόματα. Επομένως, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στις συσκευές σας iPhone ή Android.

Στη συσκευή σας Android, ανοίξτε την εφαρμογή στο Play Store. Πατήστε στο εικονίδιο με τρεις τελείες και καταργήστε την επιλογή του πλαισίου για Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων.

Στο iPhone σας, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > App Store και απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Λήψεις εφαρμογών, Ενημερώσεις εφαρμογώνκαι Αυτόματες λήψεις σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για μεμονωμένες εφαρμογές στο iOS.

Απενεργοποιήστε τις ενημερώσεις εφαρμογών

Διαβάστε επίσης: 

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *