Πώς να ενεργοποιήσετε το διπλό/τριπλό πίσω πάτημα σε τηλέφωνα Samsung Galaxy

Πώς να ενεργοποιήσετε το διπλό/τριπλό πίσω πάτημα σε τηλέφωνα Samsung Galaxy

Θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενώ παίζετε; Ίσως ανοίξετε την εφαρμογή Κάμερα από οποιαδήποτε οθόνη. Χρειάζεστε τη λειτουργία Double back tap. Σε αντίθεση με το iPhone, τα τηλέφωνα Samsung Galaxy δεν διαθέτουν εγγενώς τη δυνατότητα διπλού αγγίγματος πίσω, αλλά μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που ονομάζεται μονάδα εφαρμογής Good Lock το καθιστά δυνατό. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα διπλά και τριπλά πίσω πατήματα με τη βοήθεια του Good Lock στα τηλέφωνά σας Samsung Galaxy.

Σημείωση: Επίσημα, η εφαρμογή Good Lock είναι διαθέσιμη μόνο σε κορυφαία τηλέφωνα Galaxy όπως οι σειρές Fold/Flip, FE, S και A και με δυνατότητα λήψης από το Samsung Galaxy Store. Ωστόσο, δοκιμάσαμε και φορτώσαμε το Good Lock (λήψη από το APKMirror) στο M55 και λειτούργησε καλά. Δοκιμάστε λοιπόν την τύχη σας πριν το διαγράψετε.

Ενεργοποιήστε το Double/Triple Back Tap σε τηλέφωνα Galaxy

Το Good Lock προσφέρει πολλές λειτουργικές μονάδες που επιτρέπουν διαφορετικά είδη προσαρμογών σε όλη τη διεπαφή χρήστη του τηλεφώνου Galaxy. Πρέπει να εγκαταστήσουμε τη λειτουργική μονάδα RegiStar στο Good Lock για να χρησιμοποιήσουμε τη δυνατότητα διπλού και τριπλού κουμπιού πίσω. Εδώ είναι πώς.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techVorteX στο Viber  

Διαβάστε επίσης : 2 τρόποι για να αντιστοιχίσετε ξανά το Bixby ή το Πλαϊνό Κουμπί στον Βοηθό Google στο τηλέφωνο Samsung Galaxy

9 καλύτερες επιδιορθώσεις για το Samsung Galaxy Store που δεν κατεβάζει εφαρμογές σε τηλέφωνα Samsung

1. Κατεβάστε το Εφαρμογή Good Lock στο τηλέφωνό σας Galaxy. Ανοίξτε το Good Lock.

2. Πατήστε στο Ζωή επάνω καρτέλα στο κάτω μέρος.

3. Εύρημα Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ μονάδα και πατήστε Κατεβάστε εικονίδιο σε Εγκαθιστώ τη μονάδα στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy. Μόλις εγκατασταθεί, το RegiStar θα μετακινηθεί στην κορυφή της λίστας.

4. Ανοίξτε το RegiStar μέσα στην εφαρμογή Good Lock και πατήστε Να συνεχίσει κουμπί.

5. Πατήστε στο Ενέργεια Back-Tap κάτω από τις επεκτάσεις Ρυθμίσεις.

6. Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση.

7. Τώρα ρυθμίστε τις παραμέτρους Διπλό χτύπημα και Τριπλό πάτημα για να ανοίξετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή να εκτελέσετε μια ενέργεια.

Μερικά παραδείγματα για τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλό και τριπλό πίσω χτύπημα περιλαμβάνουν:

  • Λήψη στιγμιότυπου οθόνης
  • Ελέγξτε τις ειδοποιήσεις
  • Ανοίξτε εφαρμογές όπως η Κάμερα σε κατακόρυφο ή βίντεο
  • Εκκίνηση του φωνητικού βοηθού (μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο φωνητικό βοηθό από Google σε Gemini)

Επαγγελματική συμβουλή: Μπορείτε να αλλάξετε την ευαισθησία της βρύσης για να μειώσετε τα ψευδή χτυπήματα που μπορεί να προκύψουν όταν τοποθετείτε το τηλέφωνο στο τραπέζι για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να λαμβάνετε μια ειδοποίηση όταν ανιχνεύεται μια ενέργεια διπλού ή τριπλού πίσω αγγίγματος.

Μειονεκτήματα

  • Το διπλό και το τριπλό πίσω πάτημα δεν λειτουργούν σε κλειδωμένη οθόνη προς το παρόν.

Επιστροφή στη Samsung

Το Good Lock είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την προσαρμογή των τηλεφώνων Samsung Galaxy. Το Back tap είναι μια χρήσιμη λειτουργία που μπορεί να είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Για ένα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον φακό στο σκοτάδι εγκαθιστώντας μια αποκλειστική εφαρμογή φακού.

Σας φαίνεται δύσκολο να εγκαταστήσετε το Good Lock; Εάν ναι, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες Good Lock σε μη υποστηριζόμενες χώρες.

Διαβάστε επίσης:Οι δυνατότητες Galaxy AI Απαιτούν λογαριασμό Samsung

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *