Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για Windows

Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για Windows 10 & 11

Τα Windows 11 διαθέτουν ένα ενσωματωμένο γραφικό στοιχείο καιρού που εμφανίζει τις βασικές πληροφορίες καιρού, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, της πρόβλεψης για την επόμενη εβδομάδα και της βροχόπτωσης.

Αλλά μια καλή εφαρμογή για τον καιρό μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Μπορεί να σας δώσει ειδοποιήσεις για τυφώνα ή ακραία καιρικά φαινόμενα και πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τις εξόδους σας ανάλογα. Ακολουθούν οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για τα Windows 10 και 11 που ταιριάζουν με τον σκοπό και το στυλ σας.

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή καιρού της Google στη συσκευή σας Android

Windows 11 Widget καιρού

Τα Windows 11 διαθέτουν ένα γραφικό στοιχείο Καιρός στην κάτω αριστερή γωνία της γραμμής εργασιών. Τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω ή κάντε κλικ στο εικονίδιο Widget για να δείτε όλα τα widget.

Το γραφικό στοιχείο Καιρός εμφανίζει τις πληροφορίες καιρού που είναι απαραίτητες για τον προγραμματισμό της ημέρας σας. Δείχνει τη θερμοκρασία για την τρέχουσα περιοχή, τη χαμηλότερη και υψηλότερη θερμοκρασία για την ημέρα και τις επόμενες ημέρες, καθώς και πληροφορίες για την κάλυψη σύννεφων.

Λαμβάνει πληροφορίες από την εφαρμογή web πρόγνωσης καιρού MSN. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε καιρική κατάσταση για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες στην εφαρμογή Ιστού. Τούτου λεχθέντος, είναι μια στοιχειώδης εφαρμογή για όσους πρέπει να γνωρίζουν τη θερμοκρασία της ημέρας και αν θα βρέξει.

Για να προσαρμόσετε το γραφικό στοιχείο, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Προσαρμογή. Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ Κελσίου και Φαρενάιτ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MSN Weather της Microsoft για Windows εάν χρειάζεστε περισσότερα.

Η εφαρμογή Msn Weather τρέχει στα Windows

Το MSN Weather είναι μια εφαρμογή καιρού που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Σας δίνει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τον καιρό και σας βοηθά να προγραμματίσετε την ημέρα σας με βάση την πρόγνωση του καιρού.

Διαθέτει μια κομψή διεπαφή που εμφανίζει την περιοχή σας, την τρέχουσα θερμοκρασία και την κατάσταση του νέφους με μια ματιά. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε άλλες λεπτομέρειες όπως η ταχύτητα του ανέμου, η υγρασία, η ορατότητα, ο δείκτης ποιότητας αέρα (ACI) και τα σημεία δρόσου.

Μπορείτε να προβάλετε δεδομένα έως και δέκα ημέρες σε ωριαία βάση. Η ενότητα Λεπτομέρειες ημέρας προσφέρει πληροφορίες πρόβλεψης κατά τη διάρκεια της ημέρας, της νύχτας και της σελήνης. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μπορείτε να δείτε το ιστορικό καιρού σχετικά με τη βροχή και τη θερμοκρασία για την ίδια ημέρα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Κάντε κλικ στον χάρτη καιρού για να δείτε πώς άλλαξε η θερμοκρασία τις τελευταίες 24 ώρες. Μπορείτε επίσης να δείτε το σχηματισμό σύννεφων μέσω δορυφόρου και τις βροχοπτώσεις για την ίδια περίοδο.

Κατεβάστε: Εφαρμογή MSN Weather (Ελεύθερος)

Η εφαρμογή Foreca Weather εκτελείται στα Windows 11

Το Foreca Weather είναι μια εφαρμογή πρόγνωσης καιρού για Windows με καθαρή διεπαφή χρήστη και πολλές επιλογές προσαρμογής. Με την αυτόματη ανίχνευση τοποθεσίας, μπορεί να εμφανίζει μετεωρολογικές προβλέψεις από περισσότερες από 140000 τοποθεσίες.

Αυτό που ξεχωρίζει το Foreca Weather από άλλες εφαρμογές είναι η λειτουργία πρόγνωσης καιρού πέντε ημερών και 10 ημερών. Με μια ματιά, μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες πληροφορίες καιρού, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών θερμοκρασίας, αντίληψης και ανέμου. Αλλά χάνει τις δυνατότητες υγρασίας, ορατότητας και δείκτη ποιότητας αέρα.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε έναν χάρτη βροχής και σύννεφων κατά τη διάρκεια της ημέρας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις βροχοπτώσεων. Προσθέστε τοποθεσίες στα Αγαπημένα για να δείτε προγνώσεις καιρού για πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την εφαρμογή ώστε να ενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις βροχόπτωσης για την τρέχουσα και την αγαπημένη σας τοποθεσία, να αλλάζει την κλίμακα θερμοκρασίας σε Φαρενάιτ και Κελσίου, τη μορφή ώρας και τη μονάδα μέτρησης για άνεμο και βροχή.

Κατεβάστε: Foreca Weather (Ελεύθερος)

Η εφαρμογή Weather 14 Days Windows που εκτελείται στα Windows 11

Το Weather 14 Days είναι μια όμορφα σχεδιασμένη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού για Windows. Δείχνει την πρόγνωση του καιρού για 14 ημέρες και υποστηρίζει πολλαπλές τοποθεσίες, χάρτες βροχής, κινούμενα ραντάρ και ειδοποιήσεις καιρού.

Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα την τοποθεσία σας και εμφανίζει τις βασικές λεπτομέρειες του καιρού, συμπεριλαμβανομένων της θερμοκρασίας, της υγρασίας και των ωριαίων πληροφοριών καιρού για τις επόμενες 12 ώρες. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε ημερομηνία εντός των επόμενων 14 ημερών για να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για την επιλεγμένη ημερομηνία. Η σύγχρονη διάταξη δείχνει τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του ανέμου, της υψηλότερης και της χαμηλότερης θερμοκρασίας και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε πολλές τοποθεσίες, να προβάλετε χάρτες βροχής και χιονιού και κινούμενες προβλέψεις σε ραντάρ και δορυφορικές εικόνες.

Κατεβάστε: Ο καιρός 14 ημερών (Ελεύθερος)

5. MyRadar

 Η εφαρμογή Myradar Windows Weather App εκτελείται στα Windows 11

Το MyRadar μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές στους χρήστες των Windows, αλλά έχει πάνω από 50 εκατομμύρια λήψεις σε πλατφόρμες iOS και Android. Είναι μια εφαρμογή πρόγνωσης καιρού που εμφανίζει κινούμενο ραντάρ καιρού για την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή σας ή να προβάλετε άλλα μέρη του χάρτη με κύλιση για ζουμ. Με επιλεγμένη την περιοχή, κάντε κλικ στο εικονίδιο Πρόβλεψη για να δείτε τη θερμοκρασία, τον δείκτη ποιότητας αέρα και την πρόβλεψη βροχοπτώσεων με μια ματιά.

Μπορείτε επίσης να δείτε την ωριαία πρόβλεψη για την ημέρα και έως και 10 ημέρες προβλέψεων για τη θερμοκρασία, τη βροχόπτωση, τους ανέμους και την νεφοκάλυψη. Προσφέρει επίσης προειδοποιήσεις καιρού και ειδοποιήσεις στην περιοχή σας μέσω ειδοποιήσεων push.

Από την άλλη πλευρά, το MyRadar δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες, γεγονός που μπορεί επίσης να επηρεάσει την ακρίβειά του. Για παράδειγμα, θα είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί μια ακριβής πρόγνωση καιρού σε κάποιον που ζει στη Σάντα Φε παρά σε κάποιον που ζει στην Ινδία. Έτσι, τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

Κατεβάστε: MyRadar (Δωρεάν, premium έκδοση διαθέσιμη)

Η εφαρμογή Simpleweather για Windows που εκτελείται στα Windows 11

Το SimpleWeather, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια απλή εφαρμογή καιρού για να λαμβάνετε την πρόβλεψη για την τρέχουσα και άλλες τοποθεσίες σας. Η αρχική οθόνη δείχνει την τρέχουσα, την υψηλότερη και τη χαμηλότερη θερμοκρασία της ημέρας. Καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα εμφανιστεί η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες, οι ωριαίες λεπτομέρειες καιρού, ο δείκτης UV και ο δείκτης ποιότητας αέρα.

Κατά τη ρύθμιση, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία, τη συχνότητα ενημέρωσης της πρόγνωσης καιρού και τη μονάδα μέτρησης θερμοκρασίας που προτιμάτε για να ρυθμίσετε την εφαρμογή. Στο αριστερό παράθυρο, μπορείτε να προβάλετε ειδοποιήσεις για σοβαρές καιρικές συνθήκες, το ραντάρ καιρού και τις αγαπημένες σας τοποθεσίες.

Το SimpleWeather λειτουργεί καλά ως επί το πλείστον, εκτός από τις περιπτώσεις που επιλέγει να κολλήσει όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία ραντάρ. Επίσης, αποτυγχάνει να αποθηκεύσει την αρχική ρύθμιση παραμέτρων και απαιτεί να το επαναλάβετε.

Κατεβάστε: Απλός Καιρός (Ελεύθερος)

Η εφαρμογή Strawberry Weather εκτελείται στα Windows 11

Το StrawBerry Weather είναι μια ελαφριά εφαρμογή πρόγνωσης καιρού για Windows. Διαθέτει μια βασική διεπαφή χρήστη και προσφέρει έως και πέντε ημέρες με λεπτομέρειες για τον καιρό, όπως θερμοκρασία, πληροφορίες σύννεφων, αέρα, υγρασία και πίεση.

Από προεπιλογή, χρησιμοποιεί το OpenWeatherMap για πρόσβαση σε δεδομένα τρέχοντος καιρού και πενθήμερων προγνώσεων που ενημερώνονται κάθε τρεις ώρες. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε την πηγή δεδομένων καιρού σε Dark Sky για πιο ακριβείς υπερτοπικές προγνώσεις καιρού με πιο συχνές ενημερώσεις.

Κατεβάστε: Strawberry Weather (Ελεύθερος)

Η καλύτερη εφαρμογή καιρού για Windows 10 και 11

Είτε σχεδιάζετε να κάνετε μια γρήγορη αποστολή είτε το επόμενο οικογενειακό ταξίδι, αυτές οι εφαρμογές καιρού των Windows μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε τις τρέχουσες συνθήκες, όπως θερμοκρασία, υγρασία, άνεμο και μακροπρόθεσμες προβλέψεις που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε.

Εναλλακτικά, το skin skin είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σύστημα Windows σας. Ένα καλό δέρμα μπορεί να σας προσφέρει έναν πιο λεπτομερή και βολικό τρόπο για να ελέγξετε την πρόγνωση του καιρού χωρίς να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή καιρού.

Διαβάστε επίσης:Πως να απενεργοποιήσετε τις Συμβουλές και τις Προτάσεις στα Windows 11

Επιδιορθώσεις για ένα κατεστραμμένο προφίλ χρήστη στα Windows 11

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *