δωρεάν εργαλεία Web AI

4 δωρεάν εργαλεία Web AI για τη σύνοψη αρχείων PDF

Η ανάγνωση μεγάλων αρχείων PDF είναι χρονοβόρα και η σύνοψή τους είναι κουραστική. Ευτυχώς, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα δωρεάν εργαλεία AI για να συνοψίσετε γρήγορα αρχεία PDF. Αυτό που μπορεί να διαρκέσει λεπτά ή ακόμα και ώρες μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Ακολουθούν μερικά εργαλεία σύνοψης PDF που υποστηρίζονται από AI που θα λειτουργούσαν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Σημείωση: Θα χρειαστεί να ανεβάσετε το αρχείο PDF στον ιστότοπο που εγείρει ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια. Συνεχίστε μόνο εάν είστε εντάξει με αυτό. Ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι ισχυρίζονται ότι δεν αποθηκεύουν αυτά τα αρχεία και ότι διαγράφονται μετά από λίγες ώρες, εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος.

Διαβάστε επίσης: Επεξεργασία εγγράφων PDF χωρίς Adobe Acrobat Reader

1. PDF.AI

Το πρώτο είναι το PDF.ai. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε το αρχείο PDF και το PDF.ai θα είναι έτοιμο να απαντήσει σε ερωτήσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, ανεβάσαμε ένα αρχείο 30 MB με 194 σελίδες και το εργαλείο PDF AI χρειάστηκε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για να σαρώσει το έγγραφο. Κατά τη μεταφόρτωση του PDF, υπάρχει μια επιλογή να επισημάνετε το αρχείο ως ιδιωτικό, η οποία είναι τακτοποιημένη.

Το PDF.ai θα απαντήσει στις ερωτήσεις και θα παραπέμψει τον αριθμό της σελίδας, εάν θέλετε να διασταυρώσετε ποιος ενσταλάζει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης ενώ βοηθά στην περαιτέρω έρευνα. Οι απαντήσεις δημιουργούνται άμεσα και είναι ακριβείς. Επίσης, εάν δεν είστε βέβαιοι ποιες ερωτήσεις να κάνετε, το PDF.ai μπορεί να σας προτείνει μερικές για να ξεκινήσετε.

Ορισμένες προηγμένες λειτουργίες, όπως η λευκή ετικέτα, η υποστήριξη ChatGPT-4 (απαιτεί πιστώσεις) και η πρόσβαση στο API είναι κλειδωμένα με προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 10 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα:

 • Το μέγεθος του αρχείου περιορίζεται στα 10MB
 • Μπορεί να κάνει έως και 500 ερωτήσεις το μήνα
 • Υποστηρίζει OCR
 • Λειτουργία απορρήτου

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται σύνδεση
 • Το δωρεάν πρόγραμμα επιτρέπει μόνο 1 μεταφόρτωση αρχείου PDF

Επαγγελματική συμβουλή: Εφόσον μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας λογαριασμούς Gmail και GitHub, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά αναγνωριστικά για να ξεπεράσετε αυτό το όριο. Αυτό είναι χρήσιμο εάν έχετε μερικά PDF για να συνοψίσετε.

Επισκεφτείτε το PDF.AI

2. ChatPDF

Το ChatPDF λειτουργεί όπως το PDF.AI, αλλά με κάποιες διαφορές. Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 2 PDF καθημερινά δωρεάν – πολύ καλύτερα από το PDF.ai. Κάθε PDF μπορεί να έχει έως και 120 σελίδες. Ωστόσο, ανεβάσαμε την έκθεση 194 σελίδων μας και λειτούργησε. Ζητήσαμε από το ChatPDF να συνοψίσει την αναφορά στα αγγλικά και στη συνέχεια στα γαλλικά. Δεν παρατίθεται μια πλήρης λίστα με τις υποστηριζόμενες γλώσσες.

Το πρόγραμμά του Pro κοστίζει 6,99 $ και ξεκλειδώνει τη δυνατότητα να ανεβάζετε απεριόριστα αρχεία PDF έως και 2.000 σελίδες και μέγεθος 32 MB, να κάνετε απεριόριστες ερωτήσεις και να αποθηκεύετε αρχεία PDF σε φακέλους.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν απαιτείται σύνδεση για δωρεάν πρόγραμμα
 • Ανεβάστε 2 αρχεία καθημερινά σε δωρεάν πρόγραμμα
 • Το PDF είναι ορατό ανά πάσα στιγμή για ανάγνωση
 • Αναφέρονται οι αριθμοί σελίδων
 • Κάνοντας κλικ στον αριθμό σελίδας ανοίγει αυτή η σελίδα σε PDF
 • Υποστηρίζει πολλές γλώσσες

Μειονεκτήματα:

 • Δεν αναφέρει αριθμούς σελίδων για κάθε απάντηση

Επισκεφτείτε το ChatPDF

3. PrivateGPT

Το PrivateGPT είναι για όσους εκτιμούν το απόρρητο και την ασφάλεια. Είναι διαθέσιμο στο GitHub, αλλά απαιτεί κάποια γνώση των Windows/Linux. H διαδικασία εγκατάστασης είναι λίγο προχωρημένο και απαιτεί εγκατάσταση Python και Poetry. Η τεκμηρίωση περιλαμβάνει λεπτομερή βήματα για την εγκατάσταση και την εκτέλεση τους χρησιμοποιώντας το Terminal ή την εφαρμογή PowerShell.

Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό σας GPT.

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα
 • Χρήση εκτός σύνδεσης
 • Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος του αρχείου, τον αριθμό των ερωτήσεων ή τον αριθμό σελίδων
 • Υποστηρίζονται Windows και Linux

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για macOS
 • Η εγκατάσταση και οι αναβαθμίσεις απαιτούν προηγμένες δεξιότητες Terminal/PowerShell

Λαμβάνετε ένα τοπικό, εκτός σύνδεσης και ιδιωτικό GPT χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος αρχείου, τον αριθμό των ερωτήσεων ή τα αρχεία PDF με τα οποία μπορείτε να παίξετε.

Λήψη PrivateGPT

4. ΓνώσηGPT

Εάν οι ήχοι PrivateGPT είναι πολύ ενοχλητικοί για την ηρεμία (απόρρητο και ασφάλεια), υπάρχει μια άλλη επιλογή. Το KnowledgeGPT είναι μια δωρεάν εφαρμογή web ανοιχτού κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Δεν χρειάζονται εγκαταστάσεις ή προηγμένες δεξιότητες.

Χρειάζεσαι ένα Κλειδί OpenAI API που είναι δωρεάν για δημιουργία και χρήση. Απλώς κάντε αντιγραφή-επικόλληση το κλειδί στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και είστε έτοιμοι.

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα
 • Δεν υποστηρίζεται από διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Το όριο μεταφόρτωσης αρχείων έχει οριστεί στα 25 MB

Επισκεφτείτε το KnowledgeGPT

Διαβάστε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης όπως αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω καθιστούν πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη τη σύνοψη των αναφορών PDF. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σαρώσετε και να ανεβάσετε το αρχείο σε ένα από τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για PDF που καλύπτει τις ανάγκες σας και να αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις. Αλλά γιατί να σταματήσουμε στη δημιουργία περιλήψεων; Μπορείτε να κάνετε πολλούς διαφορετικούς τύπους ερωτήσεων ανάλογα με το περιεχόμενο του αρχείου, κάνοντας τη μαθησιακή εμπειρία γρήγορη και διασκεδαστική.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να συμπληρώσετε ένα PDF χωρίς Adobe Reader

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *