εφαρμογή καιρού της Google

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή καιρού της Google στη συσκευή σας Android

Η εφαρμογή Καιρός της Google δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store, αλλά μπορείτε ακόμα να την εγκαταστήσετε από την εφαρμογή Google. Να πώς.

Βασικά Takeaways

  • Η εφαρμογή Καιρός της Google είναι κρυμμένη στην εφαρμογή Google, επομένως βεβαιωθείτε ότι την έχετε εγκαταστήσει πρώτα στο τηλέφωνό σας.
  • Αναζητήστε τον όρο “καιρός” στην εφαρμογή Google, πατήστε τις τρεις τελείες δίπλα στην κάρτα καιρού και επιλέξτε Προσθήκη στην αρχική οθόνη.
  • Για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Καιρός, απλώς πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο και σύρετέ το στο εικονίδιο Κατάργηση. Είναι εύκολο να αντικατασταθεί με μια άλλη εφαρμογή καιρού εάν το επιθυμείτε.

Έχετε πολλές εφαρμογές καιρού για να διαλέξετε στο Android. Αλλά ένα από τα καλύτερα είναι η εφαρμογή Καιρός της Google. Παραδόξως, δεν θα το βρείτε στο Play Store, αλλά υπάρχει μια εύκολη λύση για να το εγκαταστήσετε. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

καλύτερες εφαρμογές καιρού

Πώς να αποκτήσετε την Hidden Google Weather App

Αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μερικά από τα καλύτερα γραφικά στοιχεία καιρού χωρίς διαφημίσεις στο Android, πιθανότατα έχετε συναντήσει το γραφικό στοιχείο Καιρός της Google. Διαθέτει ένα απλοϊκό αλλά ενημερωτικό περιβάλλον χρήστη που είναι επίσης εύκολο στην πλοήγηση. Αλλά μπορεί να καταλάβει λίγη ακίνητη περιουσία στην αρχική σας οθόνη.

Ευτυχώς, η Google προσφέρει μια εφαρμογή ως εναλλακτική λύση. Αποκτάτε την ίδια εμπειρία με το γραφικό στοιχείο Weather της Google που είναι εύκολο για τα μάτια, με πολύχρωμα, ζωντανά κινούμενα σχέδια που εμφανίζονται, όλα αυτά χωρίς να καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στην οθόνη.

Ωστόσο, η εφαρμογή Καιρός της Google είναι κρυμμένη στην εφαρμογή Google αντί να είναι διαθέσιμη ως αυτόνομη προσφορά στο Play Store (από τον Νοέμβριο του 2023). Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το έχετε εγκαταστήσει πρώτα στο τηλέφωνό σας.

Κατεβάστε: Google (Ελεύθερος)

Τώρα, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε την εφαρμογή Καιρός της Google:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google και πατήστε το Αναζήτηση μπαρ.
  2. Πληκτρολογήστε “weather” και πατήστε το Αναζήτηση κουμπί (ή Εισαγω πλήκτρο) στο πληκτρολόγιό σας.
  3. Πατήστε το εικονίδιο με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του Καιρός κάρτα και επιλέξτε Προσθέστε στην αρχική οθόνη.
  4. Επιλέγω Προσθέστε στην αρχική οθόνη από το αναδυόμενο παράθυρο για να προσθέσετε την εφαρμογή Καιρός της Google στην αρχική σας οθόνη.

Πώς να αφαιρέσετε την εφαρμογή καιρού της Google

Εάν γνωρίζετε ήδη πώς να απεγκαθιστάτε εφαρμογές στο Android και είστε συνηθισμένοι στις συνήθεις μεθόδους, μπορεί να σας μπερδέψει λίγο η απεγκατάσταση της εφαρμογής Καιρός της Google. Αλλά η αφαίρεσή του είναι αρκετά εύκολη. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Καιρός.
  2. Σύρετε το εικονίδιο της εφαρμογής Καιρός στο Αφαιρώ εικόνισμα.

Η εφαρμογή Καιρός της Google στην αρχική οθόνη.
Απεγκατάσταση της εφαρμογής Καιρός της Google

Η εφαρμογή Καιρός της Google θα καταργηθεί πλέον από τη συσκευή σας Android.

Αν και θα ήταν βολικό αν η εφαρμογή Καιρός της Google έφτασε στο Play Store, εξακολουθεί να είναι εύκολο να την αποκτήσετε από την εφαρμογή Google. Δοκιμάστε το εάν σκέφτεστε να αλλάξετε από την τρέχουσα εφαρμογή καιρού ή να απορρίψετε το τεράστιο widget καιρού της Google στην αρχική σας οθόνη. Μπορεί να γίνει η νέα σας εφαρμογή καιρού!

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για Windows 10 & 11

Η εφαρμογή Google δεν λειτουργεί στο iPhone σας

Πώς να δημοσιεύσετε εφαρμογές Android στο Play Store

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *