φοιτητική έκπτωση της Apple

Πώς να κερδίσετε τη φοιτητική έκπτωση της Apple

Βασικά Takeaways

  • Η έκπτωση φοιτητών της Apple επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να εξοικονομούν χρήματα σε Mac, iPad και άλλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των ανακαινισμένων συσκευών.
  • Η έκπτωση είναι διαθέσιμη σε φοιτητές κολεγίου, σε όσους σπουδάζουν, ακόμη και σε γονείς που αγοράζουν για τα δικαιούχα παιδιά τους.
  • Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις, εξετάστε άλλους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων σε προϊόντα Apple, όπως η αγορά ανακαινισμένων μονάδων ή οι συναλλαγές με τις παλιές σας συσκευές.

Χάρη στην Έκπτωση Φοιτητών της Apple, όσοι συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σύστημα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των Mac και των iPad χωρίς τόσο μεγάλη τιμή. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη Φοιτητική Έκπτωση της Apple και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Τι είναι η φοιτητική έκπτωση της Apple και ποιος μπορεί να την αποκτήσει;

Οθόνη κλειδώματος iPadOS

Η φοιτητική έκπτωση της Apple ισχύει για όλους όσους σπουδάζουν ένα πρόγραμμα στο κολέγιο. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εξοικονομήσετε χρήματα εάν είστε στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, αλλά είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε την Έκπτωση Φοιτητών εάν βρίσκεστε σε μεταγενέστερο στάδιο του μαθήματος σας (για παράδειγμα, σπουδάζετε διδακτορικό).

Η φοιτητική έκπτωση της Apple ισχύει επίσης για άτομα ηλικίας 16+ ετών που βρίσκονται σε περαιτέρω εκπαίδευση πριν από το πανεπιστήμιο. Οι γονείς μπορούν επίσης να αγοράσουν τα προϊόντα για τα παιδιά τους, αρκεί να υποβάλουν την τεκμηρίωση του ατόμου που επιβεβαιώνει ότι πληρούν τα κριτήρια.

Η φοιτητική έκπτωση είναι ένα ευρύτερο μέρος του Τιμολόγηση εκπαίδευσης της Apple πρωτοβουλία. Έτσι, οι δάσκαλοι και το προσωπικό σε εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για τα ίδια προϊόντα με τους μαθητές τους.

Για όλες τις εκπαιδευτικές εκπτώσεις, πρέπει να προσκομίσετε έγγραφα για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείξετε την επιστολή αποδοχής ή τη σύμβαση εργασίας σας.

Τι περιλαμβάνει η φοιτητική έκπτωση της Apple;

Εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων σε Mac, iPad και AirPods, η Apple έχει συμπεριλάβει επίσης το Pro Display XDR και το Studio Display στην Έκπτωση για Φοιτητές. Μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση στην Apple Music, η οποία λειτουργεί παρόμοια με την απόκτηση του Spotify φθηνά ως φοιτητής.

Εάν δεν σας πειράζει να έχετε ένα ανακαινισμένο προϊόν, μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα μέσω της σειράς Certified Refurbished της Apple. Αν και τα ολοκαίνουργια iPhone δεν περιλαμβάνονται στη Φοιτητική Έκπτωση, μπορείτε να τα βρείτε στην ενότητα Certified Refurbished. Όλα τα ανακαινισμένα προϊόντα έχουν εγγύηση ενός έτους, όπως και οι νέες συσκευές της Apple.

Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε με τη φοιτητική έκπτωση της Apple;

Όταν αγοράζετε ένα MacBook, μπορείτε να περιμένετε να εξοικονομήσετε περίπου $100-$200 με τη φοιτητική έκπτωση της Apple. Εάν δεν θέλετε το πιο πρόσφατο MacBook Pro, μπορείτε να αποκτήσετε ένα παλαιότερο μοντέλο από την ενότητα Certified Refurbished.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τις τιμές διαφορετικών υπολογιστών Mac στο Apple Student Discount

Θα εξοικονομήσετε λιγότερα χρήματα στα iPad. ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγετε, μπορεί να κυμαίνεται από 30 έως 100 $. Για παράδειγμα, το iPad Pro ξεκινά από 749 $ με τη Φοιτητική Έκπτωση (σε σύγκριση με τη συνήθη τιμή λιανικής των 799 $).

Οι φοιτητικές εκπτωτικές τιμές για διαφορετικά iPad

Οι μαθητές σε ένα δημιουργικό πεδίο μπορούν επίσης να αγοράσουν το πακέτο Pro Apps, το οποίο περιλαμβάνει καθένα από τα ακόλουθα:

  • Final Cut Pro
  • Logic Pro
  • Κίνηση
  • Συμπιεστής
  • Κυρίως σκηνή

Το πακέτο είναι μια εφάπαξ αγορά 199 $. Πριν αγοράσετε, ίσως θελήσετε να δείτε τι περιλαμβάνει το Adobe Creative Cloud και στη συνέχεια να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για συνδρομή ή εγγραφή για να λάβετε τη Φοιτητική Έκπτωση της Apple.

Πώς να αποκτήσετε την έκπτωση εκπαίδευσης από την Apple

Για να λάβετε τη Φοιτητική Έκπτωση της Apple, απλά πρέπει να επισκεφθείτε Εκπαιδευτικό κατάστημα της Apple ή μιλήστε με κάποιον σε ένα φυσικό κατάστημα της Apple. Όταν σας ζητηθεί, μπορείτε να μοιραστείτε την απόδειξη καταλληλότητάς σας.

Σε ορισμένες περιοχές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε ότι βρίσκεστε στο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την εγγραφή σας στο UNiDAYS. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα Apple Store με την τεκμηρίωσή σας.

Μπορώ να έχω έκπτωση χωρίς την τιμολόγηση εκπαίδευσης της Apple;

Φόρτιση MacBook Pro και iPhone

Αν και η έκπτωση για φοιτητές της Apple είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε νέα gadget, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να μειώσετε το κόστος των MacBook, iPad κ.λπ. Εάν δεν σας πειράζει να περιμένετε μερικούς μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μπορείτε πάντα να ψάχνετε για προσφορές Black Friday.

Πολλά καταστήματα λιανικής τρίτων έχουν σημαντικές εκπτώσεις γύρω στα τέλη Νοεμβρίου και αυτές οι εκπτώσεις είναι συχνά καλύτερες από την Εκπαίδευση της Apple. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε για πιθανές απάτες τη Black Friday και την Cyber ​​Monday.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε στο διαδίκτυο εκπτώσεις στα αγαπημένα σας προϊόντα Apple. Χρησιμοποιήστε ιστότοπους όπως το eBay για να κάνετε αγορές από δεύτερο χέρι και σκεφτείτε να αγοράσετε μια ανακαινισμένη συσκευή στο Amazon.

Εξοικονομήστε χρήματα με τη φοιτητική έκπτωση της Apple

Η φοιτητική έκπτωση της Apple είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε ακριβά Mac, iPad και άλλα gadget. Αν και η έκπτωση δεν είναι τεράστια, αξίζει να το ελέγξετε.

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την Εκπαίδευση της Apple, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε προϊόντα Apple. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ανακαινισμένες συσκευές ή να ανταλλάξετε τις παλιές σας συσκευές.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκτήσετε φοιτητική έκπτωση για το YouTube Premium

Πώς να εξοικονομήσετε πολύ τους λογαριασμούς ενέργειας ανακαλύπτοντας κρυφές διαρροές

Asana: Ποιο πακέτο διαχείρισης έργου είναι κατάλληλο για εσάς;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *